Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Евтинка конфигурацийка

Featured Replies

не бе хора цялата конфигурация да е около 400лв но да има външна видео карта

Публикувано изображение

Заповядай! Точно като за твоя приятел, продават ги в Метро на щанда между чорапите и градинските инструменти.

Забележи че цената е без ДДС.

Публикувано изображение

p.s.

Моя е 1-вата предложена конфигурация на новата платформа :P

Сега към автора. Няма как с външна видеокарта- предлагам ти това, което ще е достатъчно за лек гейминг!

Предложил съм двуканална RAM на 1600, че да се възползва видеото (изхождайки от изискванията на FM1 сокета)

Ако трябва пак да е с външно видео....: Дъно - ASROCK H61M-HVGS/BULK/ Процесор - INTEL CELERON DUAL CORE G540 Рам - ADATA 4GB DDR III 1333 Хард диск - WD 250GB 7200 16MB SATA III Blue Видео карта - SAPPHIRE 1024M HD6670 DDR III HDMI PCI-E /BULK/ Кутия - KME CX-5859, w/o PSU Захранване - FORTRON HE-400, 400W Общо 503лв от ск@й. Това според мен вече долу горе прилича на компютър.Тея 100 лв увеличение на бюджета дадоха доста голяма разлика.

Редактирано от HectorDomingez (преглед на промените)

Аз само да попитам, за какво ще се ползва аджеба тоз компотер? Щото за тея пари все излиза я смотан процесор, я спъната видеокарта, я нещо друго смотано. Както се казва: за тези пари повече от пишеща машина не може да се сглоби. Съжалявам

За 500 лева:

Публикувано изображение

Ако искаш 20% повече производителност при игрите, за 24 лева отгоре взимаш това:

Публикувано изображение

Сега бюджета 400 или 500 лв. е? Оставам с убеждението, че още си е 400?

но бюджет 500лв

Като е изпуснато "в". "Нов бюджет 500 лв."

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Здравейте с приятеля ми сглобихме компютър но стигнахме до една голяма дилема ....видеокартата конфигурацията е следната intel core2duo e8200 4gb ram 160hdd 500w corsair като се има предвид че приятеля ми иска да гтх550ти дали ще тръгне при таз конфигурация

BB код:

SAPPHIRE HD6770 1G G5 BULK - 1 бр. - 197.67 лв.

Това е по-силите на процесора и с това видео ще бъде балансирано :D А и бюджет не си казал приятелю :ph34r:

Клокни го тоя E8200 над 4 GHz и няма да имаш проблеми. ПП: Между другото, каква е сегашната видеокарта?

Редактирано от Кирилов (преглед на промените)

ASROCK FM2A55M-DGS/A55 FCH/FM2 - 1 бр. - 98.61 лв.

AMD A6-5400K X2/3.6GHZ/FM2/BOX - 1 бр. - 131.49 лв.

250GB SATAIII Caviar Blue 7200rpm 16MB - 1 бр. - 96.10 лв.

2X4G DDR3 1600 GEIL DRAGON - 1 бр. - 60.55 лв.

CM K350 W/600W PSU - 1 бр. - 119.37 лв.

Обща стойност - 506.12 лв. с ДДС

ASROCK FM2A55M-DGS/A55 FCH/FM2 - 1 бр. - 98.61 лв.

AMD A6-5400K X2/3.6GHZ/FM2/BOX - 1 бр. - 131.49 лв.

250GB SATAIII Caviar Blue 7200rpm 16MB - 1 бр. - 96.10 лв.

2X4G DDR3 1600 GEIL DRAGON - 1 бр. - 60.55 лв.

CM K350 W/600W PSU - 1 бр. - 119.37 лв.

Обща стойност - 506.12 лв. с ДДС

''Здравейте с приятеля ми сглобихме компютър '' Тука кой е говорил за нова конфигурация ( не мога да повярвам, че си направил толкова евтина и добра конфигурация ) Даа ти си направил конфигурация за Автора на темата :) e8400

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

550 ще тръгне на е8200, ама процесора ще я спъва. Като гледам само видеото ще е ново, та се насочете към GT4XX серията. P.S. Само на мен ли ми се струва или всички мнения на коката са невменяеми?

Да колега всичките ми мнения са невменяеми . Сега доволен ли си :)

Редактирано от VipKokata (преглед на промените)

550 ще тръгне на е8200, ама процесора ще я спъва. Като гледам само видеото ще е ново, та се насочете към GT4XX серията.

P.S. Само на мен ли ми се струва или всички мнения на коката са невменяеми?

Няма да я спъва толкова след клок. А и пета серия си е леко модифицирана 4-та. GTX 550 TI например е с около 20 % по-бавна от сегашната ми GTX460 768 MB. Процесорът е доста добър за клок и честоти около 4-4.2 GHz са лесно постижими. При тая честота процесорът се справя добре с по-мощните видеокарти от рода на GTX 460. Дори да има някакво ограничение, то при тая комбинация E8200 - GTX550 Ti няма да е съществено за общото възприятие при игра.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.