Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита - част 2

Featured Replies

кви нива,кви 5 лева :ph34r: , колкото лови безплатната, толкова лови и платената

Колега, достатъчно оспами темата, така че ако не можеш да си полезен просто се вихри някъде другаде! Консултациите ги давай на жена си, а аз съм пуснал конкретна тема, в която явно няма с какво да помогнеш, така че я пропусни и продължи!

• Отговори 529
  • Прегледи 177,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Подарявам 6 месечни лицензи за BitDefender IS 2014 от скорошната промоция - 4 броя 3 броя. Ще изгорят, ако не се активират до 20 -на дни.

• Да при мене също пази данните. Много е важно да се откачи машината от акаунта,за да може да се активира нормално. Обаче напълно е възможно да са затворили вече тази вратичка. Ако са го сторили браво.

• Проверете си пощата.  

Публикувани изображения

Подарявам 6 месечни лицензи за BitDefender IS 2014 от скорошната промоция - 4 броя 3 броя.

Ще изгорят, ако не се активират до 20 -на дни.

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Подарявам 6 месечни лицензи за BitDefender IS 2014 от скорошната промоция - 4 броя 3 броя.

Ще изгорят, ако не се активират до 20 -на дни.

Остават 2 бр.   Остава 1 бр.

Незнам дали наслагват един в/у друг промо лицензите от различните промоции...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Остават 2 бр.

Незнам дали наслагват един в/у друг промо лицензите от различните промоции...

Ако може един!

Незнам дали наслагват един в/у друг промо лицензите от различните промоции

Мисля че зависи от инсталатора/При последните версии не може/Руска локализация с натрупване на лиценза :

Bitdefender Internet Security 2013_16.24.0.1682_32b.exe

Bitdefender Internet Security 2013_16.24.0.1682_64b.exe

И аз подарявам един лиценза БитДифендър ИС.

Много ще съм благодарен ако още ти е наличен да ме зарадваш :) благодаря предварително 

Не разбирам защо не мога да си инстална траял на Norton Internet Security. Казва, че бил изтекъл траяла. Явно оставя нещо... На някой да му се намира ключ за NIS2014 или да знае как да мога да си инстална траял повече от един път?

Не разбирам защо не мога да си инстална траял на Norton Internet Security. Казва, че бил изтекъл траяла. Явно оставя нещо... На някой да му се намира ключ за NIS2014 или да знае как да мога да си инстална траял повече от един път?

1. Инсталирай триала на виртуалката и го активирай.

2. Откачи(изтрий) ключа от акаунта си  https://manage.norton.com/?displang=rus&displocale=RUS

3. Активирай на реалната машина.

1. Инсталирай триала на виртуалката и го активирай.

2. Откачи(изтрий) ключа от акаунта си  https://manage.norton.com/?displang=rus&displocale=RUS

Публикувано изображениеClip.jpg

3. Активирай на реалната машина.

Публикувано изображение

Ще пробвам с виртуалката. 

....странно. Влязох си в стария акаунт и ми пази данните отпреди близо година...

Ред. Оправих се.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

Ще пробвам с виртуалката. 

....странно. Влязох си в стария акаунт и ми пази данните отпреди близо година... 

Да при мене също пази данните. Много е важно да се откачи машината от акаунта,за да може да се активира нормално. Обаче напълно е възможно да са затворили вече тази вратичка. Ако са го сторили браво. Ако не пак браво ;)   :D

Мдаа и Емси имаха една доста странна вратичка, която леко обезсмисляше даже закупуването (вечни траяли с нов рег в сайта им). След това я затвориха, но минаха да играят с румънците и все тая.

Редактирано от Методи Дамянов (преглед на промените)

За Eset smart security 7 дали има някой лиценз

Редактирано от The_Nomad (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте.

Да се намира на някой активационен ключ за Norton Antivirus 2014?Благодаря предварително. :)

Подарявам 6 месечни лицензи за BitDefender IS 2014

Здравейте!На някой да му се намира излишен лиценз за Касперски интернет секюрити?Благодаря предварително!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.