Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Що е това илюминати?

Featured Replies

А аз останах с впечатление, че той друго намеква с този фалос.

Айде Тукси, излезе ти късмета... :rolleyes:

symbolizing union with Aphrodite

Тукси, ще черпиш... Публикувано изображение
  • Отговори 120
  • Прегледи 4,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Айде Тукси, излезе ти късмета... :rolleyes:

Тукси, ще черпиш... Публикувано изображение

После двамата с U.Ra ще те черпим! Публикувано изображение:speak::clap:Публикувано изображениеПубликувано изображение

А вие с него говорите ли си по Скайп?

А аз останах с впечатление, че той друго намеква с този фалос. Публикувано изображение

...намеквам ти, че 'редът' на зидарите е на нагите, а този 'ред' е за тебе... :wors:

• Автор

...намеквам ти, че 'редът' на зидарите е на нагите, а този 'ред' е за тебе... ;)

Ето, виждаш ли как като не се изразяваш ясно стават големи обърквации. После иди че обяснявай! :):phone:Публикувано изображение

Я кажи, според теб илюминатите кога са планирали да правят третата световна война. Вече те питах, ама ти не ми отговори. Аз мисля, че може да е скоро. А ти? :wors:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Ето, виждаш ли как като не се изразяваш ясно стават големи обърквации. После иди че обяснявай! :lol6: :lol6: Публикувано изображение

Я кажи, според теб илюминатите кога са планирали да правят третата световна война. Вече те питах, ама ти не ми отговори. Аз мисля, че може да е скоро. А ти? :P

....ви-наги сме във война, ако сме материалисти, Тюксън... ;) Това що става в грубата реалност няма значение. Важно е какво става във фината РЕАЛНОСТ. Грубата материя е за чандала, млечха и явана.... Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

....ви-наги сме във война, ако сме материалисти, Тюксън... ;) Това що става в грубата реалност няма значение. Важно е какво става във фината РЕАЛНОСТ. Грубата материя е за чандала, млечха и явана.... Публикувано изображение

Как да няма значение това що става в грубата реалност? Има огромно значение. Нима ти е все едно дали ще има световна война или не? Това, което става тук и сега, както и това, което ще се случи в бъдеще и ще ме засегне лично много ме интересува. Ама ти нали мислено все витаеш отвъд матрицата. Направо нямам думи! Как може да не те интересува дали ще има трета световна война и кога ще е?! То това е неизбежно и нищо не може да се направи, ама не може да не те интересува. :)Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Прочел съм доста теми за Илюминатите и техните корени, но никъде не видях да има организация или орден срещу тях, има ли такива?

• 2 години по-късно...

Някой може ли най - просто да ми обясни какво е това тъй като напоследък срещам доста коментари свързани с тези така наречени "Илюминати" Благодаря.

Е па Wiki няма ли за теб? http://bg.wikipedia.org/wiki/Илюминати

По тая логика дай да закриваме форума , да трием всички теми и мнения, защото си има Wiki и там всичко си пише и всеки може да го прочете, а ?

По тая логика дай да закриваме форума , да трием всички теми и мнения, защото си има Wiki и там всичко си пише и всеки може да го прочете, а ?

Форумът е да се споделя информация, която изнесена по същият начин просто я няма т.е уникални решения и т.н.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=s8voWgWkJCc

п.п Темите за илюминати и конспирации въобще няма да коментирам. Критичното и самостоятелно мислене и анализиране обаче са ваксина срещу всякакви опити за манипулация... Невежите и немислещите са първи под ударите й(на манипулацията)

:P

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Може би защото мисленето ми не е чак толкова критично, ето накратко една версия, която не е от вчера, не е измислена от Дан Браун и за която има исторически свидетелства. Също много отричана.

Тайното могъщество на илюминати и днешните масони, тамплиери и розенкройцери е мит. Едно твърде известно Общество, уж явяващо се техен противник, е действителният основател на доста от тези светски фалшификати и изопачител на първоначалните им принципи. От 1870 година насам делата му вървят като по вода, ако се съди по положението му на фактически господар над малка, но могъща с влиянието си теократична държава.

Беглата информация от Wiki на всички езици едва ли ще покрие техните известни и неизвестни нам цели и дейности (някои даже съвсем окултни), тъй като всякакви средства са им позволени, а греховете - предварително изкупени. http://bg.wikipedia....Йезуитски_орден

• 2 месеца по-късно...

От доста време гледам по коментари се мярка този израз ако може някой да ми обясни по точно какво е това свързано е с някакви знаци или какво какви са тези същества някой да ме светне. Благодаря

Ето къде ми се изгубила предишната тема Може да я затриете.

