Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

...

п.п. какъф им е проблема с тоя ключ към баланса и вътрешния мир не моа да разбера :rolleyes:

мъжете си мерят *шките там, а жените -широчината на чочките

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Идвам за пиенето, стига яли :whist:

Наздраве :beer:

Овъртолил съм се в компютри,като пате в кълчища. :ph34r: Четири купчини хардуер за четири нови компа и две дърти АМ2-та за ремонт и ъпгрейд,всичкото за утре да е готово,ма ако стане тази вечер ще е супер. Супер е Супермен щото е от Криптон,а аз съм само смотаняк от Изгрев. :help:

Брат,я ми оправи това,брат,я ми оправи онова,брат,я ми светни какво ми е нужно за компютър за едикакво си,купи ми хардуер и ми го асемблирай... :shock11:

Накрая дойде един овчи да съм му клокнел един пентиум санди бридж на дъно H61Викам-"Не може.",той вика-"Е за какво толкова те похвалиха,като не можеш един процесор да клокнеш..."и джвака нек'ва дъвка.Ела,пиле,да ти кажа поп боб яде ли и на ходжа пезевенк вика ли се...такава му теглих,че сигурно са го заболели бъбреците... :D

п.п. какъф им е проблема с тоя ключ към баланса и вътрешния мир не моа да разбера :rolleyes:

Предполагам, че проблемът им е в това, че си нямат други проблеми ;)

наздраве :cheers:

........,той вика-"Е за какво толкова те похвалиха,като не можеш един процесор да клокнеш..."и джвака нек'ва дъвка.Е....

:D

мъжете си мерят *шките там, а жените -широчината на чочките

Верно е. Парадоксът е, че единствените смислени разговори се водят в този раздел (изключвам техническите), а най-безмислените - в разделите за философия, религия и психология. :no-no:

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

мумент да си налея от докторската тубичка

Горката та :(

а, за нас момиченцата това не е от такова космическо значение :whist:

Овъртолил съм се в компютри,като пате в кълчища. :ph34r: Четири купчини хардуер за четири нови компа и две дърти АМ2-та за ремонт и ъпгрейд,всичкото за утре да е готово,ма ако стане тази вечер ще е супер. Супер е Супермен щото е от Криптон,а аз съм само смотаняк от Изгрев. :help:

Брат,я ми оправи това,брат,я ми оправи онова,брат,я ми светни какво ми е нужно за компютър за едикакво си,купи ми хардуер и ми го асемблирай... :shock11:

бриееййй, голямо семейство сте били :D

и все братчета :D

Предполагам, че проблемът им е в това, че си нямат други проблеми 

луда работа :D

наздраве

:D

Док,това дъно е с куц и скопен чипсет,няма опция за промяна на нищичко,а пентиум санди бридж се клоква по-кофти от пернишка печка... :D

Наздраве. :cheers:

мумент да си налея от докторската тубичка

бриееййй, голямо семейство сте били :D

и все братчета :D

луда работа :D

Ми тате сигурно е бил голям палавник,на него съм се метнал... :D

Аз си мисля за това колко гадно място са болниците, дори и тези с готини доктори, забавни доктори и доктори, които изглеждат като доктор Хаус. Все пак са гадни и, ако чуя още едно детенце да изплаче нещастно, ще стана и ще отида да го гушна! Апфф...  

Иначе поне имам малко повече време да си прочета книгата по английски. :D

аз се завърнах отново у дома

На блудния син ли си играеш, защото аз от там не излизам, съответно не ми се налага да се завръщам.

Оказва се, че съм интровертен!!!

