Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подаряване на неизползвани промоционални лицензи за програми за защита - част 2

Featured Replies

Ако досега не сте ползвали пробна версия на Касперски може да ползвате 90 дневният триал от промото тука http://promo.kaspersky.com/forzakis

Ако имате проблем с получаването ми пишете на лично съобщение - имам един 90 дневен триал в наличност. 

Благодаря, но вече съм използвала 30 дневен период за проба и не ми позволява за други такива. :(

• Отговори 529
  • Прегледи 177,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Подарявам 6 месечни лицензи за BitDefender IS 2014 от скорошната промоция - 4 броя 3 броя. Ще изгорят, ако не се активират до 20 -на дни.

• Да при мене също пази данните. Много е важно да се откачи машината от акаунта,за да може да се активира нормално. Обаче напълно е възможно да са затворили вече тази вратичка. Ако са го сторили браво.

• Проверете си пощата.  

Публикувани изображения

Благодаря, но вече съм използвала 30 дневен период за проба и не ми позволява за други такива. :(

Все пак пишете на nikssi и не си мислете, че има подмолни дарения!

За всяка ключалка си има ключ!!!Отделен е въпроса знате ли как да го намерите/ключа/

Добре ви е посаветвал клегата chochomen , потърсете помощ .То така се учи човек!

За всяка ключалка си има ключ!!!Отделен е въпроса знате ли как да го намерите/ключа/

Добре ви е посаветвал клегата chochomen , потърсете помощ .То така се учи човек!

Е добре де, ключа който ми трябва не съм ли го потърсила на правилното място (като се прочете заглавието на темата)? Все пак Ви благодаря за насоките, въпреки че са след негативния ми коментар  :wors:

Е добре де, ключа който ми трябва не съм ли го потърсила на правилното място (като се прочете заглавието на темата)? Все пак Ви благодаря за насоките, въпреки че са след негативния ми коментар  :wors:

Благодаря, но вече съм използвала 30 дневен период за проба и не ми позволява за други такива.

Само с ключ не става трябва и да го приеме!!!Когато не знаете как стават нещата търсите помощ.

Подарявам два тримесечни лиценза за ESS 7 ако някой желае да ми пише!

Редактирано от The_Nomad (преглед на промените)

Има ли някой неползван лиценз за hitman pro(3.7.9 билд 216)(ако изобщо правят промоции).

30-дневния лиценз вече го ползвах,сега пак е неактивирана.(ако има възможност за друга 30-дни регистрация-моля,споделете как?)

Видях подобни питания в Част-1 на темата,но незнам дали им е отговорено.

Има ли някой неползван лиценз за hitman pro(3.7.9 билд 216)(ако изобщо правят промоции).

30-дневния лиценз вече го ползвах,сега пак е неактивирана.(ако има възможност за друга 30-дни регистрация-моля,споделете как?)

Видях подобни питания в Част-1 на темата,но незнам дали им е отговорено.

По добре забрави. Няма промоции.

По добре забрави. Няма промоции.

Ще трябва да изчакате 28/11/2014,,черния петък''-само тогава има 50% намаление от цената! :beer:

Здравей,

Тук има промоция за 6 месеца, активна е все още:

http://www.comss.info/page.php?al=Bitdefender_Internet_Security_6month_free_BetaNews

Мерси приятелю но не става нещо кода не бил верен! 100 пъти пробвах и не ще! Ако някой друг може да ми вземе ще съм благодарен!

Здравейте,направих си регистрация за да изкопча ключ за Нортън 360.На моята приятелка обещах да и сложа ключ без пари,но сайта от който взимам ключове вече няма 360,а само за НИС и Нортън.Та ви моля ако някой може да помогне,моля ви.И възможно ли е да сложа страницата за ключове на НИС и Н,ако разбира се вече не сте я слагали тук,и ако е възможно.

• 2 седмици по-късно...

Някой би ли споделил и на мен едно ключе за Norton 360 ! След 4-5 дни лиценза ми изтича и оставам без защита :brick wall: 

Благодаря предварително  :)  

Отново ще помоля ! Трябва ми ключ за Нортън 360. Оставам незащитен след 2 дни.  Публикувано изображение  

ЛС след малко. Нямам представа дали ще ти помогна.

Здравейте. Трябва ми ключ за Kasperski Internet Security 2013, че моя свършва на 31-ви. Моля, ако някой има един в излишък да ми даде, ще почерпя :)

Здравейте. Трябва ми ключ за Kasperski Internet Security 2013, че моя свършва на 31-ви. Моля, ако някой има един в излишък да ми даде, ще почерпя :)

Очаквай ЛС.
  • 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.