Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 2 часа, Agamirion написа:

Добър вечер,

Между другото, аз не съм цвете за мирисане, ако някой изяви желание да каже, че съм се заяждал, но не използвам и не съм използвал такива думи срещу нито един потребител тук. Просто във въпросният раздел (Празни приказки и забава), се случва нещо толкова грозно напоследък.

А не, ама моля ти се.Ти не си цвете за мирисане ами направо света вода ненапита .Ама си и бил много чувствителен !!! Аз да обяснявам ли де хич не те забелязвам и не те броя за жив какви епитети ползваш по мой адрес ? Или ти е къса или силно избирателна паметта ? Модетрактор съм бил, крокон съм бил,  неграмотен съм бил, куп расистки коментари ...
Аве мен защо така никога не са ме обиждали в този форум? А все се питам защо на един определени хора им се случват все едни и същи работи и все се чувстват обидени ?
Хайде конкуренте първи номер не ми отговаряй че темата не е за спам ами се замисли над поведението си. Ако не можеш да търпиш подобаващи за поведението ти и провокациите ти отговори недей провокира. Лесно е.
Не се спряхте да тичате след Сирена и като ви поставят по местата ви и ревете като деца. Аве как все вие сте жертвите !!!?
Аз ще пусна пост в тема с хора къде ми е приятно да си пиша а вие ще ми коментирате поста в друга тема, ще ползвате епитети, расистки коментари и накрая все вие сте сред жертвите ?
Че аз за твоето съществуване разбрах чак като почна да ме цитираш и да ходиш след постовете ми.

@"Мо"като не ти отговори на сексуалните мераци не пропусна да го обърнеш и там на помия.

И понеже знам че те сърбят пръстите и няма да се сдържиш отговори ми в една идиотска тема къде най ви подхожда на цялата ви група заедно с кораба майка.
Ето ти и един линк къде може да си опресните паметта как провокирате а после се правите забелязвам на жертви.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

И това всичко по-горе е "Проблем с форума"?!?
Аве я се съвземете.Проблем е IDOR,SQLI,RCE ...и Калдата няма нищо общо понеже създателят е IPBoard 

преди 3 часа, BMW Маниак написа:

А не, ама моля ти се.Ти не си цвете за мирисане ами направо света вода ненапита .Ама си и бил много чувствителен !!! Аз да обяснявам ли де хич не те забелязвам и не те броя за жив какви епитети ползваш по мой адрес ? Или ти е къса или силно избирателна паметта ? Модетрактор съм бил, крокон съм бил,  неграмотен съм бил, куп расистки коментари ...

Това, че някои хора се забавляват на твои гръб, не означава, че те обиждат директно. И да, след като говориш за другите, нормално е и другите да те обсъждат. Не знам дали помниш темата за Монро. Е, сам ми се набута, пък след това аз реших, че мога да ти се смея. Проблем ?

И да, явно си наистина неграмотен, щом използваш изрази като "расистки коментари", защото явно и не знаеш значението на думата "расист", за да я употребяваш. Писанията да не ти ги коментирам, казал съм ти достатъчно. А модетрактор и крокон, ами дойде ми отвътре. Творчество го наречи, ако искаш. Както всеки си развива свой сценарии, така и аз реших да те поставя в две роли. Не са главни, не се безпокой. Не си и толкова интересен и важен, ако се мислиш за такъв.

Така, че седи мирен малко. 

преди 3 часа, Вacко написа:

И това всичко по-горе е "Проблем с форума"?!? 

Да, проблем е и то какъв. А ти кой беше, че да ме наричаш ш*баняк, без нито веднъж да съм те провокирал по какъвто и да е начин. За справка, въпросният коментар е в старата тема за мислителите, ако му е интересно на някой, понеже не мога да цитирам това олицетворение на красотата. А да, и е докладван същия пост и той все още си седи, защото нали се били вземали мерки относно обидите, ако пак някой модератор реши пак да попита, защо не съм докладвал.

@Johnny B, може и той да се покаже и да каже как си го обиждал, без той да има вина за каквото и да било. И често се въздържа от обидни епитети, а опитва да разговаря като цивилизованите гора.

на 10.01.2018 г. в 4:02, Вacко написа:

и на двамата как ши ви е..... майкаъта:giggle1:

на 10.01.2018 г. в 2:28, Вacко написа:

Ей мърляк тука си попаднал на пениси,стихчетата горе 

Аз нито веднъж не съм си разменял реплики с теб, ти ли ще ме наричаш "мърляк" ?

Кой си ти, не ми пука, ама да ми говориш така, няма да стане, да не си е... ти майката. Никой няма да ме псува на майка. Ясен ли бях ?

Това понеже много искаш да знаеш какъв проблем е това. Сега наистина можеш да ме освободиш завинаги от вниманието си, защото не ми се занимава с теб, както и не го правя по принцип. Но ако настояваш и продължиш да ме обиждаш, няма да те докладвам, защото няма да ти се трият простотиите, които пишеш, а директно ще ти отговоря както заслужаваш. 

