Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки, спам и бира на тема Сигурност (втора част)

Featured Replies

Ах ,ти... :D тази есен ти се отразява зле на тестостерона... :*

Знаех си аз,че сте се събрали една банда коцкари тук,ама какво да ви правя...и вие душички носите.

Ти продължавай да раздаваш целувки и ще ме вкараш в грях. :inlove1:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 308,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Честит Гергьовден на @B-boy/StyLe/ и всички именници във форума! Да сте живи и здрави!

• ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! Много здраве и късмет на посещаващите секцията.  

• Честита Нова Година момчета!!! Много здраве пожелавам на всички!

Публикувани изображения

Публикувано изображение

Публикувано изображение
Интересна тенденция Avast IS стана част от популярните продукти за защита, от гледна точка на тегленето, в един от (лично за мен) най-поддържаните и добре "заредени" сайтове за антивирусен софтуер. Отделно в безплатните решения забелязвам, че за първите две места тенденцията се е запазила, но Авира е изместена от Пандата... тука вече съм шах и мат.

Публикувано изображение

Тук в препоръчаните няма да коментирам наредбата, не мисля, че е от значение, коя е водещата в списъка, но приятно съм изненадан, че G Data е изместена от ESET, от доста време чакам ЕСЕТ да се върнат в челните позиции, а дали ще стане така... Интересно ми е да видя как мислите Вие по въпроса колеги?

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Ми за ESET какви са ти наблюденията ?За Аваст, то ясно..., ако се има и предвид хората инсталирали изобщо Аваст, досещате се, че има и FREE.

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Ми за ESET какви са ти наблюденията ?

За Аваст, то ясно...

Есет .... набира скорост на руският пазар особенно с промо ключовете във форума на същият сайт 

Ето и нещо полезно  http://www.comss.ru/page.php?id=1565

Публикувано изображение

Сложих версията с .net 4 няма да инсталирам нова я....с Windows 7 бачка перфектно :D

Аз пък мисля,че и 2-те са на едно ниво в момента.И 2 те са едни от най-леките,но да не забравяме,че хипс-а на Есет е смешен от всякъде,за обикновенният потребител никаква полза от него а пък новата версия на Аvast не е изпипана и има технически проблеми.

Унгарска компания дава $25 000 награда за хакване на защитата им

Унгарските програмисти Ищван Лам и Сцилвестър Зебени обявиха награда от 25 000 долара за този, който успее да хакне защитата на новосъздадената им компания Tresorit, съобщи „Фокус“, позовавайки се на The Venture Beat.

Двамата ИТ специалисти определят себе си като „маниаци по сигурността”. Базираната в облак Tresorit  си поставя за цел да бъде  по-сигурна версия на Dropbox. Топ хакерите са разработили технологията си през 2009 година. Прохождащата компания смята професора по криптология и директор на CrySiS Lab Левенте Бутян за свой съветник. Двамата унгарци често изтъкват, че инфраструктурата им е сложна и дори „неразгадаема”.

Tresorit използва патентовани методи за криптиране, които включват протокола AES-256. Основателите на компанията смятат, че само най-талантливите програмисти от институции като Харвард, Станфорд и MIT имат шанс да пробият защитните пластове.

:whist:

Баси живота....Пандата слага тулбарче,Авирата и Комоденцето и те,АВГ и той Нортон и той...после се чудят хората как да ги махнат. Аваст натриса в допълнение към тулбарчето на Гоги и браузъра му куц та скърца...Тва живот ли е бре? Чета,че Кихчо прави китайски фотосесии   :shock11: да те е страх да седнеш зад монитора... Касапа пък прави цвето музика,преди квичеше ама май прегракна вече  :eek:  Ама тва Кихчо си е мамата трака баси току виж цяла фото книга направил тоя китаец.  :D

Баси живота....Пандата слага тулбарче,Авирата и Комоденцето и те,АВГ и той Нортон и той...после се чудят хората как да ги махнат. Аваст натриса в допълнение към тулбарчето на Гоги и браузъра му куц та скърца...Тва живот ли е бре? Чета,че Кихчо прави китайски фотосесии   :shock11: да те е страх да седнеш зад монитора... Касапа пък прави цвето музика,преди квичеше ама май прегракна вече  :eek:  Ама тва Кихчо си е мамата трака баси току виж цяла фото книга направил тоя китаец.  :D

На такива като тебе Мелих осигурява бонус след инсталацията на Комодо , рязане на пушките :giggle1:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

На такива като тебе Мелих осигурява бонус след инсталацията на Комодо , рязане на пушките :giggle1:

Ти от опит ли знаеш? Мелих,Мелих бахти  голямо наГъЗване ейййй     :giggle1:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не благодаря въпроса е приключен оправих се нямам остатъци.  Всичко е тип топ.

