Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

Отивам, стига да не е много студено.

Какво ще дари на гладните и бедните за Коледа?

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 346,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

Днес четох една покъртителна статия от един младеж израснал в домове за сираци. Като употребявам "покъртителна", не преувеличавам. Плаках докато четях на колежките. Как помни глада и е искал допълнително, но му казвали, че няма. А той плачейки крещял: не е вярно! Виждам, че има много останала! Обяснява, как всичко показвано, че се дарява на домовете, не стига до тях, а персонала си ги взима.

Няма как да нахраня и помогна на гладните и бедните, но един ден бих направила социални столови и общежития, където да се дава топла храна и дрехи.

Без какво не може преди да заспи вечер?

Чета си любима книга.

Любимата ти книга или филм?

преди 5 часа, Maleficient написа:

Днес четох една покъртителна статия от един младеж израснал в домове за сираци. Като употребявам "покъртителна", не преувеличавам. Плаках докато четях на колежките. Как помни глада и е искал допълнително, но му казвали, че няма. А той плачейки крещял: не е вярно! Виждам, че има много останала! Обяснява, как всичко показвано, че се дарява на домовете, не стига до тях, а персонала си ги взима.

Няма как да нахраня и помогна на гладните и бедните, но един ден бих направила социални столови и общежития, където да се дава топла храна и дрехи.

Това някой българин-милионер трябва да го направи. Ще стане, трябва още малко време да мине...Така е в цивилизования/еволюирания свят, и в България ще стане, след време.

• Автор
преди 6 часа, Maleficient написа:

много тъжна история.. навя ми детски  спомен. всички деца с обръснати глави, момчета, момичета  на различни възрасти, хранят се в столовата тихо,  дресирани са добре. аз гледам и н е разбирам.. храна има, а всички деца ядат само хляб.  топваха  го едва  едва  в яденето. искат  допълнителна филия, а връщат  мълчаливо чиниите си  пълни на металния  плот. трябваше ми време да поживея   с тях, за да разбера ,че  ядяха само хляб , защото  така се докосваха  до ръката на готвачката , която  бе МАЙКА.  ядяха хляб от майчини ръце

нямам само един/една..

нека остане въпроса

Филм - Армагедон. От книгите една наскоро прочетена ме докосна и разстърси, и влиза в графа любими - "Планината помежду ни"  на Чарлс Мартин.

Кога си изпитал/а най-голям страх?

При земетресение.

С каква мисъл се събуди днес?

• 2 седмици по-късно...

Много хубава, защото сънувах много много приятен сън с любим човек. Та мисълта, че всичко ще е наред, щом сънувам това.

С какво ще запомни отминаващата 2019?

Работа, пътувания, сдобряване със сестра ми...

Нека въпросът да остане.

С изненадите тип: Къде го чукаш, къде се пука! Много надграждаща за мен и любимите ми същества.

Къде иска да е в момента?

В страната на сънищата.

Имал ли е осъзнат сън? Сънувал/а ли е осъзнато?

Не. Много рядко си спомням сън.

Работи ли му биологичния часовник?

Ох, аз съм на 26 и не бих казала, че вече се притеснявам кога ще имам деца, но определено почнах да се натъжавам, че вече и аз имам бръчки. Страх ме е.

Какъв съвет би дал на човек, който се чувства самотен и отдавна не е имал връзка?

преди 2 минути, Bardot написа:

Ох, аз съм на 26

И от 15 годишна си в Калдата и все още си самотна?! Не може да бъде!!! 

преди 8 минути, Bardot написа:

Какъв съвет би дал на човек, който се чувства самотен и отдавна не е имал връзка?

Самотата е личен избор и състояние на духа, съветите от непознати са безсмислени.

Има ли в близкото си обкръжение човек за пример (чието поведение, дела и думи го кефят на макс)?

Не, на втория, в редицата до прозореца.

Харесва детството си и си спомня с носталгия за него?

• 2 седмици по-късно...

Не точно. Приемам го като всяко друго Минало! С облекчение. Харесва ми настоящето.

на 29.12.2019 г. в 14:07, Bardot написа:

Да не се чувства така. И, да използва липсата на определени ангажименти за самоусъвършенстване. Самопознание и определяне на цел, какво иска и какво би го направили щастлив и доволен, без да е обвързан непременно с друг.

Къде би искал да живее?

Тука ми е ок.

Предпочита сам да работи, или в екип?

Ако е екипът е готин и няма интриганти - екип . Ако не сам.

Къде иска да бъде погребан/разпръснат.

Там където съм роден и израстнал.

Търсят ли го често токсични хора?

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

не

Картината , портретът,  пейзажът, нещото, с който се  опознавахте последно?

Картината...обичам като има има история/сюжет, който мога да си представя напред или назад като случило се

Лепил ли е тапети?

• Автор

и питаш, Уишева е мъжко момиче  🙂 

С кой поет/ еса / с вълнение  и трепет би споделил/а бутилка вино в някоя затънтена кръчма?

Камелия Кондова или Мартин Спасов

А, ти/ вие?

сангвиник съм ве..то рядко може да си само едно, обикновено е смесено ама не знам кое ми е второто

а ти?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.