Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

И защо си мислите,че това правителство е на Оришарски? Бъдете сигурни,друг задколисно го е редил. Защо се изненадвате, все пак партията е само една БКП и нейните други фалшиви лица, като СДС,ГЕРБ,ДПС,АТАКА,НДСВ.... Това явно си личи, но едва ли има кой да мисли? А някъде бе написано : ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!  Не по думите, ползват думите вместо за информиране, те ги ползват за манипулиране. Но делата си няма как да скрият и прикрият.......

Ето едно признание на един от тях.....

http://youtu.be/o735M1BjTeM

Това е - просто и ясно, напълно съм съгласен.

Всички партии са прикрити комунистичиски мутации.

За това и само ние не може да се оправим от бившите социалистически държави.

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това не е мое пожелание.

Ако бях допуснала, че е твое пожелание, дори нямаше да си направя труда да те цитирам, защото изначално щеше да ми е ясно, че няма как да стане диалог...

Казвам, че дори и като извод за резултат, който се приписва на нечие управление - сам по себе си е гнусен. Та дори и само, защото на всички е ясно, че който и да дойде утре, не може да направи пенсията на 1000 лв.

Както и да е. 

Всеки факт, които не може да бъде оборен му лепите ведна етикет конспирация? Оборете фактите които са пред вас, не им лепете вашите нелепи етикети, като измествате фактите в страни. Ще можете ли? ........

Не съм аз човекът, който може да оспори факти, за чието съществуване се погрижиха много управляващи от десетки години насам... Надценявате ме! :) А и не знам защо си мислите, че оспорвам факти или, че искам да го правя.

Вие сте тези, които сочите факти. Само че - само ги сочите... А аз казвам, че соченето на фактите не ги променя по никакъв начин. Промяната идва, когато се работи за създаване на други факти...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Кворума... За да може да започне гласуването. Не са гласували за правителството! Някои хора трябва да научат поне основните правила по които работи народното събрание, за да не ги подвеждат медиите. Простите хора най-лесно се манипулират. Правителството беше избрано с 1 глас на ГРОБ. Атака не подкрепят правителство на ДПС, и Сидеров го заяви хиляди пъти вече от трибуната. Хората обаче продължават да четат платени статии и коментатори из форумите и да се подвеждат, защото са невежи.

Хайде, ако обичаш не ни убеждавай, че черното е бяло и запази своите убеждения за себе си. Циркът е ясен, играчите също. Да ни е честито.

Ако бях допуснала, че е твое пожелание, дори нямаше да си направя труда да те цитирам, защото изначално щеше да ми е ясно, че няма как да стане диалог...

Казвам, че дори и като извод за резултат, който се приписва на нечие управление - сам по себе си е гнусен. Та дори и само, защото на всички е ясно, че който и да дойде утре, не може да направи пенсията на 1000 лв.

Както и да е.

Може... Толкова е мачкан този народ и толкова лъган, че вече не вярваме че можем да живеем достойно тук. По сегашните изчисления ще достигнем сегашното ниво на ЕС след 25 години. Това при условие че те не се развиват а ни изчакат. Защо е това? Когато един български работник работи каквото и да е той произвежда 10-15 ПЪТИ по-малко от свой колега европеец? Защото сме над 10 пъти по-мързеливи от другите? Защо е това? Дали не е заради калпавото управление и разпродажбата на държавата? Щом не може утре да я направи 1000лв (което е дъното на вропейския съюз) кога ще успее? Кога ще ги стигнем? 23 години това чакаме. Последните 4 чакаме да излезем от кризата. Януари, май, догодина януари... Кризата не отминава... Все сме в криза. КОГА? Ще го доживеем ли? И ние ли ще бъдем изгубено поколение? колко изгубени поколения ще има докато защитаваме интересите на Мишо Бировци?  Какво обещаха ГРОБ на тези избори? Още 4 години замразени доходи? Е, ако замразим доходите си на 150евро на месец, НИКОГА няма да ги стигнем. Така ли искаме да се развиваме? То не може от утре, ама никога по-добре ли е? 

