Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 17 часа, Still Hustlin написа:
Имам проблем с тъпите реклами в сайта много са дразнещи. [emoji4]
преди 15 часа, Still Hustlin написа:
AdBlock също помага.
преди 15 часа, nikssi написа:
Е , не споря. Всеки адблокер ги маха тия навлеци. 

Калин го е казвал няколко пъти, но ще го кажа и аз. При положение, че сайта се издържа от тези реклами, а ние не плащаме и стотинка - не е нормално да се оплакваме
Вие се радвайте, че достъпвате сайта с включен АдБлокер. Много сайтове просто ще ви помолят или да го изключите, или...

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 6 часа, XYconstant написа:
Или...? Има и блокъри на това съобщение, споко.

А искаш ли в един момент - да опиташ да влезеш, а сайта да го няма?
Щото - рекламодателите плащат на брой уникални посещения , а ако всички блокират рекламите - сайта ще остане без доходи. А ние НЕ плащаме!!!

Моите кликове на реклами, в който и да е сайт, клонят към нула, така че дали ще ги виждам или не е все тая. А и съм си изградил механизъм да не им обръщам внимание.
Доходи винаги могат да се генерират, не всичко е в рекламодателите, да знаеш. ;)

преди 27 минути, XYconstant написа:

Моите кликове на реклами, в който и да е сайт, клонят към нула, така че дали ще ги виждам или не е все тая. А и съм си изградил механизъм да не им обръщам внимание.

Ку ще броя на кликовете ти да клони към „минус безкрайност“ - идеята е да ги виждаш, а не да ги ползваш. Най-малкото, защото може да не си в целевата група на тази реклама.

Но, кагото си огранечил достъпа - забранил си рекламите - от другата страна това се вижда, и на сайта не се изплаща нищо.

преди 27 минути, XYconstant написа:

Доходи винаги могат да се генерират, не всичко е в рекламодателите, да знаеш. ;)

СирИозну ли бе??? Ка не съм знаел досЕга???

Я го обясни не всички - рекламодатели, реклавните агенции ...  Изобщо - разбий им бизнеса.

преди 15 часа, jhoro написа:

Калин го е казвал няколко пъти, но ще го кажа и аз. При положение, че сайта се издържа от тези реклами, а ние не плащаме и стотинка - не е нормално да се оплакваме
Вие се радвайте, че достъпвате сайта с включен АдБлокер. Много сайтове просто ще ви помолят или да го изключите, или...

И какво? Просто спираме да посещаваме форума. Кой се оплаква? Да съм се оплаквал аз ,че ме цитираш? 

преди 2 минути, nikssi написа:

И какво? Просто спираме да посещаваме форума. Кой се оплаква? Да съм се оплаквал аз ,че ме цитираш? 

1. Да, оплакваш се - в момента. В предишните постове - не.
  2. Цитирах няколко поста с питане и препоръки за адблокери. Ако се чувстваш засегнат - извинявай! Ако държиш - ще махна цитирането на твоя пост.
  3. Колкото до посещаването на форума - това е „въпрос на личен избор“.
преди 10 минути, jhoro написа:
  1. Да, оплакваш се - в момента. В предишните постове - не.
  2. Цитирах няколко поста с питане и препоръки за адблокери. Ако се чувстваш засегнат - извинявай! Ако държиш - ще махна цитирането на твоя пост.
  3. Колкото до посещаването на форума - това е „въпрос на личен избор“.

Какво се оплаквам в последния пост? Че, цитираш поста ми и говориш ,че съм се бил оплаквал. Айде моля те. Естествено,че посещението и участието във форума е личен избор на всеки. Някъде да съм казал друго? Ама .. това ... долу.  Затова и беше моята реакция. 

преди 15 часа, jhoro написа:

Аз нямам проблем ни с реклами нито с други. Имаше проблем с прикачването на снимките и поста ми горе беше един вид закачка и същевременно тест дали е оправен проблема ама ти като подскочи...Калин та Калин нещо не се ли усещаш? 

Лично аз спирам до тук.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Имам един проблем с форума. Тъжа за една тема, която създадох в предназначения за забавление форум "Празните приказки". Не разбрах haidukpicaso, докато злоупотребяваше с модераторските си права, заради което беше отхвърлена, ли ми я скри, но ако я направите видима поне за ден, ще имам един проблем по-малко.

• 2 седмици по-късно...

Някой може ли да обясни как седят нещата с качването на файлове.От начало общия размер беше 3мб с времето намалява, към момента имам общ размер 0,06мб.Искам да кача няколко снимки но с общ размер към момента 0,06мб няма как да стане.

