Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

и какво ако не се спази со джонг?

А, нищо. То е по желание. Аз примерно не го правя често. Не е някакво задължение или правило.

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това съм го правил два-три пъти като правихме Нюнгне - практика, която е по два дене и нещо. Бе, уж не говоря, но все се разсейвам и изтърся нещо. Примерно бутнеш някой и по инерция му кажеш "Сори!

За мълчането нямам никакъв проблем. Само пръстите ми бърборят върху клавиатурата, защото така е свикнала мисълта ми да тече. Пишейки. Иначе при говор, това търсене на думите, което правя при писане, ми се отразява като... айде да не го наричам дефект, но нещо такова. А приособени притеснения, може да засипя насрещния с водопад от глупости, но това е друга тема...

Препикахте ма пак......Ама такава тя.....

Ти ся от какво ще си доволен - да те препикаят, да те ебават или да ти викат наздраве. Кажи - там съм... за наздравето де... :P

Това съм го правил два-три пъти като правихме Нюнгне - практика, която е по два дена и нещо. Бе, уж не говоря, но все се разсейвам и изтърся нещо. Примерно бутнеш някой и по инерция му кажеш "Сори!"

ох ,че сложни думи.

има едно друго вътрешно мълчание , то е  недосегаемо реално от думите.. но е почти невъзможно за разбиране от околните и го приемат като лично отношение дори като  обида .

ама и аз... , на теб ли обяснявам. :clown:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Само пръстите ми бърборят върху клавиатурата, защото така е свикнала мисълта ми да тече. Пишейки.

Формално погледното, не спазваш обет за мълчание, ако пишеш. От друга страна, зависи от мотивацията, разбира се.

Както и от условията. Не можеш да идеш на работа напр. и да си комуникираш с колегите с бележки. Може всъщност, но има вероятност да завършиш деня на някое по-необичайно място.

• Автор

Ако бех манекенка, щях да искам световен мир, ама кат съм мушкату и то опикано, искам бира, секс и рок енд рол....

Ае, младоци! Аз ще се похоризонтирам малко... Дръпнахте ми ишиасчето... :D

Ай за приспиване...

п.п. Иначе си слушам Дерибасовската, ама викам Уиш дан ма оскубе, та... ще си го въртя насаме... :D

ох ,че сложни думи.

Сложни думи... То е на тибетски.

Инак, мисля, че разбирам какво имаш предвид. Пак сложна дума - ретрит. Ти имаш предвид това, което се нарича "вътрешен ретрит". Мхм. Вкарвам си думите ти в моята концептуална схема.

Ае, младоци! Аз ще се похоризонтирам малко... Дръпнахте ми ишиасчето... :D

Ай за приспиване...

п.п. Иначе си слушам Дерибасовската, ама викам Уиш дан ма оскубе, та... ще си го въртя насаме... :D

харесва ми какви ритми вадиш все, като се хоризонтализираш. то маракаси , то джамбурета.. бе личи си ,че и ти спиш с главата надолу :D

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

ама и аз... , на теб ли обяснявам. :clown:

Ще се разберете... ;)

Формално погледното, не спазваш обет за мълчание, ако пишеш.

Знам. То неписането би ми било изпитанието, а не мълчанието. :)

Ако бех манекенка, щях да искам световен мир, ама кат съм мушкату и то опикано, искам бира, секс и рок енд рол....

И те тва искат бре... Особено второто... :D Само са праят като хванат микрофона... Ама нали знайш - на микрофона всеки са прай... И микрофона дори... Баси. :clown:

Ай, тва за теб и си лягам.

п.п. Емата трябва утре да продаде три апартамента. Толкоз глупости изписахме... :D

http://www.youtube.com/watch?v=OyrHIWLK7tI

харесва ми какви ритми вадиш все, като се хоризонтализираш. то маракаси , то джамбурета.. бе личи си ,че и ти спиш с главата надолу :D

Тиху там! :* По-здраф! Спицялен!

