Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Роди се агне с човешко лице!

Featured Replies

Хей, хора - започнаха жегите и е добре да си включвате климатиците с цел избягване сваряването на мозъка. :tease2:

Причината за случката със сигурност е тази, цитираната.

Сигурно овчаря е бащата.

И гадно, негадно, това е положението. някои хора не пробират. Интересно ми е обаче в обратния случай, що за звер ще се пръкне. :lol6:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

• Отговори 60
  • Прегледи 3,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Могат.

Лигър

Може да има и други, за които не знаем, а експерименти се правят със сигурност.

Това може. Почти същото е както между кон и магаре. Но е правено вече в лабораторни условия. 

А аз винаги съм се чудел, защо досега не са се раждали агнета с човешки черти, след като овчарите толкова много си играят с майките им. Все от един милон опита един трябва да е успешен!!!

... Таквъ домат вкус на какво искате да има ? На такъв от градината ли ? И от коя градина ? 

Че аз от моята градина, в зависимост от сорта мога да ви изкарам всякакви вкусове -"балка", консервен сорт  например 

си има вкус на гума.А си е наш, роден сорт от сума ти и години - още дядо ми го гледаше на село и то щото дава много плод.Плод, плод, ама с вкус на гума.И като бях дете си имаше вкус на гума,и сега -пак си има вкус на гума. А дноа някой се заеме с него и чрез ГМО да му подобри вкуса, ама надали.Ще си го дъчем до второ пришествие този "български сорт". ...

Би трябвало да има вкус на домат. Поне от моята градина доматите са много по-добри и вкусни от купените, просто си има разлика. Консервните домати са малко по-особени и не ги харесвам, но не съм опитвал такива домашни и е възможно да имат вкус на гума.

Tака си е за съжаление Тричо.Баща ми е инжинер агроном и ако знаете какви страхотии ми е разправял.........

ще се откажете да ядете зеленчуци.

Единственият начин е да си купувате доматите зелени и да ги оставите на пряка слънчева светлина.Ако трябва да избираме поне да е по-малкото зло.

Тука където живея в края на града живее един дядо,който си има градина и продава зеленчуци според сезона.Дирекно ти ги къса от градината.Аз съм голям превърженик на коректното плащане на данъци,но при тези условия в които ме поставя държавата поддържам това,че дядото не им дава нито едно евро.Заслужават си го.

Моят дядо гледаше три сорта домати: "Идеал","Бизон" и "Биволско сърце".

Той беше върл противник на изкуствените торове и използваше само оборска тор.

През летните ваканции ядях повече домати, отколкото плодове - бяха невероятно вкусни!

Доматите, чушките и др. зеленчуци от градината на ТКЗС-то бяха също много качествени.

Сега това село е почти обезлюдено, както и повечето села в Ломския край :( 

• Автор

Амммм така е, то човек да не каже нещо и всички срещу него - обиди, глупости. :) Не е като да не съм свикнала де. :) Половината от тука използват клишета изрази, за да оборят другия, номера. Пък нищо научно не видях, доказано и т.н. Тъй, че викам да я метнете в коша тая тема :)

П.П - да не ме юрнете са, че аз си мисля, че съм права за статията, хахаха. Не, истината е някъде по средата!

Поздрави!  :bye1:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

предлагам да отворим раздел Ужасии

Овчаря се е чувствал самотен... :Д

Амммм така е, то човек да не каже нещо и всички срещу него - обиди, глупости. :) Не е като да не съм свикнала де. :) Половината от тука използват клишета изрази, за да оборят другия, номера. Пък нищо научно не видях, доказано и т.н. Тъй, че викам да я метнете в коша тая тема :)

П.П - да не ме юрнете са, че аз си мисля, че съм права за статията, хахаха. Не, истината е някъде по средата!

Поздрави!  :bye1:

Не се цупи. Природата понякога си прави и грозни шеги и не е нужно чак толкова да се връзваме. Иначе мен лично темата ме позабавлява и бих реагирал по същия начин, независимо от когото и  да беше пусната .   :handshake:

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

Имаме нужда от такива теми, за да се откъснем малко от не толкова лекото ни ежедневие.

Пък и не можем да бъдем сигурни, че въпросното агне не съществува :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.