Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да премахна qvo6.com?

Featured Replies

Здравейте, извинявам се, ако темата не е в правилния раздел. Одеве както си цъках в utorrent и ми се появи някакъв линк, който изтеглих(мислих си, че е нещо към utorrent). Изтеглих този прословута програма, която успях да изтрия от контролния панел, но проблема е, че ми излиза на началната страница в мозила и гугъл хром. Как да я махна?? Пише, че трябвало да я махна от 'добавки', да ама я няма там... Пробвах да сменя и линка към началната страница, но не става... :?

Оххх, и ти си хванал от тия гадни боклуци, немя оттърване от т'ва нещо...

• Автор

SLI - пробвах от гугъл хром но не стана :(. Изтеглих и програмата, но не ми намира qvo6... Аз я дейнсталирах от още одеве от контролния панел, но продължава да ми се появява като начална страница в мозила и гугъл хром. Пробвах да я сменя началната страница в мозила, но не става...пак ми излиза qvo6 ... баси майката.

Спираш интернета, като извадиш кабела или по друг начин в зависимост как достъпваш до него. Чистиш скорошната история на Лисичката, като задаваш да се изчисти всичко като за времеви обхват на изчистването зададеш отново  "всичко". На всичките отметки слагаш чавка. На Хрома по същият начин, история-> чистене на браузерните записи(clear browsr data), като на хрома понеже в опциите има и изтриване на запаметените пароли, е по-добре да махнеш отметката от съответният ред, освен ако не си ги помниш всичките и да ти се занимава отново да ги въвеждаш.  Изключваш браузерите и отиваш тук:

C:Documents and SettingsuserLocal SettingsTemp

Изтриваш всичко в папката. Ако не си спрял браузерите, няма да разреши изтриването на някои файлове и подпапки, които са временни и се използуват от браузерите, когато те са активни(включени)

• Автор

Оправих се. Благодаря на всички за помощта!

sliderum - ти хубаво си харесал, ама не съм се оправила xD пак ми излиза това. От иконката на мозила от свойства я изтрих тази страница, хубаво ама от старта като вляза в мозила, пак ми излиза този сайт...И в гугъл хром същата работа. Иначе спрях браузъра и влязох там където ми каза, но не знам какво да изтрия :D как така всичко? Изтеглих няколко анти вирусни и някакви програми, които трябваше да сваля, преди да изтегля въпросните анти вирусни и сега какво? Не знам какво да изтривам :D. Нямам никакви файлове с qvoo6, деинсталирах я...но защо продължава да ми се появява като начална??

Оправих се. Благодаря на всички за помощта!

sliderum - ти хубаво си харесал, ама не съм се оправила xD пак ми излиза това. От иконката на мозила от свойства я изтрих тази страница, хубаво ама от старта като вляза в мозила, пак ми излиза този сайт...И в гугъл хром същата работа. Иначе спрях браузъра и влязох там където ми каза, но не знам какво да изтрия :D как така всичко? Изтеглих няколко анти вирусни и някакви програми, които трябваше да сваля, преди да изтегля въпросните анти вирусни и сега какво? Не знам какво да изтривам :D. Нямам никакви файлове с qvoo6, деинсталирах я...но защо продължава да ми се появява като начална??

Трие се всичко както съм описал. Само опцията за изтриване на паролите в хром не се активира. Не е сложно. Междувременно може да деинсталираш и mTorrent и да го инсталираш в някоя от по-старите му версии. Вероятно се сещаш откъде да ги намериш. Интересно ми е дали си запомнила какво си "цъках в utorrent", защото проверих каквото се сетих, но не ми се появява този нахален malware.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

Просто преглеждат торентите и най-отгоре ми се появи нещо май пишеше "turbo net" не съм сигурна...абе изтеглих го, мислех си че е към utorrent. Даже сега като влязох там видях че има още едно, което чака да го изтегля, та чак има и 4 звезди :D "Speed Your Computer" пише...ако на някой му се появява..да не го тегли.

На мен не се появява нищо. :) Явно съм карък и всичко си вървеше по план. Разбира се, махнах клиента щото не ми е нужен. Инсталирах го, само за да проверя какво става при теб.

