Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, darkterminal написа:

Я да не обишдаш! Ас съм голям и добре оформен темерут!

извинети,  малко съм непохватна :D

преди 3 минути, darkterminal написа:

Мое да тегли кори за баница...

мога, Цонкова ме е учила 

преди 2 минути, darkterminal написа:

Ми... Мога и да контактувам, а мога и да не контактувам,,, Всъщност предпочитам малко и добре оформено общество... Винаги съм отворен за нови връзки с хора, но рядко ми се получава да се подушим...

на какво трябва да мирише новия другар? :P

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 346,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

• Автор
преди 12 минути, darkterminal написа:

На конфорт!

на канфор? .. че и аз обичам на таквоз да ми мирише :D

преди 13 минути, darkterminal написа:

Умее да пише с перодръжка...

умея ами , перото преди четката се научих да го държа 

Може да кара самолет?

Нямам си

Какъв порок има и би искал да преодолее

Какъв порок има и би искал да преодолее

Питай - какъв нямам!
преди 3 часа, jhoro написа:

Питай - какъв нямам!

Не крада.

Какъв порок нямаш?

типичните за повечето хора, пушене, пиене, хазард

Какво предпочиташ? Да си около много куршуми, които има малка вероятност да те уцелят или срещу само един, който има голяма вероятност да те уцели, но все пак можеш да избегнеш?

Не крада.
Какъв порок нямаш?
Не е измислен такъв.
Какво предпочиташ? Да си около много куршуми, които има малка вероятност да те уцелят или срещу само един, който има голяма вероятност да те уцели, но все пак можеш да избегнеш?
Булат Окуджава е отговорил -
„Девять граммов в сердце, постой, нe зови!
Не везёт мне в смерти, повезёт в любви!”

Как започва новата седмица?

нищо не каза, само насра въпроса :clown:

еми нормално започна, като всяка друга

Кой ден от седмицата ти е най-безразличен?

Почивния.

Съгласен ли е, че …

„ По-добре да мълчиш и всички да те мислят за глупав, отколкото да отвориш уста и да разсееш всяко съмнение”?

преди 1 час, Kieli написа:

Първото, дори и в преносен смисъл

преди 44 минути, Kieli написа:

нищо не каза, само насра въпроса :clown:

Понеделник- каквото и да значи "безразличен" за ден от седмицата

водил ли си кореспонденция- лична-  на хартия преди да има компютри и мейли?

преди 50 минути, jhoro написа:

Съгласен ли е, че …

„ По-добре да мълчиш и всички да те мислят за глупав, отколкото да отвориш уста и да разсееш всяко съмнение”?

Като се замисля, това е единствената разлика между глупавия и умния :biggrin: Умният се обажда само там, където е компетентен, а глупавият се меси навсякъде. Ако например някой лекар ти казва как да си оправиш компютъра, и той ще е глупав. Следва, че тия, които не са компетентни в нищо, не трябва да се месят никъде и няма да са глупави.

Тоест по-добре да мълчиш и всички да те мислят за умен.

(Усещам че така обяснено може да е объркващо, но дано сте ме разбрали)

преди 23 минути, Maleficient написа:

Не. Само картички. Тоест еднопосочни съобщения или как се нарича там.

Какво би посъветвал някого, който ще прави секс за пръв път?

от сутринта нещо темата за ...интимността е много актуална

Съвет: Да изпие една водка или бърбън. Да се наслади на момента и колкото повече се стреми да достави удоволствие на отсрещния, толкова повече и по-силно ще го изпита и в себе си. Много нежност и ...т.н.

не че се оплаквам с мисли за нещо подобно да ми започват сутрините, но все пак...

Въпросът нека да остане

Да, разбира се! Все пак компютри има (масово) само от двадесетина години.
Какво би посъветвал някого, който ще прави секс за пръв път?

Нищо няма са го съветвам, щото вече забравих …

Да остане същия въпрос +
А какво би посъветвал някого, който ще прави секс за последен път?
преди 3 часа, jhoro написа:

Да, разбира се! Все пак компютри има (масово) само от двадесетина години.

Нищо няма са го съветвам, щото вече забравих …

Да остане същия въпрос +

Нали не мислиш, че си говорител на повечето потребители в този форум, които биха могли да не са на твоята възраст и все пак да отговарят в темата?

Въпросът за първия път има по-съществен смисъл и би помогнал на доста хора, докато този за "последния" път, не знам с какво точно.

Просто отбелязвам. Нека следващият отговори все едно този мой отговор не се вижда. Мерси.

Нали не мислиш …

Нищо не си мисля.
Все пак - темата е в „Развлечение и Свободно време”!
преди 1 час, jhoro написа:

Нищо не си мисля.
Все пак - темата е в „Развлечение и Свободно време”!

И? Нищо не би посъветвал никого/никоя, за това да е ясно на следващите развличащи се в свободното си време, Въпросът Остава!

на 25.02.2020 г. в 19:13, Maleficient написа:

И? Нищо не би посъветвал никого/никоя, за това да е ясно на следващите развличащи се в свободното си време, Въпросът Остава!

Е, ся, остави хората да си пишат каквото искат. Права си за това, което казваш, но тъй като не са длъжни, единствено можеш да им се помолиш и да се надяваш да те послушат, а не да спориш.

