Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

това никой не го знае..... даже да приемем, че така ще стане, какъв е смисъл това да става...питам аз ?

А аз питам,мислиш ли че хората гласували за БСП,АТАКА,и ДПС искат такава коалиция ? Може би БСП + ДПС да,но и АТАКА май става малко прекалено.

Наистина ме мързи да ровя из нета за изказванията на Волен в ранните години,и оня хитлериски поздрав,не сте го забравили нали ?

Ако Волен не беше се прецакал така ,нямаше да си навлече гнева на неговите избиратели.

"Нямаше да ми пука за държавата в тоя момент,щото на никой там не му пука!"

Защо ли не се учудвам?  :rolleyes:

Еми ти ме поставяш в позицията на Волен,ако бях Волен ,нямаше да ми пука ,ти да не мислиш че на него му пука ??

Понеже вчера направи следното изказване "язък ти за годините.."

Относно теб мога да кажа ,че не ти знам годините,но колкото и да са,изглеждаш доста наивен ,че да се вържеш на приказките на този психичноболен расист.

Точно за това слагам подобни снимки ,щото се кефя как истината лека полека излиза.

Публикувано изображение

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Мдаааааа, много се изписа и като обобщим, се оказва, че Атака в лицето на ръководството си, е подменило вота на избирателите си. Заедно със съюзниците си от ДПС, ще се мъчат да крепят правителството на олигарсите от БСП. Честито на печелившите :)

Ето го другият ми любимец.

На какво попаднах днес за тоя шопар:

Кариерата на Делян Пеевски - депутат и медиен магнат

Публикувано изображение

Той още не е навършил 31 години. Но действа с размах и иска много.

Казва се Делян Пеевски и за има-няма 10 г. натрупа богатство и влияние. Днес управлява централни и местни вестници, две телевизии, сайтове, разпространителски фирми.

За него се знае малко и още по-малко се пише. Официалната му биография се изчерпва с няколко реда. Роден е на 27 юли 1980 г. в София, завършил гимназия пак там... и още малко сухи факти.

Слънце обаче огрява кариерата му още когато е само на 21 години. През 2001-а става най-младият член на политически кабинет, след като тогавашният министър на транспорта Пламен Петров го назначава за парламентарен секретар и му възлага да оглави борда на "Пристанище Варна" ЕАД - най-голямото пристанище в България. Нищо, че по това време Пеевски няма нужния за поста образователен ценз - той е само втора година студент по право в Югозападния университет "Неофит Рилски".

Оттогава възходът на Пеевски в държавното управление е стремителен. Трамплин за него обаче е приятелството на майка му Ирена Кръстева с говорителката на царя Галя Дичева. Със сина на Дичева Росен, с когото са много близки, Пеевски работи за каузата на младежкото НДСВ и го оглавява, когато царската партия печели изборите. С Дичев създават и електронния сайт "Новото време", който дълго време бе смятан за орган на НДСВ.

При правителството на Симеон Сакскобургготски Делян Пеевски трупа активи от приятелството на майка си, която тогава е шеф на тотото, с министъра на спорта Васил Иванов - Лучано. Той явно оценява високо потенциала на младежа и дори го прави кандидат за депутат от жълтата партия.

Само един скандал за скрита приватизация на зала "Универсиада" и спортния комплекс "Тотошанс" на Златни пясъци хвърля за кратко сянка върху резултата от перфектното сътрудничество на министъра и младежа.

Но от проверките, които образува прокуратурата, резултат не се видя.

Междувременно синът на шефката на тотото Ирена Кръстева успява да завърши висшето си образование, до януари 2004 г. да е юрисконсулт в "Ти Ви глобус" и след това да е адвокат при Благоевградската и Софийската адвокатска колегия.

Със замайваща скорост от май 2005 г. вече е следовател в стопански отдел на Столичната следствена служба. Според Закона за съдебната власт за това е нужен задължителен 2-годишен стаж, но може и да има изключения. И изключителният младеж става изключение.

А само след още 5 месеца е назначен за зам.-министър на държавната политика при бедствия и аварии в правителството на Сергей Станишев. Там той наблюдава Държавния резерв. Става и член на междуведомствената комисия, която издава лицензите за търговия с оръжие.

