Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

• Администратор
преди 8 минути, Soviet Soldier написа:

Оправен, но само частично. Зареждат ~60% от видеата на дадена страница, но голяма част все още не се визуализират. 

Пробвах да изчакам, да презаредя страницата, но все един и същ резултат. 

Точно обратното е, зареждат по-голямата част от видеата. Има около 30-40 поста пуснати около 20 дни през февруари месец. от 3-4-ти до към 20-22-ти февруари, които ще останат проблемни и не си струват усилията да ги спасяваме. Всички други постове съдържащи видео клипове извън този времеви интервал би трябвало да работят безпроблемно.

На снимката, която си прикачил виждам, че са точно от този времеви диапазон.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 44 минути, Kalin Karaboychev написа:

Точно обратното е, зареждат по-голямата част от видеата. Има около 30-40 поста пуснати около 20 дни през февруари месец. от 3-4-ти до към 20-22-ти февруари, които ще останат проблемни и не си струват усилията да ги спасяваме. Всички други постове съдържащи видео клипове извън този времеви интервал би трябвало да работят безпроблемно.

На снимката, която си прикачил виждам, че са точно от този времеви диапазон.

В раздел Кулинар също ги няма тези в посочения период, но важното е че останалите са спасени и си работят без проблеми всички. Проверих ги току-що.

Благодаря много

:wors:

• Администратор
току-що, haidukpikaso написа:

В раздел Кулинар също ги няма тези в посочения период, но важното е че останалите са спасени и си работят без проблеми всички. Проверих ги току-що.

Благодаря много

:wors:

Ако искате, когато срещнете такива постове ги докладвайте и ще ги изтрием да не висят така, ако са празни.

преди 1 минута, Kalin Karaboychev написа:

Ако искате, когато срещнете такива постове ги докладвайте и ще ги изтрием да не висят така, ако са празни.

да, не е хубаво визуално, ще ги докладвам празните, те не са ми много

:)

преди 4 минути, Kalin Karaboychev написа:

Аз самата с най-голямо удоволствие ще докладвам всички празни постове, особено в раздел Кулинария.

Нямам представа дали ще мога да го обясня ясно. И дали въобще ще ми се публикува.

Преди минути се опитах да добавя мнение в Празните приказки и За какво си мислите в момента- сезона на нескучните- но не ми го публикува.

Погледнах "сесията да не ми е изтекла". Ами не. В смисъл преминавам по другите страници и теми и ми е активен профила.

Два пъти се опитах. А преди като ми изтечеше сесията и влезех пак в темата да добавя, ми се беше запазило писаното, а сега няма нищо. Все едно профила ми е неактивен?!

Чудя се, да не е някакъв вид невидимо наказание ...

преди 6 часа, Maleficient написа:

Аз самата с най-голямо удоволствие ще докладвам всички празни постове, особено в раздел Кулинария.

Нидей, че после ще има ред сополи, ред ревове ако ги изтрият , защо са изчезнали нечии самоплюсове ... И айде пак наново проблеми за админите :wub:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.

Не знам дали това е проблем. За мен лично не е. Но ми е чудно, защо понякога форума изведнъж обръща всичко на английски език. И после изведнъж отново всичко става на български език.

6F7DBD65-701D-4FD9-8AA1-653D92DBC4D4.jpeg

В логовете изброяването на потребителите, писали в дадена тема, се изписва слепвайки никовете им. Няма разделите - интервал или запетая и интервал.

преди 39 минути, DarkEdge написа:

В логовете изброяването на потребителите, писали в дадена тема, се изписва слепвайки никовете им. Няма разделите - интервал или запетая и интервал.

много е сладко- се едно сте едно цяло emmiDarkEdge :grimace:така е като разгневихме еврейските духове, остава да очакваме наплива на скакалци и жаби 

преди 25 минути, Maleficient написа:

много е сладко- се едно сте едно цяло emmiDarkEdge :grimace:така е като разгневихме еврейските духове, остава да очакваме наплива на скакалци и жаби 

скорпионите се обединяваме

няма нищо слочаено

мхм

преди 42 минути, Maleficient написа:

emmiDarkEdge 

ас ги виждам наопъки ф лайковете, штот нема разделител и създава илюзия за име и фамилия
2131106743_.PNG.694c4a34ab06a36f92f34339bcdfa665.PNG

• Администратор
преди 2 часа, DarkEdge написа:

кое наричащ "логовете", че е трудно да разберем, може да е всичко.

преди 3 минути, Kalin Karaboychev написа:

кое наричащ "логовете", че е трудно да разберем, може да е всичко.

Може би това.

quw6lu5j.jpg

Слива имената!

9b67c87a1bf0d99f.jpg

При мен се вижда, че е оправено вече. Ето снимка:

ScreenShot003.jpg

• 1 месец по-късно...

предложение към собственика на сайта:
да се върне одобряване  от модератор на първи постове на нови потребители
да се премахне възможността за публикуване като гост, само с мейл адрес
идеята ми е в това, да се избегне публикуването на постове като този
1226723550_.PNG.12c671a046ebfba59490f6c04c3ee5a9.PNG

пп

поста е преведен от браузър "cent"

От няколко часа при мен се разширява началната страница, много е неприятно

Какъв е проблема

:rolleyes:

преди 6 минути, haidukpikaso написа:

От няколко часа при мен се разширява началната страница, много е неприятно

Какъв е проблема

:rolleyes:

И при мен е същото! Вертикалната лента в дясно се вижда най долу -вляво. Така е на Linux и Win 10

Ето снимка:

ScreenShot002.jpg

преди 1 минута, Колев60 написа:

И при мен е същото! Вертикалната лента в дясно се вижда най долу -вляво

значи не е у моя телевизор проблема, благодаря ти

:cool:

9566960r.jpg

9566961A.jpg

преди 2 минути, haidukpikaso написа:

значи не е у моя телевизор проблема, благодаря ти

:cool:

9566960r.jpg

9566961A.jpg

Ще го оправят, не е фатално.

а аз съм с ХР

та помислих че от него ама не е от него

преди 19 минути, haidukpikaso написа:

а аз съм с ХР

При 7-цата с IE11 e същото ...

Споко!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.