Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Видеокарта за следната конфигурация

Featured Replies

• Автор

Ами ако се заровиш в нета, ще прочетеш за проблеми с всяка една пусната на пазара видеокарта, откакто въобще има видеокарти. :)

Ти като спец, кой вариант да избера:

1) Нормалния и да не е пипам

2) Нормалния и да е клокна

3) Нормален, фабрично клокнат

• Отговори 111
  • Прегледи 6,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Който ти позволява бюджета, този.

Ако все пак можеш да си позволиш да избираш, модел с нереферентно охлаждане, който е клокнат още във фабриката и който ще клокнеш допълнително, тогава когато това стане нужно.

Момци, тая видеокарта HD7850 добра ли е, прави ли някви проблеми и дефекти и т.н. ??? Четох из нета за някви проблемни такива ;)

Не може да ти се угоди на тебе и това си е! :D

Дай конкретните марки и модели. ;)

• Автор

SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 - 360.89 лв.

SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 OC - 384.32 лв.

Коя от 2-те ???

2-та ще мога ли да е клокна или да взема първата и да е клокна ???

Редактирано от gw_dragon (преглед на промените)

Първата не е в наличност :)

• Автор

Въпросът ми е принципен, ще си е намеря на практика ;)

Кажете ми каква ще е разликата между SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 OC и вграденото видео INTEL HD GRAPHICS 2500 ?!?

Кажете ми каква ще е разликата между SAPPHIRE HD7850 2GB GDDR5 OC и вграденото видео INTEL HD GRAPHICS 2500 ?!?

Ти вече почна да ни взимаш за мезе, ми се струва. ;)

• Автор

Ти вече почна да ни взимаш за мезе, ми се струва. ;)

Защо, как да разбера каква е разликата.... не мога да намеря сравнение в нета между 2-те, за да си преценя дали си заслужава да е взема ;)

HD3000 мисля че беше по-добро от HD6450. За HD2500 нямам идея но при всички положения всичко над HD6450 би трябвало да е по-добро.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Е как не като ми показа графика с разлики от 1 000% ;)

Тук се сравняват конкретни неща. Цялостното представяне е друга ракия и тн и тн. Не е 10 пъти по-бърза.. По-скоро 3-4 пъти по субективно "трънско" око.

Няма сравнение между двете, тъй като разликата в производителността е достатъчно голяма, за да бъде безсъдържателно подобно сравнение. Точно колко пъти е по-производителна е трудно да се определи, ако те интересува толкова, ето тук има описание на вградените графични ускорители на Intel, а тук са спецификациите на 7850 OC. Четеш и сравняваш.

Защо, как да разбера каква е разликата.... не мога да намеря сравнение в нета между 2-те, за да си преценя дали си заслужава да е взема ;)

едната е на Интел, другата е Ати... това е достатъчно...

аз понеже гледам предимно конфигурации на лаптопи и ползвам ей тоя чарт:

http://www.notebookc...<!--NoParse3-->

• Автор

От къде ще ми дойде тая разлика, че да е усетя ??? Не мога да ви разбера как така говорите за видеокарти без да знаете в какво точно ще се усети разликата... спецификации мога да чета... но примерно, ако гледам филм ще разбера ли някяква разлика ???

OMG !!! :D

От къде ще ми дойде тая разлика, че да е усетя ???

Не мога да ви разбера как така говорите за видеокарти без да знаете в какво точно ще се усети разликата... спецификации мога да чета... но примерно, ако гледам филм ще разбера ли някяква разлика ???

Не знам просто от коя планета падаш . . . За филми и видео карта за 100-150лв ще ти свърши работа. Видео картата е главно за ИГРИ. Колкото по-добра видео карта си вземеш, толкова по-добра графика ще имаш и не само това. :help:

• Автор

Какво мислите за HD7770 ??? По-оферта в цената е, но дали си струва и ще ми свърши ли хубава работа ;)

HD7850 е малко по-добра от HD7770 погледни тестове из интернет малко а не да ни задаваш безмислени въпроси :D Вграденото видео на INTEL става само за HD/BluRay филми и много,много лек и слаб гейминг на много ниска графика :D Със HD7850 и тя става за HD/BluRay филми и много нови заглавия на много добра графика :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.