Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

#ignorevolen #ignoress23

ВИЦ:

Волен: Атака! Да си върнем България!

От съседното заведение се чува: Г-н сидеров, първо ни върнете масата!

Публикувано изображение

Редактирано от Cherniyat_oven (преглед на промените)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Волен: Атака! Да си върнем България!

От съседното заведение се чува: Г-н сидеров, първо ни върнете масата!

Ха-ха! Ето снимки как се блокира улици в центъра на столицата от АТАКА: http://sanctorlegum.com/%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D0%B8/

Пак да припомня, че Волен Сидеров днес беше избран за председател на парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Пак да припомня, че Волен Сидеров днес беше избран за председател на парламентарната комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика.

Ох мале....е с'я вече ще гледаме филма "Отмъщението"! 

Благодаря на Chernyat oven и demonhunte за съветите. Ще ви послушам и ще игнорирам господина. Наистина няма смисъл да му отговарям повече.

Глей са, по убу да си дращи по форумите, и без тва само некой шизофреник може да му се върже, а във този форум има около 10-15 малоумни, хайде от мен да мине 20 да са.......Нека си пише, аз не го и чета ;) Добре че не е станал от ония провокатори, ама едва ли и ще стане, щото се иска за там яко дупе, а тва е некво мижаво и страхливо.....абе за нищо не става...освен да се прави на мъжле, скрито зад монитора, а си е комплексирано и продажно мишленце ;)

Какво мислите за опцията, която вече се завъртя в интернет: Тиквата, Мавъра и Куневица правят общ десен алианс и излизат на улицата?

Ми ако си останат там, що не :) Все пак затвора е за предпочитане, за тях.

Я колко независими били протестиращите, пък аз се съмнявах....

Публикувано изображение

стана ли ясно кога ще екстрадират чужденците от парламента...

малко ше изчакаш.....към 4 годинки поне...

Публикувано изображение

малко ше изчакаш.....към 4 годинки поне...

Снимката е стара и не е актуална. Не е от сегашните протести.

Това е протест, на който може да иде всеки. За всички нормални хора вече е напълно ясно, че протеста няма и никога не е имал нищо общо с ГЕРБ. И честно да ти кажа ми е жал за теб. Сигурно си много самотен и нещастен, за да пишеш такива неща. Желая ти всичко най-хубаво! Поздрав:

Снимката е стара и не е актуална. Не е от сегашните протести.

Бе, важно е да пусне нещо... Само не виждам какъв е смисъла? Кой се връзва?

Какво направи правителството за 1 месец в социалната област:

• [*]увеличи майчинските [*]увеличи детските [*]даде допълнителни пари за първолаците [*]увеличи социалните помощи [*]предвижда увеличение на минималната заплата [*]свали цената на тока с 5%

Всичко това Тиквата НЕ успя да го направи за 4 години!

Какви възгласи чуваме на протестите:

• [*]"Горчиво" [*]"Хвърли букета" [*]"На ръце ли ще се носите" [*]"Кой е мъжът в семейството" [*]"Да се целунат младите"

Някой ще каже: ама това не са виковете от протестите! Ама разбира се, това са виковете на ГЕРБерските лумпени, присъстващи на сватбеното тържество на Новото семейство: Боко & НФСБоко! 

Да са живи и здрави младите...и парламент да НЕ видят!

................

пп. 10 хил. протестиращи НЕ могат да променят волята на законно избраното българско правителство! И ако тези протести продължат, не изключвам вероятността всички останали да организираме КОНТРА-ПРОТЕСТ!

Лека вечер!

Сигурно си много самотен и нещастен, за да пишеш такива неща. 

пп. не се притеснявай-жената си гледа някакъв филм в другата стая, малкия на другия комп играе някакви игрички, а аз се занимавам с недоволни ГЕРБерасти!

лека вечер!

пп. 10 хил. протестиращи НЕ могат да променят волята на законно избраното българско правителство! И ако тези протести продължат, не изключвам вероятността всички останали да организираме КОНТРА-ПРОТЕСТ!

