Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

RQ: Депресиращ филм - чак да ми се скъса сърцето

Featured Replies

Малко ми е трудно да обясня точно какъв филм търся, но ще опитам. Търся някакъв много депресиращ филм, трагедия, драма, на основа на невъзможна любов между двама души и/или несподелена любов. Допускат се дребни проблясъци на щастие, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ щастлив край. Ако е и мрачен, още по-добре. Нещо, което да е почти съсипващо с трагичността си. Опитвам се да се сетя такъв филм, но просто не мога и затова се обръщам за идеи към съфорумците и съфорумките ми. :) Всъщност, The Butterfly Effect (Ефектът на пеперудата) има е нещо подобно, само че на мен ми трябва нещо МНОГО по-мрачно/депресиращо. EDIT: Линк не е задължителен, стига ми и заглавие (препоръка). :P

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

• Отговори 59
  • Прегледи 53,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

... трагедия, драма, на основа на невъзможна любов между двама души и/или несподелена любов. Допускат се дребни проблясъци на щастие, но В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ щастлив край.

<{POST_SNAPBACK}>

The barber Of Siberia - доколкото разбрах искаш любовни...за невъзможната любов.

Leaving Las Vegas...Също.

Иначе мрачни и тежки филми:

Alive.

Papillon

Deer hunter

Runaway train

Seven

Cube

One flew Over a cocoo's nest

Bad boys (С Шон Пен)

Sleepers

Bitter moon

Мойте предложения са: Момиче за милиони (A million dollar baby) Love story - доколкото си спомням беше доста тъжен, но е и доста стар.

Редактирано от lpa (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за предложенията. Ще ги прегледам. :wors:

A Walk To Remember

Sweet November Публикувано изображение

Колкото и пъти да ги гледам, все рева...

• 5 седмици по-късно...

Веднага се сещам за Rush с Джейсън Патрик и Дженифър Джейсън Ли. Пък и музиката на Клептън... Изходният сценарий ме подсеща за три истории - "Играчът на рулетка" от вездесъщия Достоевски, "Вълшебната планина" от неповторимия Томас Ман и "Страданията на младия Вертер" от неподражаемия Гьоте. В книжен вариянт са прекрасни, филмите също са доста добри, но съм ги гледал доста отдавна и се съмнявам, че някъде могат да се намерят. Всъщност последните два със сигурност ги има на VHS в Гьоте-център и в библиотеката на ВТУ...

Редактирано от vboychev (преглед на промените)

"Ghost"-"Дух"

Сам Уийт ( Патрик Суейзи ) и Моли Йенсен ( Деми Мур ) са влюбени и по-щастливи от всякога. Трагедията настъпва, когато Сам е убит. Но духът му остава на Земята и започва да търси начин да се свърже с Моли, за да я предупреди, че нейният живот също е в опасност. Той открива Ода Мей Браун (Упи Голдбърг) - шарлатанка екстрасенс, която с изненада открива, че способностите й са истински!

Инфо: http://www.ntv.bg/movies/show_movies.php?id=49

Никога няма да ми омръзне да го гледам !

мисля че това което търсиш е The Bridges of Madison County, но може би е по-сериозен от колкото искаш

ИСТОРИЯТА НА МАРКИЗ ДЬО САД

Препоръчвам, аз лично смятам тоя филм за адски извратен! Гледах го една нощ и нещо в мен трепна ;)

http://kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=4082

""//::Това да не стане тема на самоубииците....зловещо!!!

Гледайте по 66 пъти всеки филм във тази тема и ще се превърнете във трима човека от които двама са любовници а третия иска да ги убие....

Редактирано от pavl0v (преглед на промените)

Лелеее човек ако вземе да изгледа тея филми еди след друг може да посегне на живота си Публикувано изображение

Да бе баси депресиращата тема ;):):)

Най-депресиращия за мен филм си остава "Реквием за сън" (Requiem for a dream). Просто няма друг подобен ... Изгледах го към 11 и после познайте кога заспах ... Особено soundtrack-а е невероятен. Заслужава си !

Редактирано от genchev (преглед на промените)

genchev, напълно те подкрепям. Фимлът е доста тежък, намоменти чак прекалено бих казал. Музиката е перфектна, завладяваща, аз лично си слушам централната тема постоянно :wors:

Най-депресиращия за мен филм си остава "Реквием за сън" (Requime for a dream). Просто няма друг подобен ... Изгледах го към 11 и после познайте кога заспах ... Особено soundtrack-а е невероятен.

Заслужава си !

за какво се разпрвя филма?любовна история ли е или нещо по драматично?

Излизаме от темата, но да кажа на кратко. Разказва се за един наркоман, който в началото е що годе нормален. Има си свестна майка, приятел, приятелка ... Но скоро решава да продава от наркотиците и завлича приятелката си (чийто родители са заможни). По-късно разбира се всичко се оплесква и всички се побъркват. Абе заслужава си, в топ5 ми е !

Редактирано от genchev (преглед на промените)

• Автор

Да, темата е депресираща донякъде, но все пак life isn't all sunshine and butterflies.

Ще попрегледам всеки.

Иначе,genchev, не мисля, че е толкова офтопик. Все пак горе-долу това ми беше идеята при пускане на темата.

Crash (сблъсъци) само на мен ли ми е струва депресиращ? Скоро го гледах за втори път и осъзнах, че има много мъка има в него!!! А темата е перфектна :)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.