В началото доста хора си мислят, че постът на зам.-министър му е даден от квотата на царската партия. Но малко по-късно става ясно, че надареният младеж е назначен от квотата на ДПС. А как Пеевски попада в екипа на Доган, аналите мълчат. Вероятно и там е впечатлил с възможностите си.

Зашеметени от светкавичната му кариера са всички. Вестниците започват да му отделят все по-голямо внимание. Като "безспорен вундеркинд на администрацията" го определя в."Сега".

"Делян Пеевски е живото доказателство, че и преди да се е дипломирал, човек може да направи първия милион, и то на държавна служба - пише в броя си от 12-28 май 2007 г. в. "Капитал". - Дори само от имотната му декларация става ясно, че за три години (2002 - 2004) той е придобил три луксозни имота в столицата, сред които мезонет в кв. Павлово, друг апартамент в центъра на София и къща с двор в Бояна. Според декларацията е платил за трите имота общо 152 263 лв., което означава, че само за финансирането на покупките трябва да е получавал 4300 лв. на месец. Майка му Ирена Кръстева е придобила други три апартамента в София, също без да има официален бизнес. По пазарни цени общите активи на майката и сина надхвърлят един милион лева", пресмята тогава седмичникът.

В България скандалите съпътстват успелите. Не подминават и зам.-министъра Пеевски. През 2007 г. името му бе замесено в скандала "Овчаров-Александров" по делото за столичната "Топлофикация". В разправията бившият шеф на "Булгартабак холдинг" Христо Лачев обяви, че с посредничеството на директора на националното следствие Ангел Александров Пеевски лобирал за назначението на шеф на тютюневата фабрика в София, за възлагане на поръчки на конкретни строителни фирми от холдинга. Заради скандала Румен Овчаров подаде оставка. Премиерът Станишев пък уволни Пеевски. "След като приключи разследването, може би някои хора ще трябва да ми се извинят", заяви обаче Делян на излизане от разпит в прокуратурата по случая.

Дали някой му се е извинил, не стана ясно. Факт е обаче, че след като се върна за кратко към кариерата си на следовател и прокуратурата не откри доказателства за твърденията на Лачев, Пеевски бе възстановен като зам.-министър. Премиерът Станишев тогава даде да се разбере, че това се прави по настояване на коалиционния партньор ДПС.

А през 2009 г. Делян бе избран за депутат с листите на ДПС и дори го предложиха за член на антикорупционната комисия в парламента.

Кандидатурата му обаче бе отхвърлена от мнозинството със скандал. Оттогава Пеевски, подражавайки на Ахмед Доган, рядко може да бъде видян в парламента.

Но още докато гради кариерата си в държавната администрация, младежът се нагърбва с големи отговорности.

Помага на майка си в управлението на медиите, които тя купи, след като бе уволнена от Спортния тотализатор. Тогава те поддържаха политиката на правителството на Сергей Станишев и остро критикуваха столичния кмет Бойко Борисов, като публикуваха дни наред снимки на боклуците из София.

В нощта на изборната победа на ГЕРБ през юли 2009 г. бъдещият премиер не скри обидата си от отношението на вестниците на Ирена Кръстева към него.

Още на следващия ден те обърнаха тона, а Делян Пеевски се настани в кабинета на майка си в ИПК "Родина", където са редакциите на "Монитор", "Телеграф" и "Политика", и пое еднолично всичко, включително и редакционната политика. Тя се оттегли от прякото управление, а изданията започнаха да хвалят премиера със същото усърдие, с което преди това го плюеха.

В регистрите Делян Пеевски не фигурира като съдружник, но майка му Ирена Кръстева е съсобственик на една от най-големите печатници в България - ИПК "Родина" , едноличен собственик на вестниците "Телеграф","Монитор" ,Политика", "Засада", "Борба", "Меридиан мач" и телевизия ББТ. Ирена Кръстева закупи и дружеството - собственик на ТВ7, и започна да управлява и телевизията. През май 2009 г. в “ТВ Седем” настъпи промяна в едноличния собственик на капитала. Собственик на медията стана австрийски фонд, специално създаден с инвестиционна цел в областта на медиите.

