Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ходили ли сте в чужда държава?

Featured Replies

Египет, Гърция, Турция, Македония, Сърбия и Черна гора

• Отговори 208
  • Прегледи 51,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Еми, ходил съм тук там, незнам с коя да започна и ще се опитам да не пропусна няколко: Румания, Унгария, Чехия, Словакия, Германия, Дания, Белгия, Холандия, Англия, Франция, Испания, Италия, Словения, Харватска, Сърбия, Гърция, Турция. Със сигурност съм пропуснал да спомена няколко, охо и като малък съм ходил в тогава беше СССР по точно в Москва. П.П. Ей каде, забравих Австрия.

Редактирано от handcream (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Ходила съм като малка в Чехословакия. От 1995 до сега съм ходила в САЩ, Англия, Франция, Австрия, Испания (Палма де Майорка), Канарските острови (Тенерифе), Малта, Шотландия. Последно, март месец бях в Куба. Мисля пропуснах няколко дестинации, но не е важно. Искам да отида до Египет, но нещо не било много препоръчително от към безопасност. Като гледам прогнозите Египет ще се превъплъти в Малдивите, но….

• 2 седмици по-късно...

Ходили ли сте в чужда държава и какви впечатления са ви останали от тази държава.Ако не сте ходили в коя държава искате да отидете :bye:

Ходил съм в Холандия,Германия,Австрия,Унгария,Румъния,Сърбия,Турция,Египет и т.н

О да, ходил съм до България много пъти. Иначе редовно на пазар в три съседни страни за по един ден. На море в Малта и Испания, остава да пробвам при италианците някой път и това ще ми е. Другите нещо не ме интересуват особено. В Лондон един път и ми стига толко. Не съм ходил и не искам да ходя в Русия, Гърция, Турция и много други.

Бил съм само в Гърция и Сърбия.

• 1 месец по-късно...
Да, много обичам да пътувам! Ходил съм в Египет, Тунис, Италия, Гърция, Сърбия, Германия и Австрия. Имам огромно желание тази година да идем в Дубай живот и здраве!

Франция(Париж) и понастоящем живея там.

Египет, Гърция, Турция, Македония, Сърбия и Черна гора

Да ти имам късмета! Публикувано изображение Кога успя да обиколиш Балканският полуостров? :ph34r:

Аз скоро се върнах от Турция пък ... ;)Публикувано изображение

Румъния,Украйна,Русия,Грузия,Турция,Сирия,Израел,Палестина,Гърция,Италия,Малта, Франция,Унгария,Испания и Гибралтар(ако го го броим за държава, но все пак си имат валута с Анг. Кралица и с надписи Гибралтар :) )

Редактирано от redplane (преглед на промените)

преди години-тъкмо се разпадна СССР ходихме на един турнир по футбол в Латвия :)

Да ти имам късмета! Публикувано изображение Кога успя да обиколиш Балканският полуостров? ;)

То има още да се обикаля, но за всичко си има време :-)

Да не казвам пък колко дестинации са ми се изплъзнали Публикувано изображение

Аз скоро се върнах от Турция пък ... :PПубликувано изображение

Знам, знам аз Публикувано изображение Там е хубаво, но зависи кога отиваш, а и с кого разбира се :-)

Следващия път те взимам с мене Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Аз лично съм ходил в Сърбия,Унгария,Австрия и Германия.В Германия беше много яко.Бях наблизо до град Koblenz.Пък иначе баща ми е ходил почти във всички държави по целия свят ама такава му е работата.

• 4 седмици по-късно...

турция, унгария, австрия, германия ,чехия ....в унгария беше най хубаво сякаш..

Обръщам се към всички пишещи в тази тема - автора е задал въпросът "Ходили ли сте в чужда държава и какви са ви впечатленията от там?", което означава да кажете нещо повече от пет изредени държави.

Аз това лято ходих до Швеция, Естония и Русия. И бях различно впечатлена от всичките си дестинации - Швеция ми даде повод да се заяждам закачливо с приятелите датчани, натяквайки им, че конкурентната им съседка е в пъти по-красива като природа от Дания. Естония пък ме изненада изключително приятелно - не очаквах толкова много уют и балтийски чар, събрани в една малка точица на картата на Европа.

А Русия и по-специално Санкт Петербург, дори нямам думи да го коментирам - един от най-уникалните градове, в които съм била през живота си.

Имал съм късмета да се разхождам из света. Първото ми излизане извън България беше в САЩ, но не ми хареса много. Прекалено подредено и не българско ми се стори, прекален изкувствено, но може би защото такива са ми били възприятията тогава. Доста често съм отскачал до Гърция и засега тя си ми остава в ТОП 3 на любимите дестинации. Солун е много хубав град, но е нищо в сравнение със столицата им. Там просто всяко камъче ти изглежда древно и че има някаква история. След товасъм ходил до Германия и там честно много ми хареса. Ходил съм няколко пъти до Грузия с вуйчо ми, който е моряк и научих толкова много за тази страна, която също ми е любима. След като леля ми се премести да живее в Хърватска, почти всяко лято съм там и много ми харесва. Преминавал съм през Албания и Сърбия, но тези две държави не ми харесаха, честно казано. Преди няколко години отскочих и до Лондон, но за съжаление уцелихме много лошо време и не можах почти нищо да разгледам от този град, сигурно пак ще посетя Юкейто. А иначе сега съм си навил на пръста да посетя Казахстан и Финландия и отново Гърция, както и САЩ, където живее една много добра моя приятелка. Обожавам просто да пътувам, може би някой ден ще се заселя в някоя от тези държави, които изброих преди малко (без Албания и Сърбия естествено)

Румъния, Украйна, Молдова, Русия, Турция, САЩ, Сърбия, Унгария, Австрия, Германия, Белгия, Франция и Холандия само засега, но списъкът със страните които искам да посетя е дълъг. Най добри впечатления от чужбината имам от Белгия и Сърбия.

• 1 месец по-късно...

Аз съм бил в Румъния , Унгария , Словения , Словакия , Германия ,Франция ... но засега най-много ми е харесало в Австрия ;) Виена е най-красивото място на което съм бил :P

• 1 месец по-късно...

Посещавала съм Чехия,Унгария а тази година и Австрия.

• 4 седмици по-късно...

Била съм в Гърция, Сърбия и Африка - Мали там най много ми харесва

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.