Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

Ако ... баба беше мъжка ...?! Питай вързано магаре!

Безстрашен/а е?

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 346,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

преди 12 минути, Meri Meri написа:

Ако ... баба беше мъжка ...?! Питай вързано магаре!

Безстрашен/а е?

Не разбирам въпросът!

Моля да остане последният, който съм задала, защото потребителката очевидно не може да отговори.

преди 1 час, Maleficient написа:

Ако след 5 години, не е спокойна/Ен, усмихнат/а, щастлив/а и по-улегнал/а, какво реално ще е постигнал/а (или би искал/а) различно от предходно изброеното?

Въпросът за следващия...който не се съмнява в пола на баба си и не разчита на магарета.

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

много съм страхлива   😀

След 5 години Ще е неспокойна/ен, намусена/ен, нещастна/ен и по-неуравнесена/ен. Логически....😀

Мечтаел/а ли е да стане летец?

Не.

Не пие кафе?

Пия много, само двойни кафета, без захар и удрящи в петите

-->Никога не се е качвал на ски?

Не съм, но много искам да се науча да джиткам със сноуборд

Тази година на олимпийските игри, кои дисциплини ще следи с интерес?

Отдавна не следя спорта откъсо, каквото ми попадне в новинарския поток.

Късметлия/ка е в живота?

Средно ниво късметлийка. Здрава съм, до тук съм срещала повече свестни хора, не се оплаквам, а и не вярвам много в късмета.

Къде би искал да прекара лятната си почивка?

Някъде по Северно-Егейските брегове.

Има готини комшии, които не създават проблеми?

Имам всякакви комшии, и готини и не толкова готини, и млади и стари, и чужденци и наематели...яко е да имаш съседи!

С колко човека от (ученическите) * студентски години (за мъжете може и казарма) поддържа още връзка?

*За хората, които не са били или още не са им приключили студентските

От студентските години за жалост, с нито един, опитах да издиря някои, но безуспешно :(, а така искам. От ученическите с много и често си организираме срещи. 

Попадал/а ли е някога в любовен триъгълник?

в нищо с думата любов не съм попадал освен в роднинските среди

Можеш ли да рисуваш?

Мога, любителски, но доста добре ми се получава.

Свири на китара?

• Автор

придрънква  по - скоро

Готина случка/история , в която си участвал  заговорнически,  за да се случи?

Е как да я разкажа, ще изпиша цяла страница? С колежки, разбрахме, че един младеж-колега (голям шегаджия) кандидатсва за кредит за да си купи мотор и чака с нетърпение да му се обадят от банката, че е одобрен. Замислихме дебелашката шега и я изпълнихме. В главната роля разбира се съм аз. Хващам мобилния, крия си номера и звъня на въпросния и се представям за служителка от банката и му заявявам, че е одобрен и го чакаме да подпише договора. След часове се явява младежа покрусен и разочарован, а ние леко се подхилваме. Еее разбира се, след размяна на няколко реплики и дуплики той разбра за шегата и всички се смяхме. Но от тогава е доста внимателен, като се шегува с каките! :D  

Страхува се от коронавируса?

Не знам дали се страхувам. Мия си ръцете, избягвам да съм близо до кашлящи и кихащи, проветрявам редовно...инструктирала съм и детето! От всякакъв род вируси ми е неприятно.

Колко далеч е стигал в мечтите си?

Никога не съм смеела да мечтая, имах тежко детство. Животът ме запраща насам натам, някак си без да ме пита.

Нека хубавият въпрос да остане.

Малко ми е странно, да не кажа шизофренно, сама да си отговарям на моя си въпрос, но щом останалите се притесняват, ще ...разчупя

Парадокс е, че като по-млада може би не съм мечтаела толкова, защото съм си мислела, че нещата просто ще ми се случват. Не съм имала достатъчно опит, за да мога да преценям, какво повече искам, или по-малко в живота си.

След една определена възраст вече беше късно. Разбирах за много неща, които съм можела да имам, но и секунда не съм се опитала да ги получа, спечеля или заслужа. Просто защото не съм го съзнавала...

Така детето ми като беше първокласник няма да забравя, редовно ги питаха какви искат да станат като пораснат големи, което е някакъв вид интерпретация на за какво мечтаят. Очаквано отговорите бяха близки до супергерои или приказни или легендарни/филмови. Тогава една вечер като се прибирахме, и пак питали ги, той ми каза: А, мамо ти каква мечтаеш да станеш? - аз се разсмях и му казах, че няма за кога да мечтая, защото примерно, ако искам да стана балерина, няма как да се случи! Той беше озадачен, защо пък да не мога да стана балерина ... и разбрах, че от един момент съм се отказала преди да съм се намечтала хубаво.

За това отговорът ми е: Не съм започвала, за да стигна.

Ииии, отново нека въпросът остане. Мерси за вниманието

Гледам да си поставям по-реалистични и достижими цели, които зависят в голяма степен от мен.Почна ли да си въобразявам как искам да се случат дадени неща и да се стекат обстоятелствата, в повечето случай гризвам дръвцето и не е приятно после.Гледам да съм в контрол на нещата.

Остава

Мечтите са двигателят на живота! Мечтаеш, гониш сбъдване, развиваш, обогатяваш, даряваш... и тн. себе си и всички около теб! Дерзаеш=Живееш! 

Как попадна в kaldata.com?

Ми... Вилнеех си аз преди това в data.bg... И един ден, преди около 14 години, в една тема Windows vs Linux, попаднах на препратка към подобна тема в този форум... После се забъркаф в едни спорове относно киноиндустрията... И ей ме вна,,, Ся вилнея тук :)

Какво го/я разплаква от раз?

• Автор
преди 3 минути, darkterminal написа:

Какво го/я разплаква от раз?

майка кърмеща бебе..   тази гледка  винаги ме събаря, където и да съм.  скоро пак на едно летище.. толкова е могъщо и силно  и женско, че ми взима дъха всеки път.

какво го /я разсмива от раз?

преди 4 минути, Уиш... написа:

...

какво го /я разсмива от раз?

Ми не е едно нешо... Най-вече добре скроен абсурд... Хитра постъпка. Забавен отговор... Оригинално решение... Подходящ вулгаризъм... Искрена детска реакция...

Какво го/я оставя без думи...

• Автор
преди 2 минути, darkterminal написа:

Ми не е едно нешо... Най-вече добре скроен абсурд... Хитра постъпка. Забавен отговор... Оригинално решение... Подходящ вулгаризъм... Искрена детска реакция...

Какво го/я оставя без думи...

ти кажи  що ми се смейш на откровението?:rabbit:

много неща ме оставят без думи. и такива които ми топлят душичката, и такива които ме натъжават.

Последната глупост която е сътворил /а?:P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.