С името на младия депутат и майка му свързват и вестниците "Уикенд", "Шок" и "Контра", както сайтовете Вnews и "Всеки ден", но в регистрите и системите за фирмена информация няма такива следи. По непотвърдени с регистрации данни Пеевски държи 80% от разпространителската вестникарска мрежа. Депутатът е сочен от хора в този бизнес за действителния собственик на разпространителските дружества "Близнаци", "Сенатор", "Оларт", "Национална дистрибуция", БИС - Бургас,"Камекс". А през март тази година в медиите се появиха информации, че е закупил две от най-големите фирми в бранша - "Прес" ООД и "Братя Герини". Първата контролира пазара по морето, втората - в Пловдив и цяла Южна България.

Казват, че не го прави само с цел печалба, а и за да ограничава конкуренцията. Затова вероятно не веднъж той амбициозно поглежда и напоследък пак се е устремил към собствеността на най-големите всекидневници у нас - "Труд" и "24 часа". Запознати твърдят, че в момента именно той стои зад Христо Грозев, който претендира за изданията.

А, че на Делян нищо човешко не му е чуждо, личи от джиповете, мерцедесите, бодигадовете, фолка и подаръците, които прави или обещава на приятели.

Източник: 24часа.бг

А аз питам,мислиш ли че хората гласували за БСП,АТАКА,и ДПС искат такава коалиция ? Може би БСП + ДПС да,но и АТАКА май става малко прекалено.

Наистина ме мързи да ровя из нета за изказванията на Волен в ранните години,и оня хитлериски поздрав,не сте го забравили нали ?

ДПС не ме интересува. За Атака гласувах за първи път! През 2005 г, когато се появи за първи път, бях се също засилил, но тогава се разколебах именно заради прекалено крайните изказвания. Сега обаче ме впечатли т.н. План Сидеров, който съвпада на 70-80% с това, което аз винаги съм си мислел, без да съм чел нито книгите на Волен, нито творчеството му....просто мисля същото, че даже отивам и доста по-далеч от него....но това е друга тема! Ако има някои разочаровани избиратели, то те са много малко (повечето плюещи във фейсбук са фанатични индианци, фенове на Винету) и са именно от профанизираната част на електората му, които гласуват още от началото само защото искат да направят "циганите на сапун". Ако разгледаш във фейсбук, ще видиш, че има много, много интелигентни хора, които гласуват за Атака...и трябва да ти кажа, че именно тези избиратели на Атака ще стават все повече, а ще има отлив именно на първосигналните лумпени. Аз не мога да разбера- как може някой да гласува за партия, само защото тя била против циганите и турците??? това е доста доста просташка позиция...но както и да е! Както вече казах, аз гласувах заради програмата, която мисля, че е наистина осъществима! Не знам дали следиш процесите в Европа, но вече в доста държави от ЕС има силни брожения срещу силово налаганата глобализация...пресен пример за това е Унгария.

Относно теб мога да кажа ,че не ти знам годините,но колкото и да са,изглеждаш доста наивен....

това са приказки на човек, който ако бъде избран за депутат, по нищо, ама по нищо няма да се отличава от тези 240 тумора, които ги има там, но без които в крайна сметка не може! Просто явно не можеш да приемеш, или не си попадал на човек който държи на принципа, и колкото и да ти изглежда невероятно- не се продава! такъв съм бил винаги....имам изострено чувство за справедливост, и затова ти изглеждам наивен! Ако се върнеш назад в историята на човечеството, ще видиш, че историята, прогреса и революциите (включително и нашите освободителните борби от турско робство) са се движили от идеалисти! 

...... да се вържеш на приказките на този психичноболен расист.

Хич даже не е психично болен, и е доста интелигентен! И не е никакъв расист! Да, играе си своята игра, но кой в парламента не я играе, кой? Ти ако си в парламента си представям какво чудо ще бъдеш....ама да не задълбаваме!

Точно за това слагам подобни снимки ,щото се кефя как истината лека полека излиза.

Абе то такава "истина" мога да намеря и за тройката Винету-Янка-Валерката, но няма да го направя, защото ми под нивото!

Колкото и да ти е неприятно- няма я Мутрата вече, няма го Винету....примири се! Как може 4 години емблема на държавата да бъде- бръсната глава, къс и дебел врат, два пръста чело и току-що отрязана лентичка, подаваща се от горното ляво джобче! Това ли е трябва да е образа на България! Честно казано- беше ме срам, когато го виждах на официални международни срещи от цялостното му излъчване  и просташко, махленско държане!

