Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Протести в страната (продължение)

Featured Replies

преди 7 часа, A.com написа:

Отговарям и на двама ви. Ще ви преразкажа нещо, което прочетох в дните след един от протестите, в които имаше сблъсъци между протестиращи и полиция. Ако не се лъжа, го прочетох след протеста пред НС, когато един бял автобус се опитваше да прави разни работи, а депутатите за малко да нощуват в сградата на Народното събрание.

Тактиката на провокаторите е следната. Стоят във втората или третата редица на протестиращите и правят всичко възможно да предизвикат полицаите. Междувременно се крият между хората. Ако е тъмно е още по-добре за тях. В един момент блъскат някой от първата редица и той полита към кордона от полицаи.

От тук нататък знаете какво се случва - полицаите се опитват да избият лошите помисли от главата на човека, който ги е обиждал и им е налетял.

Вземете си поука от горната история, защото следващият път невинният, политнал към кордона може да сте вие. И докато се оправдавате, че нищо не можете да направите срещу провокаторите, че полицията сама трябва да си свърши работата, че дори няма закон, който да ви задължава да извършвате граждански арести ще се случват неща, като тези от протеста на 2-ри септември.

Ти братле съвсем ни взе за канарчета! Полицая викаш, не може да различи блъснати към себе си хора, от такива които го нападат. Недей така бе нашия. Тия номерца сме ги правили в 4- 5 ти клас в училище. Издебваш момче и момиче които си говорят нещо, минаваш в гръб и блъсваш единия към другия, и те се гушват. После се хилиш като идиот. Понякога го правехме и нарочно, ако искаш да опипаш някоя мацка. Заговаряш я нещо, твой приятел минава зад нея и я блъсва към теб и ти пълниш шепите докато онази се осъзнае какво се случва. Хехе... после се каниш на твоя човек, че ще го спукаш от бой. Но реално правиш за него същото, когато си избере обекта, с който иска да поконтактува.

Та другия път когато напишеш нещо такова, си помисли, дали не е прекалено детско.

п.п. И спри да четеш глупости.

• Отговори 4,7k
  • Прегледи 281,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Стига с тия комунисти бе хора. Комунисти отдавна няма, не го ли разбрахте? Има мафия. Мафия в различни политически формации и окраски, но с едно ядро, което държи целия политически и икономически живо

• Два митинга ... единият под надслов "Искаме си кокала", другият под надслов "Не пускаме кокала"...

• Да обясня на всички илитерати и пълни идиоти. Предсрочните избори са същото като редовните избори, само че се правят по- рано от предвиденото, защото правителството се е оакало или парламента в момент

Публикувани изображения

• Автор
преди 15 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Самия протест бе незаконен, ако не са информирани вид органи на местната и/или държавната администрация!!!

Направиха се опити за агресия. 

И пак да попитам: С какво право се ползват общински неща от протестиращите?! 

Нима не се видяха пейки и ред други неща които изобщо не бяха собственост на протестиращите?!

Нормално е да се търси вид собственик на неща разположени върху общинска собственост!!!

В всяка община има Наредба номер едно, която регламентира ред неща. Някой адвокат смята, че въпросната наредба е противозаконна ли?! 

Уважавайте общинската и държавна собственост! Не рушете и замърсявайте същата! Дръжте се като цивилни и постъпвайте по цивилизационен начин.

Да .... на 02.09 се видя кои са провокаторите ... 

Само да попитам: Какво прави журналист от пред?! Взема интервю или провокира полицията?! 

Има и друго: Журналистът трябва да е безпристрастен. Прояви ли вид пристрастия = не е журналист!!!

Знаете ли колко лесно се прави журналистическа картичка?! 

Срамота за определени журналисти!!! СРАМОТА! СРАМОТА! СРАМОТА!!! Не сте журналисти, а рекламни агенти!!!

Не си нищо друго освен рекламен агент!!!

СРАМОТА! СРАМОТА! СРАМОТА!

Защото подкрепям протестите, които на теб кой знае защо ти пречат?

Пиши, набеждавай ме, обиждай ме, както твърде често безнаказано си го правил, това няма да промени нито мен, нито ситуацията, в която се намира държавата ни.

Протестите ще продължат.

Оставка!

П.П. Май трябваше да изчакам да мине час и да цитирам поста, който ти успя да промениш, изтривайки ника ми. Дерзай, това не променя нищо.

Трол!

Мрежата насмете Радев, а за полицията - респект и браво момчета!

Цитат

Полицай, който не се знае дали ще спаси зрението си. Десетки униформени, ранени от утрасите на площада. Това е само част от истината за протестите, която чу вчера Румен Радев, пише в."Стандарт". 

Той доказа, че е цар на лицемерието и демагогията. След като с вдигнатия си юмрук и призива "Мутри, вън!" сам извади на улицата уртраси и криминални елементи, сега се загрижи за здравето на ранените полицаи.

https://blitz.bg/politika/mrezhata-nasmete-radev-a-za-politsiyata-respekt-i-bravo-momcheta_news767918.html

преди 14 минути, FusE написа:

Парадокс другари, парадокс. 

