Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителството на Пламен Орешарски II

Featured Replies

Местан днес направи грешка като говори на български, явно половината от електората му не го разбра, трябваше да си го кара както на предизборните му митинги. 

Не е грешка, а е поправка на минали грешки. Добре е, че е дал послание и на другата половина на електората си. Но това за "другата" "половината", е по-скоро задявка с теб. Защото до момента, не съм срещал българин мюсулманин, който да не владее перфектно майчиният си - български език.

• Отговори 156
  • Прегледи 12,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Според мен главните виновници за положението в което се намираме са лидерите на БСП и ГЕРБ.

Ако членовете на тези партии проявят здрав разум и ги сменят, много неща биха се променили към добро.

и кой ще сложим

да не говорим че така се набутахме с това ЕС

"Никой не притиска големите страни в ЕС и богатите арабски държави. Гърция си направи стена и връща нарушителите обратно в Турция. Въпреки, че евробюрократите притискаха гърците за твърдата им политика по отношение на нелегалната емиграция, те не допуснаха грубата намеса във вътрешните им работи. Сега целият натиск се концентрира върху малка, бедна и раздирана от проблеми България. Тя е най-удобна, за да могат многобройните международни организации да отчитат дейност, без да дразнят влиятелните държави, които са техни спонсори."

коментар от нета

и кой ще сложим

да не говорим че така се набутахме с това ЕС

"Никой не притиска големите страни в ЕС и богатите арабски държави. Гърция си направи стена и връща нарушителите обратно в Турция. Въпреки, че евробюрократите притискаха гърците за твърдата им политика по отношение на нелегалната емиграция, те не допуснаха грубата намеса във вътрешните им работи. Сега целият натиск се концентрира върху малка, бедна и раздирана от проблеми България. Тя е най-удобна, за да могат многобройните международни организации да отчитат дейност, без да дразнят влиятелните държави, които са техни спонсори."

коментар от нета

България винаги е била притискана и потискана и знаеш ли защо?

Защото в манталитета на всички българи, съответно и на политиците ни е да сме мекушави, отстъпчиви и търпеливи.

Затова ни тъпчат.

Крайно време е да се научим да отстояваме правата си на равноправен член на ЕС, но и да покажем, че сме суверенна държава.

Лидерите на партии трябва да бъдат от европейски тип, а не от махленски.

Това важи и за всички политици.

Защото в манталитета на всички българи, съответно и на политиците ни е да сме мекушави, отстъпчиви и търпеливи.

Затова ни тъпчат.

Крайно време е да се научим да отстояваме правата си на равноправен член на ЕС, но и да покажем, че сме суверенна държава.

как ще стане това - малко зор ми се вижда

а и бая време ще отнеме да си поправяме имиджа ни овчи

Затова ни тъпчат.

България днес е подтискана от политиците, които от една страна искат на всяка цена да останат на власт и от друга - на всяка цена да вземат властта - без всякакви скрупули !

Ужасно и гнусно е това, което става в момента !

http://novanews.bg/news/view/2013/11/18/62170/%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3/?utm_source=news&utm_medium=link&utm_campaign=menu

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

България днес е подтискана от политиците, които от една страна искат на всяка цена да останат на власт и от друга - на всяка цена да вземат властта - без всякакви скрупули !

Ужасно и гнусно е това, което става в момента !

И още по - гнусно може да е. Когато подкрепяш страната която иска да вземе на всяка цена власта или другата, която иска на всяка цена да остане във власта и в същото време да казваш , че не ги искаш, че се бориш за промяна...........  :tease2:  :cant believe:

А, правителството на Пламен Орешарски ще си изкара мандата като 2+2=4. Вервайте ми!!!

Стига вече една и съща провокация.

Публикувано изображение

Провокация! Много тежко обвинение!!! 

Много опасно хлъзгаш, а и не говори хубаво това. Заяждане на политическа основа,  политическа дискриминация от гледна точка на администратор, обида.

Такива постове много организации ще се зарадват да прочетат .

Я сега да видим кои действат като истински комунисти. БСП или ГЕРБ.

Няма провокация в мнението ,че правителството на Пламен Орешарски ще си изкара пълния мандат.

Редактирано от Black Power (преглед на промените)

БСП има полза ако със европейските избори през май направи и парламентарни!

През тези 5 месеца сигурно ще заминат много хора за западна Европа откъдето няма да могат да гласуват против БСП

Хем ще се отърват от единия глас на Сидеров ,който ги крепи и ще избегнат обвиненията от европейските социалисти ,че се съюзяват със екстремисти

През тези месеци икономическото заробване със руските енергийни проекти ще е подписано и нищо не може да се направи

Ха честито -не само няма да има заплати като хората, ами ще трябва да продадете гардероба на баба си за да плащате на "бедните" руснаци

Който е фанатик-да плаща

Другите няма да са тук

:whist:

А, не бях забелязал, че на настоящият премиер са му дали титла и номер, като наследник на носителя на въпросното име или като копие на оригинала :) :

Пламен Орешарски II

Моля за редакция на заглавието на темата, за да стане ясно още в самото заглавие, че става на въпрос за 2-ра част на темата, а не нещо друго.

