Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Донякъде си прав, но руското лоби е по силно.КТБ,Инфестбанк,ЦКБ,Първа инфестициона банка.Там са всички пари на държавните фирми и през тези банки се препраха много съмнителни руски и сирииски пари.В тези банки руснаците имат голям дял.Купуват се политици и определят политиката на държавата.

Явно си много навътре в нещата. Може ли да ми уредиш някое и друго безлихвено милионче от въпросните :)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Явно си много навътре в нещата. Може ли да ми уредиш някое и друго безлихвено милионче от въпросните :)

Не, не съм финансист, просто чета.Има грами от американците за парите на руската банка VTB налети в КТБ.А ЦКБ сие на ТИМ.Няма нищо секретно.Малка държава сме и няма нищо което да се скрие.Всички сме баджанаци.

Не, не съм финансист, просто чета.Има грами от американците за парите на руската банка VTB налети в КТБ.А ЦКБ сие на ТИМ.Няма нищо секретно.Малка държава сме и няма нищо което да се скрие.Всички сме баджанаци.

Ех, а защо си мислите,че са руски? По- точно би било да се каже,че са еврейски, отдавна е известно коя секта стои на чело и превзе не само руската монитарна,парична система в това число също и българската. Отдавна е известно на мислищете хора, че както няма Народни Представители, така също няма и Българска Народна Банка. Още по времето кагато бе оглавена БНБ от лелята на евреина Андрей Луканов- Вела Луканово, която всъщност  предае на руските евреи  22 тона злато на българският народ. Така,че ако някой наивник си мисли,че Русия ни е освободила само заради общата вяра, да има да взема тук както в днеши времена така  и преди важи принципа , пътя на петрола, газта, ала той винаги е бил в не чисти кървави еврейски ръце.

Редактирано от Myhito (преглед на промените)

Ех, а защо си мислите,че са руски? По- точно би било да се каже,че са еврейски, отдавна е известно коя секта стои на чело и превзе не само руската монитарна,парична система в това число също и българската. Отдавна е известно на мислищете хора, че както няма Народни Представители, така също няма и Българска Народна Банка. Още по времето кагато бе оглавена БНБ от лелята на евреина Андрей Луканов- Вела Луканово, която всъщност  предае на руските евреи  22 тона злато на българският народ. Така,че ако някой наивник си мисли,че Русия ни е освободила само заради общата вяра, да има да взема тук както в днеши времена така  и преди важи принципа , пътя на петрола, газта, ала той винаги е бил в не чисти кървави еврейски ръце.

Както е казал Хенри Форд, трябва да се прави разлика от евреи и ционизъм .

Няма наистина, стига човек да си направи труда да се заинтересува: https://www.bivol.bg/vtb-ktb-syria-bis.html

Май трябва да напомня, че не съм отричал горното, а просто поставих нещата на място:

Хм, а през това време и въобще от 24 години насам, американските резиденти само гледаха, траеха си и не се мешаха, ама хич, нали :)

Т. е. само казах, че интересите за територията и богатствата на страната се ламтят от всички посоки. Виждам твърде едностранно отношение против Русия, но пък сякаш в полза на интересите на янките. Така че, не ми давайте да чета нещо което знам, а такова което не знам. Да речем нещо, което доказва че американците не са наливали също пари в разни черни каси, някак си сякаш нямат военни бази у нас. Някак си не пращахме наши наемници, да "охраняват" резултатите от "умиротворителните" мерки на хотдоците, в някои близкоизточни държави.

Май трябва да напомня, че не съм отричал горното, а просто поставих нещата на място: 

Eй, Слайд, много обидчив си станал. Не съм пускал горното за теб, а за други потребители, които може да са го пропуснали. Изобщо не съм фен на американската имперска политика в този регион, в Близкия Изток и на много други места, тъй че мнението ми е сходно с твоето. Няма повод заа спор.

Eй, Слайд, много обидчив си станал. Не съм пускал горното за теб, а за други потребители, които може да са го пропуснали. Изобщо не съм фен на американската имперска политика в този регион, в Близкия Изток и на много други места, тъй че мнението ми е сходно с твоето. Няма повод заа спор.