Не, не е парадокс, а втълпяване на анархия!!!

Да ... това е метода за се насади вид анархия!!!!

И определено не са другари! ;) 

Това е сган!!! Не, не са тролове и прочие ... лъсва умисъл .... ;) Определена умисъл!!!

Вижда се и как продължава въпросната умисъл да се рекламира: Насаждане на ненавист един към друг!!!

И забележи ... в навечерието на светъл български празник ... 

Всичко е добре планирано и определено в момента се водят следствени действия ...

Нека тръпнат определени хора от Гешев ... о .... да, дебне Ви и ви ... :) 

Лъсва защо искате оставката .... върши си работата и да му се пречи ... о да ... това е целта на протестиращите - отвличане на вниманието ... да не се даде шанс на вид разследвания които се водят в момента ... мда ... определено има умисъл .... лъсна всичко ....

преди 2 минути, FusE написа:

https://blitz.bg/politika/mrezhata-nasmete-radev-a-za-politsiyata-respekt-i-bravo-momcheta_news767918.html

Стига с тия псевдофантасти бе! Нали уж искаш културен и цивилизован диалог? Защо отново се подиграваш с интелекта на четящите? И най- важното, защо насаждаш разкол и омраза???

преди 1 минута, iИ.дИоNд.Ni написа:

И определено не са другари! ;) 

Знам, че не са другари така се изразих, другари не биха направили което бе сторено, не биха искали анархия каквато се иска. 

• Автор
преди 6 минути, FusE написа:

Според клоаката БЛИЦ може и така да е, но никой мислещ човек не чете подобни медии.

преди 4 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Лъсва защо искате оставката .... върши си работата и да му се пречи ... о да ... това е целта на протестиращите - отвличане на вниманието

Като протестиращите срещу Радев, нали?!

преди 1 минута, Belhor написа:

Стига с тия псевдофантасти бе! Нали уж искаш културен и цивилизован диалог? Защо отново се подиграваш с интелекта на четящите? И най- важното, защо насаждаш разкол и омраза???

Защо не прочете статията 1-1 без да има редакция от страна на журналистите? Да вярвам, че истината не ви понася, но по силно и трайно от истината няма на този свят. 

преди 2 минути, Мойра написа:

Според клоаката БЛИЦ може и така да е, но никой мислещ човек не чете подобни медии.

Всеки има свободата да чете каквото иска, аз не си поставям информационни рамки и чета всички медии които ми доставят нужната информация. 

• Автор
преди 3 минути, FusE написа:

Защо не прочете статията 1-1 без да има редакция от страна на журналистите? Да вярвам, че истината не ви понася, но по силно и трайно от истината няма на този свят. 

Истината е на площадите на България.

преди 1 минута, FusE написа:

Знам, че не са другари така се изразих, другари не биха направили което бе сторено, не биха искали анархия каквато се иска. 

Крайно време е БСП да се разграничи от вид гамени и помисли по въпроса какво им е участието в протеста. Нима една партия си няма вътрешна структура?! 

току-що, Мойра написа:

Истината е на площадите на България.

Не не е там истината. 

• Автор
преди 1 минута, FusE написа:

Не не е там истината. 

Да, разбира се, истината е във Вожда ви!

преди 21 минути, FusE написа:

Разсъждавам над това, псуваш и обиждаш политиците, наричаш ги с най гроните имена, измисляш им прякори, след което искаш от същите те да работят в твоя полза?! Псуваш, биеш, заплашваш полицийте, оплакваш се от тях че са си свършили работата, а очкаваш от същите след това да те пазят, да те защитават от набези и престъпления?! Парадокс другари, парадокс. 

Извинявай ама разсъждаваш като идиот! Псувам политици, които НЕ ИСКАМ да работят в ничия полза! Искам да се върнат в дупките от които са изпълзяли, защото това не са хора. Псувам полицаите, защото пазят тези нечовеци от хората и не им позволяват да ги натикат обратно в дупките им. Работата на полицията е не да пази изродите от хората, а хората от изродите! И къде е сега парадокса, другарю?

преди 21 минути, Мойра написа:

Защото подкрепям протестите, които на теб кой знае защо ти пречат?

Позиция срещу позиция. В политически дебати е така!!!

След като ти си позволяваш да обиждаш министър председателя, то какво, аз нямам право на контриране ли?!

Нищо лично!!!

п.п. За разлика от теб, която явно има нещо против лично Бойко Борисов за да го нарича с вид думи ... 

Вижда се твоята интелигентност!!! Определено е под всякаква критика, а за мен Трола е обичайно, но поне съм сложен трол е не прост трол като тебе! :) 

О да .... мога да си позволя да сляза и под твоето ниво ... о да .... но ти на моето ниво не може да бъдеш ... :)  

преди 5 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Крайно време е БСП да се разграничи от вид гамени и помисли по въпроса какво им е участието в протеста. Нима една партия си няма вътрешна структура?! 