" Пей ми пенке ле , кой ли ми те слуша ". Тип топ е на куково лято.

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Това не е дефиниция, а засичане чрез KSN.

Василевс, ако искаш си пусни тема в подраздела.

При мен го засече също при стартиране KSN като Kill AV ала бала при първото му стартиране, щото файла съм го правил аз, показа някакви съобщения за роол-бак но нищо не му помогна на касапчо, опитах се да пусна task-manager но уви нямаше такъв!!! След като спрях компа вече не се пусна! Добре че съм подготвен за подобни ситуации ;) Който иска да вярва в духове и вещици, че една антивирусна дори и касперски може да го опази в днешни дни, аз съм реалист и казвам НЕ НЕМОЖЕ.

И като рестартира "Син Екран"  нито касапски нито система наздраве за смелите :beer:

Опааа току що проверих дали вече се засича от Касперски. Да вече го засича като

Kaspersky UDS:DangerousObject.Multi.Generic

Той се засича чрез KSN и при Lost,пробвах и при мене го трие още при сваляне.  Щом като се засича чрез облачният сервиз дори и със спрян антивирус файла ще е метнат от програмата директно в недоверени. 

При мен го засече също при стартиране KSN като Kill AV ала бала при първото му стартиране, щото файла съм го правил аз, показа някакви съобщения за роол-бак но нищо не му помогна на касапчо, опитах се да пусна task-manager но уви нямаше такъв!!! След като спрях компа вече не се пусна! Добре че съм подготвен за подобни ситуации ;) Който иска да вярва в духове и вещици, че една антивирусна дори и касперски може да го опази в днешни дни, аз съм реалист и казвам НЕ НЕМОЖЕ.

Пак си пушил това ще не требва.

по скоро това което "требва" е пушил :ph34r:

Още по-зле за него. Той дори не знае Roll back-а, че се отнася за Windows-a,  не за Kaspersky, ама както и да е. То от аватара му, ти става ясно, що за стока е.

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Болните фенове на касперски пак ги хванах по бели гащи и се чудят как да се оправдаят, руската програма е пълен шит. Дерзайте някой ден може и да я харесам, дори и да я ползвам, но не и в този и вит в момента.:)Снимката ми не харесвал, напушен съм бил, злобни подмятания е като си слаб трябва да обидиш първични глупави реакции от хора с елементарно мислене почти същите като авторите на касперски...

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

Болните фенове на касперски пак ги хванах по бели гащи и се чудят как да се оправдаят, руската програма е пълен шит. Дерзайте някой ден може и да я харесам, дори и да я ползвам, но не и в този и вит в момента. :)Снимката ми не харесвал, напушен съм бил, злобни подмятания е като си слаб трябва да обидиш първични глупави реакции от хора с елементарно мислене почти същите като авторите на касперски.

Ти, application control чувал ли си що е?  Това, че не ти харесва си е твой проблем. ;)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Болните фенове на касперски пак ги хванах по бели гащи и се чудят как да се оправдаят, руската програма е пълен шит. Дерзайте някой ден може и да я харесам, дори и да я ползвам, но не и в този и вит в момента. :)

Снимката ми не харесвал, напушен съм бил, злобни подмятания е като си слаб трябва да обидиш първични глупави реакции от хора с елементарно мислене почти същите като авторите на касперски...

Само приказки.

1.Едно файлче даде, което се засича  от Касперски  но ти твърдиш,че не е така. 

Дори го бутнах към изключенията  :)

Публикувано изображение
Публикувано изображение

2. Такива файлове  без да имат цифров подпис с включен режим Безопасно стартиране се блокират при стартирането им. 

3. Давай такива файлове и ще се тестват - така ще ти е удоволетворено ЕГО-то иначе карай на бира и лавче в темата. То и тази стана такава вече...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Само приказки.1.Едно файлче даде, което се засича  от Касперски  но ти твърдиш,че не е така.  2. Такива файлове  без да имат цифров подпис с включен режим Безопасно стартиране се блокират при стартирането им. 3. Давай такива файлове и ще се тестват - така ще ти е удоволетворено ЕГО-то иначе карай на бира и лавче в темата. То и тази стана такава вече...

Когато го дадох това файлче не се засичаше от касперски, мълчахте 24 часа и се спотайвахте като мишоци докато го пратите и почна да го засича и отворихте големите усти, аз видях какво направи с компа ми това файлче няма да споря повече, касперски се осира здраво това е и точка. Ще му сменя кода да не го засича и ще ти го пратя, но дай реален резултат от теста на реална машина.

2. Такива файлове без да имат цифров подпис с включен режим Безопасно стартиране се блокират при стартирането им.

Той и при мен даде съобщение, че го засича след като го стартирах файла, но не му попречи да го отреже от кръста :) Касперски продължи да работи до спирането на компа, при включването му го нямаше. (((Настройки по подразбиране)))

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.