Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ходили ли сте в чужда държава?

Featured Replies

Не. Досега не ми се отдавала възможностност. Надявам се и това да стане.

• Отговори 208
  • Прегледи 51,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ходила съм на доста места. Германия, Италия, Франция, Русия, Гърция.......... И имам приятели от много страни. Пишем си писма /ама истински - от онези в пликовете/, ходим си на гости.......

За всички които обожават пътешествията и запознанствата с нови хора - погледнете тук

Италия, Германия, Сърбия и Испания. Имам още много места за обикаляне , но и това ще стане някой ден.

Само аз и "miss murderer",май не сме ходили никъде.Много ми се иска,но до сега съм нямала възможност.Майка ми е в Гърция,кани ме на гости това лято,но не знам дали ще отида./иска ми се много/

Отивай. Къде точно е майка ти? Има строхотни места за посещение в Гърция. Но, най-добрите сезони за отдих тама са май и септември . През лятото е доста горещичко...

В Нафпакто,на 13 км.от Патра било.Не знам,много си мисля поне за 2-3 дни да отида това лято.Но ще видим. Публикувано изображение

Ходих скоро до Швеция. Какво да кажа страшна красота чисто и спретнато. Шведите наблягат на естественото, навсякъде където бях пода е от естествен паркет и естествена дървена дограма (като се започне с летището Arlanda :) ) Хората са много културни (всеки знае англииски) и маняци на тема екология. Голямо впечатление прави уличното движение за 1 200 000-ден град, по улиците на Стокхолм повече от 4-5 коли една зад друга не се нареждат, просто хората използват метро, автобуси на газ (шофьора вътре с риза и вратовръзка) и много карат колела в целия град като за това има отделни "тротоари" САМО за велосипедисти. За архитектурата на града няма какво да се говори ТРЯБВА да се види. Много красиви сгради и нито една с напукана мазилка или пукнат прозорец. Цените на всичко което видях е от два до три пъти по скъпо отколкото тука но пък заплатите са точно 10 пъти по големи. Вях и в едно "малко" градче 110 000 и там по улиците на кръстовище по 1-2 коли се засичат макс. Като коли паркирани на улицата почти няма, всички са паркирани на няколко етажни паркинга. И последно, направи ми впечатление че не е много по студено от бг просто лятото идва малко по късно.

Ходил съм в Италия, и понеже бях с автобус минахме през Сърбия, Хърватска и Словения. Въпреки че бях цяла седмица почти нямах време да разгледам. За сега ми се ще да посетя Гърция, слушам че било хубаво и не било скъпо, хем и разходка ще си направя. :)

Досега не съм излизал извън границите на България. Но живот и здраве през лятото мисля да ходя в Холандия.

Южна Корея!Невероятна страна и хора.

Южна Корея!Невероятна страна и хора.

А, тази държава ми е в листата с места, които трябва да посетя, преди да умра от доооста време :offtopic_s:.

Супер, интересно е, че си бил там :speak:

Утре заминавам за Великобритания... пак

Утре заминавам за Великобритания... пак

Пак ли бе...за колко време този път?

П.П: Приемаш ли гости? :offtopic_s: Аз и Зорито можем да дойдем, да те набюдаваме, да не би да се заглеждаш по англичанки :speak:

Пак ли бе...за колко време този път?

П.П: Приемаш ли гости? :) Аз и Зорито можем да дойдем, да те набюдаваме, да не би да се заглеждаш по англичанки :P

Тя вече се намести в куфара... ти къде ще влезеш? ;)

Тя вече се намести в куфара... ти къде ще влезеш? :)

Бе в куфара...идвам си с частната подводница баси ;) .

о да в Англиа там живиах пет години не искам да 4уиа и да е видиа пов4е :)

о да в Англиа там живиах пет години не искам да 4уиа и да е видиа пов4е ;)

Защо, казват че там се печелило много хубаво, какво да правиш тук без реализация :) ?

Е, Англия е гадна. В смисъл, никога не бих останала да живея там. Англичаните са си расисти, поне с такова впечатление съм останала. Няма и капчица от нашата толерантност при тях. Пък по възпроса за печеленето...не знам...съмнявам се.

Пък и движението им е наопаки - аз тука не мога да шофирам като бял човек, а там.... :)

ами и там ниама реализатциа за 4ужденците даже никаква или пак триабжа да си голиам касметлиа :)

о да в Англиа там живиах пет години не искам да 4уиа и да е видиа пов4е :wors:

ами и там ниама реализатциа за 4ужденците даже никаква или пак триабжа да си голиам касметлиа ;)

Ами ако и на английски си писал/а такива ужасяващи неграмотности, естествено че няма да намериш реализация.

Аз прекарах 10 години в Англия и бих останал доживот. А лявото движение е много по-лесно и по-логично от дясното, защото немалка част от правилата са измислени точно за ляво движение.

• 1 месец по-късно...

Хубаво спамите.. Ходила съм в много чужди държави Най-интересната беше Иран, а най-скучната:Гърция

Русия, Латвия, Естония/Талин/, Гърция, Турция/Истанбул/,Румъния, Унгария,UK/Glasgow/. Навсякъде има на какво да се наслаждава човек!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.