Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Що е това илюминати?

Featured Replies

Принс е бил УБИТ! Разкрил е НАЙ-СТРАШНАТА ТАЙНА преди КРАЯ!

Зад смъртта на Принс (а и не само неговата) се крие дългата ръка на илюминатите.

• Отговори 120
  • Прегледи 4,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тоя сайт vchas ми стана "любим" :):)

Не знам колко кокоши акъл трябва да имам , за да го вземам насериозно :)

Да предположим че пръскането на отрови със самолети с цел намаляване на населението на земята(илюминатите считат че 400-500 милиона са напълно достатъчни да им подгъзуват,в сравнение със сегашните 6-7 милиарда)е един вид конспирация.Имам два въпроса-1-защо не пръскат когато е ветровито и 2 защо не пръскат нощем.Отговорът е на 1-ви-вятърът ще отвее отровата на друго място и на 2-ри-вечер по- малко хора са навън,не е рентабилно.Не се притеснявам че и мен ще ме самоубият,защото не съм известна или общественозначима фигура.За пръскането от небето-материали има навсякъде за неограничени и закърнели мозъчно хора.

преди 15 часа, _nib_ написа:

Да предположим че пръскането на отрови със самолети с цел намаляване на населението на земята(илюминатите считат че 400-500 милиона са напълно достатъчни да им подгъзуват,в сравнение със сегашните 6-7 милиарда)е един вид конспирация.Имам два въпроса-1-защо не пръскат когато е ветровито и 2 защо не пръскат нощем.Отговорът е на 1-ви-вятърът ще отвее отровата на друго място и на 2-ри-вечер по- малко хора са навън,не е рентабилно.Не се притеснявам че и мен ще ме самоубият,защото не съм известна или общественозначима фигура.За пръскането от небето-материали има навсякъде за неограничени и закърнели мозъчно хора.

И защо трябва да те пръскам със самолет, като мога да сложа отровата във водата и храните. Никой с нищо не пръска, стига с тази глупост за пътническите самолети.

преди 22 минути, Емил Костов написа:

И защо трябва да те пръскам със самолет, като мога да сложа отровата във водата и храните. Никой с нищо не пръска, стига с тази глупост за пътническите самолети.

Отделно и в храната си ги има отровите.Просто за по-сигурно искат да ускорят процеса за бърза депопулация на населението.Невежеството е блаженство-дезинформацията също.

преди 5 минути, _nib_ написа:

Отделно и в храната си ги има отровите.Просто за по-сигурно искат да ускорят процеса за бърза депопулация на населението.Невежеството е блаженство-дезинформацията също.

Няма нужда да хвърлям отрова от пътнически самолет. Има много хора, свидетели и очевидци. За подобна цел може да се използва бомбардировач или ракета например. Макар, че това не е нужно. В атмосферата се изхвърлят огромно количество отрови и отпадъци от различни предприятия използващи химикали или обработващи такива и човек ги диша или ги поема с питейната вода и храната Колкото до невежеството, това е най- голямата глупост която може да направи човек с живота си.

Да си затваряш очите пред очевадни неща също е невежество.През моето детство следите от самолетите бяха съвсем други.https://anonybulgaria.wordpress.com/2014/02/18/химическите-следи-от-самолети-факт-за/ .Това че някои омаловажават даден проблем и предпочитат като щрауси да си заврат главата в пясъка щото не могат да си стигнат г.за,не значи че проблем няма.Абе не знам на другите посещаващи сайта дали им е направило впечатление-има едни и същи елементи,хора,модератори-които нямат лично мнение по даден въпрос.Обаче ги сърбят пръстите да тракат по клавиатурата ли?Имат план да гонят ли?Не знам.Признавам си го.Само глупака си мисли че знае и може всичко.Та гореспоменатите,явно в опита си да прикрият липсата на собствено мнение-само цитират.Цитират.И пак.И отново.Друго не могат.Горките.Жал ме е за тях.Амин.

Редактирано от _nib_ (преглед на промените)

Кой си затваря очите бре :)

Много е смешно  такива като теб претендиращи че са много осведомени че много знаят, че всички други са невежи , не виждат собствената си наивност .

Не знам колко имаш по физика в училище, но това се сещам бе въпрос от олимпиада , на която бях участвл преди мнооого време.

Общо взето никой не го затрудни този въпрос  за "самолетните следи"  и как се образува тази диря  след самолетите.

Естествено в онези години нямаше умници които да разпространяват простотии за илюминати , световни заговори и т.н.. а просто умни момчета, чели справочници и книги.

та... препоръчвам ти и на теб и на други "просветлени" и "посветени" в световния заговор, да отворят книжките по физика.

Ако имате такива.