Хайде, ако обичаш не ни убеждавай, че черното е бяло и запази своите убеждения за себе си. Циркът е ясен, играчите също. Да ни е честито.

http://novanews.bg/news/view/2013/05/29/51069/борисов-към-бсп-трябваше-да-се-обадите-щях-да-ви-подкрепя/?utm_source=index&utm_medium=link&utm_campaign=accent

Може... Толкова е мачкан този народ и толкова лъган, че вече не вярваме че можем да живеем достойно тук. По сегашните изчисления ще достигнем сегашното ниво на ЕС след 25 години. Това при условие че те не се развиват а ни изчакат. Защо е това? Когато един български работник работи каквото и да е той произвежда 10-15 ПЪТИ по-малко от свой колега европеец? Защото сме над 10 пъти по-мързеливи от другите? Защо е това? Дали не е заради калпавото управление и разпродажбата на държавата? Щом не може утре да я направи 1000лв (което е дъното на вропейския съюз) кога ще успее? Кога ще ги стигнем? 23 години това чакаме. Последните 4 чакаме да излезем от кризата. Януари, май, догодина януари... Кризата не отминава... Все сме в криза. КОГА? Ще го доживеем ли? И ние ли ще бъдем изгубено поколение? колко изгубени поколения ще има докато защитаваме интересите на Мишо Бировци?  Какво обещаха ГРОБ на тези избори? Още 4 години замразени доходи? Е, ако замразим доходите си на 150евро на месец, НИКОГА няма да ги стигнем. Така ли искаме да се развиваме? То не може от утре, ама никога по-добре ли е? 

И? Какво е твоето предложение? Щото това го пишеш за трети път и общо взето ни стана ясно...

И? Какво е твоето предложение? Щото това го пишеш за трети път и общо взето ни стана ясно...

Може би му плащат на брой думи :)

Моето предлоежние е българския народ да направи така, че в парламента да има хора които искат да направят доходите такива. Тези които ни дават да ядем асфалт ги видяхме вече. Това което зависи от мен съм го направил с бюлетината. Другото е само говорене. Какво очакваш да предложа? Предлагам нетърпимост към грабителите и изобличаване на лъжите им! Както и да не забравяме толкова лесно, такива пословични скандали и скандални изказвания на иначе доста глупавия пожарникар Боко Тиквата, бивш бодигард на Тодор Живков. 

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Трудно е да се досетите нали? Ще ви дам жокер заради това  :yanim:

да ако обичате,дайте ми го

Моето предлоежние е българския народ да направи така, че в парламента да има хора които искат да направят доходите такива.

Ами, то в парламента има хора, които искат да направят доходите такива... ;) Нали е факт?!

Айде, аз ще поработя, а ти си пълни продупчената лейка...

• Автор

От преждепръстоблудстващите по клавитурата, също не видях факти, а опит за евтина пропаганда.....

Дано ви плащат за нея, защото ако не е така ми е жал за вас....

Да, аман от евтина пропаганда!

Да погледнем реалността, такава каквато е.

Тежките проблеми в държавата изправят правителството пред изключително трудна задача.

Нека станем свидетели на някакво действие от страна на правителството, за да можем да коментираме по същество, защото сега се връщаме към неща, които сме коментирали неведнъж и не в една тема.

Да, аман от евтина пропаганда!

Да погледнем реалността, такава каквато е.

Тежките проблеми в държавата изправят правителството пред изключително трудна задача.

Нека станем свидетели на някакво действие от страна на правителството, за да можем да коментираме по същество, защото сега се връщаме към неща, които сме коментирали неведнъж и не в една тема.

Историята не бива да се забравя. За да не се повтори.. Новото правителство ще го съдим по действията му, когато започне да действа. Затова можем толкова много да кажем за предишните правителства, защото доста неща са свършили... 

Историята не бива да се забравя. За да не се повтори.. Новото правителство ще го съдим по действията му, когато започне да действа. Затова можем толкова много да кажем за предишните правителства, защото доста неща са свършили... 

Темата е за новото правителство, избрано от БСП, ДПС и Атака. Като няма какво да коментираш по темата, си направи друга и си пиши за каквото искаш.  А всичко до сега в тази (включително и моите постове) си е тролене....

Темата е за новото правителство, избрано от БСП, ДПС и Атака. Като няма какво да коментираш по темата, си направи друга и си пиши за каквото искаш.  А всичко до сега в тази (включително и моите постове) си е тролене....

Ами ако това е темата, явно не знам за кое правителство става дума. Няма такова правителство за което говориш. АТАКА не е избирала нищо. Моите коментари са с ясни политически послания и аз пределно ясно знам за какво пиша и какво искам да кажа. Твоите коментари наистина са торлене. 

Като не знаеш, информирай се :) А относно "Моите коментари са с ясни политически послания и аз пределно ясно знам за какво пиша и какво искам да кажа" влизаш в противоречие с правилата на форума....

• Автор

Вече сме казали достатъчно за другите правителства там, където е трябвало.

Тази тема е за правителството на Пламен Орешарски.

При първото гласуване депутат от ГЕРБ е гласувал погрешно с "да", но при второто - с "не".

Айде сега, погрешно бил гласувал. Е как така един от БСП и ДПС не гласува погрешно с против? Аз знам, че имаше такива, дето питат за какво се гласува - дали за прегласуването или за правителството. Какъвто председателя на НС, такива и депутатите. Явно такъв е и народа, който ги е избирал. 

