Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя е най-бързата кола, която сте виждали?

Featured Replies

аз пък видях и пипнах болида на Рено 2007 :P

беше в Мола и даже я снимах ама нямам как да я кача :angry:Публикувано изображение:)

• Отговори 84
  • Прегледи 29,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Публикувано изображение

Make and Model: Dodge Hennessey Viper Venom 1000 Coupe

Year: 2006

Engine Type: V10, Twin Turbo

Torque: 1100lb-ft@3800rpm

Acceleration 0-60: 2.9 s

Wheel Base: inches

List Price: $225,000

Horsepower: 1000bhp@5000rpm

Top Speed: 255 mph

Brakes: ABS, vented disc/vented disc

Weight: lbs

Еми аз това съм виждал, даже ми дадоха по-късно да седна :angry: Снимката е от моето апаратче :)

Публикувано изображение

Иначе разни Mazerrati, Ferrari, Lamborgini ... действително много съм виждал, все още не съм имал за съжаление възможността да ги тествам, но ... някой ден и това ще стане. А най-бързото, което съм тествал на максимум (имам предвид 200km/h) беше едно Renault 19 16V Chamade ... бързичка осичка е, но вече доста стара.

Редактирано от wxPython (преглед на промените)

Принципно съм фен на порше, но веднъж , когато бях в Швеция се возих на едно такова чудовище :

Публикувано изображение

Собственика му беше полицай :wors: както в онзи филм :)

Редактирано от OluFsen (преглед на промените)

Интересно! Най-бързата кола, която съм виждал, бе едно руско Мондео! Падаше свободно от моста край нас с ускорение 9.8 m/ss. Московската гордост за жалост се спря върху ЖП линията, понеже идваше влак! Машалла! Това бе доста бърза кола - гордостта на московчани и ловчанлии! Ето как и ние българите се замесихме в темата за най-бърза кола.

Публикувано изображение

А тая, предполагам е още по-бърза, но не съм я виждал, защото е произведена само в 2 екземпляра през 1964 година! "Москвич - 408 Турист Кабриолет":

Публикувано изображение

ПП: Към модераторите! Кога ще си оправите сайта? Уж обещахте, а все още се мъча с ръчно въвеждане на картинки и не само това!

ПП2: А това е най-бързият танк!

Публикувано изображение

ПП3: Да ви имам темата :yanim:

Бях на магистралата във Франция това лято и карахме с около 120км/ч. Покраи нас мина една кола, за марка незнам обаче нашата кола се раздруса яко. Само мигнах и колата изчезна, напомни ми на Ферари Ф430. Публикувано изображениеМоже би на нея защото съм фен на Ферари и любимият ми модел е Ф430. Запомнил съм как изглежда задницата. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение А други Ферарита също съм виждал, например Ферари 599 ГТБ, 250 Тестаросса, 360 Модена, F430 ,Енцо... сигурно съм изпуснал някоя,за съжаление всички тези бяха спрени.

Редактирано от ice_fire (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Виждал съм Додж Вайпър Хенеси Веном 1000 к.с. Публикувано изображение на строителните предприемачи братя Диневи.На една писта във Варна гледах как прави бърнаут!!! Много мощ!!! Това е може би най-бързата която съм виждал

• 2 седмици по-късно...

ОоооОоо Днеска кат ходих до даскалото на светофара на СУ посока от Орлов мост към нардоната библиотека профуча поктай мен един Mercedes SLR McLaren :) и мноо му се изкефих Публикувано изображение

Днес покрай мен профуча един Голф 2, русенска регистрация. Кофтито бе, че профуча в дясната лента, та се наложи да остане 2-3 коли зад мен, заради трoлея, който също бе в дясната лента:) За кой ли път се убеждавам в безмозъчието на голфаджиите :)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

еми аз сам виждал Lamborghini Murcielago i Gallardo Mercedes SLR McLaren сащо Ferrari F430 , Bently Continental GT .... другите вече не ги помня толко ... Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Тук в Германия често се срещат такива коли, виждала съм всякъки ,но най се изкефих на Lamborghini ;)

НАи бързата кола която съм жиждал и сам се качвал в нея бешеChevrolet Camaro 1969 година ама 720 коня

Най-бързата кола която съм виждал и сам се качвал в нея беше Chevrolet Camaro 1969 година ама 720 коня

Другата е незнам да ли я помните имаше едно време Lancia Delta много добра кола на 2-ра правеше 130 км.

