Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски

Featured Replies

Добро утро!

Тази нощ сънувах, че има нови избори. "Скачам като ужилен: А! Ама как бе, като имахме избори преди месец!? Поглеждам календара от телефона и какво да видя- то било 12 май 2017 година!"  :ph34r:

Правителството е стабилно със 143 депутата! Тиквата НЕ ни трябва!

Лек ден....и довечера си опичайте акъла!!  :)

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 88,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хахаха комунистите сънувате кошмари за избори.

Ще има спокойно, ще има.

И да лъжете и да мажете файдата е нула.

Вашия електорат е половината неграмотен а другия не чете форуми.

Така, че и да пишете тука ефекта е обратен ама сте прекалено тъпи да го разберете.

Редактирано от demonhunte (преглед на промените)

...Поглеждаш календара-то било 09.09.1944.

Стабилна власт за 45 години...Хората не ни трябват !

Опичайте си акъла,че...Белене...!!!

И ракети SS-23...

Зомбирани...

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Хаосът е тотален. Назначават се министри, след 2 часа се уволняват. Турци и комунисти публично си посипват главите с пепел, но това не им пречи да продължават задкулисните си игрички и далаверки. В БСП започнаха да се разцепват, и с право - Станишев е пълен провал, не знам защо още го търпят. ГЕРБ пък не ходят изобщо на работа. Все едно аз да реша да не ида на работа. Ще ме уволнят, разбира се. Но кой ще уволни тях? С поведение на нацупени примадони политика не се прави. Правителството бълва абсурд след абсурд. Че скоро ще падне, е ясно на всички, включително и на самия Орешарски. Неясното е какво правим после. Служебен кабинет -> предсрочни избори , това вече ни омръзна, а и едва ли нещо ще се промени. Българите все чакаме месията да ни оправи, но вече има криза и за месии...

за времето в което ви управляваше бивш шеф на "ипон"/между другото фирмата съществува  и до днес,ръководена от подставени лица/ ,смешно или трагично беше?

пп

от трибуната на българския парламент ,този човек каза "ще има нови избори, и на есен ,аз ще съм министър председател на българия"

от ефира на национална телевизия,този човек каза"партията съм я оставил на цветанов..мен ме интересува управлението на държавата"

смешно или трагично?..

Отговаряш в стил Станишев!

Става нещо изключително лошо в Президенството на Консултативният Съвет по Национална Сигурност !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Болен явно е съвсем е спрял да си пие хапчетата напоследък.

Става нещо изключително лошо в Президенството на Консултативният Съвет по Национална Сигурност !

Волен Сидеров обърка КСНС с цирк, проваля заседанието

Заседанието на Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС) при президента започна със скандална акция на Волен Сидеров в типичния му стил. Лидерът на "Атака" не позволи с неспирния си монолог президентът Плевнелиев да открие заседанието и започна да отправя лични нападки към него.

Водачът на "Атака" се държи изключително неадекватно

за политик, лидер на партия и участник в КСНС и изглежда сякаш наистина е сбъркал форума.

След неколкократните му забележки към президента и към Бойко Борисов, с когото говори на "ти", Борисов напусна КСНС, като каза, че Сидеров потъпква цялата нация. 

Сидеров му отвърна, че (Борисов - б.ред.) и без това "напуска и парламента и всичко". Плевнелиев пък по думите му бил "президент на ГЕРБ". 

Сергей Станишев заяви, че "очевидно това е стилът на лидера на ГЕРБ" и изрази недоумение защо е напуснал залата така бързо, при положение че и преди е имало други напрегнати съвети.

Президентът поиска Сидеров да декларира, че ще спазва правилата на КСНС.

"Г-н Плевнелиев, ние не сме в казармата. Аз съм свободен гражданин, няма да ми казвате какво да правя. Имам свободна воля", отговори Сидеров.

Плевнелиев поиска проверка дали може да отстрани Сидеров от заседанието

Обявена бе 15-минутна пауза.

Лидерът на ДПС Лютви Местан настоя в паузата да се свържат с Борисов, така че той да се върне на КСНС. "И без това в парламента заседаваме без ГЕРБ. Това беше шанс политическите сили да седнат на една маса", каза Местан.

Предлагам всички да обмислите действията си, каза Плевнелиев.

Предлагам след 15 минути да се съберем без медиите, защото тяхното присъствие създава условия за такъв диалог, който се водеше с г-н Сидеров, заяви лидерът на БСП Сергей Станишев.

След скандала в началото на заседанието Сидеров влезе в конфликт и с министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев в сградата на президентството. Сидеров обвини Йовчев, че бутал и блъскал репортер на телевизия "Алфа".

Той отказа да напусне коридора, като заяви, че хората в институцията не са си у дома, а това е държавна институция и продължи да крещи по вътрешния министър.

Освен това лидерът на националистическата партия успя да се скара с журналистите, както и със служителите на администрацията на президента.

