Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

Само лайквам постовете на Вал. Ми, то такова чудо като ... не съм виждал.

Нещо и теб на цинизми те изби - влиза-невлиза. :D

Да ти кажа ли честно - от одеве на няколко пъти влизах там да хвърля по едно око и видях Валкирия в целия й блясък... Викам - кво да й се пречкам в краката. Тя е тежката артилерия. Ей ся ш ги изтрепе и сама... :lol6:

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Таз цинична много.....ама затва си я харесвам :)

Бе, в другите раздели интелектуалка го играе, но тук разкри истинската си същност. :D

Нещо и теб на цинизми те изби - влиза-невлиза. :D

Ааа, що... Аз тук все така по джапанки си стоя... :shy11: На горните етажи идвам по фрак. :P

Да ти кажа ли честно - от одеве на няколко пъти влизах там да хвърля по едно око и видях Валкирия в целия й блясък... Викам - кво да й се пречкам в краката. Тя е тежката артилерия. Ей ся ш ги изтрепе и сама... :lol6:

Абсолютно. Просто с дами имам задръжки да се държа така. Затова се зарадвах като се появи.

Таз цинична много.....ама затва си я харесвам :)

Що ма издаваш ся кат му са прая... :D Аз са захаросах в религиите и се удуших в кринолините, пък ти ма издаде, че съм червенобуза селянка... :lol6: Язък! :D

• Автор

Що ма издаваш ся кат му са прая... :D Аз са захаросах в религиите и се удуших в кринолините, пък ти ма издаде, че съм червенобуза селянка... :lol6: Язък! :D

Споко Марче, той вече налапа куката. Закачен е вече :ph34r:

Споко Марче, той вече налапа куката. Закачен е вече :ph34r:

То, който дойде в тоя раздел, са закача на куката... И аз минах за малко, ама все с куката си ходя...

п.п. Няма ма злагаш - щ дам на Валкирия... :lol6: :lol6: :lol6:

не съм  заключвала нигде :rolleyes:

И кво?! :D По дума на час. :P

• Автор

То, който дойде в тоя раздел, са закача на куката... И аз минах за малко, ама все с куката си ходя...

п.п. Няма ма злагаш - щ дам на Валкирия... :lol6: :lol6: :lol6:

Ся имат празник Сукот....Ядат и пият на палатки, нема и е до препикани мушката....

Ся имат празник Сукот....Ядат и пият на палатки, нема и е до препикани мушката....

Няма бре... До преди малко я виждах да шета горе. Играе си на съндър... :biggrin:

И кво?! :D По дума на час. :P

ми явно с нетрезво състояние съм дала обет за мълчание...  днес реших да споледя някои свои грехове и виж провидението как удря кепенците. :rolleyes:

• Автор

Няма бре... До преди малко я виждах да шета горе. Играе си на съндър... :biggrin:

Не само че има, ами и една седмица трае...Не зная, да има ограничение да се ползва интернет през време на празниците ;)

ми явно с нетрезво състояние съм дала обет за мълчание...  днес реших да споледя някои свои грехове и виж провидението как удря кепенците. :rolleyes:

Не бре, честно. Не можах да вляза. Не, че аз съм експерт и не натискам разни копчета, дет не трябва, ама баш пък да не налучкам входа - не съм. Както и да е. Когато му дойде времето ще видя и аз.

Та - сега в обета ли си или да си лягам. :ass:

сега съм в друго нарушение. заради спама зарязах въглена и си знам че после ще ми отмъсти.

той дори изисква повече

Не само че има, ами и една седмица трае...Не зная, да има ограничение да се ползва интернет през време на празниците ;)

Ааа, за празника да. Аз викам "няма бре", че не е верно, че я няма тук. До одеве беше горе.

Аз за тва изчезнах, щот от нея се плашат и се скриват, а темата застива за известно време. Която и да е тема. Разгонва ги... отвсякъде. :wub:

сега съм в друго нарушение. заради спама зарязах въглена и си знам че после ще ми отмъсти.

той дори изисква повече

Не бих се шегувала с творчеството ти... Сериозно.