:lol6: Mи организирайте ги. Добре де, не виждаш ли, че пишеш глупости? И всеки знае, че изброените от теб неща са просто някакви намерения, които Орешарски заяви след като хората излязоха на улицата. Празни приказки, за да успокои ситуацията. Хората, обаче, не са луди да вярват на подобни неща.

[*]увеличи майчинските

[*]увеличи детските

[*]даде допълнителни пари за първолаците

[*]увеличи социалните помощи

[*]предвижда увеличение на минималната заплата

[*]свали цената на тока с 5%

И как направи това, като преди седмици заяви, че България никога не е била в толкова тежко финансово състояние?

пп. не се притеснявай-жената си гледа някакъв филм в другата стая, малкия на другия комп играе някакви игрички, а аз се занимавам с недоволни ГЕРБерасти!

лека вечер!

Идилия. Много компове, много нещо.

Такава беше манипулацията и през Февруари. Бойко твърдеше, че протестиращите били организирани от неговите политически опоненти. Сега управляващите пък твърдят, че протестиращите били организирани от Бойко. Но и на децата вече е ясно, че на улицата в момента излиза активната част от обществото - хората между 30 и 40-50 г. Не само те, разбира се, има и студенти и пенсионери, но основната част са именно тези хора.

[*]увеличи майчинските

[*]увеличи детските

[*]даде допълнителни пари за първолаците

[*]увеличи социалните помощи

[*]предвижда увеличение на минималната заплата

[*]свали цената на тока с 5%

Какви възгласи чуваме на протестите:

[*]"Горчиво"

[*]"Хвърли букета"

[*]"На ръце ли ще се носите"

[*]"Кой е мъжът в семейството"

[*]"Да се целунат младите"

Някой ще каже: ама това не са виковете от протестите! Ама разбира се, това са виковете на ГЕРБерските лумпени, присъстващи на сватбеното тържество на Новото семейство: Боко & НФСБоко! 

Да са живи и здрави младите...и парламент да НЕ видят!

................

Лека вечер!

лека вечер!

Какво свърши правителството, откакто е на власт?

1. Турски език в училищата.

2. Връщане на дима в заведенията.

3. Назначиха за губернатор на пиринска македония турчин.

4. Узаконяване на ромските гета.

5. Плащане на надбавки за деца, които не са в детска градина (на циганите).

6. За капак - Пеевски.

Това ли искате? Аз не. Време е да си вървят, защото за 4 години жална ни майка. Ще станем циганска държава или турски вилает.

Само, че долното го редактирай, моля те. Надникни в другата тема и виж как реагират хората чийто етнически произход визираш в подобни изказвания

Ще станем циганска държава или турски вилает.

Протестът е срещу мафията и олигархията, които действат много просто и ефективно, когато ни манипулират - "Разделяй и владей".

Премиерът уволни назначения следобед зам.-министър в МВР, който се оказа от СИК

Публикувано изображение

Част от елита на СИК -Венци Стефанов, Младен Михалев-Маджо и Стоил Славов-Телето. Техният подчинен Иван Иванов днес беше назначен за зам.- вътрешен министър
Фотограф: Капитал

Министър-председателят Пламен Орешарски уволни заместник-министъра на вътрешните работи Иван Иванов, съобщи току-що правителствената информационна служба.

По-рано днес той беше сред петимата новоназначени министри.

Проверка на "Капитал" в информационната система ДАКСИ показва, че от 1995 г. Иван Валентинов Иванов е управител на клона на групировката СИК в Шумен. Вписването е направено с решение на Шуменски окръжен съд от 20 декември 1995 г. по фирмено дело 217/1995 г.

А ето и визитката на Иванов, изпратена при назначаването му от Министерски съвет.