Ммм, на "родина" се опъвам, не на теб.

Водещ-"Кажете ваша ли е идеята за Д.Пеевски?"

Пл.Орешарски- "Следващият въпрос."

В -"Кажете кой даде идеята?"

Пл.Ор.-"Следващ въпрос"

БТВ, Тази сутрин

И този е като онези.Мижитурка,поддаваща се на мафиотско влияние.

И този е като онези.Мижитурка,поддаваща се на мафиотско влияние.

Конкретните причини за това идиотско предложение са свързани с преструктурирането на сектор Сигурност, т.е. с преминаването на ГДБОП към ДАНС и с последните промени, които се обсъждат в Европарламента за изменения в процедурата за задържане и екстрадация на лица в държавите от ЕС. Или поне така изглежда да е. Орешарски е тотално зависим - какво да каже освен да се прави на разсеян? Няма как да си премиер и да не се съобразяваш с мнозинството, което те избира и подкрепя. А това мнозинство, както и предишното, е зависимо от олигархията и мафията. Сега искат да си измият ръцете с Орешарски, но той е просто пионка.

Да обясня накратко първото ми твърдение. В момента в комисиите на ЕП се обсъжда т.нар. Европейска наредба за разследване, според която съдия или прокурор от всяка държава-членка на ЕС може да издаде заповед за арест на лице в друга държава-членка, независимо какво е гражданството на лицето. Тогава тя се изпълнява автоматично от съответните служби без участие на наш прокурор или съдия, но при условие, че не противоречи на националното законодателство. Примерно, ако френски съдия иска да задържи някого на наша територия праща заповедта до съответните органи. Понеже лицето най-вероятно ще е свързано с организираната престъпност, органа ще е ГДБОП - сега ДАНС. Дори и ДАНС да не откаже формално да извърши това, ясно какво се случва, ако начело на тази агенция е някой като Пеевски.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Съвет от областта на земеделието :

Ако само скубите троскота , в същност само го....разсаждате ! Трябва да се преоре нивата...

....В основата на общественото развитие стои икономиката....

А , бе !? Как си въобразявате да спрете парите на Пеевски (и подобните нему)?Той дали ще си ги даде ей така? Нещо не са ми ясни тези фантазий !......

То има кой да му ги вземе (защото те в същност не са негови!) , ама пък на този другия (дето пък хабер си нямаме за него) как ще му ги спрем....защото това значи да се преоре нивата....!

Иначе , нова пролет със стар троскот ! Вече близо 80 години !....Какъв ти троскот - направо раково образувание !!!....

....Гледам телевизия , чета по форумите и ето такива мисли ми ходят из главата....

Редактирано от by_chechi (преглед на промените)

А , бе !? Как си въобразявате да спрете парите на Пеевски (и подобните нему)?

Това обяснявах в миналия си пост. В момента Европейска заповед за арест се изпълняват след решение на наш съд, но с очакваните изменение това ще отпадне. Затова и нашите измислиха цялото това преструктуриране (преминаването на ГДБОП към ДАНС). Агенцията остава единственото звено, което общува с правораздавателните органи в другите членки на ЕС. Дори формално да не откаже задържането на лицето (поради противоречие с националното законодателство), достатъчно ще е да го предупреди и да протака нещата достатъчно дълго. С други думи, европейците измислят начини да заобиколят корумпираните правораздавателни системи в някои държави-членки на ЕС, а ние измисляме начин да прецакаме европейците. 

"Шепа" лумпени.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И днес да се съберем една шепа от 20-30 хиляди, за да се наакат боклуците. Може и посещение на Болен, който като типична ку*ва отиде да бие хора и репортери с мутри след като са се разотишли и са малко.

Какъв човек трябва да си, за да си гласувал за тоя?

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Съвет от областта на земеделието :

Ако само скубите троскота , в същност само го....разсаждате ! Трябва да се преоре нивата...

....В основата на общественото развитие стои икономиката....

А , бе !? Как си въобразявате да спрете парите на Пеевски (и подобните нему)?Той дали ще си ги даде ей така? Нещо не са ми ясни тези фантазий !......