Как си пият питието заедно и ни гледат сеира от 20 и кусур години, баси. Направиха цирк при избора на последното правителство, не е сефте. Сега БСП е с водка, НДСВ - с бяла ракия (yeni raki), ГЕРБ - може би с уиски. Атака - не знам, може да са на някакво друго гориво. Костов е вече на студена вода...

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Тази вечер Премиерът ще бъде при Слави.

Добро беше интервюто! Абе нещо се обнадеждих.... :)  Белене също ще се прави!  :)

Абе то такава "истина" мога да намеря и за тройката Винету-Янка-Валерката, но няма да го направя, защото ми под нивото!

Давай,аз не подържам нито една партия :) "под" или "над" нивото все тая ,чета форума да се забавлявам,а по този начин заявявам недоволство към всичко което става.

Нивото на всичката сган в парламента е ниско,затова така трябва да се подохожда :).

SS-23, на 29 Май 2013 - 5:59 PM, написа:

Трябва да се признае, че Волен Сидеров взе много, много трудно решение, с ясното съзнание за евентуалният ефект, което то би могло да предизвика.

Имаше два единствени варианта:

1. Да се избере кабинет Орешарски (по един или друг начин)

2. Отиване на нови избори и политически вакуум още поне 3-4 месеца.

Вариант 2 щеше да доведе директно до нови социални бунтове (то не се знае дали и сега няма да ги има ако кабинета не заработи), хоас и ново обществено напрежение и безвремие!

В тази много трудна и тежка за страната ситуация, Волен Сидеров жертва политическият егоизъм, тяснопартийните ежби и неприязън с Герб, жертва ценностните и идеологически различия с ДПС, в името на България!

От тук насетне, всеки който заговори, че имало някакви договорки, игри и задкулисие нека знае, че е работи за дестабилизация на страната!

Успех на правителството!

Атака ще е пръв критик и коректив!

Ужас, Боже накъде сме тръгнали с подобни хора? Този Долен Сидеров, не беше ли коректив и на ГЕРБ? Той го познаваше

лично Бойко и затова го подрепи безрезервно? Ех, тогава такъв бе сценарият, сега е друг. Долен Сидеров бил се жертвал? Можеш ли да ми посочиш, какво по-точно е жертвал? Скъсаните си дрехи,обувки, това пожертва тази долна твар. Утре ако му наредят ционистките господари и антенки ще си сложи на главата. Разбирама,че подобни хора като теб, са на хранилка в АТАКА, но немога да разбера, защо мислиш останалите хора за изгорели бушони? Ще те светна, както преди ти подсказах от къде дойдоха, гласовете и парите за циганските гласове на АТАКА, за да влези в театъра наречен парламент. Тези цигански гласове предимно преди години ги копуваше СДС по времето на евреиката Надежда Михайлова, станала известна с фразата : Нахранете журналистите? И сега забележи, по нейното време когато я бяха чучнали да оглави , фалшивото лице на БКП- т.е. СДС неният зам. председател на НИС бе кой? Днешния министър председател на БСП, Орешарски? Боже, какво хамелионство?Тази измет,която разтуряше преди време седенките? Явно не само Долен Сидеров владее политическият театър, на задколисните ционитски господари. Но докъто има подобни шарани, този номер ще минава. Ала, ако подирите и прегледате неговата биография в укито, ще забележете,че тази част, от продажният му живот някак липсва? Вакум? Няма я, защо ли? Изгубила се е, някъде по пътят, както нашата история на България. Съществувя единствено историята на победителите, т.е. юдео-комунистическата история. Защо ли се губят,тези важни факти? Ми защото прекалено явно става театъра който ни играе единствената масоно-еврейска партия БКП. Още преди изборите, споделих, не само в този форум,че на предишните парлама избори БКП победи БСП,но на тези парлама избори, ще бъде обратната, просто БСП ще победи с малко БКП. Предсказах ти,че Сидеров ще подкрепи правителство на БСП и ДПС. Въпреки,че не съм пророк изглежда съм познал! Може би, случайно? Не, няма нищо случайно, просто логично мислене и факти. Има прекалено много белези по които може да се орентира човек. Но в никакъв случай,това не са, медиите, думите, а ДЕЛАТА. Въпреки, усилията на медиите да насочват вниманието Ви в определена посока, за да не виждате истината, а да виждате това което само те, медиите за масово затъмняване ви показват и по този начин оформят,моделират мислите ви.

