Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ходили ли сте в чужда държава?

Featured Replies

За сега само в Турция, Истанбул и Одрин. Беше ми първото излизане от България и разбира се - беше много хубаво! :) Има доста неща, които могат да се видят...

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 208
  • Прегледи 51,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

САЩ, Сърбия, Македония(ако може да се каже, че е чужда държава:)), Русия, Германия. Иначе искам да посетя Япония.

Редактирано от d1saster (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Най-накрая и аз излязох от България. До Испания ходих, но ми се иска още доста държави да посетя...

• 2 седмици по-късно...

Турция, Одрин - интересно...

Публикувано изображение

Лалето е символ на града.

Хотелите им нямат прозорци Публикувано изображение

Заслужава си да се видят джамиите, българската църква, моста на река Марица...

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Да,на доста места съм била,Испания,Гърция,Турция,Италия,Германия,Австрия,Франция,Холандия,Тайланд,Унга рия,Доминиканската Република,Канарските о-ви....тези само се сещам в момента.А иначе си мечтая за околосветско пътешествие,иска ми се да посетя всички интересни и забележителни места по света,пътуването ми е един вид хоби.....

Да ходил съм в Италия, ами мисля че ми допада като държава. Има много красиви места. Най много ми хареса престоя ми в Милано .

Ходил съм само в Гърция... и то да работя (не съм имал възможност да разглеждам много)... Харесва ми държавицата ;) Иска ми се да отида на екскурзия там... Публикувано изображение

послепис: Иначе в Африка ми се ходи :speak:;)

Аз съм ходил два пъти в Италия. И двата пъти бях главно в Милано, иначе посетих също Торино, Венеция и Генуа - много красиви градове! Мечтата ми е да посетя Рим и още двайсетина италиански града. Милано е невероятен град също, страшно висока класа!!

Ходил съм също и във Франция (Париж и Тарнос - Париж е прекрасен), Австрия (Виена и Залцбург) и Германия (Мюнхен - супер град!!) Отново искам да отида в Италия, дори бих останал там.

• 4 седмици по-късно...
Ходила съм в Турция, Румъния, Австрия. Най-много ми хареса Австрия. Виена е страхотен град, чист и свеж. Много искам да отида в Китай и Бразилия. В Сащ, бих искала да посетя Лас Вегас.

Мароко, Алжир

Мразя мароканци,никога не бих се навила да отида там...все пак кажи някакви впечатления ;)

Не съм била в друга държава освен Кипър(към момента пребивавам в нея).За хора,които биха искали да дойдат на екскурзия тук,мога да споделя следното.Стига да знаете английски и често пъти руски език,няма да имате проблеми с комуникацията.Ако решите да коментирате минувачи по улицата,то внимавайте-може да са българи(тук сме малко повече от 40 000).Градовете,които може да посетите са Лимасол,Пафос,Протарас,Агия Напа и разбира се Ларнака,в която ще кацнете.Не си губете времето да посещавате Никозия.Въпросната столица разполага с две търговски улици,едната от които води до турската част на града;два паметника и един музей с площ колкото тристаен апартамент у нас.

Живи и здрави,скоро може да стигна и до Испания.Ще сподея и за там.

Отново искам да отида в Италия, дори бих останал там.

И аз и аз... директно оставам във Флоренция, нищо че мирише повечко отколкото трябва. Така е като те зове природата и няма тоалетна... хахаха
  • 2 седмици по-късно...

ивета - бях на 5 тогава. Спомням си дългата ивица на морето и как тичах, за да стигна до водата, понеже беше ужасно горещо под краката ми, покрива на къщата, който всъщност беше тераса с високи стени - карах там колело, многото пясъци, интересните къщи буквално без покриви..............Хубави спомени имам.......... В Алжир вече бях голяма, но определено не ми хареса. Алжир по онова време беше най-зле, много по-зле от Тунис и Мароко. Сега нямам идея как е. Не бих живяла там никога, но за туристическо посещение не е лошо - друга култура, климат, излъчване. Обогатяват тези впечатления.

Ходил съм в Турция, Италия, Франция, Гърция, Австрия, Словения, Ромъния. Минавал съм през Сърбия, Хърватска, Швейцария, Испания, Германия. Изводът е че България не е най красивата държава, просто си е нашата държава ! Поздрави, Желев

Ходил съм у всички съседни държави на нас.На всякъде има хубави места, смятам да отида до Италия и Холандия до година.Има много интересни неща които искам да видя там.

