Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Задай въпрос на следващия / или - опознай другарчето.. /

Featured Replies

2 и 2 прави 4 и не прави 4.

Какъв е смисълът?

• Отговори 8,2k
  • Прегледи 346,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Боза обичам! Много! Просена, добре разредена, ферментирала, резлива, леко газирана и тънко сладняща наливна бозица, в летния пек ми идва дюшеш. Лошото е, че сегашната боза е тъпкана с консерванти, та

• Yvan Sergeev
    Yvan Sergeev

намирам  ръбове на предмети с пръстите на краката   а вие какво намирате 

• darkterminal
    darkterminal

Глей сега... На думи сичко е много красиво... Но същият този Левски не е правил сичко възможно за да попадне в ръцете на властта. Напротив! Работил е в условията на строга конспирация. Пазел се е. Изб

Публикувани изображения

Важно е да има някакъв смисъл, няма значение какъв е. Като се загуби смисъла, това било депресия. Не знам как са я измислили тази дума, ама смисълът и' е сигурно, че нещо те пресира или че нищо не те пресира, т.е. "вятър те вее...и те отвява нанякъде".

2 и 2 прави 22.

2 плюс 2 прави 4.

Истински случай: Вчера докато чистих двора, в шумата намерих четирилиатна детелинка, откъсната с малка дръжка, с идеална форма, напълно запазена но изсъхнала. Дали важи? И, колкото и да е странно, в другия край на двора пак сред шумата намерих още една четирилистна детелина, пак така запазена изсушена, е, еднито и' листенце малко по-малко, но си е четирилистна. Дали важи и какво значи: щастие или късмет? За всеки случай веднага отидах и пуснах ТОТО.

Хапчета не ща, хапчетата са много лошо нещо, хората пищят от тях. Привиква се. Ама си мисля, че има разлика ако си болен и ако си здрав. Ако си здрав някои хапчета сигурно много ти се услаждат...

Най-много ме депресира когато ми секва желанието за нещо което много настойчиво съм искала да имам и вече ми се струва тъпо или когато силно увлечение изведнъж започне да ми се струва безсмислено. И когато започват да ми пищят ушите.

Обичаш ли да ловиш риба?

Редактирано от Sleda (преглед на промените)

Никога не съм яла калмари, това дето са октоподи ли? И да ми кажат: даваме ти един милион лева ако изядеш тоз октопод, няма да го изям. Също така мразя и риба, толкова много мразя, че понякога се втелясвам, гнус ме е, ама си казвам "стига си се превземала".

на 10 Март 2016 г. at 6:30, Реджеп Иведик написа:

Не. Обичам да плувам и да ги гледам как плуват. Ама ям някои риби. Други като ги убият и опържат.

Обичаш ли да ядеш калмари

кат не задаате въпрост аз ша питам пък

не ям калмари нема и ям такоз гадно нещо

суров белтък нрави ли ти се

няма хаха разкарай се ти

още нещо ша питаш ли

то и без тва нема ти отговоря

следващия има ли домашен любимец

• 2 седмици по-късно...

Щъркел не видях, за съжаление. Но видях диви патици, риби в езеро, катеричка, червена птичка, сърна, дива пуйка и див заек, който заек всеки ден го гоня защото си е харесал мястото под верандата ми за къща.

Ако мразиш нещо, какво е то?

много неща мразя ако питаш за хора мразя лъжците предателите мразя много мразя изкуствени фалшиви двукраки въздух под налягане като тука разни ванковци голфове индришета мамули....

ами ти какво мразиш

Ако става въпрос за хора, почти същото като тебе, особенно изкуствени фалшиви двукраки въздух под налягане, но тези тука във форума са ми някак си много виртуално нереални. 

Иначе мразя готвена риба, особено със сос. Брррррр...

Обичам крем-пита, торта гараш, крем-карамел, сладолед, еклери, кифли, тутманици, банички, соленки, шоколад, кебабчета и кюфтета на скара, пържени картофи, сърми кисело зеле, череши, праскови, ябълки, ягоди, капини и хляб с масло(но масо вече няма).

За хората ти другите живи твари които обичам, друг път, че дълго стана.

А ти какво обичаш?

Всичко, което изброи, е без кебапчетата и куфтетата, щото не съм твърде месояден. Но апвам. Е неска апнах и кебапчета в барчето на института. Ми доядоха ми се, ко кат съм вегетарианец. Щото имам правилен възглед, затуй не съм нито вегетарианец, нито месояден.

И баклава обичам и кадаиф, и саралии, локум, алва, боза, сладолед, торта Гараш, да повторя, торта Гараш, да не би да пропусна торта Гараш.

В общи линии, това е. Не помня, за торта Гараш писах ли, не писах ли. А, и крем брюле.

Колко гигабайта рам има компютъра ти ?

Срам, не срам, ще си призная че не знам. Имам един по-стар и един по-нов компютър и двата са средна ръка, но за интернет ползвам iPad 8.7GB предполагам RAM старичък, от преди 4-5 години, но си ми е добър.

Въпреки че от баба ми имам турски ген не обичам баклави, кадаиф, локум и саралии, боза-да. И другите вкуснотии които съм изредила по-горе много рядко ги ям, но много ги обичам. Почти съм вегетарианец, най-вече ям боб, леща и грах, и тях ги обичам. 

Какво ще правиш ако изведнъж се окаже, че за винаги нямаш интернет?

Ако е лято, ще ходя на плаж, то е ясно. Ако е зима, не знам. Може да прежаля някой друг кинт, да отида до топлите страни на плаж. Може да стана нов човек, знам ли. Като спрат интернета ще му мисля.

Хубаво ли е лошото време ?

Лошото време не е хубаво, но пък и хубавото време не е лошо.

Имаш ли белег на лицето?

не чета списания отдавна, никой не може и не ми дава тон в живота, той си е моя живот

:P

ония кога ще ги баннат най-накрая

преди 1 минута, haidukpikaso написа:

не чета списания отдавна, никой не може и не ми дава тон в живота, той си е моя живот

:P

ония кога ще ги баннат най-накрая

Няма да ги баннат, то е ясно.

Имаш ли декоративни рибки ?

то затова избягаха толкова много заради тях

:(

нямам, да взема ли една златна за писинка да й се радва а

преди 21 минути, Реджеп Иведик написа:

Вземи, тя и писата златна, шса радва. Ама рибката може да се стресира.

Котките ядат ли хамстери ?

нема са стресира рибката ни бой са тя добра писинка

не ядат хамстери, имала съм и хамстер с котка играеха си заедно :P

можиш ли ядеш с клечки

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.