Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде да кача 4гб файл

Featured Replies

Трябва ми да кача 4гб цял файл в интернет но не мога да намеря сайт 

Трябва ми да кача 4гб цял файл в интернет но не мога да намеря сайт 

Няма и да намерите.

Повечето безплатни хостове са с ограничение от около 250мб за файл.

Решението е в поста преди моя.

Поздрави !

И аз се сетих за този начин,но реших все пак да попитам.Мерси за помоща

Все пак, може би, има. Но английския ми е кофти и може да не съм си превел добре условията за ползуване

Все пак, може би, има. Но английския ми е кофти и може да не съм си превел добре условията за ползуване

Пише ,че 2Гб е максималния размер на файла!

Въпросът е по-скоро как човек може да провери интегритета на файла, който е качил, защото при поодбни големи файлове се увеличава и вероятността за грешка

Публикувано изображение

https://mega.co.nz/

ПП. Хм, ама не съм проверявал има ли ограничение за размера на единичен файл - общото пространство пак може да си е 50 гигабайта, но да не можеш да качваш файлове с размер, например, по-голям от 1 GB. Не пише да има, което не значи, че няма.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Пише ,че няма ,но пише че за различните браузъри има ограничения или при ъплоад или при даунлоад заради самата памет на браузърите!

Май само за хрома няма проблеми нито при ъплоад ,нито при даунлоад!

Освен ако човек не барне ,ако е възможно паметта на другите браузъри-ако държи да не използва Хром!

Лично съм качвал файлове над 3ГБ в MEGA.

We do not impose artificial limits on file sizes other than your available cloud drive space. However, some legacy or technically inadequate browsers require the entire file to be stored in memory for downloading (Firefox, IE10, Opera), or for both downloading and uploading (IE9, Safari 5).

http://depositfiles.com/ Max file size: 10GB, 50 files max

Тук май има уловка. Максималното пространство за безплатно ползуване е 5ГБ. Съответно останалите благинки включително гооолемият (до10ГБ файл), вероятно се отнася за клиенти, които си плащат....

Filedropper пък има трайъл период 7дни!

Да, само за Premium акаунта...за безплатния акаунт няма ограничение и пак си качва файл с размер до 5 Gb...Разбира се, че има разлики между платения и безплатния акаунт, но вие не сте уточнили и без това както точно търсите!

Аз имам на "мега " регистрация но запазих отметка и за този сайт!

Ако се наложи ще се използва! :)

Лично съм качвал файлове над 3ГБ в MEGA.

Предполагам, че ползваш безплатният акаунт на "Mega", с който имаш възможност да съхраняваш 50 гигабайта. При това положение има ограничение на качвания фаил 200 мегабайта. Може ли да кажеш, ако наистина си качвал 3 гигабайта, как си го направил. Това е молба и не е необходимо, тя да бъде удовлетворена. А навярно аз не зная как да процедирам. Искам да кача примерно 600 мегабайта фаил.Как е възможно, след като сайта го ограничава веднага след 200 мегабайта? Извинявам се за питането, понеже темата е чужда, но ми стана интересно.

P.S. Забравих да попитам. Ако сте качвал фаил по- голям от 3 гигабайта, то с кой браузър сте го качил? Защото при мен "МЕГА" работи много-добре само с "Chrome"

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Току-що в безплатния си акаунт качих за проба файл с големина 560 МВ. Ъплоудна се без никакъв проблем със средна скорост 6,8 MB/s (през Google Chrome). Т.е. става.

Предполагам, че ползваш безплатният акаунт на "Mega", с който имаш възможност да съхраняваш 50 гигабайта. При това положение има ограничение на качвания фаил 200 мегабайта. Може ли да кажеш, ако наистина си качвал 3 гигабайта, как си го направил. Това е молба и не е необходимо, тя да бъде удовлетворена. А навярно аз не зная как да процедирам. Искам да кача примерно 600 мегабайта фаил.Как е възможно, след като сайта го ограничава веднага след 200 мегабайта? Извинявам се за питането, понеже темата е чужда, но ми стана интересно.

Нещо се говори напоследък за вдигане лимита на кеша на лисичката до и над 4ГБ(в момента е ограничен максимум до 1024МБ - 1ГБ), но и за доста проблеми в това отношение. Иначе, някой самостоятелен up/down клиент. Също и през FTP може.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Току-що в безплатния си акаунт качих за проба файл с големина 560 МВ. Ъплоудна се без никакъв проблем със средна скорост 6,8 MB/s (през Google Chrome). Т.е. става.

Ванка благодаря! Явно е така, но при положение, че се ползва за браузър "Chrome" To и при регистрацията при мен , на няколко пъти ми поиска да  направя "Chrome" по подразбиране основен.

Ванка благодаря! Явно е така, но при положение, че се ползва за браузър "Chrome" To и при регистрацията при мен , на няколко пъти ми поиска да  направя "Chrome" по подразбиране основен.

Ако става въпрос за толкова малки файлове, колкото едно .avi, няма проблем и с лисицата.

Е, това се преживява. И аз не го ползвам това недоразумение, но го имам инсталирано, за всеки случай. След като хората горе посочиха, че с него няма проблем, реших да пробвам и стана. Като работи безпроблемно само през него, ми през него да е, какъв е проблемът. Току-що качих и друг файл с големина 1,23 GB, без да ме спре.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Ванката, ме е изпреварил! С ГугълХром работи най-добре.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.