Сидеров заяви, че е блъснат в коридора и е заснето на камерите на медиите. Той отказа да отговори на въпроси на журналисти с мотива, че ще ходи, където си иска.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5865271

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Волен Сидеров обърка КСНС с цирк, проваля заседанието

...

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5865271

Мисля че е крайно време да му се сложи усмирителната риза на тоя психопат.

Ибиха му балансите ,и това се вижда с всяко негово действие от началото на протестите.

Той вече не прилича нa политик (аз лично никога не съм го възприемал като такъв),по-скоро на провинциална комплексирана мутра.

Като е искал охрана ,защо не си взе 2 костюмирани момчета от някоя фирма ,ама е събрал тая пасмина утрепки.

Работата е ...no comment.

Тъкмо си мислиш, че по големи малоумници и отрепки не може да има и тия си подобряват собствените рекорди.

Баси идиотите, баси чудото...  Родните ни политици стигнаха дъното и вече копаят надолу... А тоя Болен е за клиниката в Курило, лично аз ще го закарам до там...

https://www.facebook.com/events/136440763224798/

А Волен ме вбесява. Може ли тоя да не бъде арестуван при президента бе!

Що бе? какво те притеснява? Зададе въпрос на Офшорски, пък тоя не ще да отговаря. Смущава те, че наруши протокола ли? Ами така е...наруши го, ама вече всички трябва да знаят, че неудобни въпроси ще им бъдат задавани по всяко време, на всяко място и по всякакъв начин!

А не те ли повече смущава, че вече за втори път наблюдаваме сериозни признаци на умствено разтройство на Тиквата, класифицирано в специализираната литература като- МКБ F22.9

Вижте как Волен Сидеров се държи хулигански, прекъсвайки президента Плевнелиев и как му вдига скандал!

България е на нокти, огромна част от хората са на мнение, че тези политици не заслужават повече никакъв кредит на доверие и трябва да се омитат на секундата!

http://www.vbox7.com/play:197ff3a68d

Вижте как Волен Сидеров постоянно  засича президента, не му дава да вземе думата. Как се опитва да направи с него скандал.

Каквито и различия да имат политиците, това вече е дъното - хулиганско държане и пълно незачитане на президентската институция!

Нова група обединява многохилядните протестиращи от цяла България

Хората са истински бесни от циркът, който се разиграва в държавата.

Изключително много са подразнени и от цирка, който разигра Волен Сидеров на Консултативния съвет.

Групата във Фейсбук се нарича „Окупирай НДК по време на конференцията на ПЕС, свали Станишев” и е създадена поради дебелоочието и наглостта на хората от ДПС, БСП и „Атака”.

https://www.facebook.com/events/136440763224798/

Редактирано от agr (преглед на промените)

Е, стига сте вдигали рейтинга на президента де. Като че не го знаем и него самия кой е и кой го назначи на поста. Хитреци!

Вижте как Волен Сидеров постоянно  засича президента, не му дава да вземе думата. Как се опитва да направи с него скандал. Каквито и различия да имат политиците, това вече е дъното - хулиганско държане и пълно незачитане на президентската институция!

Това, както писах сутринта е подигравка не само с Президента и другите парламентарно представени политически партии, а и с всички избиратели. Същото се отнася и за другите участници - Бойко, който се прави на примадона, както и Сергей и Местан, които мълчат като сещате се какво.  

Е, стига сте вдигали рейтинга на президента де. Като че не го знаем и него самия кой е и кой го назначи на поста. Хитреци!

И това е вярно. Затова, казвам, че Бойко, Доган и Местан са тикви от един бостан. Към тях можем да добавим и Президента. Все пак, неговото поведение е малко по-адекватно от това на другите.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

Що бе? какво те притеснява? Зададе въпрос на Офшорски, пък тоя не ще да отговаря. Смущава те, че наруши протокола ли? Ами така е...наруши го, ама вече всички трябва да знаят, че неудобни въпроси ще им бъдат задавани по всяко време, на всяко място и по всякакъв начин!

А не те ли повече смущава, че вече за втори път наблюдаваме сериозни признаци на умствено разтройство на Тиквата, класифицирано в специализираната литература като- МКБ F22.9

Смущава ме че безродни изроди (като вас) живеят в една държава и дори на една планета с мен. Не бива да има такива същества. И днес на протест както всеки ден, а в събота на големия, за да им се разгони фамилията на комунистите в НДК. Засега, нормалните хора сме единни, което е чудесно!

Редактирано от Pontifex (преглед на промените)

Към тях можем да добавим и Президента. Все пак, неговото поведение е малко по-адекватно от това на другите.

То това ако е президент....никой не го бръсне за слива! Той Тиквата за това си го и избра такъв..... 

Звучиш ми като Станишев.Държавата се разпада,той като надрусан продължава да си боботи за Бойко.Бойко вече е история,но Сергейчето продължава :) Не усещате ли колко много е изтървал влаковете ?

Да знаем кой го е предложил за президент,но ние си го избрахме.

