Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Буш обяви Иран за враг №1 на Америка

Featured Replies

Ами то си е така, но не винаги мнението на един потребител съвпада с това на друг.

Аз си казах това което съм видяла, това което съм чула от хора на които може да се вярва, защотот хазяйте ми в Америка бяха много интелигентни хора. Колко това което съм написала се смята за глупости, да може и да е така.

Разни хора, разни мнения, разни разбирания:ph34r:

Но Щатите от няколко години насам доста автоголове си вкараха....

Абсолютно вярно, ама не са го разбрали още или поне не на 100%

• Отговори 105
  • Прегледи 10,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

...

Но и това е доста тревожно, понеже започнат ли се бойни действия в Иран то те ще са с със забранено оръжие - или ядрено или биологично....

Защо мислиш така? Токущо завършилата война (да се надяваме че наистина е завършила) между Ливан и Израел показа един възможен вариант на конфликта между САЩ и Иран. Употребата на ядрено оръжие е малко вероятна, все пак иранците и американците не са идиоти, нищо че са си избрали такива президенти :ph34r:. Основният коз на иранците е затвярянето на Ормузкият пролив. Ако успеят в това начинание цената на нефта ще стигне невероятни висоти. Атаката срещу израелският кораб навярно беше направена с цел демонстрация на иранските военоморски възможности.

Абсолютно вярно, ама не са го разбрали още или поне не на 100%

Проблема не е чак толкова в самите политици. Проблема е в народа, който им вярва безрезервно.

Просто не знам как все още не са свалили Буш от власт. Според мен, човек който убива собствения си народ за пари, мястото му не е в Белия дом...най-малкото. И това все пак доколкото може да се вярва на фактите и доказателствата на Майкъл Мур, а на него може да му се вярва:ph34r:

Ама то си е така....

Но и това е доста тревожно, понеже започнат ли се бойни действия в Иран то те ще са с със забранено оръжие - или ядрено или биологично.Така че преди да правят такива исказвания нека помислят първо дали ще имат шанс за ответен удар angry.gif

И тогава само САЩ могат да спасят Иран от пълно унищожение.

П.П. Егати ПАРАДОКСА.

И тогава само САЩ могат да спасят Иран от пълно унищожение.

П.П. Егати ПАРАДОКСА.

Напротив, ще го доведат до пълното му унищожение.

Напротив, ще го доведат до пълното му унищожение.

За респект може и да го направят.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.