Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой мобилен оператор ползвате?

82 гласували потребители

1. 1. Кой мобилен оператор ползвате?

• Mtel
      46%
      43
    • Vivacom
      19%
      18
    • Globul
      34%
      32

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Нека да направим едно предброяване на абонатите на мобилните оператори във форума. Предлагам всеки да сподели предимствата на тарифата, която ползва и така да се помогне на хората, на които им изтича стария абонаментен план.

На Мтел съм, но през 2013 ще го сменя с Виваком. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Глобулист форевър :D

Mtel.

Що за маркетингово проучване е това ? :D

ПП: Бил съм на всички оператори... без Боб само...

Като казах Боб, защо го няма в анкетата ?

Редактирано от cyborg_ (преглед на промените)

• Автор
Mtel.

Що за маркетингово проучване е това ? :D

ПП: Бил съм на всички оператори... без Боб само...

Като казах Боб, защо го няма в анкетата ?

Bob е услуга на Mtel. Аз съм абонат и на тази услуга и в договора ми се споменава Mtel.  Като допълнително доказателство може да видиш като абонат на Mtel, че включените минути, които са за разговори към Mtel важат и за разговори с bob.

Винаги съм бил на глобул и съм много доволен, за 12 лева говоря с всички на глобул безплатно и имам неограничен интернет, пък и всичките ми познати са на глобул

Здравейте !Бил съм на всички освен Bob 13,50  1 неограничен номер 300 минути към всички от глобул 15 mb интернет и към другите оператори 50 минути За мен глобул е най добър !!

Редактирано от good_boy923 (преглед на промените)

На валчер. Такса 10лв на година. Който има зор, ще ме търси.

Безлимитен корпоративен телефон от Глобул, както и личен, но втория ще закрия след 20-тина дни. Личен и към Мтел.

• 3 месеца по-късно...

Здравейте! Това е анкета с учебна и нестопанска цел по една много актуална тема - "Качеството на мобилните оператори в България". Попълването й ще Ви отнеме 5 минути, а крайният срок е 14.04.2013г. Предварително Ви благодарим за съдействието!  :) 

http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=TELCO1

Пак ли анкета? Вие не се спряхте!

Здравейте! Това е анкета с учебна и нестопанска цел по една много актуална тема - "Качеството на мобилните оператори в България". Попълването й ще Ви отнеме 5 минути, а крайният срок е 14.04.2013г. Предварително Ви благодарим за съдействието!  :) 

http://www.ehac-cluster.com/iwr.asp?project=TELCO1

Пак ли анкета? Вие не се спряхте!

Не разбирам защо, Калин не ги таксува тези фирми. Значи влиза той първо мнение пуска някакъв линк (не по правилата) с анкета, че даже и краен срок ни налага, защото самият той има такъв от истинският възложител. С едната разлика, че той ще вземе пари, а ние на доброволни начала!? За да ти попълня анкетата според зависи от времето, което ще ми отнеме вземам различни пари - ако е до 5 мин. може да минеш с 5 лева - повече от 5 мин. ще ти стане соленко колега ;)

на Мтел съм с план: Mtel Surf & Talk и съм доволен

Бях на Глобул и Виваком и Мтел и всичко закрих.Сега съм на Боб и не виждам кой от другите оператори може да ми предложи план доближаващ се и на половината на Боб.Не ме интересува към кой оператор съм а само планът който ми предлагат-план в който не питам на какъв мобилен номер се обаждам. 500 безплатни мин.към всички домашни в страната, 500 безплатни мин.към всички мобилни в страната и 500 безплатни SMS-а към всички оператора и всичко това за 14.90 лв.Вече не ме интересува че тоя или оня си прехвърлил номера към друг оператор и да се чудя кой колко ще ме набута.Говоря с всички безплатно без да ме интересува на кой е номера към кой оператор е. :whist:

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Мтел  - добре, че говоря малко и съм на ваучер, поне тях да не спонсорирам. Иначе и другите оператори са един дол дренки и само гледат да лапат парите на хората.

500 безплатни мин.към всички домашни в страната, 500 безплатни мин.към всички мобилни в страната и 500 безплатни SMS-а към всички оператора и всичко това за 14.90 лв.Вече не ме интересува че тоя или оня си прехвърлил номера към друг оператор и да се чудя кой колко ще ме набута.Говоря с всички безплатно без да ме интересува на кой е номера към кой оператор е. :whist:

:D Колега, хем безплатно, хем за 14,90. На това само българите се хващаме.  Ако не ги изговориш тези минути, пак плащаш, нали! Това е и най-големият проблем на операторите - обвързващи договори, които задължават хората да им плащат, дори и  да ползват услугата. 

