Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

MalwareBytes' Anti-Malware - проблеми, дискусии, мнения

Featured Replies

Да попитам, защо при всеки ъпдейт тегли цялата база с дефиниции(която с всеки ъпдейт расте), а не тегли само последните нововъведения в нея?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 182,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тези, които видят такова число за базата данни на MBAM: 911122006 (това е само пример), да не се притесняват. От днес има нов вариант за номериране на базата данни за MBAM, справка: Malwarebytes New

• Тази новина много ме зарадва! Ха, дано MBAM да ги мачка всичките Туулбари и нежелани приложения, че така съм им набрал покрай близки и приятели.

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Има нова версия на почистващия инструмент поддържащ вече и версия 3. За тези, които имат проблеми с нея може да почистят с него и да я инсталират наново. https://forums.malwarebytes.com/topic/196

Публикувани изображения

Да попитам, защо при всеки ъпдейт тегли цялата база с дефиниции(която с всеки ъпдейт расте), а не тегли само последните нововъведения в нея?

Странно. Да не би да не си разбрал нещо? Я дай скрийншот или видео?

Сега не мога да дам, защото вече се ъпдейтна, но всеки път тегли по над 4МВ, като разликата в предходния ъпдейт е няколко Кбайта, които реално трябва да са "новостите'. Ще пробвам пак след няколко часа и ако има нова версия на дефинициите ще направя скриин по време на свалянето.

пп. Актуализацията протича както е показано тук, само че показва 4123КВ и става малко по-бавно.

пп2: Ето и скриин от преди малко:

Публикувано изображение

Редактирано от mita4e (преглед на промените)

Така ли е при вас?

Говори се от доста време, че в новите билдове ще вкарат опцията "incremental updates" така и това ще бъде оправено по-нататък.

http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=33555

:)

Имам едно въпросче,защо MBAM открива редовни компоненти на Уиндоус като заплахи???

Кликнете на долната лента,с десен бутон,изберете Properties>Start Menu>Customize>Advanced и нагласете настройките както са на картинката.

Потвърдете с ОК и пак ОК.

Пуснете фул скан с MBAM.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от M_Polyce (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

За съжаление, сайтът е претърпял само ре-дизайн, но от компанията съобщават, че това е само началото. Аз лично се надявам на изцяло нов уеб сайт, защото този е доста празен. Относно новата версия, бета тестването постоянно тече, но евристиките правят леки проблеми и сме в процес на откриване и отстраняване. Явно е, че срока не се спази, но аз лично това го очаквах. Надявам се много скоро да я пуснат. П.П.: nikssi, зарежи тия проби и направи един тест на 1.45 .

Лично за мен сайта няма значение стига програмата да е ефективна-каквато е нали... :biggrin:

Лично аз предпочитам да е така, защото на заразен компютър с блокиран нет не можеш да я обновиш, но с флашка може да и прехвърлиш последната база с данни!
  • Автор

Лично за мен сайта няма значение стига програмата да е ефективна-каквато е нали... :clap:

Всъщност е важен и сайта. В момента те са насочили почти всички ресурси в форума си, а макар, че съм регистриран, имам права да виждам много повече неща, отколкото привидно има. Проблемът е, че аз лично искам да видя нещо в техния сайт - искам статистика от тяхната MalwareNet технология и то по подробна, искам някакви речници.... искам асортимент от информация, хайде да не е богат, но да има някакъв. Мен това положение не ме задоволява и ще претендирам за повече, защото аз искам, по-късно и Вие ще разбере, че го искате, защото това ще бъде полезно за тях и защото така трябва.

• Автор

Ти имаш достъп до специалния раздел на уважаваните потребители, където я има бета версията на 1.45 + инструкции какво, как и защо. Опитай и публикувай там резултати, че наистина са необходими.

Ти имаш достъп до специалния раздел на уважаваните потребители, където я има бета версията на 1.45 + инструкции какво, как и защо. Опитай и публикувай там резултати, че наистина са необходими.

Да програмата я свалих 1.45 Beta build 21 предполагам нищо не пречи да си рушкам с пробичките и да я тествам :clap: Просто в момента съм претоварен с работа за съжаление http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Може би от понеделник-вторник да се включа по активно.

• Автор

Необходим е пълно сканиране, без да е обновена програмата и ако има нещо засечено с евристиките да публикуваш лог там, с прикачените проби, но без да ги триеш, след като програмата ги е намерила. Там всичко е описано, няма да се впускам в подробности. Само това е необходимо и не е много, да кажеш....

Необходим е пълно сканиране, без да е обновена програмата и ако има нещо засечено с евристиките да публикуваш лог там, с прикачените проби, но без да ги триеш, след като програмата ги е намерила. Там всичко е описано, няма да се впускам в подробности. Само това е необходимо и не е много, да кажеш....

Благодаря,прочетох го в поста.

• Автор

Malwarebytes се нуждаят от бета тестъри за новата версия. Ще се радвам да има поне малко българско участие: http://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=44079&st=0&#entry218684 http://www.malwarebytes.org/beta_testers.php П.П.: Дори да не владеете език, стига да съберете необходимата информация, ние ще Ви помогнем за комуникацията!

Malwarebytes се нуждаят от бета тестъри за новата версия. Ще се радвам да има поне малко българско участие:

http://forums.malwar...=0&#entry218684

http://www.malwareby...eta_testers.php

П.П.: Дори да не владеете език, стига да съберете необходимата информация, ние ще Ви помогнем за комуникацията!

Първо благодаря за информацията и идеята!

Попълних формата от вторият ти линк,получих и-мейл с линк за потвърждение,цъкнах и него.

Това което искам да питам е :

1.Трябва ли да съм регистриран във форума им за да получа достъп.

2.Има ли нещо друго което съм пропуснал или трябва да направя.

Благодаря.

• Автор

stonit, аз пуснах повече информация от това, което ти даваш, още преди да знаете, че ще има такава сериозна нова версия, позакъсняла информация даваш.

-TEN4O-,

1.Трябва ли да съм регистриран във форума им за да получа достъп.

По принцип - не! В форума, всеки един включил се в бета тестването ще получи достъп до скрита секция, където ще може да репортва за нови проблеми и да получава информация. По и-мейл трябваше да ти пратят линкове и инструкции, а за бъгове, можеш да репортваш и на [email protected] . Така че, тук опира до твоята преценка, но по мое мнение е хубаво да се регнеш в форума им, за да получаваш информация много по-бързо, да следиш нещата и прочие.

2.Има ли нещо друго което съм пропуснал или трябва да направя.

Всичко, което е наложително да знаеш би трябвало да ти е било пратено по и-мейл, а за останалото наистина е хубаво да се регистрираш в форума им и да видиш за какво става въпрос.

Някой има ли обяснение защо Malwarebytes' Anti-malware блокира достъпа до www.###### (95.211.34.41). Блокира го дори и при ping. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.