Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента? / поредния сезон/

Featured Replies

Тва жинурята, баси побойничките :eek:

Коректив трябва да има. :P

• Отговори 2k
  • Прегледи 74,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

беше страхотно даа - по цели нощи празнувахме по улиците с байраците

:)

Па тука, раздаваха бира на аванта....Ех......

Остана още само един комп,ама сега ще се черпя едно няколко пъти,а който бърза-да бЕга.

Ама ха... :ph34r:

Наздравичката. :cheers:

Кат си рекъл.... :cheers:

Важното е, че си спа в къщи. Кво ся. ;)

На зъбар бях. На зъбар. Не ще да ми умре нерва бе... Баси ината! :D:no-no:

Щом са оправдаваш, значи си виновна :tease:

Вече ша ума КУРектив :clown:

Абе ,вий граимонтно не моете ли да пи6ете ?Ей тъй ?Аз лчнио не моа да сханва ,какво пи56ете ?

Српоед едно изселдвнае на Кмербидж, няма знанчеие в ккава пословлдеонатест са буиквте в енда дмуа, едивннстеото вжано нщео е пъарвта и поатеднсла бвука да бдаът на пвилнраото мстяо. Остлоаанто мжое да бдъе толтана бъиотркя и все пак да четтее без оснобеи уилсия напнисаото. Твоа се длжъи на фктаа, че ние не чтеем дмаута бквуа по бкува, а сатмаа дмуа ктао цляо.

Удиитлвено!!! Нали !!!

Редактирано от acnekt (преглед на промените)

• Автор

Абе ,вий грамонотно не моете ли да пи6ете ?Ей тъй ?

Пу тефтеря на Мурдаров пишими, ве :angry:

Щом са оправдаваш, значи си виновна :tease:

Ми! Виновна съм. Кат съм отгледала такъф нерв - Дънкан Маклауд.

Да ти кажа на уше - закалиха ми го в религиите... :biggrin:

Помня първия мач-с Нигерия...От два и нещо беше,нощес.Довлякох детето,едно беше тогава-почти бебе,строих гаджето да заколи салатка,седнахме тримцата и гледахме.Съдраха ни шортите,да ми бяха били два шамара пред жената и детето-по-поносимо щях да се почувствам...

После ги почнахме до шоуто на комика Киню.

Баси времето беше...

• Автор

Да ти кажа на уше - закалиха ми го в религиите... :biggrin:

За религии с мени са допитвай, мани ги тез кифли .....Мое ти мязам на тъп, ама иначе съм учено-недоизучено богословче ;)

Помня първия мач-с Нигерия...От два и нещо беше,нощес.Довлякох детето,едно беше тогава-почти бебе,строих гаджето да заколи салатка,седнахме тримцата и гледахме.Съдраха ни шортите,да ми бяха били два шамара пред жената и детето-по-поносимо щях да се почувствам...

После ги почнахме до шоуто на комика Киню.

Баси времето беше...

Ама и онез нигерийци, мноо тичаха ве.....Сетне се изкалпазаниха, ама кат за нас, са престараха......

И да не съм те видяла повече в разделите за философия, религия и психология! Може да пишеш само в раздела за будизъм и тук! Шти скъсам ушите иначе... :wub:

Заплаха ли е това? Като имам предвид, че днес правиш со-джонг, едва ли. :tongue2:

Тъй де, както казах най-смисления раздел е този като изключим техническите. В споменатите от теб три раздела писах достатъчно и вече не мога да допринеса с нищо, за да има някаква нормална дискусия. Тъй че, за да си запазя ушите и другите подобни органи, ще те послушам.

––––––––––––––

Между другото, Живко и Катя са вече в Брюксел и утре летят за Мексико. Йес!!!