Иначе ми напира да ти кажа, че... колкото по-зле, толкова по-пикасовско ще е... и културтрегерско. Ама не съм такъв човек и няма да го кажа. :shy11::P

Не бих се шегувала с творчеството ти... Сериозно.

Иначе ми напира да ти кажа, че... колкото по-зле, толкова по-пикасовско ще е... и културтрегерско. Ама не съм такъв човек и няма да го кажа. :shy11::P

без шегата сме затънали до козирката. иначе де да бях толкова широкоскроена аз като Пикасо.. де да бях, а аз  изпадам в подробности

Аз за тва изчезнах, щот от нея се плашат и се скриват, а темата застива за известно време. Която и да е тема. Разгонва ги... отвсякъде. :wub:

Мда. С някои каквато и деликатност да проявяваш ефектът е обратен.

Това за обета... Нещо конкретно ли е или се бъзикате? Щото днес е пълнолуние и "мойта" спазва со-джонг, което са 8 обещания, които се спазват 24 часа. Примерно, да не се храниш от обед нататък, да не носиш украшения и грим, да не правиш секс, да не дрънкаш празни приказки и други такива... Чак се учудих, че се включи, но то беше с чиста мотивация.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

майтап е, но, както е майтап...аз все  така се натрисам явно на разни пълнолуния.

• Автор

Аз затва, нищо не обещавам.....Щото имам меко сърце и не мога да отказвам ;)

да не правиш секс, да не дрънкаш празни приказки

За 24 часа може... ;)

Аз лично се лигавя, но не е изключено Уиш да е дала обета си за мълчание. Което пък от друга страна за нея не би бил проблем, но то е друга тема... И тук се бъзикам, но знам, че с нея можем да си кажем всичко. За това и си го позволявам. С никой друг във форума не го правя. Та... Тя предполагам, че е сериозна, но едва ли е по начина, по който са обетите при вас. На мен също ми се случва да кажа - ако устискам един месец да не правя определено нещо - ще успея в еди си какво... И съм го правила на няколко пъти.

Всъщност Уиш ще ти отговори сама предполагам... Ама а де... И в Празните приказки наденах кринолина. :D Като си ми насреща, не мога да съм неглиже... :P:biggrin::wub:

майтап е, но, както е майтап...аз все  така се натрисам явно на разни пълнолуния.

Лунните цикли имат пряка връзка с начина, по който функционира тялото ви.

Не мисля, че има жена, която да не го е забелязала.

Като си ми насреща, не мога да съм неглиже... :P:biggrin::wub:

Стига, ме бъзика, де. Ша зема да съ обидя! :D

• Автор

Баси, а пред мен не се правят.......Требва си сменя името с некое по-достолепно, щото не ма ебават хич :(

Лунните цикли имат пряка връзка с начина, по който функционира тялото ви.

Не мисля, че има жена, която да не го е забелязала.

о , да , особено някои пълноЛудия

по принцип като почна нова работа трябва да я измълча, иначе развалям магията. с тоя въглен се дебнем от месеци, та чак днес го хванах. оттам тръгна...но днес отървах козите.

и какво ако не се спази со джонг?

Баси, а пред мен не се правят.......Требва си сменя името с некое по-достолепно, щото не ма ебават хич :(

Сложи поне едно И между Уто и Юто, така ще сме като роднини :D

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Стига, ме бъзика, де. Ша зема да съ обидя! :D

Ш видиш ти като пусна тема за Празни приказки в религиите и дойда по джапанки и плажна шапка... :D

Уиш, дръж... Не бой ся... Ние откачалките сме Лунен контингент. :wub:

http://www.youtube.com/watch?v=Ri_Akjv4as8

Кво да ти са прай на теп човек, кат само вкарваш пясък във вазелина и хвърляш шкартото на скалите... :ph34r:

Аз лично се лигавя, но не е изключено Уиш да е дала обета си за мълчание.

Това съм го правил два-три пъти като правихме Нюнгне - практика, която е по два дена и нещо. Бе, уж не говоря, но все се разсейвам и изтърся нещо. Примерно бутнеш някой и по инерция му кажеш "Сори!"

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.