Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 6 минути, barbuncela написа:

Отдавна това съобщение не ми прави впечатление...не винаги излиза, ама излиза от време на време!

винаги излиза, като избереш вляво, някой от надписите "форуми", но не ми пречи...ъ-ъ-ъ...тъй де, докато съм офлайн

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Нещо май се бърника днес из форума. Хора, с които съм имал някакви контакти, някак си се оказаха вписани в списъка ми със следвани потребители, без да съм избирал това за тях. Установих го, когато преди 2-3 часа почнах да получавам в известията във форума съобщения, че са публикували коментари от някои потребители. Досега никога не съм избирал да следвам потребител или тема! Освен това, видях промени и в настройките за известията. Доста опции, които преди бях изключил, бяха отново включени. Така, че си изтрих списъците със "следвани" от мен колеги, които не съм избирал да следвам и пак си оправих настройките на известията по мое усмотрение. Дано изборът ми остане да важи и да няма повече такива гафове.

Премахнато ли е (или да) съобщението "тостерче", изскачащо на черен фон най горе в средата на страницата "Форумът е маркиан като прочетен" при натискане на бутона   Маркирай всичко като прочетено ? ;)

От днес май го няма... хе-хе.

при мен започна да излиза след добавянето на един add-on, та си е нормално.

Ще бъдат ли възстановени клипчетата ?

:rolleyes:

Днес установявам- акцентирам на Днес ( т.е. не при предишни влизания и писане на мнения в теми)- че някак си автоматично съм последвала всички теми, в които съм писала.

А това не е така. Не следя целите теми, а само и понякога, когато ме цитират, изрично тагват или аз реша "анонимно" и тихичко да си чета.

Днес всеки, който пише в определена тема, ми излиза като нотификация, че го е направил.

Отчекнах следването, но ако утре се възобнови, ще е малко дразнещо да го правя при всяко влизане.

Мерси за вниманието!

Едит: Сега си влязох и в Настройки на известията ... ииии останах гръмната, че са чекнати неща, които съм сигурна, че аз не съм!

Все едно някой от моя си профил ми е влизал в настройките на профила и ми го е направил като че ли "по подразбиране", но и не съвсем.

преди 9 часа, Maleficient написа:

Днес установявам- акцентирам на Днес ( т.е. не при предишни влизания и писане на мнения в теми)- че някак си автоматично съм последвала всички теми, в които съм писала.

А това не е така. Не следя целите теми, а само и понякога, когато ме цитират, изрично тагват или аз реша "анонимно" и тихичко да си чета.

Днес всеки, който пише в определена тема, ми излиза като нотификация, че го е направил.

Отчекнах следването, но ако утре се възобнови, ще е малко дразнещо да го правя при всяко влизане.

Мерси за вниманието!

Едит: Сега си влязох и в Настройки на известията ... ииии останах гръмната, че са чекнати неща, които съм сигурна, че аз не съм!

Все едно някой от моя си профил ми е влизал в настройките на профила и ми го е направил като че ли "по подразбиране", но и не съвсем.

И при мен е така днес.. доста дразнещо! След ънчекване..няма промяна!

аз нямам никакви проблеми

:yanim:

Калинчо ай малко по сериозно брат пиша в много теми и чак снощи видях , че съм ги последвал махни автоматичната отметка отдолу за нов пост .

преди 21 часа, Maleficient написа:

Мерси за вниманието!

И аз съм така чудих се снощи като влязох от къде имам 20 известия :D

При мен известията спряха да идват след като влязох във всяка от последваните теми и там, в самите теми, оправих /премахнах/ последването. Но при мен темите бяха само две и за това разбирам тези, които пишат в повече.

Ами махам останалата част от поста, защото вече ми помогнаха. Благодаря. :D

Не ми излиза ''Авто раздела'' на компа, иначе на телефона да.Пробвах и с друг браузуер, но проблема си остава.

преди 16 часа, haidukpikaso написа:

аз нямам никакви проблеми

:yanim:

Забрави да си лайкнеш мнението, което беше изключително ценно за темата.

преди 1 час, Madonna написа:

Забрави да си лайкнеш мнението, което беше изключително ценно за темата.