Малко по късно ще кача и снимки да видите какво значи кола 720 конски сили и беше внесенс от САЩ Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Бах Маа му Рангеле: Виждал съм: Ламбота - Галардо и Мурсиелаого, Вайпъри, СЛР-и, Вейрон, Ферарита - 430, 360, 599, 355, 348, Асън ДБ9 и Ванкуиш В12, Форд Кобра Шелби, Порше 911 ТЕХАРТ ТУРБО, 9ФФ Турбо, Мерцедеси - СЛ65 и незнам ко още... Ауди Р8, Мазерати Грантуризмо и гранспорт, ... Ама от ГОЛФ 2, с номер РК, Финален флаг на вратата, Черни стопове, вежди, ляти джанти от илиенци и надпис СОНИ на задното стъкло ПО БЪРЗО НЕМА! :comp_virus: :comp_virus: ;):shake_puter: :shake_puter:

post-125676-1202396044_thumb.jpg

post-125676-1202396070_thumb.jpg

post-125676-1202396096_thumb.jpg

post-125676-1202396271_thumb.jpg

НАи бързата кола която съм жиждал и сам се качвал в нея бешеChevrolet Camaro 1969 година ама 720 коня

Най-бързата кола която съм виждал и сам се качвал в нея беше Chevrolet Camaro 1969 година ама 720 коня

Другата е незнам да ли я помните имаше едно време Lancia Delta много добра кола на 2-ра правеше 130 км.

Малко по късно ще кача и снимки да видите какво значи кола 720 конски сили и беше внесенс от САЩ Публикувано изображение

Цял месец чакаме вече снимките.

Не си държиш на обещанията.

Май си бил "новогодишен", когато си ги давал. Публикувано изображение

Най-бързата която съм карал е : Mazda 3 - 140 к.с. модел 2006 Най-мощната която съм карал Kia SPORTAGE 180 к.с. модел 2005 Най-смотаната с най-големи претенции: Toyota AVENSIS модел 2005 Най-практичната и страхотно удобна Fiat Doblo MultyJet 120 k.c.

Как ви се струва Mazda MPV 2002 3.0 л с 200 к.с. и 260 Нм ... това е ван, най-спортния, между другото. На светофара ги правя смешни.

Но лошото е на бензиностанцията Публикувано изображение

Редактирано от zdravko87 (преглед на промените)

Как ви се струва Mazda MPV 2002 3.0 л с 200 к.с. и 260 Нм ... това е ван, най-спортния, между другото. На светофара ги правя смешни.

Но лошото е на бензиностанцията Публикувано изображение

В уредените страни хората не се състезават с автомобилите си по улиците. Ти как ще се почувстваш, когато видиш пешеходец да отлита от предницата на автомобила, който караш?

Бъди толерантен, когато шофираш, и натривай носове, използвайки интелекта си, а не автомобила. :)

Ако не си виждал 20-годишен младеж, размазан и разпльокан в колата си след подобни състезания, направи си труда да потърсиш видеоматериали. Възможно е да се окажат полезни за теб, а и за всички млади състезатели с комплекса, че те са най-по-по. За някои от тях размисълът по въпроса може да се окаже животоспасяващ. ;)

Нав,нав,нав - темата е за хвалене с бързи коли - не съм толкова тъп, че да се състезавам по улиците. Това със светофара е пример.

Това животно става за на'ще пътища и е най-мощното което съм виждал наживо ;) Обикалях го и сички ми се смееха ,но нали го снимах Публикувано изображение

П.П. -Държа да отбележа че снимките са направени с 5200 и показват доста добро качество :clap:

post-35329-1202603477_thumb.jpg

post-35329-1202603489_thumb.jpg

post-35329-1202603501_thumb.jpg

Редактирано от VipeR* (преглед на промените)

Нав,нав,нав - темата е за хвалене с бързи коли - не съм толкова тъп, че да се състезавам по улиците. Това със светофара е пример.

Нямах предвид само твоето изказване, а касапницата по улиците, в която жертви стават предимно млади хора.

Чудесно е, че не се състезаваш по улиците. Това означава, че имаш повече шансове да доживееш до моите години.

Ванът, който караш, наистина доставя истинско удоволствие, както и повечето автомобили, споменати в тази тема. Жалко, че е почти невъзможно човек да опита всеки от тях. :love:

Наскоро във Варна видях Ауди R8.Много ненормална работа.Сила и Стил.

Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.