Публикувано изображение

Твоят Долен Сидеров, обича да си играе с думите и да манипулира наивните хора. Говори привидно против монополите,олигарсите..... Но,искам да ми посочиш един негов коментар,нападка или упрек срешу Валентин Златев и еврейският Лукойл? Или това, според вашите ограничени умствени възможности не е монопол? Ще можеш ли, да ми намериш подобен упрек, интервю, статия? Все пак нали го хвалиш,че толкова творби,книги е написъл и толкова години се бори с олигарсите. Няма начин, някак да не е написал нещичко и за този МОНОПОЛ, който му осигури парите да закупят циганските гласове.Надявам се, сега да можеш да стоплиш, защо подкрепи с неговият единствен глас това правителство. Можеш да аналезираш кой друг освен вашият Волен е в много близка приятелска прегръдка с тази еврейска подлога Валентин Златев? Подрежда ли се сложният пъзел? Нима не е видно за теб,че новият министър на МВР, бе съветник на палячото чучнат като президент на България. Това показва,че някави измислици там, за дирене на отговорност е само една неосъществима химера, един театър пред очите на хората. Напрактика ГЕРБ се възпроизведе вътре в това уж алтернативно правителство. Понякога, ГЕРБ ще подкрепя това правителство, друг път АТАКА и така шоуто ще продължава. Но нали те са различни? Е да различни са,но новият еврейски външен министър, с мека китка разбира се, одобри самоназначилият се агент на Румно, Райков, за посланник в Рим? Комсомолския секретар на БКП, поставен като президент на тази юдео-комунистическа държва, тръби на висок глас,че нямал да одобрява назначения на уж бившите тайни репресивни комунистически служби на БКП за посланници? Боже? Ми той трябва да започни първо от себе си.Тази кукла на конци Плевналиев ,трябва да си направи сипуко, веднага? Мечти!.... Да не говорим, за Мишо бирата който финансираше и БСП и ГЕРБ затова и го убиха,него и след година жена му. Къде стана това? Ааааа в хотела на Валентин Златев получи случайно инфаркт? Доказателства да ти извадят очите, самопризнание,записи СРС-та на пожарникара ,агент Буда, маьор от ДС и нищо? Но палячото, Плевналиев, нямал да подписва на агенти на ДС? Думи,думи,думи..... Но делата,говорят друго нали? Долен Сидеров, даже защитаваше агент Буда по това време? Парадокси колкоти си щеш, Ахмед Емин се самоуби, с ДЯСНАТА ръка в ЛЯВОТО слепоочие? И нищо? Няма прокуратура,няма съд? Напротив има но само за нас, не за тях. Сега разбираш ли кой си има държава? За тази ли дъжрава се ПОЖЕРТВА твоят Долен Сидеров? ..........

Думи,думи,думи, ала ДЕЛАТА? Този ли боклук се жертва? Явно и преди 4 години е имало ПАК  нужда? Пак се е ЖЕРТВАЛ?   Но само за наивници...

Ум царува, ум робува, но безумието народ погубва.........

Редактирано от Myhito (преглед на промените)

тц, тц....как хората проектират себе си в другите....

кУпуваше

вакуум

"предсказане" е само за теб,за мен- очаквано действие! Кого смяташ, че трябва да подкрепи? "Предсказанието" което пък аз сега ще направя е, че Атака постепенно ще се отърси (вече го прави) от голият и първичен расизъм и "антикомунизъм" (с който вече няма да могат да се печелят гласове в България) и неформално ще се превърне в най-лявото крило от политическият спектър, който в момента липсва в България. БСП и Атака ги чака доста по дългорсрочен общ курс, от колкото предполагаш! 

.............