Не съм за Лудогорец, даже като ги застраховах, лееееееко ги одрусах :D Но е радвам когато БГ отбор бие в чужбина. И желая да продължат, защото са български отбор, не защото са Лудогорец!!! А относно другото около мен... Утре ми е последният работен ден, но днес реших да кажа на колегите. По принцип ме водят за човек, който знае всичко в компанията и, до някъде, мога да се съглася... Хората споделяха с мен... Но моята "тайна" я удържах до последният момент, и реших, че вече няма защо. Реакцията на колегите? Около 80% казаха, че постъпвам правилно. Останалите 20% скочиха с/у мен... Интересно, по-голямата част от тези 20 бяха пряко обвързани с мен и им вършех, едва ли не работата... И като говорех с баща ми и казах, че повечето са ОК, той ми каза, другите, които не са им спъваш работата с напускането си, нали? Всъщност едва след този въпрос аз направих връзката, но е повече от вярно... Шефа спря да ми говори, все едно съм го прееб*л, но не ми дреме за това. Имах много дълъг и обстоен разговор със шефката на HR отдела, основната причина да съм на работа и да ми гласуват такава отговорност на моите години. Тя ми каза, че правя много (цитирам) "правилна постъпка" и, че "млад си, имаш нужният ум, завърши си образованието, а за теб място винаги ще има". Иначе колегите излитат като лястовички... След като разбраха, че напускам, от моят отдел само, двама души ми поискаха Молбата за напускане и си смениха данните с техните :) И знаете ли, колкото повече мисля, толкова по-правилно ми се вижда :) Млад, зелен, неопитен в тези неща... научил съм се да не съжалявам за взети решения, защото никога няма как да знаеш какъв ще е резултата след тях. Но! За момента намирам това за правилно и точка!!! Даже вече си написах мейла до всички колеги, който да пратя утре :) Честно казано го написах в понеделник след известно количество бира, но искам да го споделя с вас. Дали е претруфен, дали е, де да знам... Ама това са синтезираните ми чувства:  

Здравейте Приятели, С огромно съжаление искам да ви съобщя, че днес е последният ми работен ден в Интерамерикан България... Искам да благодаря на всеки един от вас по отделно за чудесните мигове и отношение, професионализма и за това, че ми дадохте шанс и повярвахте в мен. БЛАГОДАРЯ ВИ, за мен беше чест и привилегия да работя в такъв колектив, учих се от и със вас. Всеки един от вас ще остане в сърцето ми, обичам ви и се надявам, и то горещо, да имам възможността пак да работя поне с някои от вас, ако не може с целият колектив... Може да ме потърсите по всяко време за каквото и да е на телефон 0899-**-**-** или на мейл адрес **************.************@gmail.com Желая ви много късмет и успехи, носете името и искрицата на Интерамерикан в сърцата си! Съхранете същността на компанията и ако има начин я предайте, който където и да е, когато и да е, на когото и да е! Бъдете живи и здрави, много усмихнати. Много ще ми липсвате! Semper Fi! <--

Чао приятели, ще се радвам да не е за последно!!!
Е, за това си мисля в момента :) Всеки с проблемите си, нали? P.S. я без данните за мейла и за телефона в този мейл.............

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

За религии с мени са допитвай, мани ги тез кифли .....Мое ти мязам на тъп, ама иначе съм учено-недоизучено богословче ;)

Що бре, кво ти има... Нали има острилки... На който му мязаш на тъп, да та остри. На мен добре ми стоиш. Важно е да има наздраве и лакърдия. Другото - за тез, дето им береш цветя... :D:P а да - и им сваляш звездите, не им ги закриваш кат на мен... :D

Заплаха ли е това? Като имам предвид, че днес правиш со-джонг, едва ли. :tongue2:

Тъй де, както казах най-смисления раздел е този като изключим техническите. В споменатите от теб три раздела писах достатъчно и вече не мога да допринеса с нищо, за да има някаква нормална дискусия. Тъй че, за да си запазя ушите и другите подобни органи, ще те послушам.

Ан така. Важното е и другите органи да са послушни като ушите.

Дали ще намеря нещо свястно за гледане по тва време, щото даже ме мързи да седя и да пиша...

Имам си една игра, дето си играя с едната ръка, докато си лежа на дивана... Та... :shy11: Ш са правя на полегнала Тодора...

Вас верно ви трябва коректив. Щото:

Държавен чиновник казва на гражданин (т.нар. от вашето съсловие "пациенти"): -На български ви говоря,не разбирате ли.? Аз все ви казвам "Елате утре!", а вие все ми идвате днес!

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

• Автор

Всеки с проблемите си, нали?