преди 10 часа, _nib_ написа:

Да си затваряш очите пред очевадни неща също е невежество.През моето детство следите от самолетите бяха съвсем други.https://anonybulgaria.wordpress.com/2014/02/18/химическите-следи-от-самолети-факт-за/ .Това че някои омаловажават даден проблем и предпочитат като щрауси да си заврат главата в пясъка щото не могат да си стигнат г.за,не значи че проблем няма.Абе не знам на другите посещаващи сайта дали им е направило впечатление-има едни и същи елементи,хора,модератори-които нямат лично мнение по даден въпрос.Обаче ги сърбят пръстите да тракат по клавиатурата ли?Имат план да гонят ли?Не знам.Признавам си го.Само глупака си мисли че знае и може всичко.Та гореспоменатите,явно в опита си да прикрият липсата на собствено мнение-само цитират.Цитират.И пак.И отново.Друго не могат.Горките.Жал ме е за тях.Амин.

Не знам.Признавам си го.Само глупака си мисли че знае и може всичко.Друг кьорав да има наоколо?Не сляп-не обиждам слепите хора.Кьорав-пък било то инДжинер,участвал навремето на Олимпиада по физика.Седя и си мисля.Седя и си мисля....И по едно време усещам че само си седя.Та решавам дето ще се бия с вятърни мелници(в лицето на закърнели и ограничени хора),да се възползвам от българската народна поговорка---по-умния отстъпва.

Въпрос на гледна точка - Краят на цивилизацията

Много интересно предаване с доц. Иво Христов.

Редактирано от karadzha (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
на April 24, 2016 at 12:54, Емил Костов написа:

А флуорът, аспартамът, гмо-то и гмо глутенът какви са? Какви отрови очакваш??? Четох отзиви на американци, които имат непоносимост към глутенът(да подчертая, че има разлика между алергия и непоносимост, защото едното е автоимунно) за храната в Италия. Докато са били на почивка там и яли италианска храна много по-малко симптоми и проблеми имали. Това е защото глутенът е модифициран доста в Америка. Естествено, че никой не би повярвална тези твърдения, защото повечето хора са инати и се засягат когато техните вярвания се оспорват.

на April 24, 2016 at 15:00, miro20 написа:

Кой си затваря очите бре :)

Много е смешно  такива като теб претендиращи че са много осведомени че много знаят, че всички други са невежи , не виждат собствената си наивност .

Не знам колко имаш по физика в училище, но това се сещам бе въпрос от олимпиада , на която бях участвл преди мнооого време.

Общо взето никой не го затрудни този въпрос  за "самолетните следи"  и как се образува тази диря  след самолетите.

Естествено в онези години нямаше умници които да разпространяват простотии за илюминати , световни заговори и т.н.. а просто умни момчета, чели справочници и книги.

та... препоръчвам ти и на теб и на други "просветлени" и "посветени" в световния заговор, да отворят книжките по физика.

Ако имате такива.

Ти напушен ли си??? Не говорим за това как самолетите оставят следи във въздуха, а дали пускат някакви химикали отгор.е Реално на кого му пречи да се качи в собствен частен самолет и да пръска отгоре с каквото си иска. Друг е въпросът дали ако наистина се пръска в малки количества тези химикали дали не се изпаряват още преди да стигнат земята.

Вие се еб*вате с отровите ама някои хора наистина си патят заради това, а имат отговорности към семейства учене работа и други. Дано дойде момент да го осъзнаете.

Да да да естествено, че никой няма да отговори. Днес какво ще ядете?Нитрати, бисфеноли, хидрогенирани масла? Интересно ми е как  работещите хора в тази мръсна индустрия си лягат вечерно време.

преди 18 минути, valkiria1 написа:

Направо се чудя,как е подминат най-верния отговор. Илюминатите са евреи.Това е най-важното съобщение ,което можете да оставите след като чуете звуковия сигнал на гласовата поща. Ако,трябва да изберете някаква форма на универсална справедливост, поискайте от Бог да затрие подопечния си народ.Малко е вероятно да ви се сбъдне желанието, но нищо не пречи да опитате. :emoji_smiley-14:

И после що хората говорели за еврейски конспирации :)

преди 6 минути, valkiria1 написа:

...че евреите са ви виновни за тая работа...

Те евреите за много работи са виновни. И са стиснати и лукави :tongue2:

Евреин, пристигнал до вкъщи с такси, излиза мълчаливо от колата и започва да бърка по джобовете си, а под нос си мърмори:
- Мамка му, май съм си изтървал портфейла вътре...
Чувайки това, таксиджията изчезва с мръсна газ.
Евреинът гледа след таксито ехидно и казва:
- А Рабинович не лъже, това наистина работи...

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

на 23.5.2016 at 11:52, frozener написа:

А флуорът, аспартамът, гмо-то и гмо глутенът какви са?

