Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Как се прави преглед на пост преди да бъде да бъде публикуван  ? Има ли го това или аз не го намирам ?

Редактирано от Person (преглед на промените)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 26 минути, RudeBoy написа:

Вече я няма тази полезна екстра, падна жертва на новия облик на форума ... :(

Ми защото се очаква да виждаш всичко както-ще-е. :)

преди 1 час, flare написа:

Ми защото се очаква да виждаш всичко както-ще-е.

Да, ама не е. Не можеш да преоразмеряваш полето за писане. И разни такива "благинки" има

преди 21 часа, simtech написа:

Да, ама не е. Не можеш да преоразмеряваш полето за писане. И разни такива "благинки" има

За такива умници като теб е включена индивидуална и поименна екстра. Полето за писане се преоразмерява автоматично. 

Радвай се, превилегирован си. 

Редактирано от ostavime (преглед на промените)

преди 7 часа, ostavime написа:

За такива умници като теб е включена индивидуална и поименна екстра. Полето за писане се преоразмерява автоматично. 

Не върши работа, защото не се преоразмерява както искам и се налага да скролвам, когато пиша нещо идея по-дълго.  По-лесно ми беше преди да си го преоразмеря самичък колкото ми трябва и да си пиша.

Здравейте.

Някой да ми е намирал подписа?

Появи се за малко (заедно с подписите на останалите), обачееее .... пак го няма. Странно 

wondering-thinking-emoticon.jpg

преди 4 часа, jhoro написа:

Здравейте.

Някой да ми е намирал подписа?

Появи се за малко (заедно с подписите на останалите), обачееее .... пак го няма. Странно 

Пробвайте да почистите кеша на браузъра и вижте след това дали вече се е появил.

• 1 месец по-късно...

Смяната въобще трябва да се забрани. В реалният живот така ли си сменяш името и се дегизираш всеки ден? Всеки цял живот си носи кръста на името, така трябва и да е тук.
По темата  - Ще чакаш. Ако някой от екипа евентуално не благоволи да помогне някак.

преди 18 минути, simtech написа:

Смяната въобще трябва да се забрани. В реалният живот така ли си сменяш името и се дегизираш всеки ден? Всеки цял живот си носи кръста на името, така трябва и да е тук.
По темата  - Ще чакаш. Ако някой от екипа евентуално не благоволи да помогне някак.

И това не винаги е така. Знаеш ли колко ми е лесно в момента да си сменя името (първо, второ и фамилия) ?

Един лист хартия, двама свидетели, подписи, адреси и ... готово. После 2-3 седмици, за да сменя и документите ...

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Молба, към екипа на форума, има ли възможност, да се направи тема за ремонт на битова техника, в ,която да се дават съвети от няколко души.В тема, Проточният ми водонагревател под налягяне "ФЛАМИНА" тази сутрин спря да работи !?, 

Колегата, започва да мери съпротивлението на реотана без да е прекъснал захранването, но се е разминал леко.Защото друг колега го посъветва да измери съпротивлението, но не е доуточнил да спре захранването.Нека екипа, си направи изводите, Благодаря.

То битова техника, еле па такава, която работи под високо напрежение не се ремонтира по форуми!

Щото има такива ''експерти'' по форумите, че най-много да убиете човек!

пп.Поста не е към насочен пряко към съфорумника от горния пост-просто изразявам мнение. А то е, че такива теми нямат място по форуми!

преди 12 минути, skalata_73 написа:

То битова техника, еле па такава, която работи под високо напрежение не се ремонтира по форуми!

Щото има такива ''експерти'' по форумите, че най-много да убиете човек!

пп.Поста не е към насочен пряко към съфорумника от горния пост-просто изразявам мнение. А то е, че такива теми нямат място по форуми!

То става,но компетентен даде информация, така ,че да не се получават неприятни инциденти,във форума се дават съвети на килограм, които не тежат и грам.Така, че ако определен брой , по преценка на екипа на форума, да дават съветите,може би няма да се стига това.