Иван Валентинов Иванов е роден на 13.08.1975 г. Има магистратура по история от СУ "Св. Климент Охридски" и по право от ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий". Завършил е Школата за политически мениджмънт във Фрайбург, Германия. В последните шест години е главен юрисконсулт на "Билдинг Строй Експрес" ЕООД. Преди това е ръководил офиса на "Воинтех" ЕООД в Шумен.ю

Вътрешният министър Цветлин Йовчев заяви по-късно, цитиран от агенция "Фокус", че той е поискал оставката на Иванов "незабавно". "Неговата кандидатура не е мое предложение, приех политическо назначение, предложено на министър-председателя от парламентарната сила, която е излъчила г-н Иванов като депутат в 42-ото Народно събрание. Аз самият се запознах с него едва днес", заявява още Йовчев
.

(дневник.бг)

Започна да става смешно... май...почти забравих, че е трагично.

Не е истина. Значи сега напълно схванах следния довод на уфолозите: Доказателството, че има разумен живот във Вселената е, че досега никой не се е свързал с нас.

.......3. В това време тихичко и без шум - приемане с мълниеносна бързина в безпардонно нарушение на действащия ЗНА, целеви пакет промени в закони, свързани със сигурността и обществения ред. Създаване на мощна държавна агенция по сигурността (ДАНС) с нови огромни правомощия, на практика без регламентиран контрол (само да кажа – чела съм закона и знам какво пиша).

.......

хмм....

когато преди месец ви казах, че по мое скромно мнение, трябва задължително да се нарпави реформа в МВР - вие не ми повярвахте.

Е, аз не си представях точно по този начин да се прави реформа, това днес прилича на завземане и прочистване, което още повече ми втвърдява позицията - на България това МВР не е нужно, щом всеки взел властта бърза да сложи своите си мутри начело на тази организация.Целта е ясна -да не се пипат "своите хора". 

Системата трябва да се нарпави така, че това да не е възможно и най-лесното е да се разбие напълно.

Да се премахне тази "шапка", която обединява всички силови структури и да няма възможност един човек да управлява всичко в стрната.

В това правителство някой знае ли какво прави,или се чакат обаждания с имена от влиятелни политици....?

хмм....

когато преди месец ви казах, че по мое скромно мнение, трябва задължително да се нарпави реформа в МВР - вие не ми повярвахте..

Аз не съм чел този ти пост. За "шапката", т.е. за ДАНС писах малко след сканадала с Пеевски. Накратко, ставаше дума, че се очакват да бъдат приети промени в законодателството на ЕС, които да позволят издаването на Европейската заповед за арест да може да се прави от всеки правораздавателен орган в държава-членка на ЕС, но без да е нужно тя да бъде потвърдена от орган в държавата, в която е лицето. Напр., италиански съдия издава заповед за задържане на лице на наша територия и я изпраща до... Познайте кого. До ДАНС, който трябва да я изпълни, но само ако прецени, че основанията не противоречат на националното законодателство. Идеята на ЕС е да се ускори процедурата и да се заобиколят корумпираните съдебни системи в някои страни. Идеята на нашите юнаци е да си сложат техни хора и да прецакат ЕС. Това е накратко и малко опростено. 

А иначе ето нещо, което не се нуждае от коментар - за тези, които са го пропуснали:

Със здраве!

Пишеш някакви неясни, емоционални неща и затова няма как да ти отговоря. А са неясни, защото тези, които подкрепяш нямат никаква смислена позиция или цел, освен да се задържат на власт. Подкрепяш ли назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС? Упс, той всъщност никога не е бил такъв. Или пък е бил след като се срещна с Цацаров в качеството си на шеф на ДАНС? Или пък е бил още отпреди три месеца, когато е получил достъп до класифицирана информация? Или пък не е? Ми, сега пък какъв е? Депутат? Ми, май не, но може би пък да. Бе КС да каже... Не виждаш ли какви абсурдни обяснения дават сегашните управляващи, ако техните мрънкания могат да бъдат наречени обяснения. И това, че на улицата били само студенти е пълна глупост. И се вижда от всеки репортаж и клип в мрежата.