При ваучер 500 мин.по 0.40ст.са ми 200лв.За другите 500 безплатни минути и още толкова SMS-а ще оставя ти да направиш  сметката и като ги събереш да видиме дали ще се вместиш в 14.90 лв.Да не забравяме че при Боб няма срочен договор.Той е безсрочен и можеш да се откажеш по всяко време.Преди да коментираш първо се поинтересувай какъв е оператора и какво предлага и след това пиши. :hush:

Аз съм на мтел (прима) и съм супер недоволен. Разговорите са 54ст./мин. и не ми дават никакви минути или смс-и при презареждане. Имам и карта на глобул (b-connect) и от тях съм много доволен. При тях разговорите са 39ст./мин. и при презареждане от 10лв. или повече получвам 100 мин.и смс и 10MB. :)

При ваучер 500 мин.по 0.40ст.са ми 200лв.За другите 500 безплатни минути и още толкова SMS-а ще оставя ти да направиш  сметката и като ги събереш да видиме дали ще се вместиш в 14.90 лв.Да не забравяме че при Боб няма срочен договор.Той е безсрочен и можеш да се откажеш по всяко време.Преди да коментираш първо се поинтересувай какъв е оператора и какво предлага и след това пиши. :hush:

Не прочете ли какво съм написал - говоря малко и за това не ми трябват нито 500 минути, нито да плащам месечна такса. На който му трябват или не му стигат, може и 10 лева на месец да плаща и да е доволен. Аз не искам да плащам, за нещо, което няма да използвам или няма  физически да мога да използвам. А точно боб да ми ги хвалиш - не си прави труда. Издънка на мтел, която да заблуждава хората, че е нещо по-различно. Това си е мое мнение, който си ги харесва, негов си проблем.

Не прочете ли какво съм написал - говоря малко и за това не ми трябват нито 500 минути, нито да плащам месечна такса. На който му трябват или не му стигат, може и 10 лева на месец да плаща и да е доволен. Аз не искам да плащам, за нещо, което няма да използвам или няма  физически да мога да използвам. А точно боб да ми ги хвалиш - не си прави труда. Издънка на мтел, която да заблуждава хората, че е нещо по-различно. Това си е мое мнение, който си ги харесва, негов си проблем.

Не се обиждай-разбрах те.Просто ти направих една сметка защото ако и аз говорех малко може би щях да съм на ваучер.С него и една година може да не зареждаш.Просто ти направих сметката защото ми се налага повече да говоря-към 200 колеги от различни оператори,семейство и роднини и с ваучера ще се набутвам яко. :rolleyes:

ЕМТЕЛ ПРИМА  10 лв.годишна такса. Който ми трябва го намирам , който е на зор да ме намери!

200 лева сигурно съм дал, но откакто си купих картата на мтел, което си е доста отдавна. Ограничавам си излишните разговори, защото няма смисъл да давам пари напразно. Сигурно за бизнес клиенти този план ще се хареса, но  обикновен човек, който говори няколко пъти на седмица няма да му е приятно да плаща всеки месец, без да е изговорил минутите. И аз те разбрах, иначе.  ;)

Така е,всеки сам си избира план според нуждите и възможностите. :yanim:

Вие добре сте направили анкета за гласуване на мобилен оператор но моят БОБ не фигурира.Сложете го за да има и за него един глас.Може да е единствен но ще бъде гласувано и за него. :)

Bob е услуга на Mtel. Аз съм абонат и на тази услуга и в договора ми се споменава Mtel.  Като допълнително доказателство може да видиш като абонат на Mtel, че включените минути, които са за разговори към Mtel важат и за разговори с bob.

Боб ползва мрежата на M-tel но си е отделен оператор.Ако бяха заедно нямаше да ходиш да плащаш на касите на БОБ  а щеше да плащаш в офисите на M-tel.Ако не си сигурен и не ми вярваш просто отиди и попитай в офисите на някой от двата оператора или си плати бобската сметка в офис на M-tel.Попитай и за безплатните разговори от M-tel към боб че и там не съм съгласен с коментара ти.Ако направиш това невъзможно нещо-печелиш бира. :ohmy:  :ohmy:  :ohmy:

• 3 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.