Използвам случая да изнеса официално подтвърждение. На 29 януари 2014г пристигат чилийците. Тогава празнувам за втори път от общо три рождения си ден. Вече знам какъв подарък са ми приготвили ... и наистина съм възмутен от глобалното затопляне. Живакът изобщо не се сеща да пада под 37'С. Този месец се осра от празници. То не бе нова 5774г (два дни се празнува), то не бе йом-кипур, ами сега и цяла седмица спим по улиците като партизани. С премиите за празниците си купих трето огромно огледало, да се оглеждам - ясно, че в тези жеги не си облечен в турски кожух,  ами си по адамово листо. Купих си още един дълъг скрин за хола под телевайзора. Тежи над 100 кила и докато го вкарам ми скъса джигрите. Днес четох, че морската вода предпазва от рак по кожата на аналното отверстие и това ме замисли, да отида най-после на море. От две години не съм ходил. Логично е, ти да си виждал интровертни по плажовете???

• Автор

Пукате ли ве маскари....Пукатееееее, знам ви аз ;) Айди наздраве и от мене :cheers:

Пукате ли ве маскари....Пукатееееее, знам ви аз ;) Айди наздраве и от мене :cheers:

Наздраве уе Препикат :beer: Бех са закахърил за теб дан си са гътнал от преяждане :D

На блудния син ли си играеш, защото аз от там не излизам, съответно не ми се налага да се завръщам.

Оказва се, че съм интровертен!!!

Използвам случая да изнеса официално подтвърждение. На 29 януари 2014г пристигат чилийците. Тогава празнувам за втори път от общо три рождения си ден. Вече знам какъв подарък са ми приготвили ... и наистина съм възмутен от глобалното затопляне. Живакът изобщо не се сеща да пада под 37'С. Този месец се осра от празници. То не бе нова 5774г (два дни се празнува), то не бе йом-кипур, ами сега и цяла седмица спим по улиците като партизани. С премиите за празниците си купих трето огромно огледало, да се оглеждам - ясно, че в тези жеги не си облечен в турски кожух,  ами си по адамово листо. Купих си още един дълъг скрин за хола под телевайзора. Тежи над 100 кила и докато го вкарам ми скъса джигрите. Днес четох, че морската вода предпазва от рак по кожата на аналното отверстие и това ме замисли, да отида най-после на море. От две години не съм ходил. Логично е, ти да си виждал интровертни по плажовете???

Определено мисли да векуваш ми се струва.

Събери се в ръце, плийз-знаеш, че по душа си номад.Наздраве, по случай празника  който и да празнуваш :cheers: С микрохиругията усещам, че все е в порядке, както и със сватбарите.Стопли ми душичката черна с вкл. то си.

пукаме, пукаме :cheers:

доспа ми се със страшна сила

въпроса е да изчакам ли прилично време за сън или да не се прая

• Автор

Определено мисли да векуваш ми се струва.

Събери се в ръце, плийз-знаеш, че по душа си номад.Наздраве, по случай празника  който и да празнуваш :cheers: С микрохиругията усещам, че все е в порядке, както и със сватбарите.Стопли ми душичката черна с вкл. то си.

пукаме, пукаме :cheers:

Знам аз....то или си на работа или пиеш...нема средно при тебе :P

Наздраве уе Препикат :beer: Бех са закахърил за теб дан си са гътнал от преяждане :D

Наливай, не се кахъри :ph34r:

доспа ми се със страшна сила

въпроса е да изчакам ли прилично време за сън или да не се прая

Ми потрай малко ,че от бобеца нема моеш да заспиш :D

Ми потрай малко ,че от бобеца нема моеш да заспиш :D

аз мога да заспя винаги и по всяко време :whist:

Верно е. Парадоксът е, че единствените смислени разговори се водят в този раздел (изключвам техническите), а най-безмислените - в разделите за философия, религия и психология. :no-no:

не е парадокс-помисли и медитирай над мотивите, които карат човек да пише там :cheers:

Знам аз....то или си на работа или пиеш...нема средно при тебе :P

щом пия - знчи не съм на работа :cheers:

този факт, това че е съм на работа не е ли повод за черпене ? 

Дофторите казаха, че ще се живее. Наздраве по случая! :whist:

Дофторите казаха, че ще се живее. Наздраве по случая! :whist:

е, няма ли поне да се мъчиш? :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.