Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

• Администратор

Проблемът е оправен още днес сутринта. Тези които изпитват някакви затруднения моля да опитат да изтрият кеша на браузърите си.

Поздрави.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 4 часа, djagi написа:

Проблема е със сайта, та не знам в тази тема ли да го кажа, но ако е нужно, да се премести...

Проблема е с Pocket. Която и статия да искам да запазя, в Pocket се запазва съвсем друга. Отдавна се канех да пиша за този проблем, да си го оправите... Тук не е до браузър или операционна система.

Това е от Опера - прясно инсталирана.

Свързването ви не е тайно

Сървърът не можа да докаже, че е www.kaldata.com; операционната система на компютъра ви няма доверие на сертификата му за сигурност. Това може да се дължи на неправилно конфигуриране или на прихващане на връзката ви от атакуващ.

Не можете да продължите, понеже операторът на сайта е поискал повишена сигурност за този домейн.

Връщам се безопасно

Пояснение

Когато се свързвате към защитен сайт, сървърът („домакинът“) на сайта представя на браузъра нещо, наречено „сертификат“ за проверка на самоличността на сайта. Този сертификат съдържа данни за самоличността на сайта (например адреса на сайта). Тези данни са били проверени от трета страна, смятана за надеждна от вашия компютър. Ако проверката покаже, че адресът в сертификата отговаря на адреса на сайта, тя потвърждава, че наистина сте се свързали именно към желания сайт, а не например към атакуващ агент.

Не можете да посетите www.kaldata.com в момента, защото сайтът използва HSTS. Мрежовите грешки и атаки обикновено са временни, така че страницата вероятно ще работи по-късно.

преди 2 часа, momolord написа:

Страх, лозе пази.:D

Какъв страх бе - когато ти излезе този надпис, браузъра блокира достъпа.

Ама какво ли те уча.

преди 10 часа, Калин Карабойчев написа:

Проблемът е оправен още днес сутринта. Тези които изпитват някакви затруднения моля да опитат да изтрият кеша на браузърите си.

Поздрави.

Вчера целия ден до късно през ноща,може да се каже че 50% от времето не можеше  да се отвори калдата.По едно време пишех пост тук,а като кликнах „добави“ вече беше блокиран достъпа.Кеша съм го трил няколко пъти,но не помогна.Дано днес се е оправило всичко.

Кога  ще оправите тоя бъг с неакуратното показване на потребителите харесали някой пост? ( Не е на всички постове така, но на доста от тях така се показва) Забелязал съм го доста отдавна, но виждам, че не е оправен и реших да попитам.

Ето например този

Маркиран е даже със сърце като много харесван пост (или популярно мнение, както е в други форуми например), но отдолу се виждат само 3 потребителя, на които се е харесал и така не може да се разбере кои са другите, които са дали ''оценката си''.

Това съм го забелязал откакто последно обновявахте визията на сайта и до ден днешен не е оправено.

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

преди 3 часа, skalata_73 написа:

Ето например този

Днес, след като го харесах, ми показа, че още 11 човека са го харесали. И списък на имената.

преди 6 часа, jhoro написа:

Днес, след като го харесах, ми показа, че още 11 човека са го харесали. И списък на имената.

Това е станало след като си го харесал !? Забеляза ли преди да го харесаш  как се виждаше?

Не знам, но сега пак се показва така (с трима потребители и до дам-аз така го виждам). Странно е , че този пост под моя ( на потребителя YRE) снощи съм 100 процента сигурен, че и той беше така, а сега се вижда като харесан от 3 потребителя и още 7 други. И като кликнеш на тези 7 други се виждат и останалите-така, както трябва да бъде! Не знам някой от екипа дали се е пробвал да оправя нещо, но явно не е оправено това (или поне не на 100 процента), защото прегледах и други постове и в други раздели, при които пак го има този ''проблем''.

пп. Направих си току що един експеримент. Пробвах с IE - погледнах въпросния пост и се виждаше като харесан от 11 потребителя. Викам си ''Може да е заради браузъра" (първоначалнo не се бях логнал от IE!). Да, обаче след като се логнах от там пак не се виждаше както трябва !? Върнах се да повторя експеримента и с браузъра, които ползвам ( последната версия на Chrome) - същата работа. Като не съм логнат се вижда харесан от 11 потребителя. Логна ли се пак не се показва както трябва !? Чистих кеш, бисквитки и т.н.т. но разлика няма.

Та...има нещо за оправяне, ма какво е то дано някой се заеме да провери и каже.

пп. Другото, което забелязах е, че тези 3 потребителя, които ги показва не са едни и същи. Явно  нещо си ги избира кои 3-ма от тези 11 да ги показва, но не и в някакъв ред (по дата на харесване, или нещо такова), защото като погледна поста показва ту едни, ту други 3-ма избраници...

Това с лайкването, голям проблем се оказва за някои хора. :D

Калине, не знам как ще се оправиш с детската градина.