Време е, за петъчното ръсене на бисери: Илюминатите са празничен и тържествен ритуал на запалване на фойерверки, по някакъв най-вече тържествен, макар и не само повод. :jeer:

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Аз не виждам защо някои хора толкова се правят на изненадани, когато става дума за съществуването на определена група от хора с неограничена от никого власт, с непрекъснато нарастващи ресурси от пари и методи за монополно управление над другите, със съсредоточени в ръцете им всички военни и технологични оръжия за масово поразяване, които хора естествено смятат себе си за "избраници" по-умни от другите и чиято единствена цел е да владеят света изцяло и глобално с цел по-нататъшното си собствено безконтролно обогатяване. Тези хора сами са избрали да наричат себе си "илюминати", т.е. осветени от знание, недостъпно за другите. От край време все има някои, които смятат себе си за много умни, за "богоизбрани", за непогрешими, за владетели на света в правото си да го разрушават с бомби от все по-нов и усъвършенстван тип, в правото си да съдят другите в собствените си лично изфабрикувани съдилища, бездушно глобални мъртви институции, опасани със собствените си измислени правила. Само че тези някои, "осветени" от собствената си перверзна глупост забравят най-важното - че има друг Съдник и Разпоредител на света и пред него винаги се изправят накрая!

Само че тези някои, "осветени" от собствената си перверзна глупост забравят най-важното - че има друг Съдник и Разпоредител на света и пред него винаги се изправят накрая!

Има ли такъв въобще? То като дойде това време каква полза? А преди това? Кой ще го поправи? Постфактум и след дъжд-качулка за какво ни е?

Бе чудя се- да се намесва ли гаубицата(тоест аз) , или да не си давам зор да образовам тълпата...Илюминатите са ликвидирани доста отдавна. Ама така ме мързи да пиша по тия форуми; все пак аз съм от тия, които повече четат, отколкото пишат. Че и без това е пълно с доста комплексирани графомани, изливащи нон-стоп помия в нета. Който има конкретен и СМИСЛЕН въпрос, да пита лично. Поздрави

Има ли такъв въобще? То като дойде това време каква полза? А преди това? Кой ще го поправи? Постфактум и след дъжд-качулка за какво ни е?

Съветвам те сам да разбереш - само да не е прекалено късно! ;)

П.П.и не забравяй, че за Него пост-фактум няма - както няма и време, нито пространство.

Съветвам те сам да разбереш - само да не е прекалено късно!

П.П.и не забравяй, че за Него пост-фактум няма - както няма и време, нито пространство.

За него може да няма постфактум, но за мен има. Така че нямам намерение да го чакам. А и аз съм разбрал - отговорът е "Не".

или да не си давам зор да образовам тълпата...Илюминатите са ликвидирани доста отдавна.

Поздрави

Образовай ни понякога, ще сме признателни... Иначе ще си помислим, по определението на Aliya - "илюминати", т.е. осветени от знание, недостъпно за другите" - че си илюминат ;) И кои според теб са страшниците, които са ги ликвидирали, че да се уплашим и от тях?

Днес стоически изгледах докъдето можах един предълъг филм за илюминати - един от всичките, изборът е голям - да видя накъде ме тласка логиката на внушението и какво видях: един час бла-бла за всемогъщите баварски и английски масони и минавайки набързо през масонската символика с подтекст, че е сатанистка, стигнахме до техния Бог - Сатана, или Дявола с легионите му :) От първия час нататък имаше сценка на екзорцизъм, водена от представител на нашите избавители, смирен католически падре... Там някъде ми омръзна.

Илюминатите са празничен и тържествен ритуал на запалване на фойерверки, по някакъв най-вече тържествен, макар и не само повод. :jeer:

В близкия до нас ресторант "Ориент" такива илюминации редовно се правят по повод нечий рожден ден; свикнахме и вече не залягам под нивото на прозорците, макар че и автоматичните откоси преди не бяха рядкост.

За него може да няма постфактум, но за мен има. Така че нямам намерение да го чакам. А и аз съм разбрал - отговорът е "Не".

И защо си мислиш, че твоите отговори Го интересуват!? ;)

И защо си мислиш, че твоите отговори Го интересуват!?

А защо мен да ме интересуват неговите?

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

А защо мен да ме интересуват неговите?

Ами защото очевидно те интересуват! ;)

Ето например, напълно според своите си интереси, се опитваш да си фантазираш и проектираш умствените си проекции върху Бог.

И понеже ти е бедно въображението, а и няма как да си представиш Него, Непознатия и Непознаваемия, си мислиш за Хитлер! Всеки с предпочитанията си! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.