Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Не ми върви математиката

Featured Replies

Здравейте,7клас съм ако може да ми кажете какво да правя по математика защото когато дойде вторият срок идват изпитите(Знам,че прибързвам но ).Проблема е,че химията,биологията,бълг.език и литература,английски ми върви но математиката не чак особено.Ако може ми кажете какво да правя.Искам да кандидатствам в ТУЕС (www.elsys-bg.org) Благодаря предварително

Първо може да си смените девиза на картинката ползувана за аватар и да започнете да пишете с размер на шрифта, който не вади очите на четящите темата. След това, евентуално ще ви посъветваме какви йога-пози да упражнявате за по-добра концентрация. Все пак, на първо време може да похапвате орехови ядки, докато йогата подейства. Може да наемете нашият мармот, който увива и шоколада за Крафт Якобс-Сушард България да чупи орехите...Напоследък има известно свободно време.

...Няма рецепта, как да учите математика! Може да се приложи индивидуален подход към Вас, но той ще трябва да се нагоди от педагог, имащ пряк контакт с Вас и отчел вашите възможности за възприемане.

Здравей!

В този сайт ще намериш теория и тест с отговори (решени задачи) -

Програма за Самоподготовка по Математика – 7 клас

и накрая можеш да се пробваш на теста за НВО - Национално Външно Оценяване

На последния имаш няколко модула в дясно, от които можеш да избираш.

post-281065-0-54987800-1351349470_thumb.

Успех! :)

Не се плаши чак толкова за изпита след7 клас.Аз в 7 клас не знаех нищо (то и сега не знам) Достатъчно е да си направиш чертежите,да научкаш нещо,и да препишеш от някой нещо ако е възможно,аз така изкарах 3.73 по математика,или седни 1 час и си разгледай учебника и какво си писал в час,оставай след часовете с госпожата ти! :D:wink12:

Както е казал колегата сядаш да учиш. Ако има проблем и си много назад може да отидеш и на частни уроци. Добри учители има. Ако си сериозен до края на 2 срок ще си влязъл в релси както се казва.

Глей ся. От всяко дърво свирка не става. И с математиката е така. Разбира я само този, който иска да я разбира. Сядай си на задника и си опичай акъля. Ако не искаш, и математиката няма да те иска...

От мастурбация пък как всички разбирате, а от математика все ви мързи..Някак не ми е ясно....Технически човекът е с прилично развит мозък, та някаква си там математика да му се опре. Защо не го използувате този мозък?

• Автор

Благодаря на всички озовали се

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.