Не. Всичките му мисли са били такива. :)

Аз преди време казах мнението си за компроматите. Според мен те са работа на турските тайни служби. Неслучайно събитията тук съвпаднаха със събитията в Турция и по-специално с изстъпленията на Ердоган.  Нещата трябва да се навържат и може дори да се появят освен турските служби и други "братски" служби. Не е случайно назначаването на Пеевски, както и бунта в Турция. Не е случайно, че Ердоган недолюбва Доган, а Борисов бе солташак на Ердоган. Вие гледате на нещата твърде ограничено от вашия си прозорец. Обаче освен това, което виждате от прозореца, съществуват много други неизвестности, които могат да станат частично известности, само с подаване главата навън :)

Според мен те са работа на турските тайни служби. Неслучайно събитията тук съвпаднаха със събитията в Турция и по-специално с изстъпленията на Ердоган.  Нещата трябва да се навържат и може дори да се появят освен турските служби и други "братски" служби.

Toва, което си написал е пример за дезинформиране и манипулация. Може би го правиш от невежество, а може би съзнателно. Не даваш никакви конкретни доказателства за твърденията си, нито даже някаква хипотеза. Този ти пост е още по-объркан и безмислен от миналия, но като имам предвид ника ти, това е нормално. Всъщност защо си се кръстил така? Като дойде ново правителство ще се прекръстиш или как? И изобщо, ако пишеш в този форум се опитай да се аргументираш малко по-сериозно и да пишеш по-ясно. Това не е партиен митинг или нещо такова. И ги питай "твоите хора", т.е. тези на които симпатизираш, да ти обяснят каква им е точно позицията, за да можеш да я представиш тук.

Не бързай да отговаряш, а по-добре прочети как се развива темата дотук, за да се ориентираш.

Освен това протестите в глобален мащаб са подкрепяни дори от UFO, тъй че рано или късно ще постигнат резултат за всеобща изненада на всички скептици, какъвто съм и аз. Скептик съм за протестите, не за UFO.  ;)

http://www.youtube.com/watch?v=4dd6OgfNvzk

Toва, което си написал е пример за дезинформиране и манипулация. Може би го правиш от невежество, а може би съзнателно. Не даваш никакви конкретни доказателства за твърденията си, нито даже някаква хипотеза. Този ти пост е още по-объркан и безмислен от миналия, но като имам предвид ника ти, това е нормално. Всъщност защо си се кръстил така? Като дойде ново правителство ще се прекръстиш или как? И изобщо, ако пишеш в този форум се опитай да се аргументираш малко по-сериозно и да пишеш по-ясно. Това не е партиен митинг или нещо такова. И ги питай "твоите хора", т.е. тези на които симпатизираш, да ти обяснят каква им е точно позицията, за да можеш да я представиш тук.

Не бързай да отговаряш, а по-добре прочети как се развива темата дотук, за да се ориентираш.

Освен това протестите в глобален мащаб са подкрепяни дори от UFO, тъй че рано или късно ще постигнат резултат за всеобща изненада на всички скептици, какъвто съм и аз. Скептик съм за протестите, не за UFO.  ;)

http://www.youtube.com/watch?v=4dd6OgfNvzk

Аз ви казах по-горе. Стига сте писали простотии. И не си ти човека, дето ще ми даваш наклон на оная работа. Ясно?

А защо съм се кръстил така...аз пък те съветвам да прочетеш политическите теми отначало и след това да ме караш да чета назад. Изобщо не ме интересува как се развива темата. Няма да ти ходя по гайдата. 

Редактирано от Пламен Орешарски (преглед на промените)

Аз ви казах по-горе. Стига сте писали простотии.

Mи, прост съм, кво да праиш. Ей го и последното нещо, което научих: Сергей, Бойко и Местан - тикви от един бостан!

Хубав лозунг, нали г-н Олигарски или както сте се нарекли там? :lol6: 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.