Нищо му няма на флуора в количествата, в които се използва, даже е полезен за зъбите. На аспартамът също нищо му няма - двете аминокиселини аспартат и фенилаланин вързани заедно. Който има генетичното заболяване фенилкетонурия, тоест не може да преработва фенилаланина, не трябва изобщо да пие диетични газирани напитки, ако иска да живее. Допустимата днева доза е 50 милиграма на килограм дневно или ако вземем 70 килограмов човек - 3.5 грама. При съдържание на 60 милиграма аспартам в една кутийка диетична кола, това прави почти 60 кенчета дневно. Такова животно гмо глутен няма.

на 23.5.2016 at 11:52, frozener написа:

Реално на кого му пречи да се качи в собствен частен самолет и да пръска отгоре с каквото си иска.

Не пречи, но е тъпо. Фермерските самолетчета летят толкова ниско, че почти ще докоснат реколтата. Американците са пръскали виетнамските джунгли по време на войната с хербицида Agent Orange също с ниско летене. Много трудно отрови, пуснати от 10 километра височина ще ме уцелят. Първо, дали въобще ще стигнат до земята, както казваш и второ горе духат такива ветрове, че може и в морето да паднат.

преди 4 часа, Гемето написа:

Нищо му няма на флуора в количествата, в които се използва, даже е полезен за зъбите. На аспартамът също нищо му няма - двете аминокиселини аспартат и фенилаланин вързани заедно. Който има генетичното заболяване фенилкетонурия, тоест не може да преработва фенилаланина, не трябва изобщо да пие диетични газирани напитки, ако иска да живее. Допустимата днева доза е 50 милиграма на килограм дневно или ако вземем 70 килограмов човек - 3.5 грама. При съдържание на 60 милиграма аспартам в една кутийка диетична кола, това прави почти 60 кенчета дневно. Такова животно гмо глутен няма.

Аспартамът в най-добрия случай се разгражда до метанол и после до формалдехид . 

И Метанола, и формалдехид уврежда.  Флуорът намалява здравината на зъбите и причинява кариес.

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 4 часа, Гемето написа:

Не пречи, но е тъпо. Фермерските самолетчета летят толкова ниско, че почти ще докоснат реколтата. Американците са пръскали виетнамските джунгли по време на войната с хербицида Agent Orange също с ниско летене. Много трудно отрови, пуснати от 10 километра височина ще ме уцелят. Първо, дали въобще ще стигнат до земята, както казваш и второ горе духат такива ветрове, че може и в морето да паднат.

И защо мислиш че дори глутенът не е модифициран? Как земеделците ще произвеждат бързо без използването на препарати, които ускоряват процеса на развитие? Относно аспартамът докадано е, че е канцерогенен. Също така наскоро доказаха и че флоурът е вреден за  нервната система. Когато всеки ден го приемаш се натрупва, а флуорът бавно се изчиства от организма. Я пробвай всеки ден в малки количества арсен или живак да видим какво ще се случи след една година?

Изобщо прочел ли си поне едно университетско изследване в Интернет, за да говориш това, което говориш?

Редактирано от frozener (преглед на промените)

Една от най-богатите държави в света Америка. Можеш да ядеш каквото си искаш,но виждаме резултатите, какво са избрали 

Населението на Америка е около 350 млн, повече от половината население е  с наднормено тегло. Топ 10 в списъка на държавите с население  с наднормено тегло.

Junk food, малко упражнения и стресова работа.

http://www.forbes.com/2007/02/07/worlds-fattest-countries-forbeslife-cx_ls_0208worldfat.html

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

преди 3 часа, frozener написа:

И защо мислиш че дори глутенът не е модифициран? Как земеделците ще произвеждат бързо без използването на препарати, които ускоряват процеса на развитие? Относно аспартамът докадано е, че е канцерогенен. Също така наскоро доказаха и че флоурът е вреден за  нервната система. Когато всеки ден го приемаш се натрупва, а флуорът бавно се изчиства от организма. Я пробвай всеки ден в малки количества арсен или живак да видим какво ще се случи след една година?

Изобщо прочел ли си поне едно университетско изследване в Интернет, за да говориш това, което говориш?

Глутенът е белтък, който се съдържа естествено в пшеницата, ръжта и прочие култури. Той придава еластичността на тестото и му помага да бухне. При ГМО се цели устойчивост на вредители и пестициди. Аспартамът е доказано канцерогенен според жълти сайтове, а флуоридът не се натрупва както арсена и живака.

преди 3 часа, Гемето написа:

Глутенът е белтък, който се съдържа естествено в пшеницата, ръжта и прочие култури. Той придава еластичността на тестото и му помага да бухне. При ГМО се цели устойчивост на вредители и пестициди. Аспартамът е доказано канцерогенен според жълти сайтове, а флуоридът не се натрупва както арсена и живака.

Питай американци дали тяхната агенция Food and Drug Administration не ги трови.

Разни хора, разни виждания. На първо време те сами си го причиняват със заседналия начин на живот и начина им на хранене.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.