Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Що е това илюминати?

Featured Replies

Вярвате ли в съществуването им и тъй нататък? Ако намерите някъде материали (за предпочитане видеоклипове, но може и други) за илюминатите ги дайте.

Редактирано от Trichocephalus
заглавие (преглед на промените)

• Отговори 120
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще си позволя да цитирам пост на един друг потребител, засягащ пряко твоя интерес :

......

Аз пък се чудех от къде са преписвали авторите на филма "Духът на времето". И от къде тоя човек знае какво са почитали в Атлантида и Лемурия???? И на базата на какво е доказано, че кръвните линии стигат пак до Атландита и Лемурия????

"Аман" от "енциклопедисти", които владеят всички древни езици писмено и говоримо и знаят всички митове, легенди и биографии на всички божества измислени от хората. А пък за толкова модерното "от това произлиза и английската дума за "нещо си" нямам думи. Май ще се окаже, че най-големия заговор е не да се подчини човечеството, а да се наложи като световен език английският.

Въобще.... :P

:P

Ето още някои други пред-християнски божества, за които е била разправяна същата история както и за "Иисус": Аполон, Херкулес и Зевс в Гърция; Адад и Мардук в Асирия; Буда и Индра в Индия и Тибет;

Сори м-р Айк, но Буда не е божество. Буда означава пробуден. Буда е бил наречен човекът Сидхарта Гаутама, който преди около 2550 години преживял пълния потенциал на това, което наричаме ум. Буда казва: Всеки е Буда, не всеки го знае.

Има ли някакъв универсален закон според който всички божества трябва да имат 12 ученика или последователи? Иисус е имал толкова, същото е било и с Хор, Буда ...

Опс. Още един път сори. След просветлението си Буда е преподавал знание и методи водещи до просветление в продължение на 45 години. Буда е имал десетки, може би стотици хиляди ученици.

Редактирано от Вало (преглед на промените)

Аз пък се чудех от къде са преписвали авторите на филма "Духът на времето". И от къде тоя човек знае какво са почитали в Атлантида и Лемурия???? И на базата на какво е доказано, че кръвните линии стигат пак до Атландита и Лемурия????

"Аман" от "енциклопедисти", които владеят всички древни езици писмено и говоримо и знаят всички митове, легенди и биографии на всички божества измислени от хората. А пък за толкова модерното "от това произлиза и английската дума за "нещо си" нямам думи. Май ще се окаже, че най-големия заговор е не да се подчини човечеството, а да се наложи като световен език английският.

Въобще.... :speak:

Не ти ли харесва английския? Кой друг език е по-благозвучен и лесен едновременно?... Публикувано изображение

Британската империя е най-интелигентната империя от всички до времето на Бхарата. Всяка друга империя е дивашка в сравнение с Британската.

Не ти ли харесва английския? Кой друг език е по-благозвучен и лесен едновременно?... Публикувано изображение

Британската империя е най-интелигентната империя от всички до времето на Бхарата. Всяка друга империя е дивашка в сравнение с Британската.

:lol6:

Английският,"истинският" английски(дето се говори в Англия), ми е мнооого далеч от благозвучен. Но това какво общо има.

Интресно ми е, ако тези автори бяха писали по времето на Пушкин, когато е било "модерно" да се говори на френски във всички кралски,царски и благороднически домове, дали щяха да ни обясняват от къде произлизат думите във френския език.

Вало хубаво е посочил несъответствията на написаното от г-н. Айк и истината за Буда, такава каквато се знае, че е. В темата за "Духът на времето" се "развенчаха" и останалите божества. Нали и там с твърдеше, че са родени от девица, умират, възкръсват и тем подобни.

Относно, това че още във Вавилон била натрапена финансовата измама с:

Вавилон е също областта, откъдето е натрапен на света глобалната финансова измама. Тази измама включва даването на хората назаем на пари, които не съществуват и след това облагането им с лихва.

Ако става въпрос за книжни пари съм съгласен. Днешните пари са хартия, мастила,метални ленти и прашинка злато. По времето, за което говори автора, парите са били "истински", а не хвърчащи листчта. Дават ти назаем една торба злато, която тежи 1 КГ например и ти разполагаш с един килограм злато. Днес 1 кюлче от 1 КГ злато струва около 30 000 долара(цената съм я взел от тук. Интресно ми е от ако вземем 300 банкноти от по 100 долара(или 100 евро или каквато и да е друга валута) колко точно злато ще получим в действителност?100 грама ли, колко??? Т.е. някой ти казва "Дай ми 1 КГ злато, и аз ще ти платя 30 000 долара за него", ти си даваш златото и получаваш няколко грама злато и изрисувана хартия. Тук вече съм съгласен за "несъществуващите пари". :)

Редактирано от A.com (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Я погледнете тукънкътъ:

http://www.google.com/search?hl=en&rlz...ove&spell=1Bohemian Grove

Вярвате ли в съществуването им и тъй нататък?