И като тегля чертата на цялото ти изказване, което доста дълго си подготвял, виждам, че оплю (не без основание ) цялата политическа класа до момента, което пък ми говори, че имаш някаква алтернатива, която много ти се иска да ни представиш. Да я чуем! :rolleyes:

Явно фактите, говорят сами по себе си. Виждам,че въпреки правописните ми грешки,не са ви попречили да осъзнаете какво съм написал нали? Може би не сте чували за диалект. Изписвам думите така както ги изговарям и съм сигурен,че ме разбират повечето нормални хора. Вие коментирайте фактите, не ги измествайте в страни, с някакви правописни грешки. Аз не съм учил в комунистическите промивални училища.Третираха ме, по онези злокобни юдео-комунистически времена, като враг на народа. Да правино сте ме разбрали, че партията е само една, БКП само се клонира от време на време с други фалшиви имена като СДС,АТАКА,ГЕРБ,РЗС, ДПС...... 

Генното инженерство на партията.....

Факти схващаш ли?......

http://youtu.be/o735M1BjTeM

Сега си помисли хубаво кой го бе поставил,  Долен Сидеров на чело на  вестник ДЕМОКРАЦИЯ? 

Такава ни е демокрацията, подставена, градена цели 45 години от масоно-еврейската БКП и по нищо не личи,че това ще спре......

Редактирано от Myhito (преглед на промените)

Парламентът реши функциите и структурата на звеното "Борба с организираната престъпност"
да се прехвърлят от МВР в ДАНС - vesti.bg , http://dnes.dir.bg/news/dans-14041239?nt=10

"ГАЛЕРИЯ" И "БУДАЛИ" ДА СЕ РАЗСЕКРЕТЯТ ВЕДНАГА! - http://daniivanov.blogspot.com/2013/05/blog-post_41.html

БКП само се клонира от време на време с други фалшиви имена като СДС,АТАКА,ГЕРБ,РЗС, ДПС...... 

И алтернативата на всичко то е....? Нейното име е....? 

Много бърз тоя Винету бе....очаквах поне месец да мине преди да започнат провокациите? Явно много му пАри...и на него и някои, които останаха извън борда! Сами ще досъсипем държавата...те я съсипаха, но ние ще я довършим!

И алтернативата на всичко то е....? Нейното име е....?

Точно там е проблемът ,алтернатива няма!!

За мен алтернативата е базука насочена към парламента ,ама като са всички смрадове вътре.

После строим наново и почваме наново с нови,и образовани  хора,без никой от старите да имат достъп до тях,щото ще са в затвора.

Но уви това е утопия.

Точно там е проблемът ,алтернатива няма!!

За мен алтернативата е базука насочена към парламента ,ама като са всички смрадове вътре.

Един път да сме на еднакво мнение!

След като стигнахме до извода, че няма разумен практически изход, и че след тотално разрушение ще се окажем на едно голо поле, на което всеки чужд ще може да нахлуе от където поиска, не е ли по-разумно малко отмалко, чрез разумен обществен натиск да се опитаме лека-полека да променяме статуквото, отколкото напълно да го разрушим!

Убеден съм, че тези дето най-върло вият против всички и против всичко, го правят само и единствено защото ТЕ не са на тяхното място!

Учуден съм как сега всички индианци сега вият на умряло, вместо да приемат разумно загубата. Имаме 97 срещу 120+23! Т.е. простичката аритеметика показва, че тези които са против ГЕРБ са 60%! Между другото...ако си спомняте резултата от референдума- той беше точно 60:40 "ЗА" Белене.... Същата проекция я имаме и сега, т.е. който е успял да прочете правилно резултата от референдума, не би трябвало да се учудва!

не е ли по-разумно малко отмалко, чрез разумен обществен натиск да се опитаме лека-полека да променяме статуквото, отколкото напълно да го разрушим!

Разумните подходи са към разумни хора.

Ако говорим за тея бандити облечени в униформи и костюми ,само сопата приятелю.

"Лека полека" докато това се случи,няма да има какво да се спасява.Достатъчно сме в ла**ата не мислиш ли ? Няма за кога "лека полека" ..

Убеден съм, че тези дето най-върло вият против всички и против всичко, го правят само и единствено защото ТЕ не са на тяхното място!

Е тука вече ми падна в очите :) Говориш за така разпространената  из българите ЗАВИСТ нали ?

Едва ли тук във форума има някой ,който не е наясно ,че щом вече не е депутат,навярно това няма как да стане поради ред причини ,като семейни връзки,лизане на гъзове и т.н..

Ние тук просто си говорим и коментираме ,без да сме наясно с повечето факти ,скрити от простолюдието ,не го забравяйте!

