Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам странен проблем с един сайт!

Featured Replies

Не можах да определя точно раздела.

Става дума за сайта продавалник.Почти всеки път като напиша дума в търсачката и дам търсене ми се отваря сив екран с 1 бял пиксел по средата?!? Това се получава и като опитам да отворя снимка на някоя обява. Проблема е само на този компютър (интел в подписа) и това е при всички браузери: ФФ,хром,опера,ие10,сафари... Писах в форума на скапания сайт,то форума бил още по-скапан и от сайта .Освен,че никой не благоволи да отговори,ами и ми трият мненията ,като ги посръчкам да мъцнат нещо по въпроса-АМАТЬОРИ!

п.с.Скоро съм преинсталирал всички драйвери!

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

• Автор

Качи една снимка ,

:(

Няма какво толокова да се види...Но на въртианалната машина си е ок сайта,показва се коректно,като пробата направих сега с еднакъв линк.

http://store.picbg.net/pubpic/27/14/bf7724d4b04b2714.jpg

• Автор

Е с кой повече браузър да пробвам!?! То с мажорните не става,с кой друг? Не е от сайта явно,щом по едно и също време на една и съща снимка  при виртуалката си е ок.

Пич, не знам как си си пипал ОС, с разни utility-та, ама вероятно е доста омазана. Сайта си работи перфектно при мен.

Ако си променял нещо,в настройките на интернет,от контрол панел.Задай настройки по-подразбиране навсякъде там.                                                                                                                              П.п. При мен също работи и отваря нормално...

Редактирано от Димитър 59 (преглед на промените)

• Автор

Utility-bulshit не ползвам,ръчни оптимизации на ОС също,единствено доказалата се ccleaner ползвам. Не съм пипал настройки на нета също. Най-логично ми звучи това за филтъра ама кой го знае какъв е.С kis2013 съм.Други активни защити и стени нямам.

Тогава деинсталирай този браузър и го инсталирай пак.Някаква настройка е, ама ... Пробвай с друга снимка да заредиш.... Егати мистерията...

Ами той писа по горе че е пробвал и със други :(

Да не би нещо да го ограничава , стена , adb block :(

Редактирано от jonov (преглед на промените)

Я изключи антивирусната и пробвай да отвориш сайта без нея. Касперски понякога прави подобни мизерии.

• Автор

Я изключи антивирусната и пробвай да отвориш сайта без нея. Касперски понякога прави подобни мизерии.

Позна :)  кас прави тия щуротии.От скоро съм с нея,някой знае ли къде да бутна за това?

Позна :)  кас прави тия щуротии.От скоро съм с нея,някой знае ли къде да бутна за това?

Радвам се че открихме проблема. За съжаление от години не съм инсталирал касперски, понеже е ламя за ресурси и не си спомням добре опциите му. Аз лично бих препоръчал да я смените, ако не сте си купили лиценз и ако компа е единствено за домашно ползване. Аз ползвам Авира от години (около 10). Тествал съм и други продукти, работил съм като софтуерна поддръжка и сис.админ в интернет доставчик, това за мен е най-добрата алтернатива за домашен комп.

• Автор

Радвам се че открихме проблема. За съжаление от години не съм инсталирал касперски, понеже е ламя за ресурси и не си спомням добре опциите му. Аз лично бих препоръчал да я смените, ако не сте си купили лиценз и ако компа е единствено за домашно ползване. Аз ползвам Авира от години (около 10). Тествал съм и други продукти, работил съм като софтуерна поддръжка и сис.админ в интернет доставчик, това за мен е най-добрата алтернатива за домашен комп.

За безплатната ли става дума?

• Автор

разбира се. аз пари за софтуер не давам.

Да де ,и аз :)  ,но нали има и платена за това питам с коя имаш опит.

Да де ,и аз :)  ,но нали има и платена за това питам с коя имаш опит.

бях ползвал и платената за 3 месеца - бях докопал промоционален ключ, но няма съществена разлика (поне за мен и моя начин на работа).

бях ползвал и платената за 3 месеца - бях докопал промоционален ключ, но няма съществена разлика (поне за мен и моя начин на работа).

При мен се получи съшият ефект с Malwarebytes Antimalware,ползвах ключ за регистрация и след като измина около месец,започна да ми блокира доста сайтове,бях включил защита в реално време.След като деинсталирах програмата и изчистих всичко от регистрите започна да ми отваря сайтовете.След това си инсталирах безплатната версия и сега си е ОК.

• Автор

Въпрос на настройки, а не, че тази програма била такава, а другата - онакава...

Можеш ли да ми кажеш какво да и настроя на кис13 за да не смуче толкова ресурс?

Можеш ли да ми кажеш какво да и настроя на кис13 за да не смуче толкова ресурс?

Това с настройките е за поведението - дали да ти блокира това или онова. А че смуче ресурси - първо, не съм я ползвал, второ, не вярвам да имаш сериозни проблеми на машина с Core i5 и 8GiB памет. На сравнително стар компютър ползвам COMODO Internet Security и нямам оплаквания.
  • Автор

Някой може ли да каже как да настроя да не ми блокира prodavalnika?

Някой може ли да каже как да настроя да не ми блокира prodavalnika?

Не използвам твоята програма,за да знам точно кое да се настрои,но всяка си има специфични настройки.Човек,ако мисли правилно,сам трябва да може да ги открие.Започваш подред,търсиш някъде в опциите,където може да се зададе разрешение за отваряне на определен сайт.Или някъде където се поставя изключение,за проверка на сайтове,сертификати и т.н....Аз,за да не ми се пречка,някоя антивирусна,задавам глобално,да не е включен в защитата брузъра ми.При сваляне на нещо,обаче го проверява!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.