На мен много ми се ходи в Куба, Индия, Китай, Тайланд и Дубай. Кой е ходил? Доволен ли е?

• 3 седмици по-късно...

Аз съм ходила в континентална Гърция веднъж и веднъж на остров Корфу, също и в Турция съм ходила. Общо взето имам приятни преживявания, иначе по посрещане и отношение на хората повече ми хареса в Турция, просто защото някакси по-комшийски са настроени към нас българите като народ от колкото Гърците които гледат на нас с малко ненавис като на по-долу от тях.Иначе бих искала да отида в Египет, Дубай, Индия от Европа единствено имам желание да посетя Италия и Англия горе долу ми допада.

• 1 месец по-късно...

Ходил съм в Гърция и Турция (за сега). От Гърция съм с много добри впечатлея. Много искам да посетя Франция и Дубай.

• 1 месец по-късно...

Аз все още не съм ходила никъде извън България, но след два месеца ще посетя Турция, разправят, че няма да съжалявам...

Аз не сам ходил никаде ! Но се развълнувах прекалено.Аз бих искал да посетя Ниагарския водопад,Алеко Константинов е писал за него.Той описва , че било толкова красиво . Преди сънувах , че сам в училище и изведнъж влизам през някоя врата и се озовавам в Париж.Гледам от горе с моя клас града малък парк , и хора щастливи , който сякаш никога са нямали проблеми с един друг.Толкова красота и екзотика не сам санувал поне де , и гледах 2 коня и 1 кабинка отзаде забравих как се казваше това средство.НАПРАВО В СЪНЯ СИ СЕ РАЗПЛАКАХ , ТАКАВА КРАСОТА ПРОСТО НЕМОЖЕШЕ ДОРИ И ДА СЕ ЗАМЕНИ С РАЯ , НАПРАВО СИ ПОМИСЛИХ , ЧЕ НАИСТИНА САМ ТАМ ! НЕ ЗНАМ КАКВО ЧУСТВА МЛАДОЖЕНЕЦА КОГАТО СЕ ЖЕНИ (ЦИТИРАМ) , но все едно да си там и да гледаш щастливци. ХОРА КОЙТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА УТИДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО , ЖИВОТЪТ Е КРАТАК ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВСЯКА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОСЕТИТЕ ЕДНА ЕКЗОТИЧНА ДЪРЖАВА ! Запомнете от мен , живота е кратак днес живееш утре НЕ ! Извинявам се , ако има правописни грешки. Аз съм само на 13 и бих искал да посетя Куба , Париж , Египет , Англия , Япония , Индия не искам , тук е пълно с тяхни граждани :lol6: и Ниагарския водопад разбира се :P

Редактирано от gilden (преглед на промените)

Аз все още не съм ходила никъде извън България, но след два месеца ще посетя Турция, разправят, че няма да съжалявам...

Хах, може да се срещнем Публикувано изображение И ние с класа заминаваме за Турция, на 26 май.Дано не съжаляваме!Иначе и на мен ще ми е първото излизане от България! Публикувано изображение

Била съм в Турция,Гърция и Македония. И в трите държави имам страхотни преживявания и емоции и не мога да кажа кой ми е фаворит.Истината е че много зависи кои ти е гида в дадената държава.В противен случай може да си много доволен или много разочарован.

Била съм Полша и Италия, две коренно различни държави. Мисля,че няма нужда да казвам къде ми хареса повече. Италия бие по всички показатели,а и знам езика,което определено направи 2-те седмици по-....емоционални. Бях както в северната,така и в най-южната част на полуострова.Реджо ди Калабриа...април месец...хората ходеха с ботуши и грейки,а аз даже успях да се изкъпя в морето(без да ме гепат при това медузите). Публикувано изображение

Спокоен град,излизах в 3 сутринта на разходка,навсякъде беше светло,имаше доста хора,както и полицаи,които се грижеха за реда. Става ми още смешно като се сетя как мъжете спират дори като карат коли,просто за да кажат "Ciao bella,come stai?". Толкова се смях тогава,направихме задръстване с 1 приятелка хаахах Ако трябва да избирам да живея някъде в чужбина,бих си избрала точно там....а и сладоледът е мнoго вкусен Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Пътувала съм, не много, но все пак съм ходила до САЩ, Германия, Англия.

Имам голямо желание да ида до Египет и по-точно до Hurghada. От снимките ми изглежда като извадено от приказките от 1001 нощ. Само дано не е много горещо. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.