Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

• Автор

Ами готов къде мога да намеря на изплащане?

• Отговори 123
  • Прегледи 8,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ех като почнете да ги сучете и въртите... Те нали ще ти го сглобят и дадат на изплащане та каква е разликата?

Иначе отиваш в някое техно или кой да е магазин за компютри и веднага ще ти пробутат някой боклук с 20% надценка особено щом е на изплащане.

Ето щом искаш да те цакат. И тук. Още.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Ех като почнете да ги сучете и въртите... Те нали ще ти го сглобят и дадат на изплащане та каква е разликата?

Иначе отиваш в някое техно или кой да е магазин за компютри и веднага ще ти пробутат някой боклук с 20% надценка особено щом е на изплащане.

Ето щом искаш да те цакат. И тук. Още.

Ами мисля ,че достатъчно му беше обяснено ,че дали ще купува на части или сглобена  конфигурация парите на изплащане ще му ги взимат по-един и същи начин , само че при втория вариант , губи доста привилегии.

- Сам да подбере частите , които желае

-По-ниската цена

-Възможността да ползва пълната гаранция на частите , не 2 години , както се дава за сглобените

-За тези 2 години , няма право да отваря компа ако иска да му върви гаранцията, а компютъра се почиства веднъж на няколко месеца - то ако можеше и да си караме колите без да им сменяме маслото на двигателя и да важи гаранцията.....

То само като прочетеш бисерите от готовите конфигурации в Плесио ,които е дал Наруто , ще ти стане смешно!

"RAM памет DDR3"-Памети може да има много, но най-добрите се наричат DDR3. Наслаждавайте се на светкавични скорости с каквито и приложения да работите, благодарение на RAM паметта 4 GB DDR3.

Уау сигурно от Плесио са сложили тази памет , че да отговаря на написаното отгоре!

Като искаш си купувай готова конфигурация , парите са си твои!

Ех,не се научихте,че готовите конфигурации са пълни боклуци и не стават за нищо!!!Както каза колегата горе,губиш гаранция,качество и ПАРИ!!!Тука ти предложиха сумати хубави конфигурации,поръчваш от сайта,казваш,че искаш да купиш на лизинг,те ще ти се обадят за подробности и след като одобрят отиваш до някоя банка,не знам точно коя и пращаш документите и след няколко дена ще ти доставят машинката,и ако искаш ще ти я сглобят,ако не, ти пращат частите и с ГАРАНЦИЯ за всеки един отделен компонент!Но ако ти не възприемаш нещата и си знаеш твойто,иди в някой гараж и си купи готов компютър и това е,ти сам ще се прецакаш,не аз или някой друг! 6 страници писани за НИЩО!!!

Редактирано от not (преглед на промените)

Така ли ми се струва или ТОВА го няма на пазара?

Тази видеокарта е има в някой магазини, но цената е над 620 лева. стига до 650 лева. Препоръчвам да се обадите и да попитате за наличност и дали ще очакват доставка на модела, в фирми скай и никем.

Поздрави и приятен ден!

• Автор

Иначе GTX 660TI как се представя,по-добра ли е от тази?

Не по-слаба е! Идентична карта като производителност на GTX 660TI е SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST BULK , която пък е значително по-евтина от Енвидията - разлика 100лв.

Ето и още един модел със същата производителност , който пък идва с 140лв. по-евтино!

VTX3D HD 7870 Black Boost Edition

Ами представете си щом достига като производителност една не клоквана HD7970, би трябвало една HD7950 да е по-добра от GTX660Ti, но тук говорим за Vapor-x версията! Поздрави!

Аз само не можах да разбера как в тема от 6 страници със съвети и предложения , как не можа да се хванеш за нещо?

То като е тръгнало така , ще се появят новите платформи докато стане време да купуваш!

Ориентирай се по-бързо , понеже скоро темата може да бъде заключена или в по-добрия случай колегите ще изгубят интерес да пишат в нея!

• Автор

Хванал съм се за нещо,просто питах за HD7950 с Vapor-X.Че гледам няма я в Jar Computers,в Nikem не я виждам и затова.

Хванал съм се за нещо,просто питах за HD7950 с Vapor-X.Че гледам няма я в Jar Computers,в Nikem не я виждам и затова.

Щом си се хванал,обади се и питай кога ще е налична картата,ако смяташ да вземеш сега,взимаш 7870XT,ако не - изчакваш да заредят с 7950 Vapor-X.Но като гледам явно и ти не знаеш какво искаш,щом питаш за 660Ti и други карти,в нета си има достатъчно тестове,направи си труда и си виж сам,ние 6 страници не можахме да ти помогнем,та какво остава за сега..