Спъ!

http://www.youtube.com/watch?v=WosK8yKvgAM&feature=player_embedded

• Автор

.

п.п. Емата трябва утре да продаде три апартамента. Толкоз глупости изписахме... :D

Малко таз вечер......Питай Уишата, как превъртахме статусите една вечер :lol6:

Бе статуса ти е в къщичката... Може и по пижама... Пък тук си на мегдана... :D

• Автор

Бе статуса ти е в къщичката... Може и по пижама... Пък тук си на мегдана... :D

Га не се изсерем и на мегдана, нищо не сме направили :clown:

оооо, не мога да ви насмогна. ужасни сте. 

ти не ми напомняй,че то бива логорея , бива чудо, ама това със статусите  си беше безобразие . до 101 и обратно.

култова реплика.

лека на всички, аз съм на струни тая вечер

мхмммм :mad:

един път да си легна в девет и сте нафърляли десет страници отгоре

как шъ я караме така, м? :mad:

туй нетно пространство да не е бездънно? За икономии не сте ли чували? :mad:

в десет ще ми цъфне един господин А***нян който иска да си купи апартамент с три спални за да направи едната спалня на дрешник. Без коментар. Водих го на два имота преди месец и от тогава е решил че аз съм неговия човек и все ми звъни. Вчера в голямата навалица по писане на договори пак звънна и аз го записах в графика за днес.

предстои психологически анализ за да разбера какво точно иска и да намеря ключа към вътрешното му щастие и баланс. :) Другата госпожа Лили, на която вчера внезапно намерихме клиент за апартамента и и тя по този повод получи лек нервен срив, ще водя на още два имота. Проблема и е, че трябва да реагира бързо а това, явно, и действа деструктуриращо на вътрешния баланс. Трябва в момента в който продадем нейния апартамент да сме и намерили друг, който да купи и да се премести и да синхронизираме двете сделки във времето и пространството. Фасулска работа, но тя се шашка. Има и утежняващи обстоятелства - госпожата е с радикулит и и предстои операция на ставата, което означава че имота трябва да е на нисък етаж и да е с асансьор. Мисля, че знам кой е нейния апартамент. Днес ще и го покажа.

И остава младежа Борко, който отглеждам вече стана един месец, показала съм му 30 апартамента и той все още не е решил кой е неговия. Та днес ще му показвам още.

Освен това операция "Пипер" продължава. Чичо Наско е натоварен с отговорната задача да се занесе до търговията и да напазарува нужното количество материал за провеждане на операцията. Той е щастлив от поставената му задача и по всяка вероятност вече се мотае нейде из тарабите на зеленчуковата борса.

Динозавър1 вече е буден и очаква в девет часа да му звъннат за интервюто. Отложиха го за днес че в четвъртък комисията била ангажирана. 

Петък е.

Добро утро. Петък е. :)

Еми, ти можеш.

Аз вече съм с най-голямото мачете.

Усмихнат ден на всички...

петък е-проклет ден.

не стига, че съм дежурен, ами съм сам-самичък.

Всеки петък обикновено е малък ад - всичко живо се опитва да се оттърве от старите си баби и дядовци като ги настани за събота и неделя в болницата.И откази не приемат.Скандали, викове, крясъци, заплахи.Настръхнала ми е вече косата.Петък и особено събота е така.В събота - защото като си отидат на село, бабите и дядовците започват да им се оплакват от болежките си, и народът решава да потуши гласа на съвестта си, като натовари старухите на колата и да се опитва да ги набута в болницата.А предвидливите това упражнение го правят още в петък.

Какво му е на петъка  :eek:

Много си е фрее, даже  :whist:

оооооооооооо, някои не сме на тръстиката, а? :D

оооооооооооо, някои не сме на тръстиката, а? :D

Сме ! С книга в едната ръка и с лак в другата  :whist:

Следващият петък е свободния. Не, че този съм се разработила  :clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.