Никой ли не забелязва, че в Калдата все по често пишат платени писачи на партията майка?

Вече няколко пъти го забелязвам когато се пише на политически теми.

Всички медии са купени и слугински, време е да се трови и Интернет, да ни е честито.

Никой ли не забелязва, че в Калдата все по често пишат платени писачи на партията майка?

Вече няколко пъти го забелязвам когато се пише на политически теми.

Всички медии са купени и слугински, време е да се трови и Интернет, да ни е честито.

Да, аз съм платен. Плащат ми да бъда министър председател. 

• Автор

Някои постове ме навеждат на мисълта, че авторите им скучаят и търсят забавление в теми, които не са за забавление.

Няма да ги докладвам, но се надявам на Модераторска намеса.

Някои постове ме навеждат на мисълта, че авторите им скучаят и търсят забавление в теми, които не са за забавление.

Няма да ги докладвам, но се надявам на Модераторска намеса.

И за какво са тия теми? Цялото НС е един цирк. Днес съм се смял на глас, слушайки Хоризонт, които излъчваха пряко дебатите и гласуването в народното събрание.  Комична ситуация. За 2 минути гласуваха 3 пъти правителството, че и депутатите броиха. ГЕРБ тръгнаха да напускат, за да не ги преброят, ама квесторите бързи! 144 ги изкараха. Деме двайсет и няколко не успяха да дезертират. След това почнаха да се връщат за гласуването си и отново цирк - само 9 успяха да натиснат бутоните, един от които бе 121-ия глас за Орешарски. После процедура, прегласуване и пак недоразбрали - единия глупак пита председателстващия НС за какво да гласува - за това, дали да се прегласува или направо за прегласуването. Егати ИДИОТИТЕ, дето ще ни управляват! Айде пак не стана и второто гласуване, та трето. И за какво беше тоя цирк? А преди това какъв цирк беше! Оформиха го Местан и Герб.  Сидеров и той не остана назад. Направо не знам как ще се оправят господари на ефира с днешния ден в НС!

Вече сме казали достатъчно за другите правителства там, където е трябвало.

Тази тема е за правителството на Пламен Орешарски.

Ами то току що беше съставено. Какво да му обсъждаме, като още не са гласували дори един закон. Даже ясна програма не представиха. Какво да се каже? Май не знаеш защо си я пуснала темата. Актуална тема сега и нека да събереш малко писаници. Като повечето като теб дето искат да са значими в даден форум и им се иска да направят популярна тема, сякаш с писанията на другите те дават смисъл на съществуването на собствената си регистрациика- личност. 

Дърт Вейдър - за това предупредих още в първия пост че подобна тема няма как да се вмести в тези правила на форума. Тъй като вече се изказа в нея един от модераторите, явно ще разрешат тук да се обсъждат политически теми. Което ме прави свободен да си кажа мнението. Аз имам такова. За разлика от теб, който се вълнуваш повече от това да ме омаскариш мен. Почти съм сигурен че дори не си гласувал. Такива хора като теб са "лош материал" както ви нарича идола ти - Боко Тиквата. И недей да ми държиш сметка кой за какво ми плаща. Мога да те съдя за подобни обвинения, пък били те писмено и във форум. Не си мисли че се криеш зад клавиатурата. Законите също се обновяват.

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Ами то току що беше съставено. Какво да му обсъждаме, като още не са гласували дори един закон. Даже ясна програма не представиха. Какво да се каже? Май не знаеш защо си я пуснала темата. Актуална тема сега и нека да събереш малко писаници. Като повечето като теб дето искат да са значими в даден форум и им се иска да направят популярна тема, сякаш с писанията на другите те дават смисъл на съществуването на собствената си регистрациика- личност. 

Дърт Вейдър - за това предупредих още в първия пост че подобна тема няма как да се вмести в тези правила на форума. Тъй като вече се изказа в нея един от модераторите, явно ще разрешат тук да се обсъждат политически теми. Което ме прави свободен да си кажа мнението. Аз имам такова. За разлика от теб, който се вълнуваш повече от това да ме омаскариш мен. Почти съм сигурен че дори не си гласувал. Такива хора като теб са "лош материал" както ви нарича идола ти - Боко Тиквата. И недей да ми държиш сметка кой за какво ми плаща. Мога да те съдя за подобни обвинения, пък били те писмено и във форум. Не си мисли че се криеш зад клавиатурата. Законите също се обновяват.

Айде по-спокойно. Щял да съди. Какво? IP и MAC  адреса ми?Или бисквитката ми?

Айде по-спокойно. Щял да съди. Какво? IP и MAC  адреса ми?Или бисквитката ми?

Когато двама си мерят у** не си бутай задника там. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.