Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

Мушкатоооооо затриха темата с паролите баси-аха да станем богати и --- ниц мамата :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

е, няма ли поне да се мъчиш? :ph34r:

То тва се подразбира..... :clown:

То тва се подразбира..... :clown:

е, така може :)

• Автор

Мушкатоооооо затриха темата с паролите баси-аха да станем богати и --- ниц мамата :D

Би му маата.....пак ша забогатеем.Ся ще пием, па сетне ша я мислим :D

край

девет часа мина

леглото ми е оправено

пижамата е обута

изгонвам котките и си лягам

край

девет часа мина

леглото ми е оправено

пижамата е обута

изгонвам котките и си лягам

и аз идвам.

нямам котки, но отивам да се трупясвам, че утре ме очаква отново дежурство цял ден.

• Автор

и аз идвам.

нямам котки, но отивам да се трупясвам, че утре ме очаква отново дежурство цял ден.

Те дневните, не са интересни.....Дружко си е нощно, има психотрилъри с наченки на екшън :ph34r:

не е парадокс-помисли и медитирай над мотивите, които карат човек да пише там :cheers:

тая ша натряска милион теми за разноликия живот баси

:no-no:

Определено мисли да векуваш ми се струва.

Събери се в ръце, плийз-знаеш, че по душа си номад.Наздраве, по случай празника  който и да празнуваш :cheers: С микрохиругията усещам, че все е в порядке, както и със сватбарите.Стопли ми душичката черна с вкл. то си.

пукаме, пукаме :cheers:

Така е, въпросът е дали ти ще повярваш.

Представи си Плевен, Николаево, Венеца и Долна Митрополия на камара. И там някъде вътре "номад" с камерфон, който в другия живот ще се казва Ели Гугенхайм!!!

Добре дошъл в Негев - басис Неватим "Тайесет Тахзука"!

Извън тази крепост only камили, чакали, пепелянки и бедуини ... и безжалостни снопове протоний от небето

Публикувано изображение

Това хвърчило се нуждае от 20 мин подготовка. В момента е преминал първи чек и до изхода на пистата са употребени 20к шах за гориво. Солидна сума или месечна заплата на гинеколог. То е накичено с "коледни шишарки" и се отправя на втора проверка, Задължителна. Едва след нея ще се отправи на мисия.

Представи си, че има един богат принц, нека бъде "суадитския шейх на Иран", който разполага с харем.

Публикувано изображение

Хей този безобиден аероплан, се пази по-зверски от девствената ципа на първата ханъма на принца. Това е awacs, който умее да слухти в дълбочина от 1600 мили. Това чудо, показва кой принц коя камила точно къде дои!!!

Там в дълбочина, хълмчетата са хангарите, а в ляво американците. Има - няма около 2000 бойса, на курорт малко така. Разбира се има огромна болница, спортни зали, градски транспорт, дискотека, синагога и каквото там се сетиш.

В микрохирургията станах неотразим и скоро ще получа титла фокусник. Наскоро се запознах с доктор Джек Робинсон. Той е москвич и руското му име е Алекс Морозов. Завършил детска педиатрия. Имах тридневен контакт с него, после което се преродих в фокусник. И така ... и не си мисли лошото. Сватби няма, няма и да има.

п.п. какъф им е проблема с тоя ключ към баланса и вътрешния мир не моа да разбера :rolleyes:

Ключът е намерен. Търси се вратата. :D

Спинкайте. Аз сега се докарах до в къщи. Наздраве.

Верно е. Парадоксът е, че единствените смислени разговори се водят в този раздел (изключвам техническите), а най-безмислените - в разделите за философия, религия и психология.

И да не съм те видяла повече в разделите за философия, религия и психология! Може да пишеш само в раздела за будизъм и тук! Шти скъсам ушите иначе... :wub:

• Автор

Ключът е намерен. Търси се вратата. :D

Спинкайте. Аз сега се докарах до в къщи. Наздраве.

Хаймана.....

Браво на момчетата.Грандове,мрандове-мършава стара слава.Лудогорец,Любимец,Ботев...Време на промени е и промените са за добро.

Помня онова лудо американско лято и ми се ще пак да преживея подобно,а именно това е начина.

• Автор

И да не съм те видяла повече в разделите за философия, религия и психология! Може да пишеш само в раздела за будизъм и тук! Шти скъсам ушите иначе... :wub:

Тва жинурята, баси побойничките :eek:

Щооо?! Да не си помисли още някой, че няма проблеми... :D

• Автор

Браво на момчетата.Грандове,мрандове-мършава стара слава.Лудогорец,Любимец,Ботев...Време на промени е и промените са за добро.

Помня онова лудо американско лято и ми се ще пак да преживея подобно,а именно това е начина.

Убу играха, ама с некво ПСВ....тва да не ти е Берое, а?

Хаймана.....

Аз?! Аз съм такъв кротуш кротушански. Що са биеш ся. :clown:

беше страхотно даа - по цели нощи празнувахме по улиците с байраците

:)

• Автор

Аз?! Аз съм такъв кротуш кротушански. Що са биеш ся. :clown:

Убу де, Кротуша Хайманослиева :ph34r:

Остана още само един комп,ама сега ще се черпя едно няколко пъти,а който бърза-да бЕга.

Ама ха... :ph34r:

Наздравичката. :cheers:

Убу де, Кротуша Хайманослиева :ph34r:

Важното е, че си спа в къщи. Кво ся. ;)

На зъбар бях. На зъбар. Не ще да ми умре нерва бе... Баси ината! :D:no-no:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.