Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

• Администратор

Установихме проблема вече работим по отстраняването му и съвсем скоро ще сме готови :)

Поздрави и благодарим на всички за докладвания проблем.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 671,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

• Администратор

Проблемът би трябвало да е отстранен. Моля всички да тествате и споделите. Извиняваме се за причиненото неудобство.

преди 1 час, Димитър 59 написа:

Преди минута пак не се отвори сайта,като изписа:„Връзката ви не е поверителна!Възможно е извършители на атака да опитват да откраднат ваша информация от калдата.ком (например пароли,съобщения или кредитни карти)“

И на мен ми се видя нещо такова на български в началото, ама после копирах целия английски текст. Мислех си че е от Мозилата ама и в Хромиум го има това. Да не е заради ония 5 евро вип абонамент към които погледнах 2-3 пъти? Трябва ли пак да сменям операционната система?

преди 6 минути, サムライオートバイ написа:

И на мен ми се видя нещо такова на български в началото, ама после копирах целия английски текст. Мислех си че е от Мозилата ама и в Хромиум го има това. Да не е заради ония 5 евро вип абонамент към които погледнах 2-3 пъти? Трябва ли пак да сменям операционната система?

Вчера и при мен беше така, носе оправи.

• Администратор
преди 1 минута, дръндю написа:

не знам дали този твой пост не е блъф, но при мен наистина проблема го няма

с IE11 и с Cyberfox

Да блъфирам? Това тук не е покер игра. Потребителите докладват проблем ние го отстраняваме? За какви блъфове става дума?

преди 2 часа, Калин Карабойчев написа:

Може ли да уточним дали става дума за началната страница

За форума става въпрос.Когато отворя с гугъл търсачката,началната страница се отваря,но след това като кликна на „Форуми“ ставаше блокирането.В момента е нормално  всичко.

Току що пак се загуби за 10 минути.Само това излизаше:

kaldata –.jpg

Абе ... все едно съм в градинката пред Кристал и .... "Тука има - тука нема".

Сега съм вътре, ама преди 15-20 минути пак не ме пускаше. Интересното е, че тук съобщението е "Връзката не е поверителна ...", а на някой други сайтове е направо червения фон и "На хоризонта се задава опасен сайт". (Колкото и да му обяснявам, че не слушам "Хоризонт" - само БиБиСи)

Като влизам през телефона нямам проблем. Трябва да пробвам през телевизора някой път живот и здраве.

Редактирано от サムライオートバイ (преглед на промените)

Работя с хром, лиско,  интернет експлорер и китайският UC Browser. От началното съобщение до този момент не съм наблюдавал проблемите, които са описани. Навред се влиза съвсем спокойно. За незнаещите - живея в България и съм от Велико Търново. Приятна вечер на Всички от форума!

Проблема е със сайта, та не знам в тази тема ли да го кажа, но ако е нужно, да се премести...

Проблема е с Pocket. Която и статия да искам да запазя, в Pocket се запазва съвсем друга. Отдавна се канех да пиша за този проблем, да си го оправите... Тук не е до браузър или операционна система.

Ползвайте Windows 10 Mobile, за да нямате такива проблеми. [emoji4]

Що рече???

Sent from my LG-G2 Lollipop 5.0.2

Аз също имам проблема със сертификата. Под Win 10 с Firefox а на телефона с вградения браузър на Самсунг. Понякога връщане на предната страница оправя проблема за няколко минути,понякога не. Аз се подвизавам само в хардуерния раздел и не знам в другите как е ,но определено днес не функционира както трябва.

И друг нещо ,което се каня отдавна да попитам - има ли някаква причина форума да не изобразява снимки качени в Гугъл+. Пробвал съм в друг форум изглеждащ поне по същия начин и там няма проблем. Само тук показва само линковете, но не и картинката. Доколкото съм виждал би трябвало да има подробен модул за прикачане и предварително оразмеряване на снимки. Това функционира перфектно ,но тук липсва в менюто за писане на коментар. А да ги качвам само тук не е опция защото мястото свършва много бързо и трябва да трия като изчезват от старите теми.

преди 7 часа, Димитър 59 написа:

За форума става въпрос.Когато отворя с гугъл търсачката,началната страница се отваря,но след това като кликна на „Форуми“ ставаше блокирането.В момента е нормално  всичко.

Току що пак се загуби за 10 минути.Само това излизаше:

kaldata –.jpg

От вчера и при мен е така. С лисицата съм. Последно преди 10 минути го направи. Прави впечатление че понякога през тапаталк влиза докато през браузера не иска но не винаги.

преди 27 минути, Iliyan Nikolov написа:

Що рече???

Sent from my LG-G2 Lollipop 5.0.2

Дъвчеш дъвка и не ме чуваш ли?

Чи ко им на италианките? Спагети и минети праят един път.

пп. Карабойчев да не ма накажеш ся. Аз проблеми с влизането във форума нямам, просто си спамя и тук да вдигам рейтинга :ph34r:

преди 2 часа, momolord написа:

Ползвайте Windows 10 Mobile, за да нямате такива проблеми. :)

преди 1 час, momolord написа:

Дъвчеш дъвка и не ме чуваш ли?

Понеже си упорит и ... не много интелигентен (явно) - да те попитам и аз.

Де да си го навра тоя  Windows 10 Mobile, когато става дума за компютър, не телефон ???

Телефона ми е с Android 4.4.4 - в момента няма проблем нито през браузъра, нито през Tapatalk.

Но ми се струва, че има по-глобален проблем - почти същото се случва със сайт, който е хостван на съвсем друго място и е с друга платформа.

68ce987a194064ed7e469689692ecdd3.jpg

От тапаталк няма проблеми!

Sent from my iPhone using Tapatalk

преди 1 час, skalata_73 написа:

Чи ко им на италианките? Спагети и минети праят един път.

пп. Карабойчев да не ма накажеш ся. Аз проблеми с влизането във форума нямам, просто си спамя и тук да вдигам рейтинга :ph34r:

Че кой говори за италианките?

Спагети и минети си правят и българките, и ти гарантирам, че второто го правят много по-добре от жабарките.

преди 53 минути, jhoro написа:

Понеже си упорит и ... не много интелигентен (явно) - да те попитам и аз.

Де да си го навра тоя  Windows 10 Mobile, когато става дума за компютър, не телефон ???

Телефона ми е с Android 4.4.4 - в момента няма проблем нито през браузъра, нито през Tapatalk.

Но ми се струва, че има по-глобален проблем - почти същото се случва със сайт, който е хостван на съвсем друго място и е с друга платформа.

Аз съм с Windows 7 и Windows 10 Mobile, и нямам никакви проблеми с форума, а ти можеш да си го "навреш" знаеш къде...

Как разбра, че не съм много интелигентен, че ми стана интересно?

Редактирано от momolord (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.