верно уе дубре че си ти

:lol6:

преди 6 часа, adersa написа:

Калинчо ай малко по сериозно брат пиша в много теми и чак снощи видях , че съм ги последвал махни автоматичната отметка отдолу за нов пост .

https://www.kaldata.com/forums/notifications/options/

„Автоматично следвай съдържание в което съм отговарял(а)“

При мен просто се бяха рестартирали тия настройки (от връзката горе) и трябваше наново да ги нагласям.

Редактирано от bornofash (преглед на промените)

преди 2 часа, bornofash написа:

https://www.kaldata.com/forums/notifications/options/

„Автоматично следвай съдържание в което съм отговарял(а)“

При мен просто се бяха рестартирали тия настройки (от връзката горе) и трябваше наново да ги нагласям.

Да оправи се благодаря :)

Здравейте, днес забелязах следния проблем в теме, в която споделяме даден тип музика не се визуализират клиповете. За първи път ми се случва подобно нещо, пробвах и chrome ,след това с opera, но резултат няма. Вместо да се визуализират споделените музикални клипове, стои просто бяло поле: 

9519363t.png

П.с. когато съм на последната страница с 2-3 клипа се визуализират, но на предишните страници, където има много клипове на едно място, нито един не зарежда. 

• Администратор
преди 3 минути, Soviet Soldier написа:

Здравейте, днес забелязах следния проблем в теме, в която споделяме даден тип музика не се визуализират клиповете. За първи път ми се случва подобно нещо, пробвах и chrome ,след това с opera, но резултат няма. Вместо да се визуализират споделените музикални клипове, стои просто бяло поле: 

П.с. когато съм на последната страница с 2-3 клипа се визуализират, но на предишните страници, където има много клипове на едно място, нито един не зарежда. 

Работи се по този проблем със старите постове с клипове.

преди 1 час, Kalin Karaboychev написа:

Работи се по този проблем със старите постове с клипове.

супер

че не си виждам манджите у Кулинара

:wub:

преди 1 час, haidukpikaso написа:

супер

Щот не са твои.. :emoji_smiley-01: 

преди 11 минути, Madonna написа:

Щот не са твои.. :emoji_smiley-01: 

то за твои има само една тема - да те светна

останалите теми не са твои

преди 1 час, haidukpikaso написа:

супер

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

то за твои има само една тема - да те светна

останалите теми не са твои

Манджи..теми.. последно?! 

Не че не сме свикнали с камбаните, дет звънтят в главата ти де.. 

Ай реши последно за кво говориш и ела пак да кудкудякаш... 

преди 3 минути, Madonna написа:

Манджи..теми.. последно?! 

Не че не сме свикнали с камбаните, дет звънтят в главата ти де.. 

Ай реши последно за кво говориш и ела пак да кудкудякаш... 

ми в раздел Кулинар колко теми има бе

и леко с тона и без обиди ясно ли ти е - така ще се държиш с майка си не и с непознати хора

гледай си твойта камбанария

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

ми в раздел Кулинар колко теми има бе

и леко с тона и без обиди ясно ли ти е - така ще се държиш с майка си не и с непознати хора

гледай си твойта камбанария

Да потретя, че днес съм в настроение да ти обърна внимание, да се почувстваш и ти специална.....

Как да си виждаш "манджите у Кулинара" като там ТВОИ манджи няма... има копи-пейстовете ти от нета...

Да го обясня ли по-бавно ..кат за тебе?! :44:

• Администратор
на 8.03.2019 г. в 13:21, Soviet Soldier написа:

на 8.03.2019 г. в 15:05, haidukpikaso написа:

супер

Проблемът с видеата в старите постове би трябвало да е оправен най-после. 

Предстои същия проблем да се оправи и в блог публикациите.

преди 3 часа, Kalin Karaboychev написа:

Проблемът с видеата в старите постове би трябвало да е оправен най-после. 

Предстои същия проблем да се оправи и в блог публикациите.

Оправен, но само частично. Зареждат ~60% от видеата на дадена страница, но голяма част все още не се визуализират. 
9521429o.png

Пробвах да изчакам, да презаредя страницата, но все един и същ резултат. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.