• Автор

Щом си се хванал,обади се и питай кога ще е налична картата,ако смяташ да вземеш сега,взимаш 7870XT,ако не - изчакваш да заредят с 7950 Vapor-X.Но като гледам явно и ти не знаеш какво искаш,щом питаш за 660Ti и други карти,в нета си има достатъчно тестове,направи си труда и си виж сам,ние 6 страници не можахме да ти помогнем,та какво остава за сега..

Питам щото ако я няма да взема друга.

Питам щото ако я няма да взема друга.

Както виждаш не е налична,защо тогава изобщо питаш?Имаш тука 6 страници с предложения,скоро ще станат и 7 ако не направиш някое решение!То като гледам темата е създадена през януари,значи 5 месеца не реши какво искаш?Аз спирам вече,скоро и други колеги ще спрат,направи си някакво решение,ако искаш си вземи готова конфигурация,ние се опитахме да помогнем,направихме го,сега всичко остава на теб.Моля модераторите да локнат темата !

• Автор

Горе долу съм решил какво искам,само трябва да почакам 2 месеца да видя дали ще го взема.

Горе долу съм решил какво искам,само трябва да почакам 2 месеца да видя дали ще го взема.

Поредната ФАЛШИВА тема! Лично АЗ мисля че нямаш наличен кеш а просто си пуснал за забавление тази тема! Някъде из 2-3-4 страница имаше пост от теб от сорта на: За един приятел ми предложете сега. В следващите ти постове ясно се разбираше че искаш отново за себе си! Колегите ти казаха НЕ на готовите конфигурации. Също така ти казаха че от ни*ем или ск*й ще ти я сглобят и доставят + лизинга трябва да се пита подробно по телефона! Но ти НЕ така и не го възприе и продължи да си дъвчеш една и съща дъвка! Същото важи и за видео картите! От поста ти става ясно че темата не е за заключване а направо в коша "PERMANENTLY" !

Редактирано от MU Online FTW :D (преглед на промените)

• Автор

Поредната ФАЛШИВА тема! Лично АЗ мисля че нямаш наличен кеш а просто си пуснал за забавление тази тема! Някъде из 2-3-4 страница имаше пост от теб от сорта на: За един приятел ми предложете сега. В следващите ти постове ясно се разбираше че искаш отново за себе си! Колегите ти казаха НЕ на готовите конфигурации. Също така ти казаха че от ни*ем или ск*й ще ти я сглобят и доставят + лизинга трябва да се пита подробно по телефона! Но ти НЕ така и не го възприе и продължи да си дъвчеш една и съща дъвка! Същото важи и за видео картите! От поста ти става ясно че темата не е за заключване а направо в коша "PERMANENTLY" !

Ама много ги разбираш фалшивите теми бе брат,просто чакам да ми мине бала за да знам какви пари ще останат и колко ще са нужни ако не стигнат.

Ама много ги разбираш фалшивите теми бе брат,просто чакам да ми мине бала за да знам какви пари ще останат и колко ще са нужни ако не стигнат.

Офф: Аз преди бала си мечтаех за Лада Самара и друго не признавах. Когато вече си купих нова кола се оказа, че малко Самари бяха избягали от ръждата. Надявам се разбираш, какво искам да кажа. 

Какво на занимаваш всички,след като даже не е сигурно дали ще се купи конфигурацията?Нали уж щеше да вземеш на лизинг,сега пък гледаш парите?Първо реши кога ще купиш и тогава пусни тема,защото тази е пусната от преди 5 месеца и все още не си купил нищо и сега ми викаш след 2-3 месеца.Аре първо си решавай кога ще купиш и след това дали на лизинг или не,след това се върни тука и виж конфигурациите и си избери една!!!

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

ASROCK B75M-DGS I5-3350P /3.1G/6MB/BOX/LGA1155 CORSAIR 1x8GB Vengeance DDR3 1600Mhz 1.5V 1TB WD Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX SAPPHIRE VAPOR-X HD7950 3G OC PSU CM GX LITE 500W CM ELITE 431 SIDE WINDOW ACER V223HQLCbd 21.5 Wide 5ms black DVI wHDCP

Спрях се на това нещо преди няколко месеца но мисля да сложа AMD FX-8320 та какво дъно да взема?

Което и дъно да вземеш,ще сбъркаш,та няма да ти предложа,но pconline (извинявам се) playalistic в някоя тема беше предложил за 200 лв 21.5" монитор с PVA/MVA матрица,попитай го и смени монитора.Избраният от теб е с TN и отчайващи ъгли.

Редактирано от johny01 (преглед на промените)

• Автор

Добре сега не говорим за монитор а за дъно,а може и да ползват монитора на старият ми комп.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.