Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво мислите в момента/From France, with Love/

Featured Replies

Ко муй убиднуту. Човека се разбрал с каката само да си се пандуркат, ма да си спът у тех си. После тя взела най-нахално та си донесла пулвинтъ гардероп у тех барабар с четките за съби. И най-накрая довела и майка си. И човека и направил ресто доде е време. Ей така. Случки от живия живот... Без обиди...

е , ама това е само едната страна на монетата... той що не е сложил  още в началото  нещата в ред , мъжката дет се вика ,  ами сий мълчал? ко ли те питам и теб...

• Отговори 2k
  • Прегледи 65,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

тая вечер стана голямо мазало, само това мога да кажа аз :ph34r:  а и че нямам нищо общо също :ph34r:

• Автор

тая вечер стана голямо мазало, само това мога да кажа аз :ph34r:  а и че нямам нищо общо също :ph34r:

Бай ти Ганя Балкански / не Бай Хуй/ казва в такива случаи- Нейсе, запуши го  :whist: 

Ми, нали казах, че има динамика на форумната активност в тази тема... Нараства експоненциално от Понеделник до Вторник, когато се задържа на едно ниво до Четвъртък, следва кратък възход в Петък и утихва през уикенда.

е , ама това е само едната страна на монетата... той що не е сложил  още в началото  нещата в ред , мъжката дет се вика ,  ами сий мълчал? ко ли те питам и теб...

От началото - От края. Това е. Кат иска да досажда на друго место. И така. Ти па що се обиди само не вденах?

• Автор

Ти па що се обиди само не вденах?

Да не е тъщата под прикритие :speak::wub::black eye:

Ми, нали казах, че има динамика на форумната активност в тази тема... Нараства експоненциално от Понеделник до Вторник, когато се задържа на едно ниво до Четвъртък, следва кратък възход в Петък и утихва през уикенда.

ти направо ме разби с тая статистика,  с тая ти дарба можеш успешно да кандидатстваш в галъп :P

Лека нощ, ребятки и Уиш...

лека  и на теб, ако  решиш ,че ще спиш права , винаги можеш да  ме дръпнеш да крачола ..и утре да  дишаш  свободно и с двете носита :*

От началото - От края. Това е. Кат иска да досажда на друго место. И така. Ти па що се обиди само не вденах?

не съм се обидила въобще... просто си  го представих образно ...иии щото така

а тут a льор Марче

Няма та лайквам, щото не знам кво си написал и може да си турил някъде нещо, а аз да не знам... :D

Обаче, само Дарки проявява кураж да не е анонимен! 8 потребители - 1потребител, 1 гост и 6 анонимни... Ко съ прайте бе колеги, че не четете таквиз теми като все тук висите? :D

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

• Автор

Няма та лайквам, щото не знам кво си написал и може да си турил някъде нещо, а аз да не знам... :D

Утри ща припитвам на устен френски :angry:

Да не е тъщата под прикритие :speak::wub::black eye:

туй пък... една тъща като не може да разпознай , какъв ти ми зет си ми бил :D

Обаче, само Дарки проявява кураж да не е анонимен! 8 потребители - 1 гост и 6 анонимни... Ко съ прайте бе колеги, че не четете таквиз теми като все тук висите? :D

аз не са прая , щото съм си перманентно аниме... така ме  кефи и толкоз.

това  за протокола - не че нещо

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Лека и утре да си здрава!

Лека, Скепс. Благодаря.

лека  и на теб, ако  решиш ,че ще спиш права , винаги можеш да  ме дръпнеш да крачола ..и утре да  дишаш  свободно и с двете носита

Дано не се налага, но мерс. Лека, Уиш.

• Автор

туй пък... една тъща като не може да разпознай , какъв ти ми зет си ми бил :D

На миризмъ и на вкус, все на веяна скумрия докарва.....

ти направо ме разби с тая статистика, с тая ти дарба можеш успешно да кандидатстваш в галъп :P...

Трябва да призная, че и аз се впечатлих!

......иии щото така

Най-важното не каза!

Утри ща припитвам на устен френски :angry:

Ай, лека. Утре. :D

аз не са прая , щото съм си перманентно аниме... така ме  кефи и толкоз.

това  за протокола - не че нещо

И аз бе... Но отдавам дължимото на колегата.

• Автор

Орревоаррръ и от мени, ем да слушате, ей и да не спирате да се забавлявате :)

Най-важното не каза!

най  - важното не се казва ачик ачик... тъй знам аз

На миризмъ и на вкус, все на веяна скумрия докарва.....

с  тая риба  дето  си се фотнал,  не ше да ти е неприятна ришебката миризма. тъй че, моля моля

Ушоууу, заеби щуротиите, глей само бабата какви чорапи има! А? 

че какви , много ясно че рошави :D  , ако  не  се дракаш много много , ще ти оплета такива  за следващия рожден ден

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Ушоууу, заеби щуротиите, глей само бабата какви чорапи има! А?

Бе и Шакира има... Аз таквиз неща гледам преди лягане. :D

Публикувано изображение

най - важното не се казва ачик ачик... тъй знам аз...

Да се пише ачик може, да се говори ачик йок. Анадънму?

...с тая риба дето си се фотнал, не ше да ти е неприятна ришебката миризма. тъй че, моля моля...

Пресна риба и стара риба по различен начин миришат бе Уишо!

...че какви , много ясно че рошави :D , ако не се дракаш много много , ще ти оплета такива за следващия рожден ден

Ще се дракам значи :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.