Ако намерите някъде материали (за предпочитане видеоклипове, но може и други) за илюминатите ги дайте.

:)

Английският,"истинският" английски(дето се говори в Англия), ми е мнооого далеч от благозвучен. Но това какво общо има.

....както се казва: га стана леля буля- "лейди", че почна да яде доматите без колчетата?.... :)

Не ти знам възрастта ти(днешните тийнове много разглезени претенционзни и агресивни ми изглеждат)но по наше време поради липса на информация тийновете не само, че не можеха да разпознават "cockney" от "middle-land", но английски от немски!

Де го чукаш де се обажда?... :hush:;)

Вярвате ли в съществуването им и тъй нататък?

Ако намерите някъде материали (за предпочитане видеоклипове, но може и други) за илюминатите ги дайте.

нали разбираш защо не коментирам темата ти?

Този въпрос дето задаваш ми бе актуален не само още преди да има интернет, но още преди Белинската стена да падне...

Дали илюминатите са 'мит' или 'реалност' не е актуалния въпрос за тебе. По-актуален въпрос за тебе е "tuksum реален мит ли е или митична реалност"?.. That is the question! :newspaper:Публикувано изображение

• Автор

нали разбираш защо не коментирам темата ти?

Този въпрос дето задаваш ми бе актуален не само още преди да има интернет, но още преди Белинската стена да падне...

Дали илюминатите са 'мит' или 'реалност' не е актуалния въпрос за тебе. По-актуален въпрос за тебе е "tuksum реален мит ли е или митична реалност"?.. That is the question! :)Публикувано изображение

Що рече? Публикувано изображение:P

Би ли ми разяснил въпроса, ако не за илюминатите, то поне за митичната реалност на моята личност? :) Чакам! Публикувано изображение

Кажи за илюминатите - вярваш ли, че ги има или не? :bighat:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Що рече? Публикувано изображение:)

Би ли ми разяснил въпроса, ако не за илюминатите, то поне за митичната реалност на моята личност? Чакам!

Кажи за илюминатите - вярваш ли, че ги има или не?

Преди малко трябваше да успокоявам брат ми. Слънце в Риби, Луна в Телец. подучул, че 2012 година 'щял да настъпи края на света'. Гледа клипчета в тубата. Понеже няма акаунт ми напълнил фаворите ми с масонски клипчета 'за края на света 2012'. Брат ми въодушевен, тъй като симпатизира на комунизма, след като преди 20 години бе пръв демократ.

Казвам ти НА ПРАКТИКА илюминати как проникват в нашето съзнание.

Илюминати се ръководят от спекулативните масони-MENTАL SPECULATION!, и ползват духа на луцифер.

Брат ми казва, че в клипчетат за "края на света" се обяснявало 'научно' как планетата Нибиру(относително нова еврейска партенка, 'разнищаваща' библейски текстове за 'нифелим'...наистина е странно как в стария завет ще се споменява за много богове, а в Новия ще се казва, че Исус е "Единороден и Единствен Син на Бога", тук имат пропуски светите отци, увлекли се по еврейския моно, че не цакат с терца-троица квадрото!)ще дойде и ще разруши Земята. Дори планетата Х вече била "на път към Земята" ни и за това било глобалното затопляне, не от дейността на човека! :wors:

Тука съм резумирал защо е ПАРТЕНКА! Публикувано изображениеhttp://u-ra.blogspot.com/2008_05_01_archive.html

Как управляват илуминати?

Отдолу и напреде.

Тъй като материалното битие вървейки напреде всъшност отива НАДОЛУ. Това е ествествения цикъл в матрицата, разбира се не в линеен, а в доста сложен закон спираловиден.

"И първите ще станат последни и последните-първи"-гуруто за семитите Иса от Назарет.

Масоните подготвят сега почват за ново разрушение(Mardi Gras), което готвят, обяснявайки го 'научно' и с хипотетични фантомни същества и явления, които всъщност са техните инспиарционни фантазии, чрез които управялват, насочвайки съзнанието с mass brain-wash.

Всъщност, нищо няма да се случи от този сценарий, просто конспирацията изполазва сценария да унищожи от името на фантомите и същата тази конспирация ще дойде с 'нови идеи' за 'прогреса'.