Смятам , че има достатъчно информация по този въпрос. Намираш, четеш, експериментираш. Другия вариант е плащаш за преинсталация, не четеш, не рискуваш и нищо не научаваш.

http://forums.anvisoft.com/viewtopic-45-4660-0.html - На английски

http://www.2-removevirus.com/ru/udalit-qvo6-com-qvo6/ - На руски

Доколкото разбрах, докато се ровиш из торент сайтовете, се появяват реклами и ти си кликнала на някоя от тях, ако е така си изтегли adblock добавка за браузера, който ползваш и няма да те изкушават да кликаш ;)

• Автор

Keba  - тези линкове ги прегледах още вчера и направих всичко, както беше описано. За сега не ми се появява qvoo като начална страница, но като кликна от старта на мозила ми пак ми излиза :D

Keba  - тези линкове ги прегледах още вчера и направих всичко, както беше описано. За сега не ми се появява qvoo като начална страница, но като кликна от старта на мозила ми пак ми излиза :D

Няма да споря за конкретните теми, защото е възможно точно тях да си прочела. Има много инструменти, които могат да отстранят този крадец на страници, както го описват в статиите. Твърдо отказвам да се заразявам, за да ти докажа , че има инструменти, които могат да въздействат успешно на въпросния злонамерен софтуер. Аз съм по превантивните мерки, пък и съм минал вече по пътя, по който в момента, ти вървиш.Пак ти казвам, какъв е принципа, намираш, четеш, експериментираш. Другия вариант е намираш си оправдания, че не можеш, отиваш на преинсталация и въпроса ти се решава до следващия път. Не казвам , че ще стане като с магическа пръчка, само казвам , че е абсолютно възможно, не мога да ти препоръчвам антишпионски софтуер по въпроса, защото политиката на сайта не позволява.Сега се сещам за трети вариант за премахване на qvo6 "Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове.". Постваш си темата в съответния форум и колегите ще се опитат да ти помогнат. Само един съвет ще ти дам , не качвай повече от една антивирусна наведнъж и не си сменяй антивирусните като носни кърпички.

Редактирано от keba (преглед на промените)

СТЪПКА 1

Публикувано изображение Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode).

• [*]Затворете всички стартирани програми и браузъри [*]Кликнете два пъти върху
adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. [*]Този път маркирайте Delete [*]Вашият компютър ще се рестартира автоматично. Текстовия файл ще се отвори след рестарта. [*]Моля, да публикувате съдържанието на този лог в отговора си [*]Можете да намерите лога,който автоматично се запомня тук C:AdwCleaner[s1].txt.

СТЪПКА 2

Публикувано изображение Моля изтеглете Junkware Removal Tool на вашия десктоп.

• [*]Спрете временно работата на защитните програми. [*]Стартирайте инструмента
JRT.exe [*]Ще се отвори ДОС прозорец. Натиснете което и да е копче от клавиатурата. [*]Затворете излишните приложения и всички браузъри и изчакайте проверката да завърши. [*]Ще се появи лог файл (който можете да намерите и ръчно на десктопа с името JRT.txt). [*]Моля копирайте съдържанието на лог файла в следващия си пост.

СТЪПКА 3

Публикувано изображение Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware

• [*]Кликнете два пъти върху
mbam-setup.exe, за да инсталирате програмата. [*]Уверете се, че са поставени отметки на Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes' Anti-Malware. След това кликнете на Finish. [*]Ако има намерени обновявания, тя ще ги изтегли и инсталира. [*]Стартирайте програмата и изберете "Perform Quick Scan", след това кликнете на Scan. [*]Сканирането ще отнеме малко време, затова моля да бъдете търпеливи. [*]Когато сканирането завърши, кликнете на OK, след това Show Results, за да видите резултата. [*]Уверете се, че на всички редове има отметки, и кликнете на Remove Selected. [*]Когато всичко бъде премахнато, в Notepad ще бъде отворен лог. [*]Прикачете този лог в следващия си коментар в темата.

Забележка: Ако MalwareBytes'Anti-Malware се затрудни в премахването на откритите вируси/заплахи, той ще поискада рестартира компютъра Ви и по време на рестартирането да премахне проблемните вируси/заплахи. Ако бъдете попитани, потвърдете че желаете вашия компютър да бъде рестартиран.

• Автор

Ох, до преди малко не можех да вляза в нета, имаше проблем нещо с dns сървъра....причинен най-вероятно от qvo6, или нещо друго...Но се оправи от самосебе си....... Вижте какво ми намери Malwarebytes' Anti-Malware

http://prikachi.com/images/274/6226274Q.jpg

Някой знае ли какво е това, и има ли нещо общо с тъпото qvo6, че ми писна вече от него...Да не го бях сваляла вчера... :@

Редактирано от mozilla1 (преглед на промените)

Ами трий, рестартирай и кажи дали още го има това.

Ох, до преди малко не можех да вляза в нета, имаше проблем нещо с dns сървъра....причинен най-вероятно от qvo6, или нещо друго...Но се оправи от самосебе си....... Вижте какво ми намери Malwarebytes' Anti-Malware

http://prikachi.com/images/274/6226274Q.jpg

Някой знае ли какво е това, и има ли нещо общо с тъпото qvo6, че ми писна вече от него...Да не го бях сваляла вчера... :@

Някакви инструкции ще следвате или ще си карате на своя глава? Някакви логове нещо? Инструкциите са на български...