Сега, ако искате, ми слагайте бан, защото ми омръзна от това и на който и да е ще му кипне от подобна селяния.

преди 3 минути, Agamirion написа:

Да, проблем е и то какъв. А ти кой беше, че да ме наричаш ш*баняк, без нито веднъж да съм те провокирал по какъвто и да е начин. За справка, въпросният коментар е в старата тема за мислителите, ако му е интересно на някой, понеже не мога да цитирам това олицетворение на красотата. А да, и е докладван същия пост и той все още си седи, защото нали се били вземали мерки относно обидите, ако пак някой модератор реши пак да попита, защо не съм докладвал.

Същия където пак ще те нарече шибаняк ;)
И ?

преди 1 минута, Agamirion написа:

Така, че седи мирен малко. 

Аз стоя много мирен даже ама не знаехме че ти си бил толкова чувствителен.

преди 5 минути, Agamirion написа:

Проблем ?

Аз проблеми нямам а и да имам няма да се обърна към администрацията да ми ги решава.
Но май ти си този с проблема.

преди 7 минути, Agamirion написа:

Е, сам ми се набута, пък след това аз реших, че мога да ти се смея.

Аха, ти си можел да ми се посмееш ама като стане на теб да си се смеят нещо не носиш на майтап гледам!!!
Ти и на @"Мо"след като не ти се отвори парашута май реши да и се посмееш или се бъркам ?

Аве защо не си стоиш на осрания задник ами си тръгнал да цапаш сериозни теми ?

преди 14 минути, Agamirion написа:

Кой си ти, не ми пука, ама да ми говориш така, няма да стане, да не си е... ти майката. Никой няма да ме псува на майка. Ясен ли бях ?

Повтори пак...?
Аз те напсувах и?
Изплака ли си мъката пред администрацията?Е?

преди 1 минута, BMW Маниак написа:

Аве защо не си стоиш на осрания задник ами си тръгнал да цапаш сериозни теми ?

Защото си модетрактор, защото един истински модератор не би казал на никого, че му е оср*н з*дника. И то в такава сериозна тема. 

На мен нищо не ми е проблем. Това е проблем на администрацията. 

току-що, Agamirion написа:

Защото си модетрактор, защото един истински модератор не би казал на никого, че му е оср*н з*дника. И то в такава сериозна тема. 

На мен нищо не ми е проблем. Това е проблем на администрацията. 

Като не ти е проблем какво мрънкаш тук?

преди 3 минути, Вacко написа:

Повтори пак...?
Аз те напсувах и?
Изплака ли си мъката пред администрацията?Е?

преди 2 минути, Вacко написа:

Като не ти е проблем какво мрънкаш тук?

Можеш да псуваш администраторите, да те видим тогава. А аз какво "мрънкам", си е моя работа. И не съм дошъл у вас да мрънкам. Аз си казах каквоти имах да казвам, както на теб, така и на крокон, също и на администрацията на форума. Не ме занимавай повече никога със себе си.

преди 2 минути, Agamirion написа:

защото един истински модератор не би казал на никого, че му е оср*н з*дника.

Ти от намеци като не разбираш а аз права на модератор нямам и за това е тази дискусия която те помолих да прехвърлиш при темата в която се припознавате като идиотчета.
Ти ли имаш наглостта да ми говориш кой какво никога не би казал ?

на 7.01.2018 г. в 5:53, Agamirion написа:

Кака, но това е толкова е честно и нечестно.

5sMTdGK.gif

Мислех да ти смажа малко задните накладки, но големите пръсти на краката ти too-to-too...оp са. 'Айде сега подробности. But are you so perfectly sexy, that I get premature ejaculation. Хххх.

И това е на прима виста без да се ровя в лайната ти от постове.

преди 4 минути, Agamirion написа:

Можеш да псуваш администраторите, да те видим тогава. А аз какво "мрънкам", си е моя работа. И не съм дошъл у вас да мрънкам. Аз си казах каквоти имах да казвам, както на теб, така и на крокон, също и на администрацията на форума. Не ме занимавай повече никога със себе си.

Администраторите не мрънкат,а аз казвам каквото имам да казвам на теб-та ходи си забий тъпата тиква нейде и стига плака като путка тук ...аре

преди 7 минути, BMW Маниак написа:

Ти ли имаш наглостта да ми говориш кой какво никога не би казал ? И това е на прима виста без да се ровя в лайната ти от постове.

Виж сега. Не знам за какво ми я навираш постоянно кака Мо, вече в два, три поста тук, ама да не би да те е яд, че искам да се любим с нея, че и дори го правим на духовно ниво, на което ти не би могъл. Хххххх...

Шегата на страна. Ти говориш за оср*ни з*дници и ла*на. Не ме интересува какъв си. Можеш да спреш да се излагаш. Ставаш смешен и жалък. Казвал съм ти го. Не ме занимавай и ти. Нямах въпроси в тази тема, нито съм се оплаквал. Споделих на администрацията си своите лични наблюдения над дадени потребители и техното поведение, пък те да му мислят. Аз бях дотук.