Дават Орешарски на Цацаров заради заканата да уволнява протестиращи чиновници

Много ми е интересно как ще се развият нещата по този казус...

Орешарски си вкара голям автогол с това изказване, премиер да не познава Конституцията и основните закони на държавата си :)

Орешарски си вкара голям автогол с това изказване, премиер да не познава Конституцията и основните закони на държавата си

По-важното е да знае чии заповеди да изпълнява.Палячо.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Честита Орешарова зима. http://www.mediapool.bg/bryuksel-zapochva-poetapno-spirane-na-evrofondovete-news213689.html

Първо това, а после и бомбата, която се зарежда след януари със задаващата се енергийна криза и изкуствено занижените цени на тока. Стойте вкъщи и се кефете на Ореха.

Нищо ново, то 2008 им бяха спрели всички пари на тройната ламя, а тук си обсъждаха далаверките на ДПС като Цанков камък където Доган си прибра 1,5 млн лева. 

Мислете с главите си. Няма нито БСП, нито ДПС, нито Батака. Всичките са отделни офиси на ДС с различни роли. ГЕРБ пък са тия дето са ги пазели (някои още пазят), демек бившите милиционери, ако има такова животно като "бивш".

Щели да идват и от синдикат на българските учители: https://www.facebook.com/events/650412471647739

Дано не искат и те замазване на очите с някой лев и да се приберат по дупките. Дано, все пак, има някакви истински будители, а не само службогонци.

Мислете с главите си. Няма нито БСП, нито ДПС, нито Батака. Всичките са отделни офиси на ДС с различни роли. ГЕРБ пък са тия дето са ги пазели (някои още пазят), демек бившите милиционери, ако има такова животно като "бивш".

Щели да идват и от синдикат на българските учители: https://www.facebook.com/events/650412471647739

Дано не искат и те замазване на очите с някой лев и да се приберат по дупките. Дано, все пак, има някакви истински будители, а не само службогонци.

май не си допрочел - та да допълня

и таксиметровите шофьори и те

Дават Орешарски на Цацаров заради заканата да уволнява протестиращи чиновници Много ми е интересно как ще се развият нещата по този казус...

То е ясно как:http://novanews.bg/news/view/2013/11/19/62260/орешарски-държавните-служители-имат-право-на-протест-след-работа/?utm_source=index&utm_medium=link&utm_campaign=accentобаче вижте уловката:

"И ако не саботират институциите", добави премиерът

Интересно е, че "саботирам" може доста широко да се възприема...

Редактирано от flare (преглед на промените)

Че те милиционера Цветанов не можаха да осъдят, та тоя ли нещастник ще осъдят дето е техен човек(на Цицаров).

Как някои хора си трайкат, докато тъпчат политиците, не знам. Аз избеснявам...

слушам по новините Орешарски и се чудя, за бълъци ли ни взима. 2015г. ще връщат час от данъците - щом е за 2015 значе в края ще се разбере колко точно ще ми върнат

Планувал след 3 години да вдигне мин. заплата, че то вече почти година мина от изборете - това значе че след още 3 години в края на мандата му или както е известно да се казва предизборно

по време на митинга Станишев и Местан - в работното ли им време бе

защото аз разбирам събирането над 1000 човека за опасност от възникване на инциденти и съответно за съботаж

Така си мислиш то твоята информирана гледна точка. Масовката неграмотни (икономически и политически имам предвид) ще плеснат с ръце и ще възхваляват вожда, че и ме увеличил пенсиите и заплатите.

Нямаш представа какъв мощен ефект имат днешните "мерки за подобряване на живота" на мафията върху гладките мозъци на просотлюдието. Будните освен да се самозапалим и запалим парламента заедно с нас или да емигрираме май нямаме друга алтернатива. Когато удари кризата, шимпанзетата ще се сетят и ще залеят улиците. :( Дано не съм прав и подадат оставка скоро. Емиграцията винаги е била страхливост за мен, но се замислям сериозно. По-добре страхливец, но в нормална среда. 

Какво мога да кажа? Гледам митинга на ГЕРБ, гледам митинга на БСП. Идва ми говорещите и от двете партии да ги ударя с нещо тежко. Възмутен съм от наглостта им. Изрично студентите казаха, че нямат нищо общо нито с едните, нито с другите. Показаха го, като еднакво се изпречиха и на колите на ГЕРБ и на тия на БСП. И те продължават най-нагло да приписват протестите едни на други. Да политизират народното недоволство. Аз подкрепям протестиращите студенти, нито ГЕРБ, нито ДПС, нито Атака, нито БСП, нито СДС, нито...нито...

И аз така...

Надявам се и много други.

Наскоро прочетох в нета един "бисер" от един даскал по история.

"Богатите хора в древен Рим се наричали партийци."

Редактирано от Реджеп Иведик (преглед на промените)

И аз така...

Надявам се и много други.

Много са другите ,но има някои елементи тук,които се опитват да манипулират хората,че щом продкрепяш протестите ,значи си гербер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.