Това което направи тоя нещастник днес заслужава да му бъде отнет статута на депутат/народен представител и да му бъде потърсена съдебна отговорност за неуважение на българският народ и президенстката институция.

В случаят няма значение кой е президентът,Волен си позволи да го обвинява публично ,пред политически партии ,и медии.

С  това той прекрачи всички законови и морални линии.

То това ако е президент....никой не го бръсне за слива! Той Тиквата за това си го и избра такъв..... 

"Не спори с глупака,защото ще те свали на неговото ниво,и ще те бие с опит"

Каква трябваше да бъде адекватната реакция на президента в случаят според тебе ?

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

С  това той прекрачи всички законови и морални линии.

Законови НЕ, морални -ДА, ама като имаш предвид, че морала не е никакъв морал, за мен не се случай нещо кой знае какво, освен типично изпълнение в стил- Волен!

Ако още не е ясно каква е позицията на повечето протестиращи ето я нагледно:

Публикувано изображение

И от страницата на #ДАНСwithme  във ФБ:

Ние сме хората, които не сме представени в Парламента. Някои са гласували за партии, които не успяха да преминат бариерата. Други са дали гласа си за парламентарно представени сили, защото са повярвали на обещанията им, а вместо това получават пошъл спектакъл. Има и негласували, но все пак омерзени и погнусени от разиграващия се грозен сериал по върховете на властта.

Протестираме заради присъствието на хора като Делян Пеевски в Народното събрание. Протестираме срещу избора на Волен Сидеров за шеф на комиси...я “Антимафия”. Протестираме срещу епидемията от "катарзис", позволяваща на всякакви политически и морално компрометирани лица да бъдат назначавани на високи държавни постове. Протестираме срещу това, че е напълно неясно кой управлява държавата. Искаме да знаем чия кукла е господин Пламен Орешарски и кой диктува неговите действия и бездействия. Протестираме срещу олигархията, която не излиза от властта. Протестираме срещу олигархията, която поддържа всяка власт. Протестираме срещу олигархията, която унижава гражданите с безумни назначения и огромна наглост! Този път, поднасяйки си цялата държава на тепсия.

Нашите искания са за върховенство на закона, прилагане на законите, морал в политиката, придържане към европейските ценности. Всяко правителство, което си позволи да наруши тези ценности, трябва да знае, че ние сме тук и ще реагираме.

Това е културният протест на културните хора. Ние няма да издигаме обидни лозунги, нито лозунги, които разделят. Ние сме обединени в искането олигархията да напусне властта и България да се развива според стандартите на европейските демокрации като достоен член на Европейския съюз.

Всеки от нас участва в протестите, за да опровергае заблудата, че от отделния гражданин и избирател нищо не зависи. Всички ние сме граждани на България и граждани на Европейския съюз и го доказваме, като открито, ясно и безкомпромисно изразяваме гражданските си позиции.

Протестът ни не е обвързан с никоя политическа сила, нито цели връщането на определени политически сили във властта. Партиите, които искат власт, ще трябва сами да заслужат доверието на суверена.

NB!
Всякакви призиви за насилие и омраза ще бъдат считани за провокация и ще бъдат изтривани. Езикът на омразата не е нашият език

Законови НЕ, морални -ДА, ама като имаш предвид, че морала не е никакъв морал, за мен не се случай нещо кой знае какво, освен типично изпълнение в стил- Волен!

Я ми преведи.

Според теб щом утайката на улицата няма морал,давай сега и в президентството да правиме циркове ,а ?

Омаловажаваш случилото се.Явно още си писарче на АТАКА :)

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Я ми преведи.

Според теб щом утайката на улицата няма морал,давай сега и в президентството да правиме циркове ,а ?

Омаловажаваш случилото се.Явно още си писарче на АТАКА :)

Ами сега Волен има пари за раздаване :) ДПС-то му напълни банковата сметка и има за интернет-бойци :)

Ами сега Волен има пари за раздаване :) ДПС-то му напълни банковата сметка и има за интернет-бойци :)

Съгласен !!

Има и за пици на селяндурчетата от охраната му.

Аз по-идиотско правителство не съм виждал. То бива наглост, ама това прекрачи всякакви граници. Вижте безгръбначното мекотело Орешарски - от една седмица или не си спомня, или няма отговор на най-важните въпроси:

Кой му нареди да назначи Пеевски за шеф на ДАНС

Защо назначи бивш СИК-аджия за зам.министър на вътрешните работи

И без да отговаря на тези въпроси е ясно едно - Орешарски е кукла на конци, всички знаем кой ги дърпа - ДПС. А този смешник Сидеров въобще няма какво да го коментирам.

Лошото е, че комунистите за разлика от Бойко няма да пуснат властта току-така и се опасявам, че трябва да се случи нещо по-сериозно за да си отидат от власт. Но няма друг начин - ако те останат начело на държавата, това ще е краят, наистина краят на България.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.