преди 16 часа, balki65 написа:

Молба, към екипа    хххххххххххххххххххх

Аз пък мисля, че каквито и да  е съвети за ремонт на ел. техника са изключително опасни! Това предвид, че след като питащия не може сам да отстрани проблема навежда на мисълта , че е некомпетентен или познанията му са нищожни! Няма как дистанционно да даваме съвети за многобройни марки и модели техника, които понякога са схемно различно изпълнени или окабелени с друга цветова гама появили се при различни партиди или модификации! 

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

на 18.04.2016 г. at 17:21, skalata_73 написа:

Те, че опитват да ремонтират само под "ниско напражение" (до 1000 V AC) - не са стигнали до "средно разпределително" (1 - 35 kV) или "високо" (над 35 kV - примерно 110 kV, 220 kV, 400 kV ...)

преди 2 часа, jhoro написа:

Те, че опитват да ремонтират само под "ниско напражение" (до 1000 V AC) - не са стигнали до "средно разпределително" (1 - 35 kV) или "високо" (над 35 kV - примерно 110 kV, 220 kV, 400 kV ...)

Да разделим битовата техниката тогава на слаботокова и силнотокова. :)

Затуй ли има бити от ток, от БИТовата техника.

преди 2 часа, A.com написа:

Да разделим битовата техниката тогава на слаботокова и силнотокова. :)

Алоу, колега никой не пита , кой диод или транистор да сменя, всички питат за реотани, и работят без да прекъснат захранването

преди 5 часа, jhoro написа:

Жоре, при ниско напрежение може да ремонтираш, при средно само прикачваш кабели и слушаш чалга без пари, при високото напрежение удряш с брадвата прибираш 200м, кабел продаваш за стотинки,скушаш чалга, но без някой роднина,може и без теб

Редактирано от balki65 (преглед на промените)

преди 16 часа, balki65 написа:

Алоу, колега никой не пита , кой диод или транистор да сменя, всички питат за реотани, и работят без да прекъснат захранването

Предлагам, хората които се навият да отговарят в подобни теми да имат следното в подписа си:

"ВИНАГИ ИЗКЛЮЧВАЙТЕ ЗАХРАНВАНЕТО"

2.14 Всички мнения и коментари, публикувани в сайта и форума, изразяват личното отношение и позиция на потребителя (автора) и той носи цялата отговорност за тях. Мненията не обвързват с нищо останалите потребители или администрацията на сайта и те са без тяхната подкрепа.

Модератор който отговаря може точно в това да не е компетентен!

Това не е проблем на форума а вие искате да стане такъв и не ви отговарят!

Остава да се обсъждат само покупки на ел.уреди но не и съвети за ремонти щот е безумие наистина във форум! Има си сервизи кат неразбира!

Жоре, при ниско напрежение може да ремонтираш, при средно само прикачваш кабели и слушаш чалга без пари, при високото напрежение удряш с брадвата прибираш 200м, кабел продаваш за стотинки,скушаш чалга, но без някой роднина,може и без теб

Да, нова съм го виждал - на СРН 35 kV. Опит за "довкарване" ножа на разединителя с чук. Двама починали.

Предлагам, хората които се навият да отговарят в подобни теми да имат следното в подписа си:

"ВИНАГИ ИЗКЛЮЧВАЙТЕ ЗАХРАНВАНЕТО"

Във Великобритания това е първото правило - "Никога не работете под напрежение" - " на живо", както казват тук.

• 3 седмици по-късно...
преди 2 часа, サムライオートバイ написа:

Изчезнаха ми всички подписи и картинки на потребителите

виж в настройките на профила ти-подпис-подписи на други ?

едва ли проблема е точно във форума, но пък кой знае
MS Edge Microsoft Edge 38.14342.1000.0 (да, инсайдър) +Adblock Plus Version 0.9.1.0, last updated May 10, 2016 чупи линка към последното мнение в коя-да-е тема

https://onedrive.live.com/redir?resid=9D59B663AB106751!537559&authkey=!APR6HSlV6qxkifA&v=3&ithint=photo%2cpng - забележете как изписва темата в адресното поле (това би следвало да е последното мнение в тази тема)

не съм се напънал да ползвам толкова много edge а и най-вероятно проблема не е във форума (при изключен adblock всичко работи), но все пак реших да обърна внимание

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.