Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Може пък и да отговори, кой знае. Но като цяло срещу липсата на форумна култура не може да се направи много. Един потребител или има такава или няма. Някои пък просто не искат да споделят знанията си, други пък може от срам\комплекси да са казали, че са се оправили дори да не са се, трети са тип егоисти, които се регистрират за да получат помощ по даден въпрос и повече не се връщат. Те такива ти ми работи.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Изобщо няма обратна връзка доста егоистично иначе знаят да се сърдят като никой не пише в темата им . Аз съм забелязал половината теми в форум windows за помощ никой не е казал след това как се е оправил егати хората .

преди 7 часа, Кумчо вълчооо написа:

Защо се пръква и какво означава това!???  Появява се в полето за постовете?????

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/3XlFs3XxYPY

• 2 седмици по-късно...

Нали можеше даден отговор да се маркира като най-добър и да се покаже най-горе в зелено.Нещо не го намирам това.Малко помощ може ли.

Редактирано от Iliyan Georgiev (преглед на промените)

преди 1 минута, Iliyan Georgiev написа:

Нали можеше даден отговор да се маркира като най-добър и да се покаже най-горе в зелено.Нещо не го намирам това.Малко помощ може ли.

Ако темата е "въпрос", а не дискусия.

преди 4 минути, Iliyan Georgiev написа:

Това действа само в някои раздели, основно техниески

И при мен е същото.Не може да се влезне в калдата от различни браузъри.Пробвах на друг компютър пак не става.Сега успях да влезна с браузъра TOR,но трябваше да задам изключение за калдата,защото и там отказваше.

• Администратор

Здравейте, не се наблюдават подобни проблеми при нас. Може ли малко повече информация за браузър, версия и операционна система.

преди 17 минути, Калин Карабойчев написа:

Здравейте, не се наблюдават подобни проблеми при нас. Може ли малко повече информация за браузър, версия и операционна система.

Явно беше за кратко,сега всичко е наред.Трите скрийншота са от cyberfox 47.0.1  64b,maxthon 4.9.3.1000 и chrome Версия 52.0.2743.49 beta-m (64-bit) ,win 10 home

Lubuntu 14.04.4 LTS 32бита

Chrome 48.0.2564.116

и

Firefox 47.0

"Вашата връзка не е защитена"

преди 1 час, Калин Карабойчев написа:

На единия лаптоп с Ундоус 10,другия с уиндоус 7.Всички браузъри не можеха да отворят сайта,до преди 10 минути. П.П Странно,бях отписан и в двата компютъра,трябваше да се логвам отново.

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

Vivaldi последна версия 32-бит, Windows 8.1 x64 - никакви проблеми.

Opera 38, Linux Mint 17.3 x64 - също.

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

преди 2 часа, Димитър 59 написа:

... 

Град:Мадрид

преди 1 час, Iliyan Nikolov написа:

...Град:Milan,Italy

преди 21 минути, Sarge написа:

...
Извън БГ.

преди 35 минути, jhoro написа:

...

Град: United Kingdom

Само на мен ли ми прави впечатление, че всички сме от "Извън БГ" ?

преди 4 часа, jhoro написа:

Само на мен ли ми прави впечатление, че всички сме от "Извън БГ" ?

И аз имах същия проблем, в Щатите. И на мен ми направи впечатление, че проблем има извън БГ. Някаква защита ли е, поради вируса във фейсбук?

iPad   iOS 9.3.2

windows 10, Google Chrome

Не само форума, не искаше да отвори уебстраницата, "the connection with the server is not secure". Win.10 беше задраскал www.kaldata.com с две червени черти на кръст, ха ха!

Сега работи.

Редактирано от Sleda (преглед на промените)

Днес имах проблеми, не можех да вляза във форума, някакви сертификати липсвали и не било безопасно, доколкото си спомням какво ми изписа Годзилата (Файърфокс под Линукс Майнт 18)

Имам проблем с IE11, няколко версии на FF, от БГ.  Пускам проксито на adguard и проблемите изчезват.

Your connection is not secure

The owner of www.kaldata.com has configured their website improperly. To protect your information from being stolen, Firefox has not connected to this website.

This site uses HTTP Strict Transport Security (HSTS) to specify that Firefox only connect to it securely. As a result, it is not possible to add an exception for this certificate.

Learn more…

Report errors like this to help Mozilla identify misconfigured sites

Your connection is not private

Attackers might be trying to steal your information from www.kaldata.com (for example, passwords, messages, or credit cards). NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
  Automatically report details of possible security incidents to Google. Privacy policy

kaldata.com uses an invalid security certificate. The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown. The server might not be sending the appropriate intermediate certificates. An additional root certificate may need to be imported. The certificate is only valid for server Error code: SEC_ERROR_UNKNOWN_ISSUER

Преди минута пак не се отвори сайта,като изписа:„Връзката ви не е поверителна!Възможно е извършители на атака да опитват да откраднат ваша информация от калдата.ком (например пароли,съобщения или кредитни карти)“

• Администратор
преди 1 минута, Димитър 59 написа:

Преди минута пак не се отвори сайта,като изписа:„Връзката ви не е поверителна!Възможно е извършители на атака да опитват да откраднат ваша информация от калдата.ком (например пароли,съобщения или кредитни карти)“

Може ли да уточним дали става дума за началната страница или някоя конкретна тема, която се опитвате да отворите за да възпроизведем проблема защото правим от вчера постоянни тестове и не можем да го възпроизведем при нас и всичко си работи нормално.

Поздрави.

преди 27 минути, Калин Карабойчев написа:

Може ли да уточним дали става дума за началната страница или някоя конкретна тема,

При мен се появява проблема още в началната страница. Опитах с различни браузери и е все така. След около час се оправя и след още един час отново същия проблем. Днес ме пусна до началната страница, но не можах да отворя нито една тема от форума поради същата грешка като на другите оплакващи се.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.