То има кой да му ги вземе (защото те в същност не са негови!) , ама пък на този другия (дето пък хабер си нямаме за него) как ще му ги спрем....защото това значи да се преоре нивата....!

Иначе , нова пролет със стар троскот ! Вече близо 80 години !....Какъв ти троскот - направо раково образувание !!!....

....Гледам телевизия , чета по форумите и ето такива мисли ми ходят из главата....

Пари от толкова вклинили се в политиката и банките хора с милиарди активи... Историята знае малко аналози на такива случаи обикновените хора да са победили и никога не е ставало без помоща на някой от властта. Единствената препратка за успех от страна на пари нямащите е краят на тъмните векове и разгрома, преследването и избиването на ордена на Тамплиерите... И тук е време да вмъкнем онази прочута фраза тъпкана на всеки от нас в главите още от първи клас - "Който познава миналото, ще знае бъщето" - за това падението на образователната система създава маса от народ лесна за управление в бъдещото ;). Скоро очаквам средностатистическият речник на българина да е около 2-3 000 думи и освен универсалната дума "такова" ще има още 100 такива, които ще заменят други 10 000, на които просто отдавна ще им е забравено значението и приложението ;). Бе много се спрагя този Терминал 2. И истинският проблем е такъв: Аз съм млад човек и не казвам, че аз няма да живея тук, а че аз няма да отгледам децата си тук в тази среда! Това е истинският проблем!

Редактирано от icekiller (преглед на промените)

"Който познава миналото, ще знае бъщето"

По памет: "Който контролира миналото, контролира настоящето" - Дж. Оруел, "1984".

""Нека се борим за силна левица, която да промени Германия и Европа" . Германската Лява партия представи предизборната си платформа с атаки към капитализма и признание към стария социализъм, с което направи всякакви споразумения за коалиция с традиционните опозиционни партии да изглеждат невъзможни, предаде "Ройтерс"."

..................

Даже в Германия вече узряват, че капитализма е обречен в този му вид! Има надежда!

Тоя СС 23 няма ли кой да го качи на една ракета носител и право към Серена Корея. Егати червения тумор-дразнител.

Тоя СС 23 няма ли кой да го качи на една ракета носител и право към Серена Корея. Егати червения тумор-дразнител.

До оня ден, защитаваше Волен Сидеров, ама не му платиха....сега явно от БСП са му обещали некоя стинка......

С ГЕРБ е свършено! ИСТИНАТА за скандала!

И кой е автора на тая безумица, към която си дал линк? Щото едва ли разумен човек ще си направи труда да го прочете, ще цитирам само един показателен откъс: Бруталната действителност обаче е, че е настоящото правителство е заложник на тайна сделка между висшестоящото ръководство на ДПС ( Ахмед Доган ) и Бойко Борисов , чиято пресечна точка се казва КТБ представлявана от Цветан Василев и неговият икономически двойник Делян Пеевски. Да цитирам ли сега позицията на другаря Сергей, който заедно с ДПС, разбира се, ни натресе въпросния Пеевски? Или имаш спомени от последните три дни? Изобщо, подобни компроматни глупости вече не минават. Хората, които протестират, не са идиоти, за да взимат на сериозно такива неща.

С ГЕРБ е свършено! ИСТИНАТА за скандала!

Мхм, това изглежда като писано от същите ония, "достойните прокурори". Точно толкова "грамотно". А сега са се претворили в "служители" на службите. :)

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

До оня ден, защитаваше Волен Сидеров, ама не му платиха....сега явно от БСП са му обещали некоя стинка......

Дам. Сега разбрах, защото не познавам предишните му писания. Ако някой му плаща изобщо, си хвърля парите на вятъра.  

Мхм, това изглежда като писано от от същите ония, "достойните прокурори". Точно толкова "грамотно". А сега са се претворили в "служители" на службите. :)

Пропуснал съм нещо явно...

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Харесва ми, хм, настроението, запалеността, настървеността, с която някои колеги вземат отношение спрямо родната "картинка", обаче дали това е тяхно отношение, или просто се забавляват да използуват функцията копиране/залепване?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.