Не може брат ми да хване, че същите тези дето им се възхищава от 'научните' клипчета за 'края на света'(, защото те обясняват колко е егоистична човешката природа и трябвало да се унищожи, колко лош е капитализмът, а трябва да дойде истинския комунизъм, където ще дойде земния рай. нещо като мусулманския вечен рай с 'Джанна'(Градината на сетивата или Алиса в Огледалния свят на Агарта.) са тези на които 'се зъби', че били 'лоши капиталисти'. И как след като ще дойдат анунаките от хипотетичната планета Х ще трябва "да се спасят малцина" за да "запазят човешкия ДНК". Публикувано изображение

ТИПИЧНО МАСОНСКА РЕТОРИКА. ;)

Пълно е в тубата с такива 'разяснителни' клипчета.

Оснвен, че играят с християнската карта- колко е лоша човешката природа на егоизъм, те предлагат решение на проблема- унищожаване с цел света да стане "по-добър". А кой го влоши този свят-САМО ТЕ СИ ЗНАЯТ! ахахахааа ;)Публикувано изображение

Тука леко му поприпомних думите на Христос "не може лошо дърво да даде добри плодове" и той, като, че ли лекоо се съгласи...

Това е илюминати.

Асоциира с луцифер-генетично инжинерство, медиен контрол и високи технологии за сетивата.

Духът на илюминати е малко по-издигнат в духовно отношение от този от абрахамските религии, но принадлежи СЪЩО към лунно-сатурнианските демонични субординации.

За това се казва КАЛИ-ЮГА, тъй като нито религията, нито науката ВОДИ ДО БОГА, а просто удволетворява демонките и нагите с КЪРВАВИ ЖЕРТВОПРИНУШЕНИЯ, необходими за оставане на духа в матрицата. :P

Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Автор

И брат ти ли се увлича по мистичните и религиозни работи като теб или това е само временно при него? Публикувано изображение

И брат ти ли се увлича по мистичните и религиозни работи като теб или това е само временно при него? Публикувано изображение

Неговото Слънце(Риби) е по-духовно от моето(Водолей). Но неговата луна в телец в комбинация с риби е много тревожна работа. Телец с Риби е голяма тревожност за матер. битие. Телец ако е съчетан с Козирог е доста по-добре, по-спокойно. Ако Слънцето му е бе в Козиорг щеше да е окей с неговата Луна в Телец.

Вуйчо има Луна в Телец и за това се увлича по нумезматични моменти, но иам Слънце в Стрелец, което е също добра комбинация. Пак е леко неспокоен, но винаги САМО с положителни емоции. Виж как е важно комбинацията между 2 архетипа, а ние сме ощеее по-сложна такава!

Аз се увличам от Трансцедентализъм. :rolleyes: Мистичността и Окултизма на Шива не ме привлича. Сигурно съм го минал този урок впредните инкарнации... Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Автор

И кои теми, свързани с трансцеденталното те привличат?

Нищо не разбрах от това, което написа за брат ти - увлича ли се по мистиката и религиите или не?

А той пише ли в този форум? :speak:Публикувано изображение;)

А аз колко архетипа имам - един или два и кои са? Публикувано изображение

Аз имам ли Скорпионски архетип или не?

Казаха ми, че имам Плутонов архетип. :idea:

И кои теми, свързани с трансцеденталното те привличат?

Нищо не разбрах от това, което написа за брат ти - увлича ли се по мистиката и религиите или не?

А той пише ли в този форум? :speak:Публикувано изображение;)

А аз колко архетипа имам - един или два и кои са? Публикувано изображение

Аз имам ли Скорпионски архетип или не?

Казаха ми, че имам Плутонов архетип. :idea:

Щом има Телец значи си "полу-тонов" ;) Обичаш мУзата и Узу-то. Публикувано изображение

Брат ми е шашнат и стреснат малко.. ;)Публикувано изображение Не пише тука, защото не можед апише бързо, а и не обича да ходи по форуми.

Ти имаш 4.5 архетипа изразени.

Имаш и леееко Скорпионски, което не е толквак зле. Понякога скорпионът ползва силата си и за градивни и трансцедентални цели!

• Автор

Щом има Телец значи си "полу-тонов" :idea: Обичаш мУзата и Узу-то. Публикувано изображение

Аха. Да, обичам и музата и узото. :speak:

Не спомена от кои трансцедентални въпроси се интересуваш! Публикувано изображение

Аха. Да, обичам и музата и узото. :)

Не спомена от кои трансцедентални въпроси се интересуваш! Публикувано изображение

най-важния въпрос, който ме е вълнувал е КАК ДА ИЗБЕГНА ДЕНТА И ДА ОТИДА В ТРАНСА! не обичам зъби и страдания, но пък и не ми се стои опънат, като струна. Според тебе, командата "Мирно" ли е по-подходяща или - "Свободно" за тази цел?... много добре изпълнявам командата "Свободни сте"! :lol6::baby::) :)

Щом има Телец значи си "полу-тонов" :) Обичаш мУзата и Узу-то. Публикувано изображение

Брат ми е шашнат и стреснат малко.. :)Публикувано изображение Не пише тука, защото не можед апише бързо, а и не обича да ходи по форуми.