Учуден съм как сега всички индианци сега вият на умряло, вместо да приемат разумно загубат

Кого точно визираш в този ред ? Защото загубата е за българският народ,сиреч ние ли сме индианците ?

Между другото...ако си спомняте резултата от референдума- той беше точно 60:40 "ЗА" Белене.... Същата проекция я имаме и сега, т.е. който е успял да прочете правилно резултата от референдума, не би трябвало да се учудва!

Спомням си го референдума....Извинявам се за лошото качество, ама не ми се ровеше из тубата :)

Един път да сме на еднакво мнение!

След като стигнахме до извода, че няма разумен практически изход, и че след тотално разрушение ще се окажем на едно голо поле, на което всеки чужд ще може да нахлуе от където поиска, не е ли по-разумно малко отмалко, чрез разумен обществен натиск да се опитаме лека-полека да променяме статуквото, отколкото напълно да го разрушим!

Учуден съм как сега всички индианци сега вият на умряло, вместо да приемат разумно загубата. Имаме 97 срещу 120+23! Т.е. простичката аритеметика показва, че тези които са против ГЕРБ са 60%! Между другото...ако си спомняте резултата от референдума- той беше точно 60:40 "ЗА" Белене.... Същата проекция я имаме и сега, т.е. който е успял да прочете правилно резултата от референдума, не би трябвало да се учудва!

Изключителни съждения! Защо му  на чуждият да нахлува - може би за да завладее невероятно могъщата ни,съвременна  икономика? Какво е останало в България,което политиците не биха продали  за пет лева,та някой трябва да се хаби да завладява?

Кога си видял чрез разумен натиск нещо да се е променило? Поне в България никога.Тук всеки глупак в парламента счита,че светът започва и свършва с него и естествено дори и през ум не му минава,че може да не е прав.

Категорично,у нас "со кротце и со благо" не става.Трябва си кьотек.

тц, тц....как хората проектират себе си в другите....

кУпуваше

вакуум

"предсказане" е само за теб,за мен- очаквано действие! Кого смяташ, че трябва да подкрепи? "Предсказанието" което пък аз сега ще направя е, че Атака постепенно ще се отърси (вече го прави) от голият и първичен расизъм и "антикомунизъм" (с който вече няма да могат да се печелят гласове в България) и неформално ще се превърне в най-лявото крило от политическият спектър, който в момента липсва в България. БСП и Атака ги чака доста по дългорсрочен общ курс, от колкото предполагаш! 

.............

И като тегля чертата на цялото ти изказване, което доста дълго си подготвял, виждам, че оплю (не без основание ) цялата политическа класа до момента, което пък ми говори, че имаш някаква алтернатива, която много ти се иска да ни представиш. Да я чуем! :rolleyes:

Оооще малко напън и ще те вземат при Бареков.

То не бяха лъжи, то не бяха глупости.... не те ли прави впечатление, че никой не харесва постовете ти.

Малко с мярка трябва да се лъже, че така много ви личи.

Категорично,у нас "со кротце и со благо" не става.Трябва си кьотек.

Хубу! Изриваме всичко и всички...к'во правим след това? Кой идва?

Хубу! Изриваме всичко и всички...к'во правим след това? Кой идва?

След теб и потоп - нали. Ма досега обикновено се случва точно обратното. Света не свършва.

След теб и потоп - нали. Ма досега обикновено се случва точно обратното. Света не свършва.

Аз пак питам, ама до сега не получавам отговор: искате да изринем всичко и всички. Правим го! Какво се случва след това на "голото поле"? кой идва? Изобщо има ли кой да даойде? С какво той ще е по-добър? Доказано ли е, че е ще по-добър?

Аз пак питам, ама до сега не получавам отговор: искате да изринем всичко и всички. Правим го! Какво се случва след това на "голото поле"? кой идва? Изобщо има ли кой да даойде? С какво той ще е по-добър? Доказано ли е, че е ще по-добър?

Ами няма как да разбереш какво ще последва, без да осъществиш първото действие. Обаче ония паразити ни плашат, че ако тези няколко стотин или няколко хиляди измет ги няма, със страната щяло да е свършено. Съвършен егоизъм и пълна глупост. Спокойно, България ще си съществува и без тях и дори вероятно с(много) по-добър път на развитие, ако ги няма тях да ни ограбват.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.