Крайно време е да разбереш, че не си ти този който определя кои са "гамени" "сган" и т.н. Вземи малко да си попрегледаш речника, че си един от тези, който използват най- гнусните определения за опонентите си. Като цяло, първо изтрезней и сам ще се срамуваш от това, което сереш тука.

преди 5 минути, Belhor написа:

Псувам политици,

Нормално е, но пък е нормално и аз да псувам такива като Вас и вас ... Известен ми е селския нрав и определено и аз мога да псувам ... :) 

преди 2 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Нормално е, но пък е нормално и аз да псувам такива като Вас и вас ... Известен ми е селския нрав и определено и аз мога да псувам ... :) 

И аз с какво съм те ощетил бе льомсио? Псуващ щото можеш а? Ела ме напсувай в лицето, страхливец. Като си от село, с какво ти пречат протестите?

преди 18 минути, FusE написа:

Защото е поръчкова манипулация. Рейтинга на Радев е неизменно висок, а те ми разправят, че хората били отвратени от него. Ето ти парадокс, другарю!

Всъщност няма никакъв парадокс, защото Блиц просто лъжат!

преди 25 минути, ncl написа:

Като протестиращите срещу Радев, нали?!

Нормална политическа реакция драги ... повтарям: реакция!!!

Не акция!!!

Има акция от някой = има реакция на другия!!!

Един президент не може да постъпва политически!!! Да се държи като човек който гледа само и единствено какво се дава по медиите. 

Защо не свика съвета за сигурност и на закрити врати не се запозна с вид класифицирана информация?!

Поредно шоу пред вид медия направи ... Прощавай той президент ли е или актьор?! Нима не знае, че вид информация не може да се обсъжда в публичното пространство и, че се водят вид разследвания в момента и докато не се съберат вид доказателства и т.н. не може да стане официално достъпна?!  

преди 1 час, FusE написа:

Както изкривявате случилото се защо не са били дори полицай провокаторите :D

А истината бе таква

https://www.segabg.com/node/149629

Когато се прави въстание се тръгва директно на бой, а не се правят протести. Хайде стига с глупостите. Въстание означава хората (всички, а не само някои) да вземат каквото оръжие намерят и да щурмуват парламента. Не да стоят на площада. Това как е наречено едно събитие няма никакво значение. Въстание няма как да има, защото времената са други. Въоръжението на полицията е съвсем различно от това в миналото. Тогава разликата не е била толкова съществена. Сега една граната с газ и край на въстанието. Единственото на което са способни по-радикално настроените са отделни атентати. Това се прави в други държави. Дано не стане действителност и тук.

преди 21 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Те се разграничават, но и възползват от ситуацията. 

преди 18 минути, Belhor написа:

И къде е сега парадокса, другарю?

Парадокса е в това което написа. 

преди 50 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Самия протест бе незаконен, ако не са информирани вид органи на местната и/или държавната администрация!!!

Направиха се опити за агресия. 

Протестът на втори беше законен. Имаше полицаи, които пропускаха гражданите. И то май се случи така, че всички хулигани бяха допуснати, а много желаещи да протестират мирно бяха спрени в един момент.

преди 11 минути, Belhor написа:

Като си от село, с какво ти пречат протестите?

Не ми пречат, но съм против този вид протест!!!

Аз пък с какво ти преча?! 

Изказвам възмущението си от хора като теб!!! 

Седи си и си ремонтирай автомобилите!!! Май нещо не ти върви работата ... мда .... нямаш клиенти и ... ай в нета ... :) 

Що така бе професопростаковчик?! :) 

• Автор
преди 5 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Позиция срещу позиция. В политически дебати е така!!!

След като ти си позволяваш да обиждаш министър председателя, то какво, аз нямам право на контриране ли?!

Нищо лично!!!

п.п. За разлика от теб, която явно има нещо против лично Бойко Борисов за да го нарича с вид думи ... 

Вижда се твоята интелигентност!!! Определено е под всякаква критика, а за мен Трола е обичайно, но поне съм сложен трол е не прост трол като тебе! :) 

О да .... мога да си позволя да сляза и под твоето ниво ... о да .... но ти на моето ниво не може да бъдеш ... :)  

Нима според теб премиерът на България може да си позволи да обижда народа, наричайки го "лош мат'риал", "тулупи" и пр., забравяйки, че именно този народ го е поставил на мястото, на което е?

Мислиш ли, че народът е длъжен само да му се кланя и да му прощава всичко?

"Каквото повикало - такова се обадило."

В историята на България Борисов ще бъде запомнен не с името си, а с прякора Боко Тиквата.

П.П. Стой си на нивото, на което мислиш че си, аз предпочитам да съм си на моето ниво.

Хубав ден ти желая!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.