Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки част 3

Featured Replies

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 158,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Предполагам повечето от нас обичат да си похапват както и аз... :D 
Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ето и една снимчица от залеза точно в момента! 20:40
Публикувано изображение

Предполагам повечето от нас обичат да си похапват както и аз... :D Ето и една снимчица от залеза точно в момента! 20:40 

Ако си спестяваш светкавицата снимките ще са по-добри :) Или поне слагай хартиена салфетка пред светкавицата

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Предполагам повечето от нас обичат да си похапват както и аз... :D 

Публикувано изображение

Ето и една снимчица от залеза точно в момента! 20:40

Това, другото какво е? Месо ли е? Дай малко поече информация?

Това, другото какво е? Месо ли е? Дай малко поече информация?

хахаа :D  значи едното е агнешко месо другото е агнешка дроб сърма + салатка.. Ако искаш мога да ти пратя по Еконта една порцийка  :D  :D

Снимка на кон (да ви кажа че има да се чудите на какво е, често срещано явление тук при мен) изгорен на клада поради забранено движение на пътното платно най вероятно нощно време и нанасяне на материални щети на някое МПС.

Публикувано изображение

Снимка на кон (да ви кажа че има да се чудите на какво е, често срещано явление тук при мен) изгорен на клада поради забранено движение на пътното платно най вероятно нощно време и нанасяне на материални щети на някое МПС.

изроди

изроди

Няма друг начин да се справиш с всички гадинки де що нападнат  като лешояди а да дойде някой да го вдига от пътя и да го кара някъде забрави просто.

Изроди са стопаните им де не им правят добри заграждения и животните излизат нощем на пътя и стават куп катастрофи с човешки жертви и после всеки вдига рамене че коня или кравата не е негова. Такива много съм ги виждал в последния момент и едвам съм ги заобикалял или спирал особено ако са черни забрави нощем да го видиш преди да си се ударил в него.

Това е същия кон няколко дена преди това но не е красива гледка и го спестих но да имаш представа.

Публикувано изображение

• Автор

Здравейте,

От известно време ме нямаше...

Съботата отскочих да видя каква ще е тази "Възстановка на средновековният начин на живот" край Бояна. Много хубаво беше, интересно. Честно казано повече гледах, от колкото да снимам. А за самите снимки ще кажа, че не са хубави, не попаднах на хубаво място за снимки... Както и да е, на мен ми хареса всичко пък!

Ще покажа малко повече от 3-те снимки, дето са по "лимит", но просто не ми се чака някой друг да качи пак, та да направя 2-ри дубъл...

Жената се гушнала с едно дърво. Вече не ми е жена де, разделихме се същият ден...

Публикувано изображение

Един от "рицарите" във възстановката на средновековният живот :D :D

Публикувано изображение

Тук едно чаве му се карат, че стреля с лъка на посоки :D, можеше да извади нечие око, че и много публика имаше на около...

Публикувано изображение

"Убитите" в битката, лежат "окървавени"...

Публикувано изображение

Един грамаден паяк, дето ми се оказа на пътя, оплел мрежа...

Публикувано изображение

Този Weekend се оказа доста интересен, изпълнен с емоции и вълнения. Пък и от доста време не бях излизал ей така, да поснимам...

Макар, че тези снимки не са кой знае какво, ама това са... Дано поне нещичко ви хареса!

Поздрави и лека вечер!

Мислех горния пост да не е офтопик и реших да добавя една снимка, па тоя Капитан бърза и той да постне-пфууу тука баси бързаците дето сте.Ма нищо де -те и от мен една снимка на едни жабЕта :D

Публикувано изображение

Още три кадъра на луната, но снимани преди няколко часа с различни настройки (от фотоапарата на колегата)! Остави ми го, да го ползвам, защото отива да работи няколко месеца в Германия - значи ще имам доста време да понауча нещо (също и много въпроси)! :)

Тази е с F4.4; 1/125; ISO-80 + светкавица (и трите са с макс зуум, а и при него под F4.4 не може):

Публикувано изображение

Тази е с F8.0; 1/125; ISO-80 + светкавица:

Публикувано изображение

И третата е с F5.0; 1/125; ISO-80 + светкавица:

Публикувано изображение

Като, че ли тази третата ми се струва по-добре от другите?! Първата има сияние оцветено в червено долу и синьо горе, а втората е прекалено тъмна! При тази не се забелязва чак толкова да има сияние, пък и изглежда все едно е с повече детайли!

Като, че ли тази третата ми се струва по-добре от другите?! Първата има сияние оцветено в червено долу и синьо горе, а втората е прекалено тъмна! При тази не се забелязва чак толкова да има сияние, пък и изглежда все едно е с повече детайли!

Сиянието в червено и синьо се нарича "хроматични аберации". По принцип е дефект, и всеки обектив го има в някаква степен.

И за всеки обектив е нормално да е най-остър на средни бленди, и по-мек на най-отворено и след f/11. 

Но като за този апарат - снимките са впечатляващи Публикувано изображение , особено ако си снимал от ръка. Само светкавицата е излишна в случая.

Аз да пусна един изгрев (клик за по-голям размер):

Публикувано изображение

Интересно ми е някой ще познае ли кога и къде е направен Публикувано изображение .

Редактирано от RudeBoy (преглед на промените)

Жената се гушнала с едно дърво. Вече не ми е жена де, разделихме се същият ден...

Много ги сменяш тези жени бре... Просто ги комбинирай Публикувано изображение 

Сиянието в червено и синьо се нарича "хроматични аберации". По принцип е дефект, и всеки обектив го има в някаква степен.

И за всеки обектив е нормално да е най-остър на средни бленди, и по-мек по краищата. 

Но като за този апарат - снимките са впечатляващи Публикувано изображение , особено ако си снимал от ръка. Само светкавицата е излишна в случая.

Аз да пусна един изгрев (клик за по-голям размер):

Публикувано изображение

Интересно ми е някой ще познае ли кога и къде е направен Публикувано изображение .

Ще действам чисто логически в опит да отговоря - Камен бряг - Джулай морнинг :)

Няма да ви питам къде е правена защото е изгубена кауза.

Жалко че не можах да използвам на 100%  хубавия вятър. Дал съм задача да ми залепят днеска малкия кайт който вчера ме изненада много лошо че е спукан не държи въздух.

Публикувано изображение

Редактирано от BMW Маниак (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.