Ти имаш 4.5 архетипа изразени.

Имаш и леееко Скорпионски, което не е толквак зле. Понякога скорпионът ползва силата си и за градивни и трансцедентални цели!

Дам,последният сървайвър Николай си е един много градивен и печен скорпион!Наистина не е зле,ама всичко е относително.

Дам,последният сървайвър Николай си е един много градивен и печен скорпион!Наистина не е зле,ама всичко е относително.

Щом е "печен скорпи" значи е най-добре. Както най-добрите рибки са пържените. ахахахах

Майтап бе! :hush:

Всичко е комбинация. И това е релативността, но има винаги преобладаващо и то в различно време, но може пък да има 'преобладаващо време"?.. :rolleyes:Публикувано изображение

Щом е "печен скорпи" значи е най-добре. Както най-добрите рибки са пържените. ахахахах

Майтап бе! :hush:

Всичко е комбинация. И това е релативността, но има винаги преобладаващо и то в различно време, но може пък да има 'преобладаващо време"?.. :rolleyes:Публикувано изображение

Е,само трябва да докажеш първо,че времето съществува.Защото от някои гледни точки ,то е просто измислица. Публикувано изображение

Е,само трябва да докажеш първо,че времето съществува.Защото от някои гледни точки ,то е просто измислица. Публикувано изображение

Измислица е само за Трансцеденталния свят. Но като вземеш в пред вид, че християните имат 'милениум' обещан, а мюслитата 100 години за Махди, то изводите са за тебе! Публикувано изображение

• Автор

най-важния въпрос, който ме е вълнувал е КАК ДА ИЗБЕГНА ДЕНТА И ДА ОТИДА В ТРАНСА! не обичам зъби и страдания, но пък и не ми се стои опънат, като струна. Според тебе, командата "Мирно" ли е по-подходяща или - "Свободно" за тази цел?... много добре изпълнявам командата "Свободни сте"! :lol6::rolleyes::line dance::)

Предлагам ти да правиш като мен - да се отдадеш на музата и узото. Публикувано изображениеПубликувано изображение

Тъй като живеем в два свята едновременно - материален и духовен (или трябваше да го кажа по друг начин), според мен не трябва да се лишаваме нито от единия, нито от другия. Само не трябва да позволяваме на материЯлния свят да ни поквари и да ни пречи да следваме духовните си цели. Ама ти и от хороскопа ми (или е по-правилно да се нарече натална карта) виждаш, че аз съчетавам в себе си едновременно и любов към материалните удоволствия + изключителен интерес към трансцеденталните работи. Публикувано изображение

Като преминеш в някой друг (може би) паралелен свят и станеш същество, което няма физическо тяло, тогава вече няма да мислиш за материални удоволствия и блага. Въпреки, че казват (това вече е по темата за евокирането и инвокиранането), че някои духове, тъй като нямат физическо тяло, но все още искат да изпитат физическите наслади, които някога са изпитвали, само чакат някой да ги призове, за да се вселят в тялото му, да поемат контрола над него и да започнат да вършат пакости - в случая да се оттадат на вакханалия и земни удоволствия. :)

Сега кажи кои са останалите въпроси от трансцеденталния свят, които те вълнуват.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

U.Ra, ето нещо по твоята част, илюминатите пречат на водача на кришнарите Публикувано изображение

http://www.youtube.com/watch?v=bptXnEM1T-M...feature=related

Да те питам нещо, нали Кришна е казал, че трябва да се изоставят всички религии?! Тогава защо иска хората да почитат него(Кришна), след като не трябва да почитат никой бог?! Публикувано изображение

Ти вярваш ли, че :question: илюминатите са отровили Praphupada? Публикувано изображение

Да те питам нещо, нали Кришна е казал, че трябва да се изоставят всички религии?! Тогава защо иска хората да почитат него(Кришна), след като не трябва да почитат никой бог?! Публикувано изображение

А така! Публикувано изображениеU.Ra, да те питам същото и аз. Публикувано изображение:P

• Автор

U,Ra гледах едно видео за някои предсказания, направени от "твоя човек". Публикувано изображение

В него той казва, че още преди 5000 години била разкриа истината за илюминатите в свещените писания на ведите. Какво по-точно е написано там, знам, че ти си по тази част?

http://www.youtube.com/watch?v=31dszQoDM9I...feature=channel

Сега като гледах пак падането на Световния Търговски Център отново ми прави впечатление, че сградата пада, защото има експлозиви вътре, които са сложени така, че да падне цялата сграда. Тя не може да падне цялата от един или два самолета, особено като се има предвид, че самолетите се забиват в горната част на сградата, а пада цялата.

Ти вярваш ли в съществуването на извънземните-влечуги?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.