преди 6 часа, Вacко написа:

Администраторите не мрънкат,а аз казвам каквото имам да казвам на теб-та ходи си забий тъпата тиква нейде и стига плака като путка тук ...аре

Едно време само за намек от типа "ще дойда, ще те намеря иии.." човек получаваше наказание по точка от правилата.
Днес нищо. И отгоре на всичко, някои са по-безсмъртни от други.

преди 2 часа, Johnny B написа:

Едно време само за намек от типа "ще дойда, ще те намеря иии.." човек получаваше наказание по точка от правилата.

Преди много време -още когато интернет прохождаше, Сурат-тефтеря го нямаше, както и много други неща - попаднах на една мисъл.
Проблема на съвременното общество не е липсата на информация, а прекалено многото информация!

И друго - „Татко каза, че ще ми купи куче, обаче друг път.“

преди 2 часа, Johnny B написа:

Аве и на теб ако трябва да сме честни доста ти толерираха тъпите провокации къде самия ти се чудеше как не те банват. И най накрая когато това закономерно се случи изкара два бързи клонинга. Така че хайде да престанем да се правим на светци и потребители за пример  и да спрем да викаме "Дръжте Крадеца".
И пак ще ви напомня че пишете в тема с проблеми за сайта и направо се чудя Симка как при теб от много време, най накрая сайта работи добре на твоя хардуер че по едно време на ставане и лягане обясняваше колко е бъгав и как може да го ремонтираш с няколко реда код.

преди 3 часа, BMW Маниак написа:

...

Моето държание не е било без причина. Не ми размахвай пръстче.

Такааа.

Ако сме свършили с алабализмите... един въпрос по темата!!!

Напоследък форума се отваря доста тегаво и бавно, през Tapatalk. Особено някои теми - тези, по-големите.

За сравнение - други форуми се отварят много по бързо на същото устройство и приложение!

При мен също-върти сума време, а всичко друго работи нормално.Дали някой ще каже нещо (освен да се ръфат).

Това НАПОСЛЕДЪК  е доста от отдавна , да не кажа голяма дума , но поне от 4 години . Ако има някой сайт който да отваря по бавно от тоя форум , от както го осъвремениха , ще съм доволен да ми прати линк . Сървъра му сигурно е на марс :) 

преди 6 часа, jonov написа:

Това НАПОСЛЕДЪК  е доста отдавна , да не кажа голяма дума , но поне от 4 години.

Значи от 4 години имаш нужда от ''ъпгрейд'' на компютъра.:)

Иначе потвърждавам тегавата работа, но с времеви обхват да речем 10 дни.:D При използването на Google Chrome актуална версия  63.0.3239.132 и операционна система издание Windows 10 Pro, версия 1709, билд 16299.125. Е вие ги знаете тези неща, но да го спомена публично.

Форумът си има много проблеми, но един от най-лесно разрешимите е и най-пренебрегван. Грамотността.
Да вземем за пример съобщението "Дарени до сега 97.69 EUR". Преди време се прежалих да докладвам правописни грешки във форумните правила. Не знам дали някой го е отчел, но един бегъл поглед на тях ми показва, че са все още на ниво петокласник с 4-ка по БЕЛ. Грешките са повече от изреченията.

Аз имам проблем с форума, ама малко със закъснение така, понеже задълженията са ми много и нямам особено време. Та един модератор ме заплаши с бан, понеже съм бил сложил някаква смнимка, а той не предостави никакви доказателства, че това не съм аз. След това аз реших да разведря нещата и сложих неговата, той ползва някаква печка за аватар. Изтри ми я най-безпардонно. Що за произвол? Е така, имат си достъп до нашите профили и си ръкчат на воля, заплашват, трият и изобщо държата нещата под контрол. :D 

@оставиме, ти нямаш никакво право да пипаш профила ми и да триеш профилната ми сника за кеф, разбираш ли? Като се прибера пак ще я сложа и ще чакам да ме баннеш, или изриеш отново по този безпардонен начин. И пак ще си я сложа, като пиедестал на произвола. 

на 1/17/2018 в 12:00, Johnny B написа:

Днес нищо. И отгоре на всичко, някои са по-безсмъртни от дгруи.

Ах тоя ми ти цитат сега го видях!
Полу-богове Джони ;)

преди 7 минути, иноТ написа:

Аз имам проблем с форума, ама малко със закъснение така, понеже задълженията са ми много и нямам особено време. Та един модератор ме заплаши с бан, понеже съм бил сложил някаква смнимка, а той не предостави никакви доказателства, че това не съм аз. След това аз реших да разведря нещата и сложих неговата, той ползва някаква печка за аватар. Изтри ми я най-безпардонно. Що за произвол? Е така, имат си достъп до нашите профили и си ръкчат на воля, заплашват, трият и изобщо държата нещата под контрол. :D 

@оставиме, ти нямаш никакво право да пипаш профила ми и да триеш профилната ми сника за кеф, разбираш ли? Като се прибера пак ще я сложа и ще чакам да ме баннеш, или изриеш отново по този безпардонен начин. И пак ще си я сложа, като пиедестал на произвола. 

ostavime  e пич ,не знам кво се е объркало

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.