Ясно,благодарско!:)

Искам да кажа, че pop-up реклама в мобилната версия е нещо много неприятно. Много добре знаете, че мобилната версия се ползва от мобилен телефон на лимитиран мобилен интернет. А някакви реклами анимирани при това ми изскачат.

на 20.03.2018 г. в 23:19, аm-аm написа:

... тема, която създадох в предназначения за забавление форум "Празните приказки".

Има ли възможност да се върне видимостта ѝ, или няма възможност?

Раздела Кулинар е майката си трака ...въведете някакви правила срещу копи/пейста.

Раздела Кулинар е майката си трака ...въведете някакви правила срещу копи/пейста.
@Васко - харесал го, защото идеята не е лоша. Съгласен, че рецептите трябва да са авторски!
Но... как си представяш изпълнението? Някой, да чете всеки нов пост и да проверява в Мрежата, дали не е копнат от някъде ли?
Mission impossible!!! [emoji20]

"Форумният гуру"@jhoro, както винаги - неподготвен, но на всяко гърне похлюпак.
Има десетки програмки за плагиатство, показват ти процента на съвпадение, за няколко секунди.
Ех, тия "тъпаци" от гугъл, колко ли персонал имат, да отсяват копираното съдържание? [emoji33]

• 2 седмици по-късно...

Имам предложение - при предстоящи обслужвания на форума в Известия да се поставя съобщение известно време (примерно 15-30 минути) преди началния момент на събитието. Не е приятно да се оказва човек изненадан от подобни събития.
Би било коректно спрямо нас, ползващите форума.

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

От няколко дни ми прави впечатление , че непрочетено съдържание зарежда много бавно . Не е от моя интернет всичко друго зарежда много бързо но тази част от форума зарежда бавно . Ако може админа / Калин/ да погледне за проблема и да оптимизира малко нещата :) Проблема започна след като миналата седмица беше форума за кратко извън линия .

Защо отново "тормоз"??? От предполагам доскорошно " подобрявване" функциите на форума то на електронната ми поща с всяко мое влизане от мое устройство се пръква  съобщение за влизане от чуждо устройство! Спам, та спам!  Ако някой е допуснал пробив и изтичане на лични данни - лошо! Ако някой не е догледал нещо - пак лошо! Уж в услуга на клиента, ма не!!!

на 19.04.2018 г. в 11:06, DarkEdge написа:

Имам предложение - при предстоящи обслужвания на форума в Известия да се поставя съобщение известно време (примерно 15-30 минути) преди началния момент на събитието. Не е приятно да се оказва човек изненадан от подобни събития.
Би било коректно спрямо нас, ползващите форума.

А съобщението не е ли и то "неприятна изненада"? Ако нещо не работи, значи не работи. Какво ще промени това съобщението?

преди 3 минути, аm-аm написа:

А съобщението не е ли и то "неприятна изненада"? Ако нещо не работи, значи не работи. Какво ще промени това съобщението?

Много е лошо да се философства тъпо. 
Я, кажи, ако на датата не ти дадат заплатата по същия начин ли ще реагираш и ако предния ден са ти казали, че утре няма да се дава заплата?
Или ако идеш някъде, където е с определено работно време и не работят, но няма информация кога ще работят?

преди 7 часа, adersa написа:

От няколко дни ми прави впечатление , че непрочетено съдържание зарежда много бавно . Не е от моя интернет всичко друго зарежда много бързо но тази част от форума зарежда бавно . Ако може админа / Калин/ да погледне за проблема и да оптимизира малко нещата :) Проблема започна след като миналата седмица беше форума за кратко извън линия .

И при мен така. Викам от доставчика, ама не. И на wifi и на 4G е същия хуй. 

преди 53 минути, DarkEdge написа:

Я, кажи, ако на датата не ти дадат заплатата по същия начин ли ще реагираш ...

Форумът не е с животоподдържащ статут. Единственото излишно е писането 15 минути по-рано, че нещо може и да не работи и писането защо не пише, че 15 минути по-рано нещо може и да не работи.

И денонощният магазин не е с животоподдържащ статус, ама като идеш и случайно не работи, съм сигурен, че усещат всички роднини на собствениците и персонала му, нали? И моля излез от от обяснителния режим!! Писал съм какво е моето мнение. ТИ не си човекът, който определя политиката на форума. И ако ти си перде и ползваш форума за разтоварване, едва ли е така с хората, имащи и изложили проблема си и чакат да прочетат за решението му. Не вярвам да им е безразлично дали след 15, 30 минути или някога във времето ще могат да ползват ресурса..

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.