Един час докато намеря последната публикация с въпрос сега. :D И се оказа, че трябва да отговарям на моя.

на 24.02.2020 г. в 17:02, jhoro написа:

Да остане същия въпрос +

Новобранците да помнят, че както във всяко друго нещо трябва да започне бавно и постепенно да усилва и усложнява темпото.
(сложно темпо не знам какво е :D )

А обречените да направят добро осветление, да осъществят най-еротичните си фантазии и да го заснемат на видео. И разбира се да го покажат на света.

Много се извинявам, но дойдох, защото отново ми хрумна сексуален въпрос:

Според теб, ако някой се съвокупли с партньора си, докато той спи, брои ли се за изнасилване?

• Автор

преди 52 минути, bornofash написа:

http://musicabv.com/theory/tempo-italian/  ей ти палитрата,  учи и интерпретирай   

преди 54 минути, bornofash написа:

Според теб, ако някой се съвокупли с партньора си, докато той спи, брои ли се за изнасилване?

аз като казвам, че сънотворни е лоша дума.. не, та не ! :D

нека остане въпроса, някой по - сериозно може да се изкаже  )))

преди 2 часа, bornofash написа:

Е, ся, остави хората да си пишат каквото искат. Права си за това, което казваш, но тъй като не са длъжни, единствено можеш да им се помолиш и да се надяваш да те послушат, а не да спориш.

Един час докато намеря последната публикация с въпрос сега. :D И се оказа, че трябва да отговарям на моя.

Новобранците да помнят, че както във всяко друго нещо трябва да започне бавно и постепенно да усилва и усложнява темпото.

А обречените да направят добро осветление, да осъществят най-еротичните си фантазии и да го заснемат на видео. И разбира се да го покажат на света.

Според теб, ако някой се съвокупли с партньора си, докато той спи, брои ли се за изнасилване?

Оставям хората. Но може ли само този път, че иначе язък за зловещия ми ник-нейм ...

сега, ако аз го бях задала този въпрос или подобен на него, спокойно можех да си напиша някъде в "подписа" какво не ми дава покой и какво ми се прави ...яко!!! освен че околните читатели ще са наясно и ще го използват срещу мен.

Но понеже ти си го задал, мога да мина тънко, и дори предното да е истина...забравих какво исках да обясня...

Според мен, дори да предположим, че състоянието на сън е някакъв вид без-съзнание, или че до/към момента на началото един от двамата партньори яко кърти, то започне ли се, няма как да не се събудиш...може би би било леко неприятно, ако не успееш да се опомниш и да разбереш къде си и с кой си, но така или иначе, ако вече е започнало и Кънчо е в асансьора, и няма насилствено заставяне да се продължи, значи НЕ е изнасилване.

Колкото и трудно да е уж доказването на изнасилване, по-съществено при физическото е, какво се случва и на психологично ниво.

В този ред на мисли, по-интересно би било, ако обвързани официално мъж и жена спящи в едно легло ...сънуват еротично-се...сцена с друг/а, изневяра ли е?

*Като имаме предвид, че убийство със заглушител или в сънищата до каква степен определя някакъв род вербално поведение, и основание за доверие или напротив

Това е и моят Въпрос към следващия. Мерси за вниманието.

• Автор
преди 1 час, Maleficient написа:

В този ред на мисли, по-интересно би било, ако обвързани официално мъж и жена спящи в едно легло ...сънуват еротично-се...сцена с друг/а, изневяра ли е?

Малефова, залитаме към все по- сложни казуси :D

Совите не са това което са ..от друга страна, хм, усещанията са автентични.. и става едно мазало.

Във връзка ли си, официално / неофициално, все тая. За мен е изневяра.. иначе как да разтълкувам  с пилешкия си мозък сърцебиенето причинено ми от друг? Че имам душа на мръсница? Бих  призовала Отец  Онуфрий да  внесе светлина по въпроса, откъм догматична гледна точка..макар че какво да го викам.. От тук го чувам да се провиква-   От дявола е дъще тоя огън. Падни на колене, покай се. :ph34r:

Как възприема моногамията? Като дълг, като нещо естествено,  или като  обременяваща го част от възпитанието му .. въпросът е отворен  и за други или- та

преди 36 минути, Уиш... написа:

Как възприема моногамията? Като дълг, като нещо естествено,  или като  обременяваща го част от възпитанието му .. въпросът е отворен  и за други или- та

Моногамия означава единобрачие-тоест да имаш един брачен партньор. Смятам ,че когато човек се е решил да встъпи в брак, той прави това с цялата отговорност , която поема и към другия. Мисля,че няма невъзможност да останеш  до края на живота си с един брачен партньор,когато има любов, уважение, разбирателство и подкрепа. Поне около мен положителни  примери в това отношение има много.За сега, аз също се считам за щастлив в това отношение човек .

-------------------------------------------

пп .................да остане същия въпрос

Яяя, колко моногамни празни приказки! :D  Направо си е материял за една тема.
Като нещо естествено я приемам. Но моногамността се нуждае от подходяща среда за да живее и съществува!
С картинка ще поясня, кой разбрал-разбрал! 

02.03..07.jpg

Ако му се наложи би защитавал правата си публично, дори скландално?

Ако му се наложи би защитавал правата си публично, дори скландално?

Постоянно го правя!

А следващия?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.