С всеки се е случвало и е гадничко, ама кво да се прави...Ако са стока, колегите ти, ще поддържате пак връзка, после ще почнат да отпадат, такава тя....Няма са плашиш, караш напред и нагоре :)

Що бре, кво ти има... Нали има острилки... На който му мязаш на тъп, да та остри. На мен добре ми стоиш. Важно е да има наздраве и лакърдия. Другото - за тез, дето им береш цветя... :D:P а да - и им сваляш звездите, не им ги закриваш кат на мен... :D

Стига с тез гирлюци де.....Аааааааа.....Ся се пие :cheers:

Всеки с проблемите си, нали?

Само да си здрав! Целият живот е пред теб. Знаеш ли колко от нас биха се съгласили да ни пуснат боси и голи, но с двайсетина години надолу... Преди нещата да се подредят, първо хубавичко се пообъркват и после си идват на мястото. Просто си отива ненужното.

• Автор

Само да си здрав! Целият живот е пред теб. Знаеш ли колко от нас биха се съгласили да ни пуснат боси и голи, но с двайсетина години надолу... Преди нещата да се подредят, първо хубавичко се пообъркват и после си идват на мястото. Просто си отива ненужното.

Кат бях 20 годинки по-млад, ехееееееееее.......Ама а де....баси.....

ПП Сетих са нещо. Един дядка, куцукал из полето и стигнал до един канал. Поспрял се и почнал си говори:

-Ех, едно време, кат бях млад. Тоз канал, ли ще ме спре? Като лъв щях да го прескоча..

Събул чепиците, навил крачолите и прецапал. Сетне се обърнал и казал:

-Бе и кат бех млад, същото лайно бях, ама...... :lol6:

Редактирано от Препикану мушкату (преглед на промените)

Кат бях 20 годинки по-млад, ехееееееееее.......Ама а де....баси.....

И аз Баси... То кво друго да каже човек... :lol6:

И ключа за щастието ти се изтърква... :D :D :D

Ан така. Важното е и другите органи да са послушни като ушите.

То при мен отмалък проблема е с ушите. От едното влиза, от другото излиза. Като куха лейка.

То при мен отмалък проблема е с ушите. От едното влиза, от другото излиза. Като куха лейка.

А бе куха-некуха, важното е, че заплахата ти породи основателен страх и не се вяскаш горе... :lol6:

Влиза-невлиза, важното е да го има органа. :P

оп.

излизам от дълбока медитация , така че ще ме извинете ако има нещо с парвописа

Тебе познай дали моменталически не те визуализирах. Има една илюстрация на дядо поп от Чудомир.. Бях шашната като малка от рисунките му.

Направо ти лепне  за аватар след таз разсекретена информация. :D

-Бе и кат бех млад, същото лайно бях, ама...... :lol6:

Ааа! Аз бях пич! :wub: Все с батковците си играех, кат мъжко момиче. :ass:

Тебе познай дали моменталически не те визуализирах.

Той човека се е визуализирал със снимка... ти ся го позна... :D

Що си се засекретила и не мога да те чета оттатък. Не ми влезе ключето тази вечер... :ohmy:

• Автор

оп.

излизам от дълбока медитация , така че ще ме извинете ако има нещо с парвописа

Тебе познай дали моменталически не те визуализирах. Има една илюстрация на дядо поп от Чудомир.. Бях шашната като малка от рисунките му.

Направо ти лепне  за аватар след таз разсекретена информация. :D

Дет наднича в пазвата ли? :P

Ааа! Аз бях пич! :wub: Все с батковците си играех, кат мъжко момиче. :ass:

И аз бех пич, ама си играех с ...пички :whist:

Той човека се е визуализирал със снимка... ти ся го позна... :D

Що си се засекретила и не мога да те чета оттатък. Не ми влезе ключето тази вече

ооо, чакай да ти изровя картинката аз , ще видиш тогава.

Що си се засекретила и не мога да те чета оттатък.

не съм  заключвала нигде :rolleyes:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

А бе куха-некуха, важното е, че заплахата ти породи основателен страх и не се вяскаш горе... :lol6:

Влиза-невлиза, важното е да го има органа. :P

Само лайквам постовете на Вал. Ми, то такова чудо като ... не съм виждал.

Нещо и теб на цинизми те изби - влиза-невлиза. :D

• Автор

Нещо и теб на цинизми те изби - влиза-невлиза. :D

Таз цинична много.....ама затва си я харесвам :)

виж как знайш

Съмнявала ли си се в мен ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.