Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Абе, хора, представете си ако почнете да давате психотестове на всички членове на форума (регистрирани и регистриращи се) - сигурно трябва яка чистка да падне. :hang:

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

здравейте
неприятно впечатление ми направи, че някои потребители, меко казано, не им пука за смъртта на съфорумник и го показват в постове с които дразнят
болшинството съфорумци

Цитат

Когато ние, като отделни индивиди, се подчиняваме на законите, които ни наставляват да постъпваме по един или друг начин с оглед на благото на общността като цяло, с това косвено помагаме да се увеличи щастието на всички човешки същества.

Аристотел

да това го има като пожелание, но правилника не забранява гаврата с паметта на починал съфорумник
а в недалечно минало, бях свидетел на гаврата с национални светини..Левски, Ботев
разбира се, че не мога да постна доказателства, но може би има съфорумци които ще ме подкрепят
моля администрацията, да допълни правилника

Анонимността вече от половин година не работи. Никовете се показват в темите. Също така от време на време и както си в профила си и си цъкнал тикчето за анонимност, така изведнъж виждаш, че си на линия

• 2 седмици по-късно...
на 2.01.2019 г. в 20:21, Jayashri написа:

Също така от време на време и както си в профила си и си цъкнал тикчето за анонимност, така изведнъж виждаш, че си на линия

Това и при мен се случва често!

преди 1 час, barbuncela написа:

Това и при мен се случва често!

Проблем ли е наистина? Ако докато си "анонимен" пишеш или реагираш по темите?

Проблем е, защото след като го има като опция във форума, не работи както трябва

Ние го забелзваме и докладваме, без значение дали ни е важно или не. Админите да решат дали е такова

• 2 седмици по-късно...

До преди малко всичко си беше наред, сега отварям Калдата за последно и се шашнах-появили са се 233 съобщения за мен от някакво си "Ma-ri" Какво става-форумът ли се е побъркал или нещо друго? До като пишех това, отдолу излезе прозорец, че имам още 27 нови известия от същия източник.

преди 4 минути, B3M2W0 написа:

До преди малко всичко си беше наред, сега отварям Калдата за последно и се шашнах-появили са се 233 съобщения за мен от някакво си "Ma-ri" Какво става-форумът ли се е побъркал или нещо друго? До като пишех това, отдолу излезе прозорец, че имам още 27 нови известия от същия източник.

Илюминати, ще да са :wub:

преди 22 минути, B3M2W0 написа:

това е асансьора:lol6:

Подписите не се изобразяват коректно. В моя например се вижда само първият ред. На други картинките ги няма.

При мен се вижда само 1. ред.
А вчера се виждаше нормално.
Въпреки, че е по-важно другите да виждат коректно подписа.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

на 25.01.2019 г. в 14:45, B3M2W0 написа:

Дано стресът Ви, е отминал. И подозирам, че съжалявате вече като пуснахте темата за масонската ложа. Въпреки че предполагаше известна шеговитост.

Не се разбра правилно. Самата аз реагирах първосигнално и не се замислих особено, защо пък изведнъж сте решил да пороптаете малко.

След това установих, че има много резон във впечатленията Ви, относно една "класация", която всъщност не дава коректна представа за това, дали броя харесвания и мнения, са някакъв критерий отличеният или пишещият, да са заслужаващи внимание.

Може би мнението ми е доста оффтопик, но нека "проблем" е заблудата, която лесно може да бъде разсеяна, като не се следят изрично части от дясната страна на екрана.

Колкото повече се коментира, хората без работа, намират начини да циклят около това и да става по-зле, а не по-добре.

Но когато е невидимо, няма проблем. Може да се измисли, ако не листче или картинка, която да се лепва вдясно на екрана, то някаква опция ( както във ФБ се скрива чата-списък на потребителите) която да показва само при желание и изрично любопитство, сведението за класираните.

преди 4 часа, Maleficient написа:

съжалявате вече като пуснахте темата за масонската ложа

Тези, дето предприемат определени действия срещу мен, лошо са си направили сметката. Не съжалявам за написаното, дори мисля, че то бе направено с прекалено меки изрази. На тъпотията винаги трябва да се дава отпор, иначе тя ще залее всичко. 

Правила за ползване на форумите.

2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

На вниманието на всички потребители, пишещи в тази тема! Темата е в специализиран раздел, а не в "общи приказки"! Много моля, да се пише конкретно по темата а именно  Проблеми с форума!

Ако имате конкретен проблем, моля споделете го!

Благодаря за разбирането!

• 2 седмици по-късно...

Може би не тук е мястото за този въпрос, но не намерих по-подходяща тема, а и въпросът едва ли изисква нова.

Как мога да потърся само моите постове в тема от 70 страници изписани последните 5 години, без да се налага да прелиствам страница по страница?

преди 15 минути, DarkEdge написа:

Погледни в активността в профила си.

няма как да избера тема в която да прегледам мненията които ме интересуват

преди 16 минути, DarkEdge написа:

Погледни в активността в профила си.

та нали и там трябва да прелиства страница по страница за да ги търси

:angry:

преди 1 минута, ivo23 написа:

няма как да избера тема в която да прегледам мненията които ме интересуват

няма такава опция, не е направено това

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.