Но ти желая успех де. :)

току що, дръндю написа:

аз нали съм си смахнат, та не разбирам, за какво е необходимо това лайкване или лаене
получил съм най-много лайкване от публикуване на глупости, а не от полезна информация

тъй де ...ъ-ъ-ъ... колкото повече глупости, толкова повече лайкове

:no-no:

Щот фейса требе да се прероди, като Феникс от пепелта, във форума.

Иначе, споделям мнението ти.

Относно лайковете! Някога исках освен "+" да има и "- ". Сега съм на друго мнение - изобщо не трябва да има лайкване.   Всеки се е постарал да бъде полезн с успех или без. Лайкването само води до влизане до разпри за доказване правотата и кой по - най, а други си ги тресе треската за повече броя!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 3 минути, Кумчо вълчооо написа:

Относно лайковете! Някога исках освен "+" да има и "- ". Сега съм на друго мнение - изобщо не трябва да има лайкване.   Всеки се е постарал да бъде полезн с успех или без. Лайкването само води до влизане до разпри за доказване правотата и кой по - най а, други си ги тресе треската за повече броя!

Току що те "лайкнах" и теб, Кумчо Вълчо ;)

• Администратор

Моля тази тема да се използва според начина по който е озаглавена. За предложения или спорове за и против определени функционалности да си създавате конкретна тема.

Тук пак основните сексуално, или и аз не знам как незадоволени индивиди си чешат езиците без да вникнат в това, което съм имал предвид като писах за ''проблема''с лайковете.

Който има поне малко акъл може да вникне за какво става въпрос. И как това би се отразило в сериозните теми. Който няма колкото и да му наливаш акъл, главата като му е кат фуния пак няма да разбере.

Който рабрал, разбрал. Който не да си ближе д-та на воля. То и такива трябва да има.

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

преди 21 минути, skalata_73 написа:

Тук пак основните сексуално, или и аз не знам как незадоволени индивиди си чешат езиците без да вникнат в това, което съм имал предвид като писах за ''проблема''с лайковете.

Който има поне малко акъл може да вникне за какво става въпрос. И как това би се отразило в сериозните теми.

Така, като те чета, ти си незадоволения.

Айде по-спокойно, че много ме напрягаш и ми нарушаваш храносмилането.

Редактирано от momolord (преглед на промените)

То, може би е проблем на сайта - знам ли! Повечето време съм във форума, но решавам да погледна софтуерният раздел! Прочитам и преминавам натам, към страница 2, но ........! Пръкват се куп празни бланки в табове в браузъра! Защо така????

Това под Win 8,1 и браузър Maxthon (една от последните версии)  2016-07-04_155108.pngЕто и снимка!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

клипчетата от фейсбук след поредната ви профилактика не излизат, не че разбирам де - но старите, които сме слагали, си стоят

ще се радваме ако го оправите това, благодаря за отделеното внимание

Защо данните за "последен вход" на някоИ потребители са тотално НЕверни ?

П.С Пример: https://www.kaldata.com/forums/profile/12868-haidukpikaso/

П.С2 ... Може би ползват "Влизане като скрит/анонимен", но все пак преди при тоези случаи беше "Последен вход: Лично"....

Редактирано от Freem@n (преглед на промените)

преди 1 час, Freem@n написа:

Защо данните за "последен вход" на някоИ потребители са тотално НЕверни ?

П.С Пример: https://www.kaldata.com/forums/profile/12868-haidukpikaso/

П.С2 ... Може би ползват "Влизане като скрит/анонимен", но все пак преди при тоези случаи беше "Последен вход: Лично"....

и кое е невярното а - много вярно си е даже, на 27 май CCleaner ми забърса де да знам и аз какво та влизах наново

току що, haidukpikaso написа:

CCleaner ми забърса де да знам и аз какво

бисквитка :) 

току що, ExaFlop написа:

бисквитка :) 

бисквитка ли соленка ли не знам - аз го пускам всеки ден, но понякога ептен се престарава

:D

преди 1 час, RudeBoy написа:

Хайдучето не я гледай, тя е специален човек. Може едновременно да е тук, и да не е тук ;) 

ма ко приказваш у амнайси измерения съм аз

:lol6:

Те, тук пише за запазване на соленките:
https://www.piriform.com/docs/ccleaner/ccleaner-settings/choosing-which-cookies-to-keep

Остава да приготвиш нещата по рецепта.

преди 2 часа, haidukpikaso написа:

и кое е невярното а - много вярно си е даже, на 27 май CCleaner ми забърса де да знам и аз какво та влизах наново

Тц ... сега зацепих... то това било буквално значи "вход" .... ама то си е направо дървено и безсмислено ! (IMHO ! :P )

Не трябва ли да е "Последно Онлайн , "Последна активност", "последно действие" , "Последно" , "В момента" и т.н ... ? :)  

Редактирано от Freem@n (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.