Някакви инструкции ще следвате или ще си карате на своя глава? Някакви логове нещо? Инструкциите са на български...

Е то от горните постове май наистина на своя глава кара :)

Прочети всичко това, ама внимателно, мноооооого внимателно и постни логовете. Ако искаш да ти се оправи наистина проблема, ще слушаш само B-boy[styLe] и кога ти се кара, само ще клепаш и ще изпълняваш ;)

СТЪПКА 1

Публикувано изображение Изтеглете и стартирайте програмата AdwCleaner (by Xplode).

• [*]Затворете всички стартирани програми и браузъри [*]Кликнете два пъти върху
adwcleaner.exe за да стартирате инструмента. [*]Този път маркирайте Delete [*]Вашият компютър ще се рестартира автоматично. Текстовия файл ще се отвори след рестарта. [*]Моля, да публикувате съдържанието на този лог в отговора си [*]Можете да намерите лога,който автоматично се запомня тук C:AdwCleaner[s1].txt.

СТЪПКА 2

Публикувано изображение Моля изтеглете Junkware Removal Tool на вашия десктоп.

• [*]Спрете временно работата на защитните програми. [*]Стартирайте инструмента
JRT.exe [*]Ще се отвори ДОС прозорец. Натиснете което и да е копче от клавиатурата. [*]Затворете излишните приложения и всички браузъри и изчакайте проверката да завърши. [*]Ще се появи лог файл (който можете да намерите и ръчно на десктопа с името JRT.txt). [*]Моля копирайте съдържанието на лог файла в следващия си пост.

СТЪПКА 3

Публикувано изображение Изтеглете Malwarebytes' Anti-Malware

• [*]Кликнете два пъти върху
mbam-setup.exe, за да инсталирате програмата. [*]Уверете се, че са поставени отметки на Update Malwarebytes' Anti-Malware и Launch Malwarebytes' Anti-Malware. След това кликнете на Finish. [*]Ако има намерени обновявания, тя ще ги изтегли и инсталира. [*]Стартирайте програмата и изберете "Perform Quick Scan", след това кликнете на Scan. [*]Сканирането ще отнеме малко време, затова моля да бъдете търпеливи. [*]Когато сканирането завърши, кликнете на OK, след това Show Results, за да видите резултата. [*]Уверете се, че на всички редове има отметки, и кликнете на Remove Selected. [*]Когато всичко бъде премахнато, в Notepad ще бъде отворен лог. [*]Прикачете този лог в следващия си коментар в темата.

Забележка: Ако MalwareBytes'Anti-Malware се затрудни в премахването на откритите вируси/заплахи, той ще поискада рестартира компютъра Ви и по време на рестартирането да премахне проблемните вируси/заплахи. Ако бъдете попитани, потвърдете че желаете вашия компютър да бъде рестартиран.

B-boy{StyLe] не ми се карайте господине, ако обичате :D. Оправих се, мерсаж за програмата /adwcleaner/

Не се карам, просто е редно след като искате помощ да изпълнявате инструкциите за да може да получите адекватна помощ.

Маркирайте и всички елементи в Malwarebytes' Anti-Malware и ги изтрийте и тях.

Ако всичко а наред няма да ви карам да правите сложни гимнастики, но иначе можем да проверим с OTL и няма да е зле да стартирате и този инструмент за всеки случай и да публикувате и неговия лог файл.

Shortcut Cleaner

Публикувайте и лог файла от JRT, който ми бяхте пратили на лични съобщения.

Поздрави! :)

Прочети всичко това, ама внимателно, мноооооого внимателно и постни логовете. Ако искаш да ти се оправи наистина проблема, ще слушаш само B-boy[styLe] и кога ти се кара, само ще клепаш и ще изпълняваш ;)

Чак такъв гестаповец не съм. :) Вярно, че днес даваха U-571 ама все пак. :)

B-boy{StyLe] не ми се карайте господине, ако обичате :D. Оправих се, мерсаж за програмата /adwcleaner/

Колегата не ти се кара. Той, както и целия HJT имат огромен опит ( казвам го без да преувеличавам) и не случайно те кара да изпълниш стъпките, за да не стане по лошо и после да се налага преинсталация на Windows. Радваме се обаче,че си се справил с проблема.

Редактирано от Emokostov (преглед на промените)

Не е по карането, не е и по следването, по - скоро е по това някой друг да и свърши всичката работа, ама по нейния начин, за да не ставате после на кълбета. :D Поне "мерсаж" получи в крайна сметка, както се казва не е много, но е от сърце. Какво да се прави , new generation.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.