Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

не е лош но малко фанатичен ми изглежда как мислите????

Не, по-скоро е реалистичен. Много може да се говори за него и за проблемите, които са показани. Фактологията в началото за религиите ми беше изкючително интересна и непониятна до този момент. Винаги съм знаела, че религиите имат общ корен, но чак пък толкова.

Затвърждавам позицията си на скептицизъм спрямо християнството.

Беше интересен филма...

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 157,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колко е голям като мегабайти...

• Нищо не е като големина... Или през скайпа си го пуснете или ако са ви кофти връзките дай ми го да го кача в дата-та...или да им го перна аз през скайпа... Поне връзката ми е пърфектли като скорости

• Ю велкоме...

Публикувани изображения

Не, по-скоро е реалистичен. Много може да се говори за него и за проблемите, които са показани. Фактологията в началото за религиите ми беше изкючително интересна и непониятна до този момент. Винаги съм знаела, че религиите имат общ корен, но чак пък толкова.

Затвърждавам позицията си на скептицизъм спрямо християнството.

Беше интересен филма...

абе има много верни неща ма това накрая за рокфелер дето казал на някакъв продуцент кво било и другото че накрая всички континенти щяло стане обща държава това са глупости според мене той рокфелер да е чак толкова влиятелен апък доколкото знам дори не е исред 10 наи богати в света апък нз дали и в 20 влиза така че си е параноичен към края иначе на всичко друго вярвам и това за 11/9 си го знам че буш е виновен ;)

абе има много верни неща ма това накрая за рокфелер дето казал на някакъв продуцент кво било и другото че накрая всички континенти щяло стане обща държава това са глупости според мене той рокфелер да е чак толкова влиятелен апък доколкото знам дори не е исред 10 наи богати в света апък нз дали и в 20 влиза така че си е параноичен към края иначе на всичко друго вярвам и това за 11/9 си го знам че буш е виновен ;)

Мхм...

Не е само Буш виновен, много неточно изказване, има много интриги заплетени там. Буш не е толкова умен за да ги заплете сам.

И моля те, не знам на колко години си, но научи се да слагаш запетайки, главни букви и спазвай елементарен правопис. Абе научи се да пишеш...нищо лично.

Вчера гледах филма на Star Wars най-новия филм.Доволен съм, че съм го гледал и много ми хареса.предлагам ви и вие да го гледате веднъж, ето го тук

"Усещане за жена": Ал Пачино е велик направо, перфектно играе. Целият филм е направен страхотно, а последната сцена в училището доста ме вдъхнови за бъдещите ми дела:P:)

"Усещане за жена": Ал Пачино е велик направо, перфектно играе. Целият филм е направен страхотно, а последната сцена в училището доста ме вдъхнови за бъдещите ми дела:P:)

Филма е класика;)

Ал Пачино ми е един от любимците и много му отива да играе ролята на някакъв изнервен тип, който много крещи. Гласът му е създаден за рещене и псуване biggrin.gif

Във "Вътрешен човек" пак играеше някакъв нервен персонаж. Велик актьор е.

А речта на края на филма е много вдъхновяваща ;)

Филма е класика;)

Ал Пачино ми е един от любимците и много му отива да играе ролята на някакъв изнервен тип, който много крещи. Гласът му е създаден за рещене и псуване biggrin.gif

Във "Вътрешен човек" пак играеше някакъв нервен персонаж. Велик актьор е.

А речта на края на филма е много вдъхновяваща ;)

да :P , просто е талантлив, това е обяснението :wors: . В "Безсъние" също играе човек с неособено стабилни нерви : )

Wasted Life само 27 мин. филм но е доста въздействащ препоръчвам го. sad.gifsad.gifsad.gifsad.gif

"Война и мир" - сега вече и аз мога гордо да кажа, че съм го гледал :) даже ще си потърся и "книжлето" :P

norbit1_large.gif

"The Jacket"- отдавна искам да го гледам, тъй като Ейдриан Броуди ми е един от любимите актъори, пък и рецензията ми звучеше обещаващо. Доволна съм, малко прилича на "Ефектът на пеперудата":, но е 237384 пъти по-добър :rose: :)

The Libertine

- Животът не се върти около "сега" и "веднага". Животът е тънък ручей от въпроси "Защо?".

- Никога няма да ти простя, че ме научи да обичам живота...

...

Препоръчвам силно.

Брутален е тоя филм, но как играе Джони Деп :wors: ...всеки пък се учудвам на таланта му ;) . Много бяха силните сцени от моментът, в който разбра, че е болен от сифилис: разговорът с жена му, думите на свещеника и последната му среща с Лизи Бари

The Libertine

- Животът не се върти около "сега" и "веднага". Животът е тънък ручей от въпроси "Защо?".

- Никога няма да ти простя, че ме научи да обичам живота...

...

Препоръчвам силно.

Филмът е невероятен. Покрай многото секс, сарказъм и разюзденост на епохата има прокарана много философия. Силен филм. Наистина силен.

Вчера гледах по канала "Маймуни през зимата" и ще кажа че това е втория, най-много третия , български филм който да ми е харесал през последните двайсет години.

Но не бих отишла на кино за да глидам български филм.Само ако е комедия и ако ми го похвалят .

Гледах и награждаването снощи на нашите кинодейци. Направо тъжна картинка.Музикалното трио заемаше полувината сцена а някакъв декор който да създава поне лек намек за празнично награждаване не видях.

А публиката (самите кинодейци) бяха с физиономии, като че са на сила вкарани в залата.

От откъсите които видях на "Шивачки" не ми хареса .НЕ бих го гледала. Но се радвам , че Елен Колева взе награда , защото от трите номинирани тя ми хареса най- много. Александра Сърчаджиева въобще не ми хареса.

Вчера по ТВ-то припомниха за BELLE EPOQUE

501758~Belle-Epoque-Posters.jpg

Който го е гледал знае за какво става въпрос biggrin.gif испанска му работа

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

deckthehallsposter.jpg

И аз така, напоследък все не остава време нещо...

Ама преди малко изгледах 2ра серия на "Rose Red" ("Червената роза") на Стивън Кинг по AXN. Много добро, падам си по такива изчанчени филми и сериалчета. :yanim: Само дето субтитрите им не бяха синхронизирани нещо, поне да ги бяха махнали, че да не ми пречат, щях да си слушам само - идеално! Aма к`во да се прави - българска му работа. biggrin.gif

Редактирано от Leslie_ (преглед на промените)

Аз последно гледах The Covenant. Не се заблуждавайте от обложката, филмчето е добро, с непретенциозен и лек сценарий. Спец ефектите са малко, а историята е интересна, актьорите са сладури, а Laura Ramsey направо ще я изпапкам. :yanim:

the-covenant.article.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.